Mens en Dier

WHO-klokkenluider komt met onthullingen: ‘Toen had ik het gevoel dat er iets niet klopte’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gezondheidsexpert Astrid Stuckelberger uit Zwitserland leert mensen hoe ze zich kunnen voorbereiden op pandemieën. Tussen 2009 en 2012 was ze werkzaam als WHO-expert op het gebied van pandemieën. Vorig jaar werd ze opeens op het matje geroepen bij de WHO: van hogerhand was besloten dat ze deze trainingen niet meer mocht geven.

“Toen had ik het gevoel dat er iets niet klopte,” zegt ze in de documentaire Planet Lockdown. Volgens de klokkenluider overtreedt de WHO alle voorschriften die je maar kunt bedenken. De internationale gezondheidsvoorschriften gaan onder andere over het beschermen van mensenrechten: het beschermen van de mobiliteit, de economie, het beschermen van je privacy. Al deze voorschriften worden nu niet toegepast, stelt Stuckelberger.

Wij hebben de documenten

Ze zegt dat de voorschriften in 2016 zijn veranderd en dat WHO-baas Tedros sindsdien steeds meer macht heeft gekregen. Waarom spreken lidstaten zich daar niet tegen uit? Dat komt omdat landen en hun leiders een contract hebben ondertekend waarin in feite staat dat ze een corporatie zijn, zegt de klokkenluider.

Zo staat de overheid van de Zwitserse Confereratie, oftewel Zwitserland, sinds 2014 als corporatie geregistreerd in Brussel. “Wij hebben de documenten,” benadrukt Stuckelberger. “Ik sprak met Zuid-Afrika en daar zitten ze in hetzelfde schuitje. Het land Zuid-Afrika staat in New York geregistreerd als een corporatie.”

Onze overheden zijn marionetten

Frankrijk staat geregistreerd als corporatie in Frankrijk, de Verenigde Staten staan geregistreerd als corporatie in de City of London, enzovoorts. “Onze overheden zijn geen democratieën,” zegt de klokkenluider. “Onze overheden zijn marionetten van een corrupte multinational die mensen gebruikt als consumptiegoederen.”

Mensen die zich op sleutelposities bevinden – politici, rechters – worden gechanteerd of bedreigd. Als dat niet werkt, worden hun kinderen ontvoerd of gedood. Of, nog erger, ze moeten voor de camera een kind misbruiken of doden. Het gaat hierbij om lieden die gelinkt zijn aan de Epstein-beweging, stelt Stuckelberger.

Dit is het eerste deel in een driedelige serie.

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Doe
John Doe
11 maanden geleden

De leugen wordt steeds groter en het kost steeds minder moeite om dit te zien.
Neemt bijvoorbeeld de bereidheid tot een COVID vaccin.

De meting is van 9 mei.
Het RIVM zegt:
90% is voor.

Daarna wordt de bereidheid verdeeld tussen de 4 vaccins (Pfizer/AZ/Moderna/Janssen) en komt ik uit op 68,35% gemiddeld dat een vaccin wil, rest dus niet.

Waarom zit hier zo’n groot verschil in?

Bron: Vaccinatiebereidheid | RIVM

Annette
Annette
11 maanden geleden

Alweer een duidelijk verhaal. Als je dus een integer mens bent, word je gewipt uit een organisatie als de WHO. Dat gebeurt natuurlijk al jarenlang zo. Zij hebben niet voor niets die Ethiopiër Thedros op zo’n hoge functie gezet. Een persoonlijke vriend van China. Een gewetenloze manipulator.
Hij is niet anders dan één van de poppetjes in dit wereldwijde moorddadige “spel”.
In dit artikel komt ook nog eens duidelijk naar voren, dat leiders van praktisch alle landen ter wereld in principe helemaal NIETS meer te vertellen hebben. Zij zijn niet anders dan “puppets on a string”. Hier in Nederland is het natuurlijk niet anders. Van de week hoorde ik ook iemand in een interview praten over de “nieuwe” minister-president van Nederland en zij gebruikte de term “she”. Hiermede werd duidelijk gerefereerd aan Sigrid Kaag. Vóór de verkiezingen suggereerde Sigrid al dat zij de leider van Nederland zou worden. Knap als je al maanden van tevoren weet hoe het spel gespeeld gaat worden. Die hele verkiezingen in Nederland waren niet meer dan schijnverkiezingen. Wij leven al lang in een dictatuur en die pad van de WEF, Klaus Schwab, trekt aan de touwtjes. Zoveel is wel duidelijk.

mike
mike
11 maanden geleden

En alle burgers staan met hun geboortecertificaat als roerende goederen geregistreerd op de New York Stock Exchange.

Onze rechten zijn ons afgenomen en wij hebben een commerciele waarde gekregen.

Dit is in 1871 geintroduceerd om winst te genereren voor de bankiers en om de hele wereldbevolking tot slaaf te degraderen.

Gert
Gert
11 maanden geleden

dit is volgens Hugo en die kale grapjesmaker pertinente onzin hè

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x