Mens en Dier

Kort geding tegen De Jonge om ‘onophoudelijke leugens’: ‘De maat is vol’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Advocaat Bart Maes, die woensdag bot ving bij de rechter over de coronapas, heeft al een volgend kort geding aangespannen, tegen Hugo de Jonge. Dit keer gaat het om zijn ‘onophoudelijke leugens’ en ‘het verspreiden van desinformatie en nepnieuws’, laat Maes weten op Twitter. De zaak dient op 22 oktober.

Dikke middelvinger naar de rechterlijke macht

“Ik had dat al aangekondigd tijdens mijn pleidooi op 28 september. Na een zoveelste desinformatie-pamfletje van De Jonge dat hij kort na de zitting (dus ook een dikke middelvinger naar de rechterlijke macht) – ook niet geheel toevallig – op diverse social media heeft gezet onder de titel ‘Tweedeling’ of ‘discriminatie’ door het coronatoegangsbewijs? Juist niet! (let op de aanhalingstekens), was voor ons én de Vrijheidsjurist de maat vol en zal ik de Vrijheidsjurist vertegenwoordigen in dit kort geding,” schrijft de advocaat.

Hij voegt toe dat Elke Lenting en hijzelf mogelijk ook nog aansluiten als partijen als dat nodig en/of wenselijk zou zijn.

Rijbewijs

In het bewuste ‘pamfletje’ beweert De Jonge dat het coronatoegangsbewijs juist niet tot tweedeling leidt. “Is het ook ‘discriminatie’ dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico’s voor de volksgezondheid is gewoon ons werk,” aldus de minister.

“That’s it, Hugo de Jonge. Als je niet stopt met het verspreiden van nepinfo, dan vraag ik echt een verbod aan de rechter met dwangsom,” waarschuwde Maes, die nu de daad bij het woord voegt.

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Maes heeft mijn zegen maar gelet op de rechtspraak van vandaag zal deze zaak helemaal kansloos zijn, hoe triest ook.

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
8 maanden geleden

Kansloos ! We worden uitgelachen door deze maden die zich volvreten met onze machteloze lichamen ! Zich veilig wetend in hun walgelijke narcistische satanistische clubjes verdelen ze onderling de restjes die nog eetbaar zijn . Het volk bestaat niet meer in hun beleving

Sebas67
Sebas67
8 maanden geleden

Hoe staat het eigenlijk met de aangifte van markje rAtte?

Kundalini
Kundalini
8 maanden geleden

Als je zover bent gekomen en je overweegt om op te geven, bedenk dan …
Ze zetten je onder druk omdat ze weten dat je zwak bent. Ze weten dat als zij druk uitoefenen je zult opgeven. Wanneer je jezelf niet overgeeft, worden ze woest en zetten meer druk. Hoe langer jij standhoudt, hoe woester ze worden. Hoe woester ze worden, hoe meer ze er woest uitzien. Hoe woester ze eruitzien, hoe meer mensen dat zullen opmerken. Hoe meer mensen dat opmerken, hoe meer mensen ontwaken. Hoe meer mensen ontwaken, hoe angstiger ze worden. Hoe angstiger ze worden, hoe woester ze worden … Hoe woester ze worden, hoe meer mensen ontwaken … En dat gaat zo door totdat ze uiteindelijk zichzelf vernietigen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x