Homepagina » Mens en Dier » Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’
acteur
Foto: Jim Caviezel (Flickr/Genevieve CC BY 2.0)

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn op een testevenement voor een Koningsdagfeest van Radio 538 in Breda, vond in Amerika een evenement plaats waar maar heel weinig ruchtbaarheid aan is gegeven. Toch waren er duizenden mensen aanwezig bij de Gezondheids- en Vrijheidsconferentie die werd geleid door generaal Michael Flynn en advocaat Sidney Powell.

“We komen hier bij elkaar om de waarheid te delen,” zei organisator Clay Clark voorafgaand aan de conferentie voor de camera van One America News. “Dat de modellen, die voorspelden dat 2,2 miljoen mensen zouden sterven, niet kloppen. Dat de PCR-tests, die werden gebruikt om de lockdowns te rechtvaardigen, niet deugen. En dat corona 100 procent behandelbaar is met ivermectine en hydroxychloroquine.”

Clark riep vervolgens op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We stimuleren mensen die zich op plekken bevinden waar een lockdown van kracht is om ongehoorzaam te zijn. Dat is de manier om dingen gedaan te krijgen,” zei Clark. We mogen niet toelaten dat de globalisten de boel overnemen en onze vrijheid afpakken, voegde hij toe.

Meer dan 50.000 mensen wilden een kaartje kopen, terwijl er ruimte was voor 4000. “Ik denk dat het niet eens mogelijk zal zijn om afstand te houden,” zei Clark. Er keken nog eens 500.000 mensen mee via het internet, ondanks zware cyberaanvallen.

Als CNN verslag had gedaan van het evenement, zou de zender waarschijnlijk hebben gezegd dat het een superspreading event was. Clark reageerde: “CNN is een corrupte organisatie. Het is de propaganda-afdeling van de communistische partij. CNN heeft nul geloofwaardigheid.”

Diepste krochten van de hel

De meest opmerkelijke gebeurtenis tijdens het evenement was misschien wel het optreden van de wereldberoemde acteur Jim Caviezel, die bekendstaat om zijn rol in de serie Person of Interest. Ook speelde hij Jezus in de film The Passion of the Christ. De acteur ging vooral in op kinderhandel en dan met name het onttrekken van adrenochroom.

Caviezel speelt in een nieuwe film over kinderhandel de rol van schrijver Tim Ballard. De acteur zei over de reden waarom Ballard er niet bij kon zijn: “Hij is op dit moment bezig met het redden van kinderen. Ze halen kinderen uit de diepste krochten van de hel, uit DUMBs en allerlei verschillende plaatsen.” Hij doelde hiermee op Deep Underground Military Bases, oftewel legerbases die zich diep onder de grond bevinden.

Geen genade

Volgens Caviezel wordt er adrenochroom uit de kinderen gehaald. Hij legde het als volgt uit: als je bang bent, maak je adrenaline aan. Als een kind weet dat het gaat sterven, wordt er een soort adrenaline afgescheiden waar ze verschillende termen voor gebruiken. “Het is het verschrikkelijkste wat ik ooit heb gezien,” zei de acteur met trillende stem.

“Voor de mensen die dit doen, zal er geen genade zijn,” sprak Caviezel, waarna het publiek begon te applaudisseren. In de Verenigde Staten raken jaarlijks zo’n 460.000 kinderen vermist.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
23 dagen geleden

“CNN heeft nul geloofwaardigheid”
Zoals Trumpie altijd al zei.. En Project Veritas afgelopen week mooi aan de wereld getoond heeft.

Ans
Ans
23 dagen geleden

Hoe laag kun je zinken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ans
23 dagen geleden

Ze Zetten jou in de gevangenis voor hun daden die ze zelf wel uitvreten.

het volk
het volk
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
22 dagen geleden

moet je dit zomaar laten gebeuren, kom nou.
stop massaal verzet

Rob
Rob
Reactie op  Ans
22 dagen geleden

Dit is niet ‘laag zinken’. De top van de macht in deze wereld is het kwaad zelf. Mensen zijn vee in hun ogen. Als je denkt dat het met kinderen het enigste is dat er gaande is dan zit je er heel ver naast. Dat kwaad stopt menselijk vlees in het voedsel van Mc Donalds. Dat hoorde ik onlangs weer eens zeggen maar in het verleden is dat al vaker aan bod gekomen. Degene die dat de laatste keer zei kan vrij gemakkelijk over zaken praten zoals in dit onderwerp over adrenochroom maar zelfs hij werd er nog even stil van toen hij het vertelde. Je kon hem bijna horen slikken.

Annette
Annette
23 dagen geleden

Hier zijn geen woorden voor! Steeds meer krijg ik het gevoel dat de hel op aarde is. Mensen die dat soort vreselijke dingen met nota bene kinderen doen…. geen straf is zwaar genoeg. Als zij tijdens hun leven niet worden gestraft, dan hoop ik uit het diepst van mijn hart dat zij na hun dood gestraft zullen worden. Zij mogen hier absoluut niet mee wegkomen. Deze wereld is ziek, doodziek. Als je denkt dat je alles inmiddels wel weet, dan komt er weer wat op je bordje. Trouwens, mensen die dat soort walgelijke zaken uithalen, verdienen de naam mens niet. Monsters kan ik beter zeggen.

Tim
Tim
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

satan is heerser hier dus daar heb je gelijk in maar we zijn allemaal zondig hoor en niemand kan standaard naar de hemel en daar hebben we Jezus voor nodig dus als je na dit leven niet naar de hel wil waar al dat tuig ook zit moet je opnieuw geboren worden.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Tim
23 dagen geleden

En dat laten de thetans niet toe, je komt door hun valkuil gewoon weer hier terug i.p.v dat je doorgaat naar hoger. Zelfs overbevolking is het gevolg daarvan.

Freba
Freba
Reactie op  Tim
23 dagen geleden

Laat ik nou denken dat de Messias 2.0 in de gedaante van Gates en zijn decipelen van de WHO, al een poosje op Aarde zijn. Wellicht zat de Eerste Messias in hetzelfde schuitje als Gates nu. Wie spreekt de Waarheid? You never know….

johan den haag
johan den haag
Reactie op  Freba
22 dagen geleden

je slaat wel hee lveel onzin uit nu

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Freba
22 dagen geleden

Sommige mensen hebben meer begrip voor Satanisten!
Vele anderen vertrouwen door dit soort situaties weer op God.
Het zal in ieder geval de maatschappij voorgoed veranderen!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

LS…

Inderdaad ! Dit zijn geen mensen maar wezens ontsnapt uit portalen die vermomd als mens hier de meest satanische praktijken uitvoeren. Ze lijken op die flikkers die ergens inbreken en op een bewakingscamera worden gespot. Zwarte lange dunne figuren in leggings die schaamteloos rovend hun slag denken te slaan !

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

Het zijn monsters en dit is wereldwijd al absurd ve jaren aan de gang.
Bovendien….. Als er per jaar meer dan 40 miljoen kinderen in de baarmoeder worden gedood, vindt het gros van de mensheid dit vreemdgenoeg niet erg.
Het eerste dat er na bevruchting wordt ontwikkeld zijn de hersenen en het zenuwgestel, dus ook GEVOEL!
Dat veel landen tot aan de geboorte abortus toestaat (makkelijke handel adrenochrome), is weersinwekkend.

De wereld is op alle fronten van God los… Ooit zal ieder mens verantwoording moeten afleggen.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Rapture Ready
22 dagen geleden

Ooit zal ieder mens verantwoording moeten afleggen.
Yes, zeker weten!

Mikail Zorlu
Mikail Zorlu
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

Het zijn Satanisten met demonische zielen. En ik heb het van kleins af aan dit wereldsysteem raar gevonden en vind het tot het dag voor vandaag raar. Maar toen ik net in me pubertijd zat ging ik langzaamaan onderzoek doen, puur omdat ik opstandig ben van aard. Ik had al nachten niet konden slapen. Maar nu dat het zo duidelijk mogelijk voor mij wordt des het meer dat ik goed kan slapen. En een zeer sterke geloofwaardigheid heb kunnen ontwikkelen, des het meer ik vertrouwen heb dat het goed gaat komen. Zodat zij worden berecht vanwege de Neurenberg tribunaal.

ron
ron
23 dagen geleden

Wat in America gebeurd , is bij ons kikkerlandje precies het zelfde.
Dus mensen ongehoorzaam zijn en save the children. Harde actie.

Piet
Piet
Reactie op  ron
23 dagen geleden

Mooi dat dit doorkomt nu.

Nederland is zelfs het ergste land ter wered. Maar 2 op de 3 zijn goede mensen. Mensen die bewustzijnsvergrotend zijn en gevoelsbewustzijn ontwikkelen.

Adere landen is dit 3 op 4.

MGTOW
MGTOW
Reactie op  Piet
23 dagen geleden

Daar zou je zomaar wel eens gelijk in kunnen hebben. Heb wel eens gelezen dat dit kikkerlandje het land zou zijn waar de meeste pedo’s zouden wonen. Ga je toch denken dat Nederland wel het meest gedegenereerde land ter wereld is.

Freba
Freba
Reactie op  Piet
23 dagen geleden

Jezelf “beter” vinden dan de rest, is jezelf boven een ander plaatsen; meer een daad van agressie dan vredelievendheid…..

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Piet
22 dagen geleden

Helaas, blijkbaar staan we hiermee ook aan de top!
Gelukkig gaat ook dit binnenkort uitgemest worden!

Marcel
Marcel
23 dagen geleden

Wtf, had er wel eens van gehoord maar nooit echt gedacht dat dit waar kon zijn. Hoor het steeds meer. Dus zal er wel een kern van waarheid inzitten. Mensen echt we moeten ons herenigen. Heb zelf 3 prachtige kleine kinderen, 2 horecazaken, en doe zoveel mogelijk als ik kan mee. Ben ook al een hele tijd bezig met het openen van mensen hun ogen. Maar veel mensen lijken bang te zijn, niet echt dom, maar bang, bang om het allemaal te geloven. We moeten met meer zijn, dat vreedzaam koffie drinken heeft geen zin. Met gelijke middelen, als hun. Voor mezelf doe ik het niet meer, maar voor onze kinderen mensen. A.U.B.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Marcel
23 dagen geleden

Inderdaad : dit zeg ik ook al een dik half jaar … maar de meesten reageren NIET of ze bekijken mij alsof ik een terrorist ben …

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Derek from Belgium
23 dagen geleden

LS…

De meeste simpele zielen blokkeren volledig bij dit soort berichten.

Jacky
Jacky
Reactie op  Marcel
23 dagen geleden

Geen kern van waarheid, het is de waarheid, waar wij niet onze kop voor in het zand kunnen steken. Luister naar de getuigenissen op onderstaande link en lees het boek van Natalie Augustina.
Als je ziet wat er zich in dit land allemaal afspeelt……
Het wordt hoog tijd dat de Cabal valt, en heel hard. Open met die beerput…..

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

EMBÉ
EMBÉ
23 dagen geleden

Jeetje we hebben hier met duivels te maken! Tim Ballard openbaart deze duivels, nu hopen dat hij geen “zelfmoord” pleegt…

Annemiek B.
Annemiek B.
23 dagen geleden

Ja, dit wist ik al. Ook dit heeft alles met de onderdrukking via het zogenaamde virus te maken. Ze zijn als de dood dat wij, ‘gewone’ mensen, het ontdekken en hen dan aanpakken. Daarom moeten we totaal gecontroleerd worden. Maar valt het jullie ook niet op dat hoe meer men de waarheid probeert te onderdrukken, hoe meer er naar boven komt drijven? Tenminste, voor degenen die niet hun kop in het zand steken…

mikkie
mikkie
Reactie op  Annemiek B.
23 dagen geleden

Zou er als ingredient in de vaccinaties dan adenochroom komen?

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  mikkie
23 dagen geleden

Uiteraard niet, dit is een uiterst duur en verslavend ‘levens-elixer’ voor de elite.

mikkie
mikkie
Reactie op  Rapture Ready
22 dagen geleden

Oh, ik dacht , dat wanneer je deze stof geinjekteerd krijgt, dat je dan ook een angstig mens wordt.
Lijkt me ook niet nodig. Bijna alle mensen zijn al heel angstig. Voor corona, en zelfs als ik vertel dat ik ´s avonds laat nog een flinke wandeling met de hond(en) maak , krijg ik reacties als: dat je dat dúrft!
Nou ja, dan antwoord ik: Daar in het veld liggen echt geen verkrachters en moordenaars op me te wachten hoor. En bovendien heb ik mijn hond bij me. Geen sterveling die dan binnen een straal van 5 meter komt. ´s Avonds is ie heel alert….Heerlijk!

Jacky
Jacky
Reactie op  mikkie
23 dagen geleden

Nee, adenochroom houdt de elite voor zichzelf, daar blijf je schijnbaar jong en mooi bij. Schorem is nog een te mooi woord voor deze lui. Google het woord maar eens, dan zie je hoe hun uiterlijk is met en zonder adenochroom.

Vlrdngr
Vlrdngr
Reactie op  Jacky
22 dagen geleden

De “schattige” Sandra Bullock heeft ooit in een interview bij Ellen toegegeven dat ze een zeer regelmatig gebruikster is van adenochroom. Hollywood is waarschijnlijk de meest gruwelijke plaats ter wereld.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  mikkie
22 dagen geleden

Misschien wil jij daar je kinderen voor opofferen, die je waarschijnlijk niet hebt, aan je reactie te zien!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Annemiek B.
22 dagen geleden

Waarschijnlijk praten we over dezelfde doelgroep!
Ze zijn nu aan het proberen van iedereen een digitale slaaf te maken!
Waarschijnlijk komt ook hier hoogmoed voor de val!

Isabeau
Isabeau
23 dagen geleden

Ik zag laatst een docu ’26 seconds’, elke 26 seconden verdwijnt er in amerika een kind.
Bijna een half miljoen per jaar.. Wat er omgaat in de mensen- en kinderhandel gaat je voorstellingsvermogen te boven.

Lady
Lady
23 dagen geleden

Wat een vréselijk verhaal weer 🤦‍♀️. Waar zijn de ouders van deze kinderen???

densie
densie
Reactie op  Lady
23 dagen geleden

dát is ook wat ik mij steeds afvraag…
zouden mijn kinderen in hun jonge jaren opeens spoorloos zijn…ik zou hebben gevochten tot het eind van dit leven, te weten waar zijn zij gebleven…in Godsnaam laat dit stoppen!

namaste

Judith
Judith
Reactie op  Lady
23 dagen geleden

Omdat het heel vaak heel kwetsbare kinderen zijn. Verslaafde ouders, bezopen ouders, gebroken gezinnen, asielzoekers kinderen die zonder ouders reizen, zwerfkinderen, kinderen uit ontwikkelingslanden die worden afgestaan
omdat ze dan ‘een beter bestaan’ krijgen, bedenk het maar.
Natuurlijk zijn er ook kinderen uit normale gezinnen bij. Alleen zijn dat er veel minder en als er dan iets van naar buiten komt dan wordt er ach en wee geroepen door het publiek en het kind nooit teruggevonden.

Onwell
Onwell
Reactie op  Judith
22 dagen geleden

Ronselaars selecteren kinderen uit probleemgezinnen, die een ‘gouden kans’ wordt voorgespiegeld. Zij nemen die ‘kans’ met beide handen aan, niet wetend dat ze in een val zijn getrapt.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Lady
23 dagen geleden

LS,,,

Er zijn wezens die onderdeel zijn van een fokprogramma en hun kinderen tegen betaling afstaan voor dit duivelse doel !

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Lady
22 dagen geleden

Ze zoeken over het algemeen weeskinderen, in opvanghuizen!

Annemiek B.
Annemiek B.
23 dagen geleden

Bovendien lees ik net dat sinds 2018 18.000 asielkinderen spoorloos zijn verdwenen in Europa. Ik vrees het ergste….

x

Check Also

gouverneur

Gouverneur Florida is klaar met corona en sleept Amerikaanse RIVM voor de rechter

Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er ...

corona

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

90
0
We lezen graag je reactie!x