Het Complot

“Geen twijfel dat westerse geheime diensten achter moord op Russische oppositieleider Nemtsov zaten”

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Moskou gonst het van de complottheorieën over de moord op de Russische oppositieleider Boris Nemtsov. Zondag gingen in de stad tienduizenden mensen de straat op voor een herdenkingsmars voor de oud-vicepremier.

“Er is geen twijfel dat de moord op Nemtsov is georganiseerd door de westerse geheime diensten,” zei de Tsjetsjeense waarnemend president Ramzan Kadyrov op zijn Instagram-pagina.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eric Kraus, directeur van Nikitsky Capital in Moskou, schreef op Facebook: “Misschien WAS de CIA erbij betrokken. Ze hebben veel ergere dingen gedaan. Misschien was het een groep Russische nationalisten of waren het wanhopige fascisten uit Kiev die er niet in zijn geslaagd om nog een vliegtuig te raken. Ik heb geen bewijs, we kunnen alleen maar gissen. Wel is duidelijk dat Poetin er absoluut niets mee te maken heeft.”

Professor Mark Galeotti van de New York-universiteit merkt op dat politieke moorden in Rusland zelden worden opgelost, zelfs als de dader wordt gevonden. Journalisten Paul Khlebnikov, Anna Politkovskaya en Vladislav Listyev werden in de afgelopen 20 jaar vermoord, maar de zaken zijn nooit opgelost.

Volgens sommigen zijn er duistere krachten actief die niet ontmaskerd of beheerst kunnen worden. Het openbare leven is een theater en mensen krijgen nooit te zien hoe het er backstage aan toe gaat, zo is de gedachte.

Er is geen videomateriaal van de schietpartij beschikbaar omdat de camera’s in het gebied niet werkten, zo meldde de krant Kommersant maandag op basis van gesprekken met ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De moordaanslag komt op een gevoelig moment. De VS en de Europese Unie zijn met Rusland in een conflict beland over het oosten van Oekraïne. De VS en de EU hebben afgelopen jaar economische sancties opgelegd en beschuldigen Rusland van betrokkenheid bij de opstand van de separatisten in Oekraïne, een beschuldiging die Poetin ontkent.

[Bloomberg]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
9 jaren geleden

Als je de grootste touwtjes in handen hebt wereldwijd dan kun je ook je gemakkelijk je straat schoonvegen, en zo nodig onder het tapijt waar niemand het meer vind of erachter kan komen.

De wereld vergeet het na verloop van tijd en draait gewoon door.

EllenBnujij
EllenBnujij
9 jaren geleden

Poetin weet als hij dit zou flikken dat iedereen naar hem zou wijzen en wie heeft er baatbij dat men naar Popetin wijst? Juist ja,,, plus iedereen weet dat hij een KGB agent is geweest die zou een vijand wel beter op geruimt hebben dan zo op een achtelijke manier.

Klemens
Klemens
9 jaren geleden

a new very interesting US Book:
The Globalization of War: America’s “Long War” against Humanity
https://store.globalresearch.ca/store/the-globalization-of-war-americas-long-war-against-humanity/

I think it is a must read book!

jenne
jenne
9 jaren geleden

Het in ongelovelijk dat Duitslands elite niet net als de Duitse burgers, hun lesje hebben geleerd, en steeds opnieuw de verkeerde zijde van het noodlot kiezen, het is toch voor alle mensen wel duidelijk op deze wereld waar het kwaad huist !

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x