Buitenland

10 tekenen dat de oorlog in Oekraïne onderdeel is van de Great Reset

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

De pandemie heeft ons kennis laten maken met verwoestende lockdowns en experimentele medicijnen. Er is meer nodig om de economische ineenstorting te versnellen zodat landen ‘beter kunnen terugbouwen’, schrijft website Winter Oak.

Op verschillende manieren kan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne worden gezien als katalysator van de Great Reset van het World Economic Forum. Ten eerste leidt de oorlog tussen Rusland en Oekraïne al tot een ongekende verstoring van de wereldwijde bevoorradingsketen, met als gevolg een verergering van het brandstoftekort en de inflatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Daarnaast zal de economische rampspoed als gevolg van de oorlog leiden tot een aanzienlijke inkrimping van de beroepsbevolking. Oplossingen die worden geboden: kunstmatige intelligentie, telewerken, robots, nanotechnologie en het internet der dingen.

Slaaf van de financiële instellingen

Ten derde heeft de oorlog Europa veel minder afhankelijk gemaakt van de Russische energiesector, wat in lijn is met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Het doel van de Great Reset is om de uitstoot langzaam maar zeker naar nul te brengen.

Voedseltekorten die ontstaan als gevolg van de oorlog zullen de biotechindustrie een flinke boost geven en de landbouwsector drastisch transformeren. Klaus wil dat we minder vlees eten en overschakelen op plantaardige alternatieven of vlees uit het lab.

Door Rusland uit te sluiten van het internationale betalingssysteem SWIFT ligt een economische reset op de loer. Ze willen een digitale munt invoeren om ons tot slaaf te maken van de financiële instellingen.

Rantsoeneren

De Amerikaanse hegemonie wordt bedreigd door China en Rusland, iets waar veel stakeholders van het World Economic Forum al lang op hebben geanticipeerd.

In het verlengde hiervan zorgt het conflict tussen Rusland en Oekraïne ervoor dat Israël, een groot voorstander van de Great Reset, een grotere rol gaat spelen in de wereld. China ziet Israël als strategische buitenpost die de Indische Oceaan en de Middellandse Zee met elkaar verbindt via de Golf van Suez.

Digitale identiteiten vormen ook een belangrijk onderdeel van de Great Reset. Als er voedseltekorten ontstaan, kunnen de digital ID en digitale munt worden geïntroduceerd om producten efficiënt te rantsoeneren. De Britse centrale bank heeft al voorgesteld om programmeerbaar geld in omloop te brengen waarmee je alleen essentiële producten kunt kopen.

Cyberaanval

Een grootschalige cyberaanval zou extra veiligheidsmaatregelen mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een digital ID om toegang te kunnen krijgen tot het internet of diensten.

Tot slot: aangezien de oorlog verwoestende gevolgen zal hebben voor de wereldeconomie, worden overheden in toenemende mate afhankelijk van injecties van privékapitaal. Het gevolg is dat een ongekozen groep industrieleiders het steeds meer voor het zeggen krijgt. Deze technocraten hoeven geen verantwoording af te leggen aan burgers of overheden.

[Zero Hedge via Winter Oak]

4.3 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anita
Anita
2 jaren geleden

En mensen maar denken dat Trump en Poetin volgens Q het kwaad aan het aanpakken zijn😫. Welterusten

Henkl Huitsing
Henkl Huitsing
2 jaren geleden

Wat is dit voor een vreemd verhaal. Oekraïne is bij uitstek een Deepstate land van de elite, met door de VS in het verleden ingerichte bio-wapenlabs. De Russische actie is gecoördineerd met Trump en China. De actie is in lijn met de wereldbevrijding van de Elite, de Bio-instusrie en het Wereld Economisch Forum. Ga nou geen rare dingen roepen!

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Wij de bevolkingen v/d Wereld worden ook nu weer belazerd door deze zogenaamde oorlog.
De een 24/7 Anti Rusland Propaganda online valt nu wel heel erg op!
Maar ook van de Russische kant krijg totaal geen echt inzicht wat er zich afspeelt.
Alleen maar via via verhalen geen enkele berichtgeving is nog te vertrouwen.
Enja de Energie en Voedsel Crisis zijn gecreerd door de Sancties.
Waar elk Corona Poppenkast land ook weer aan meedoet.
Alle Grootmachten spelen een rol in de GREAT RESET.

burger
burger
2 jaren geleden

Oplichters! Ik heb genoeg te ruilen en te eten. Ik zeg dus nee en klaus kan door de plee.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x