Gezondheid

Oeps! Aantal gevallen van baarmoederhalskanker fors gestegen. Is er een link met het omstreden HPV-vaccin?

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Zweden is het aantal gevallen van baarmoederhalskanker in 2014 en 2015 fors gestegen, zo blijkt uit cijfers.

Vooral vrouwen in de leeftijdscategorie 20-49 jaar blijken in die periode vaker baarmoederhalskanker te hebben gekregen. Het gaat dan met name om jonge vrouwen.

Een onafhankelijke Zweedse onderzoeker heeft nu gesuggereerd dat de HPV-vaccinatie mogelijk juist baarmoederhalskanker veroorzaakt in plaats van voorkomt.

Pseudoniem

De periode waarin de vrouwen zijn gevaccineerd valt namelijk samen met de toename in het aantal gevallen van deze ziekte.

De HPV-vaccins werden in 2006 en 2007 goedgekeurd en de meeste meisjes werden in 2012 en 2013 gevaccineerd. Tegen 2015 waren de meesten van hen 20 jaar of ouder.

Als je een kritisch onderzoek publiceert over vaccinaties krijg je normaal gesproken het hele medische establishment over je heen.

Om die reden heeft de onderzoeker ervoor gekozen een pseudoniem te gebruiken. Hij vermeldde echter niet dat hij een fictieve naam gebruikte.

Erkend

De auteur deed zich voor als Lars Andersson van het Karolinska Institutet, maar daar hebben ze nog nooit van hem gehoord.

De redactie van het tijdschrift waarin de studie is gepubliceerd heeft een correctie geplaatst, maar heeft besloten het onderzoek niet terug te trekken.

De Zweedse onderzoeker merkt op dat baarmoederhalskanker in zeven op de 10 gevallen wordt veroorzaakt door twee varianten van het virus en dat het HPV-vaccin schadelijk is voor individuen die vóór vaccinatie aan die varianten zijn blootgesteld.

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft dit erkend. Het gevolg is dat het vaccin het virus bij deze personen reactiveert.

De studie is gepubliceerd in het Indian Journal of Medical Ethics.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Verwacht van een op geld beluste pharmacie geen wonderen. Als er iets is wat je echt geneest of preventief werkt zijn zij de laatste die er mee op de proppen komen. Gezonde mensen is synoniem voor geen geld voor hen.

pietjepuk
pietjepuk
4 jaren geleden

Wat een smeerlapperij weer. Wir haben es nicht gewusst???

ster
ster
4 jaren geleden

Tja als je je kind laat enten tegen wat dan ook waarvan de vaccins nog niet grondig is nakgekeken of het daadwerkelijk goed werkt, dan ben je ook een zot omdat in je kind te stoppen.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Het is een bekend gegeven dat waar je voor ingeënt wordt daar ook ziek van kan worden, dat is altijd geweest…. Eerlijk gezegd heb ik deze vaccinatie voor HPV nooit begrepen , er was een gratis bevolkings onder zoek….. En zoveel doden per jaar zijn er nou ook niet , natuurlijk wil je dat niet , maar er zijn andere ziekten met meer slachtoffers……… Bovendien zijn de bijwerkingen soms zo ernstig en dat wereldwijd dat artsen zich toch eens af moeten vragen, of dit middel niet net zo erg is als de kwaal. Volgens mij zijn er nog geen doden gevallen, maar levenslang gehandicapt is toch ook vreselijk …….. Misschien is het toch een financiël verhaal, wat eksegese al aan geeft…….Maar goed mensen hebben een keuze…..en er is ook informatie ……..Mensen moeten toch eens leren dat ons mooie biologische lichaam geen afvalverwerkings fabriek is waar je maar alles in kan stoppen….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x