Mens en Dier

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn op een testevenement voor een Koningsdagfeest van Radio 538 in Breda, vond in Amerika een evenement plaats waar maar heel weinig ruchtbaarheid aan is gegeven. Toch waren er duizenden mensen aanwezig bij de Gezondheids- en Vrijheidsconferentie die werd geleid door generaal Michael Flynn en advocaat Sidney Powell.

“We komen hier bij elkaar om de waarheid te delen,” zei organisator Clay Clark voorafgaand aan de conferentie voor de camera van One America News. “Dat de modellen, die voorspelden dat 2,2 miljoen mensen zouden sterven, niet kloppen. Dat de PCR-tests, die werden gebruikt om de lockdowns te rechtvaardigen, niet deugen. En dat corona 100 procent behandelbaar is met ivermectine en hydroxychloroquine.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Clark riep vervolgens op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We stimuleren mensen die zich op plekken bevinden waar een lockdown van kracht is om ongehoorzaam te zijn. Dat is de manier om dingen gedaan te krijgen,” zei Clark. We mogen niet toelaten dat de globalisten de boel overnemen en onze vrijheid afpakken, voegde hij toe.

Meer dan 50.000 mensen wilden een kaartje kopen, terwijl er ruimte was voor 4000. “Ik denk dat het niet eens mogelijk zal zijn om afstand te houden,” zei Clark. Er keken nog eens 500.000 mensen mee via het internet, ondanks zware cyberaanvallen.

Als CNN verslag had gedaan van het evenement, zou de zender waarschijnlijk hebben gezegd dat het een superspreading event was. Clark reageerde: “CNN is een corrupte organisatie. Het is de propaganda-afdeling van de communistische partij. CNN heeft nul geloofwaardigheid.”

Diepste krochten van de hel

De meest opmerkelijke gebeurtenis tijdens het evenement was misschien wel het optreden van de wereldberoemde acteur Jim Caviezel, die bekendstaat om zijn rol in de serie Person of Interest. Ook speelde hij Jezus in de film The Passion of the Christ. De acteur ging vooral in op kinderhandel en dan met name het onttrekken van adrenochroom.

Caviezel speelt in een nieuwe film over kinderhandel de rol van schrijver Tim Ballard. De acteur zei over de reden waarom Ballard er niet bij kon zijn: “Hij is op dit moment bezig met het redden van kinderen. Ze halen kinderen uit de diepste krochten van de hel, uit DUMBs en allerlei verschillende plaatsen.” Hij doelde hiermee op Deep Underground Military Bases, oftewel legerbases die zich diep onder de grond bevinden.

Geen genade

Volgens Caviezel wordt er adrenochroom uit de kinderen gehaald. Hij legde het als volgt uit: als je bang bent, maak je adrenaline aan. Als een kind weet dat het gaat sterven, wordt er een soort adrenaline afgescheiden waar ze verschillende termen voor gebruiken. “Het is het verschrikkelijkste wat ik ooit heb gezien,” zei de acteur met trillende stem.

“Voor de mensen die dit doen, zal er geen genade zijn,” sprak Caviezel, waarna het publiek begon te applaudisseren. In de Verenigde Staten raken jaarlijks zo’n 460.000 kinderen vermist.

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
3 jaren geleden

“CNN heeft nul geloofwaardigheid”
Zoals Trumpie altijd al zei.. En Project Veritas afgelopen week mooi aan de wereld getoond heeft.

Ans
Ans
3 jaren geleden

Hoe laag kun je zinken.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Hier zijn geen woorden voor! Steeds meer krijg ik het gevoel dat de hel op aarde is. Mensen die dat soort vreselijke dingen met nota bene kinderen doen…. geen straf is zwaar genoeg. Als zij tijdens hun leven niet worden gestraft, dan hoop ik uit het diepst van mijn hart dat zij na hun dood gestraft zullen worden. Zij mogen hier absoluut niet mee wegkomen. Deze wereld is ziek, doodziek. Als je denkt dat je alles inmiddels wel weet, dan komt er weer wat op je bordje. Trouwens, mensen die dat soort walgelijke zaken uithalen, verdienen de naam mens niet. Monsters kan ik beter zeggen.

ron
ron
3 jaren geleden

Wat in America gebeurd , is bij ons kikkerlandje precies het zelfde.
Dus mensen ongehoorzaam zijn en save the children. Harde actie.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x