Het Complot

“Beatles hebben nooit bestaan”

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Beatles hebben nooit bestaan. Dat zegt althans een groep van complottheoretici, die verschillende redenen aandragen waarom dat zo zou zijn, meldt de Amerikaanse muziekzender VH1.

Ten eerste stelt de groep dat de lengte van de leden van The Beatles door de jaren heen varieert. Ook veranderen de vorm en de grootte van hun wenkbrauwen volgens de groep door de jaren heen.

Deze twee onderwerpen worden tot in detail besproken op de website thebeatlesneverexisted.com. De groep zegt dat er spoedig meer bewijs zal komen.

"Beatles hebben nooit bestaan"
Foto: beatlesneverexisted.com

De theoretici stellen: “We onderzoeken of de oorspronkelijke individuen ooit hebben bestaan en zo ja, wat er mogelijk met hen is gebeurd.”

De groep claimt dat de oren van John, Paul, George en Ringo veranderden. Het gaat dan met name om de vorm, de grootte, de plaats op het hoofd en de oorlellen. Ook zouden vanaf 1964 zelfs neporen zijn gebruikt. Tot slot merkt de groep op dat de grootte en de vorm van de tanden van de Beatles-leden van tijd tot tijd varieerden.

Volgens de groep bestond de popgroep niet uit vier jonge mannen uit Liverpool, maar uit een grotere groep individuen die elk hun eigen rol speelden.

[VH1]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
7 jaren geleden

Heb net die link naar de site bekeken. Grappig hoor. Misschien zijn er “multiples” maar wat is het nut ervan om te weten?

densie
densie
7 jaren geleden

er mag écht niets heel blijven in deze krankzinnige tijd….. huh?

Jack
Jack
7 jaren geleden

Volgens mij moeten jullie het atrikel op http://thebeatlesneverexisted.com/ nog een keer lezen. Vooral de stukjes boven en obder de foto die jullie plaatsen.

Boven de foto:
By the way, if anyone happens to come upon an article written at VH1.com claiming to have gotten the following picture from my site:

Onder de foto:
It is NOT from this site. That is a PID piece, and I do not agree with what they are presenting.

You will also notice that nowhere on my site do I claim to have “blown the lid off the biggest conspiracy of the 21st century”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x