Buitenland

Waarom de zoon van president Joe Biden onaantastbaar is

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Een klokkenluider heeft onthuld dat de CIA een verhoor met een zakenpartner van Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, opzettelijk heeft tegengewerkt.

Hunter is juridisch onaantastbaar omdat hij onderdeel is van meerdere CIA-operaties, zegt Mike Benz, die op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gewerkt en gespecialiseerd is in internationale communicatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hunter zat in de adviesraad van het National Democratic Institute (NDI), een tak van de ngo National Endowment for Democracy, een frontorganisatie van de CIA, legt Benz uit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gongo

Je komt niet in de adviesraad van de NDI terecht tenzij je aan de CIA gelinkt bent. “Het is een Gongo,” zegt Benz, verwijzende naar de term government operated non-governmental organization, oftewel een door de overheid bestuurde ngo. “Eigenlijk is het een Congo, een door de CIA bestuurde ngo.”

En wie zat net als Hunter Biden in de bestuursraad van het Oekraïense gasbedrijf Burisma? Cofer Black, die 30 jaar voor de CIA heeft gewerkt.

Vermorzelen

“Burisma was een CIA-operatie,” onthult Benz. Het doel van de operatie was om het Russische gasbedrijf Gazprom te vermorzelen. Al 16 jaar lang proberen ze Rusland van de Europese energiemarkt te verstoten.

Joe Biden zat op zijn beurt 30 jaar lang in de Amerikaanse Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken. Hij was jarenlang voorzitter van deze commissie, die nauwe banden onderhoudt met de CIA. Er is een speciale subcommissie voor Europa.

Criminele activiteiten

Zo was Joe Biden zeer nauw betrokken bij de operatie in Joegoslavië eind jaren negentig. Dat was ook een CIA-operatie, benadrukt Benz.

De CIA zet het ministerie van Justitie onder druk om onderzoeken naar criminele activiteiten van hun eigen mensen te beëindigen, zodat ze hun criminele activiteiten kunnen voortzetten, zegt hij nog. “Dat is waarom Hunter Biden onaantastbaar is.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
5 dagen geleden

iedereen daar rookt tegenwoordig alleen parmezaanse kaas ??

eindhoven
eindhoven
5 dagen geleden

mafia

Henk
Henk
5 dagen geleden

Wow, Mike Benz is niet bang aangelegd.

RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
5 dagen geleden

Joe Biden en Hunter Biden zijn al lang vervangen, niets is wat het lijkt te zijn.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x