Buitenland

“Bommen en raketten van Amerika en de NAVO verantwoordelijk voor vluchtelingencrisis in Europa”

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Staten en de NAVO zijn verantwoordelijk voor de vluchtelingencrisis in Europa. Dat zegt Heinz-Christian Strache, leider van de Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ).

“De VS en NAVO hebben Irak en Libië verwoest met hun bommen en raketten, hebben financiële, logistieke en militaire steun geleverd aan de tegenstanders van president Assad in Syrië en plaveiden daarmee de weg voor destructie, chaos, lijden en moslimfundamentalisme (IS) in de regio,” schreef Strache op zijn Facebookpagina.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Zegetocht

In Oostenrijk is de FPÖ bezig met een zegetocht in de peilingen. In de kranten verschijnen koppen als ‘alleen de FPÖ kan de FPÖ nog stoppen’.

Strache, die later dit jaar een gooi zal doen naar het burgemeesterschap in Wenen, is het niet eens met de uitspraak van de Amerikaanse president Barack Obama dat Europa hoofdverantwoordelijk is voor het onderbrengen van de vluchtelingen uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Brandhaarden

“De VS veroorzaakt al decennialang brandhaarden in het Midden-Oosten en heeft vervolgens het lef om te beweren dat Europa verantwoordelijk is voor de vluchtelingenstroom,” schreef hij.

In een interview met de Oostenrijkse zender ORF pleitte hij voor een hek langs de grens met Hongarije en zei hij liever christelijke en joodse vluchtelingen binnen te laten dan moslims. “We willen geen islamisering van Europa. We willen niet dat onze christelijke, westerse cultuur verdwijnt,” aldus Strach.

[Reuters]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Media’s Isis “Abu” the New Bin Laden. Where are the Dead Baby pictures from Iraq, Syria and Yemen? Tsunami of migrants! | Bas Boon says
8 jaren geleden
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x