Paranormaal

Britse vrouw ‘brengt vermiste huisdieren weer thuis door middel van telepathie’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse vrouw beweert op telepathisch wijze te kunnen spreken met vermiste huisdieren. Ze zegt de dieren er ook van te kunnen overtuigen om weer thuis te komen.

Chelle Oram (43) uit Warwickshire zegt door middel van visioenen te kunnen vertellen of dieren nog in leven zijn. De vrouw zou op basis van een foto al een reading kunnen geven. Tijdens een reading, die plaatsvindt via e-mail, laat Chelle de dieren haar aanwijzingen doorgeven over de plek waar ze op dat moment zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Dieren geven me vaak ’s nachts beelden door, dus ik heb altijd pen en papier bij de hand,” zei Chelle. “Ik geef alleen door wat ik heb gezien. Soms weten de baasjes gelijk waar het over gaat.”

Churchill

“Ik zag een keer een beeld van een kat naast Winston Churchill. Ik had geen idee waarom, maar voor het baasje was het duidelijk dat de kat bij haar overleden partner was die dezelfde bijnaam had,” ging ze verder.

Hoewel Chelle vermiste viervoeters vaak weet te herenigen met hun families, zijn er ook momenten waarop ze vervelend nieuws heeft. “Ik weet meestal gelijk of het dier nog hier is of is overleden,” zei ze.

Cynisme

Chelle is altijd al een echte dierenvriend geweest. Ze houdt erg van paardrijden, hoewel ze allergisch is voor paardenhaar. Na een studie Frans en Taalkunde besloot Chelle, die ook Reiki-meester is, les te geven op een internationale school in India, waar ze pas echt merkte hoe sterk haar band met dieren is.

Chelle claimt dat bepaalde dieren meer openstaan voor communicatie dan anderen. “Sommige soorten zijn heel open, terwijl andere geen vragen willen beantwoorden.”

Veel mensen zijn sceptisch over haar unieke talenten, maar als ze zich eenmaal verbindt met hun huisdieren verdwijnt het cynisme vaak al snel. “Iedereen mag een eigen mening hebben, maar als ik dingen doorgeef over dieren die ik eigenlijk helemaal niet zou kunnen weten, veranderen cynici vaak in believers.”

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x