Paranormaal

Tijdreis-tunnel in China doet mobiele bellers versteld staan

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tunnel in Zunyi in het noorden van de Chinese provincie Guizhou wordt ook wel de ‘tijdtunnel’ genoemd.

Automobilisten zien de klok van hun mobiele telefoon iedere keer dat ze door de tunnel rijden een uur verspringen.

Hoewel de 400 meter lange Guanjingnantunnel heel wat jaren geleden is gebouwd, doet het fenomeen zich pas sinds het begin van 2012 voor.

Een lokale bewoner zegt dat hij voor zijn werk iedere dag door de tunnel moet en dat de klok ook bijna iedere keer een uur wordt teruggezet. Op ongeveer een kilometer van de tunnel wordt de tijd automatisch weer gecorrigeerd.

Sommigen speculeren dat het fenomeen wordt veroorzaakt door naburige magnetische velden, terwijl anderen denken dat het verschijnsel te maken heeft met het slechte bereik in de tunnel.

Een Chinese journalist nam de proef op de som en reed een aantal keren door de tunnel. In acht op de tien gevallen werd de tijd teruggezet.

Bron: Globaltimes.cn

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
9 jaren geleden

Ik zie niet direct de link met tijdreizen.

betwijfelaar
betwijfelaar
9 jaren geleden

zou het niet ‘gewoon’ een gsm-netwerk-fout zijn? Syncronisatie via het netwerk is vrij normaal en als een gsm-substation de zomertijd niet “heeft” gevolgd kan je het resultaat al raden…

p-eat-her
p-eat-her
9 jaren geleden

[quote name=”betwijfelaar”]zou het niet ‘gewoon’ een gsm-netwerk-fout zijn? Syncronisatie via het netwerk is vrij normaal en als een gsm-substation de zomertijd niet “heeft” gevolgd kan je het resultaat al raden…[/quote]
Waarschijnlijk wel, maar dat was dan weer niet interessant genoeg voor de journalist om te onderzoeken

Dreamfall
Dreamfall
9 jaren geleden

iemand zit in een rijdende trein met een broodje waarvan hij twee happen neemt, voor hem voelt het aan alsof hij dit op dezelfde plek doet. Maar neem nou iemand die dit van buiten de trein ziet gebeuren, die ziet dit op verschillende plaatsen.
Volgens Einstein bestaat absolute tijd ook niet. Bijvoorbeeld: neem nu een andere trage trein met een bewaker achter en natuurlijk de machinist voor met daartussen de passagiers. Deze trein komt net uit een station gereden de machinist en de bewaker worden precies op hetzelfde moment neergeschoten de passagiers horen op precies hetzelfde moment twee schoten. Maar een conducteur die de trein ziet passeren hoort de schoten op twee verschillende momenten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x