Paranormaal

‘Wonder’: Hersentumor van baby verdwijnt nagenoeg na kus van paus

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat paus Franciscus de zieke baby Gianna Masciantonio uit Pennsylvania op het hoofd kuste, werd de hersentumor van het meisje plotseling veel kleiner. Haar ouders spreken van een wonder.

Gianna heeft sinds haar geboorte een zeldzame hersentumor die niet geopereerd kan worden. Pas na zeven operaties en vijf chemokuren konden artsen de juiste diagnose stellen. “Na haar geboorte gaven ze haar weinig kans,” zei vader Joey. “We begonnen alvast de begrafenis te regelen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het gezin ging eind september naar een pauselijke bijeenkomst in Philadelphia. Met dank aan een vriend die bij de FBI werkt trok de paus speciaal wat tijd uit voor de zieke baby.

“Dit komt allemaal van God,” zei Joey. “De paus is de boodschapper van God.” De tumor was op de scan van augustus nog duidelijk te zien, maar op die van november nauwelijks nog waarneembaar.

“Ze voelt zich steeds beter en sterker worden,” zei moeder Kristen. “Ze begint dingen aan te wijzen en ze geeft kushandjes.”

Joey zei dat de tumor nog niet helemaal verdwenen is, maar hij is wel verbaasd over de enorme verandering die zijn dochter in de afgelopen weken heeft ondergaan.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x