Channelings

Voeding, wat voer je jezelf eigenlijk? – Channeling 31-01-2023

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

stuk gebakWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, en we willen het hebben over voeding.

Je vraagt je misschien af wat we kunnen vertellen over voeding? Er zijn verschillende vormen van voeding.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Letterlijk voedsel als voeding

Uiteraard heb je het voedsel dat je via je mond in je lichaam stopt. Dat is een heel belangrijk deel van hoe je je lichaam voedt, hoe je je cellen gezond houdt, hoe je fit en gezond blijft.

En het is heel belangrijk dat je je altijd bewust bent van de gedachten die je hebt terwijl je eet en nadat je hebt gegeten.

Want welke betekenis je ook geeft aan de dingen die je in je lichaam stopt, dat is de betekenis die het zal hebben, en je geeft het instructies via je gedachten en gevoelens.

Bijvoorbeeld, als je een stuk taart eet, en je eet het met plezier, wetende dat je elk voedsel mag hebben dat je lekker vindt en ervan mag genieten in al zijn goedheid, de geur, de smaak… ooooh die smaak…

De betekenis die je aan dingen geeft

Maar dan begin je te denken: eigenlijk zal ik hiervan aankomen, of dit is echt ongezond, maar ik kan het niet weerstaan. Je begint je schuldig te voelen over het eten ervan, wat het ook was.

En de volgende ochtend ga je die gedachte voeden door op de weegschaal te gaan staan. Je weet wat het gevolg zal zijn, toch?

Je hebt je lichaam en geest geprogrammeerd, om aan te komen. Echt, zo simpel is het.

Maar als je het gewoon eet, ervan geniet, zonder enig negatief gevoel of zorg, zal het dat effect niet op je hebben. gezonde voeding

Andersom werkt hetzelfde.

Wanneer je dingen eet waarvan je gelooft dat ze super gezond zijn, misschien eet je alleen veganistisch, of geen vlees, geen zuivel, geen tarwe, geen suiker, wat het ook is dat je een goed gevoel geeft om wel of niet te eten, dan heeft dat effect op je.

Welke betekenis je ook geeft aan het voedsel dat je eet, het heeft een grotere impact op je lichaam dan het voedsel zelf!

We weten dat sommigen van jullie het niet met ons eens zijn, en dat is prima. Je hebt recht op je eigen mening.

Het enige wat we je aanraden, is om het zelf te proberen, en te zien hoe je gedachten alles in je wereld programmeren!

Waarmee voed je je geest?

Maar er is meer dan voeding. Wat voed je je geest? Geloof je alles wat je leest of twijfel je over veel dingen?

Welke overtuigingen neem je in je op, zonder erop te ‘kauwen’? Neem je ze gewoon voor waar aan, zonder er over na te denken?

Je overtuigingen maken een groot deel uit van hoe je wereld eruit ziet. Je overtuigingen zijn bouwstenen in de creatie van je werkelijkheid.

Je begrijpt dit misschien niet helemaal, maar dat is wat er gebeurt. Jij bent de schepper van je wereld, door je gedachten, door je overtuigingen, door de betekenis die je geeft aan de dingen die je denkt en doet.

Dus, wat je ook ontvangt als ‘voedsel’, of het nu spiritueel is, wetenschappelijk, algemene kennis, voel altijd in je hart hoe het voor jou voelt.

Wees gevoelig voor de vibratie

Wanneer je op het punt staat iets te accepteren als voeding voor je geest, kijk dan hoe het voelt.

trillingsfrequentie is niet meer in lijnAls een gedachte, een idee of een mening, je een lagere vibratie doet voelen, je verdrietig maakt, of zelfs boos, overstuur, down, depressief, angstig, bang, dan is dat een overtuiging, een ‘voeding’, die niet in lijn is met je Ziel.

Want je gevoelens maken deel uit van je emotionele geleidingssysteem, dat je vertelt dat je van het pad afwijkt.

Je gevoelens vertellen je dat de richting die je gaat nemen, niet precies de richting is die je had moeten nemen.

En het is aan jou of je het roer een beetje omgooit of niet, om je gedachten een andere richting op te sturen, of je accepteert wat je voorgeschoteld krijgt of niet.

Volg de energie

Je gedachten en je onderbuikgevoel, het zijn allebei belangrijke instrumenten om te zien waar je naartoe gaat.

Als je gedachten en je onderbuikgevoel een verkeerd signaal geven, alsof er een last op je schouders rust, op welke manier dan ook, dan word je geleid om een andere route te nemen.

Verander je gedachten, verander je overtuigingen en verander wat je tot je neemt als voedsel voor je geest.

Niet alles wat je hoort, leest en ziet is waar voor jou. Niet alles wat je verteld is, of verteld zal worden, is waar voor jou.

Alles wat je moet doen is de energie volgen, de vibratie of trillingsfrequentie volgen. Als de vibratie niet goed voelt, verander dan van richting, verander je gedachten, terug naar waar het wel goed voelt.

Creatie en co-creatie

Iedereen creëert zijn eigen wereld. Jij doet dat, net als alle andere mensen. Daarom is het een co-creatie van jullie allemaal.

jij bent het allemaal: cast, crew and setEn tegelijkertijd ben jij de schepper van dit alles. Jij bent de regisseur, de scenarioschrijver, evenals de acteurs, de rekwisieten, het podium…

Jij bent het allemaal, en nu is het tijd om dat te gaan beseffen. Het wordt tijd dat je begint te begrijpen dat jij als mens de macht hebt om je gedachten te veranderen.

Je kunt je overtuigingen veranderen, en dan je wereld veranderen, en de manier veranderen waarop je de voeding tot je neemt die je wordt aangeboden.

Het is er allemaal om je te helpen je bewustzijn te vergroten, het is er allemaal om je te laten groeien, om je bewust te worden van wie je werkelijk bent. Dat is het hele doel van het spel dat je speelt!

Waarom probeer je het niet eens?

We houden zoveel van je, lief mens, en we delen onze woorden met je, om je de patronen te laten zien die je tot nu toe in je leven hebt gevolgd.

En we proberen je wat inzichten te geven om misschien van richting te veranderen als dat goed voelt voor jou.

Je hebt een vrije wil, het is allemaal aan jou, wij leveren alleen ideeën, die misschien nieuw voor je zijn of gewoon wat opfrissing nodig hebben.

En wie weet waar het volgen van dat spoor je brengt! Je zult het alleen weten als je het probeert…

Een fijne dag vandaag!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn, wij zijn jou en jij bent ons, en daarmee zijn we compleet.

4.7 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Helemaal mee eens,een opfrisbeurtje is prima voor iedereen,wa dwalen wel eens van ons pad af,maar daarom is het prettig om wijze lessen te mogen ontvangen,waarvoor mijn dank,en gaan verder in LIEFDE.

Wilma
Wilma
1 jaar geleden

Ik vind deze pagina voor mij altijd inspirerend om te lezen. Dank u wel

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Voedsel is belangrijk voor de mens, al is ook bewezen dat we in principe maar weinig nodig hebben.
Wat ik belangrijker vind is te beseffen dat door oorlog, sancties ,afgunst, hebzucht en macht de voedsel productie op het spel staat.
Het gaat niet om WAT we eten maar OF we nog wat te eten hebben in de toekomst.
Het wegpesten van de boeren in ons land, de uitgelokte oorlog in Oekraïne, de ongelijke verdeling in de wereld enz.
Alles draait om geld en niet om welzijn.
Dat wordt de doodsteek als het tij niet wordt gekeerd.

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Een liter benzine bevat 1000kcal. Ik betwijfel of geloven dat benzine gezond is om te drinken dat een ander effect heeft op mijn lichaam dan geloven dat het niet gezond is.

Vet vlees eten, is al voldoende om gezond te leven.

Back to top button