Homepagina » Het Complot » “Beatles hebben nooit bestaan”
"De Beatles hebben nooit bestaan"

“Beatles hebben nooit bestaan”

De Beatles hebben nooit bestaan. Dat zegt althans een groep van complottheoretici, die verschillende redenen aandragen waarom dat zo zou zijn, meldt de Amerikaanse muziekzender VH1.

Ten eerste stelt de groep dat de lengte van de leden van The Beatles door de jaren heen varieert. Ook veranderen de vorm en de grootte van hun wenkbrauwen volgens de groep door de jaren heen.

Deze twee onderwerpen worden tot in detail besproken op de website thebeatlesneverexisted.com. De groep zegt dat er spoedig meer bewijs zal komen.

"Beatles hebben nooit bestaan"

Foto: beatlesneverexisted.com

De theoretici stellen: “We onderzoeken of de oorspronkelijke individuen ooit hebben bestaan en zo ja, wat er mogelijk met hen is gebeurd.”

De groep claimt dat de oren van John, Paul, George en Ringo veranderden. Het gaat dan met name om de vorm, de grootte, de plaats op het hoofd en de oorlellen. Ook zouden vanaf 1964 zelfs neporen zijn gebruikt. Tot slot merkt de groep op dat de grootte en de vorm van de tanden van de Beatles-leden van tijd tot tijd varieerden.

Volgens de groep bestond de popgroep niet uit vier jonge mannen uit Liverpool, maar uit een grotere groep individuen die elk hun eigen rol speelden.

[VH1]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Matt schreef:

  Onzin verhaal,
  ik ben met de Beatles opgegroeid en die hebben echt wel bestaan in de samenstelling die we allemaal kennen. Sir Paul zal tranen in de ogen krijgen van het lachen als hij die onzin leest.
  Ik denk dat zo een verhaal eerder is opgezet om complotdenkers belachelijk te maken zodat, als ze eens met een waar verhaal komen, ook gewoon uitgelachen kunnen worden en zeker niet serieus meer genomen worden. Zoiets van; infiltreer met spionnen bij de ‘vijand’ en maak hem van binnen kapot.

  29 likes
  • Lyra schreef:

   Ik denk dat jij gelijk hebt! De nieuwe tactiek is: maak alle complottheorieën volledig belachelijk. En zo zien de mensen de bomen niet meer door het bos en blijft de waarheid verscholen achter alle complottheorieën.
   Maar de waarheid komt toch wel boven, linksom of rechtsom.

   17 likes
  • Oogbal schreef:

   Het is vast bullsh*t. Maar je lijkt wel je mening klaar te hebben voor je bewijs hebt bekeken.

   Als je gaat kijken naar de complottheoriën rond de verdwijning van Paul vind je wel interessante dingen. Het lijkt inderdaad alsof hij verandert is, omdat hij opeens een ander gebit, oren en neus had. Daarnaast had hij natuurlijk net naar zijn mogelijke verdwijning een snor om eventueel bewijs van plastische chirurgie te maskeren, maar nu hij oud word zie je op die plek wel een plek die je ook wel ziet bij oudere mensen die plastische chirurgie hebben gehad.

   Oh ja hij was ook opeens een stuk korter of langer. En dat gaat niet om 3 cm of zo, maar een aardig stuk.

   Puur gebaseerd op de foto’s van voor en na 1968 (als ik me het jaar goed herinner) zou ik zeggen dat het niet de zelfde persoon is. Heeft George niet ook op z’n sterfbed toegegeven dat Paul een ongeluk heeft gehad en is vervangen?

   Als het allemaal wel een hoax is is het zeker door de Beatles (of hun manager oid) georganiseerd. Ze hebben zelf honderden hints gegeven rond de dood van Paul en als het wel de echte Paul was hem nepgebitten en oren laten dragen voor foto’s.

   Iedereen die zich er even in verdiept komt toch tot de conclusie dat er in iedergeval iets niet helemaal klopt rond de Beatles. En al het fotografisch bewijs kan je gewoon uit je oude LP hoezen halen.

   Verder zit er wel wat in wat je zei over complot theoristen belachelijk maken. Alleen de meest belachelijke krijgen aandacht. Dat doen ze al decennia zo. Vooral rond de UFO theoriën. Er zijn best goeie getuigenverklaringen van luchtvaart piloten, maar ze kiezen liever een alcoholist om op tv te laten zien. Zo transparant xD

   2 likes
 • Pieter schreef:

  Heeft de verslaggever van dienst de site al eens goed bekeken? Helemaal onderaan staat dat deze site in 2006 is gemaakt, dus die aanvulling over andere kenmerken laat al enige jaren op zich wachten.
  Maar wist u dat over sommige Nederlandse politici ook dergelijke verhalen de ronde doen? Het schijnt dat ze tegenwoordig een grotere l*l zijn dan vroeger…

  38 likes
  • lemonh4ze schreef:

   er staat nergens dat de site nooit is bijgewerkt, en er staat dat de eigenaar van de website afstand doet van de foto die jullie geplaats hebben… vertalen is ook een vak…
   en er staat nergens dat de site niet meer bijgewerkt wordt, slechts dat het template van de lay-out uit 2006 komt..

   goed lezen is het halve werk, dit valt me zowel tegen van 9fn als de reactie hierboven 😛

   foei 😛

   3 likes
  • Willie schreef:

   Hahahahahahaha

   1 likes
  • earthaxis schreef:

   Sorry maar de vorm van de oorschelp lijkt op de linkerfoto anders door een puntig plukje haar.
   Dat ziet een peuter.

   0 likes
 • pleiadian schreef:

  er zijn mensen op het internet met een overvloed aan vrije tijd en te weinig contact met de realiteit.

  24 likes
 • Ronny schreef:

  pfffff. het barst de laatste maanden echt van die idioten die de hele dag niets anders te doen hebben dan een partij onzin bij elkaar te brabbelen……… kunnen ze niet iets constructiefs gaan doen met hun arme leventje? werken of zo??

  13 likes
 • densie schreef:

  er mag écht niets heel blijven in deze krankzinnige tijd….. huh?

  20 likes
 • Jacques schreef:

  Het meest bekende verhaal hieromtrent is de dood van Paul Mc Cartney. Die zou zijn verongelukt in 1966 en vervangen zijn door ene Billy Campbell. Die laatste zou na dat ongeluk van de aardbodem zijn verdwenen. Aan dit voorval is ruimschoots aandacht geschonken; ook door de Nederlandse pers. Bewijs is er niet. En het lijkt me ook raar. Want zou niemand dan iets gemerkt hebben? De gemiddelde mens heeft toch wel 30 of meer directe en indirecte familieleden. Er is echter wel een stemanalyse gemaakt van Yesterday (1966) en Hey Jude (1967). Uit de analyse bleek dan wel weer dat het 2 verschillende personen betrof.

  10 likes
  • peter schreef:

   Er is echter wel een stemanalyse gemaakt van Yesterday (1966) en Hey Jude (1967). Uit de analyse bleek dan wel weer dat het 2 verschillende personen betrof.

   Nogal wiedes, heb je enig idee wat en hoeveel Paul tussen de twee betreffende opnames heeft gebruikt? Daar blijf je echt niet dezelfde mens mee. 🙂

   10 likes
 • Onzin. Ze waren alle Plejadianen, zoals ik. Ik moet dat weten, want wij zijn in de zelfde vliegende schotel naar hier naartoe gekomen. En Billy Meier heeft ons voor de Aarde klaar gestoomd.

  7 likes
 • wolfje schreef:

  zoals met sinterklaas had je ook de hulp-beatles

  14 likes
 • dekkers schreef:

  Vele mensen,haken af ,bij dit soort berichten,over de beatles,….krankzinnig gewoon,houdt het dan nooit op?,in 1966 was er al het Paul is dood verhaal,.jaja Elvis leeft nog ,etc etc, jammer dat jullie alles plaatsen,.. wel is 1 ding waar; gekken bestaan echt.

  11 likes
 • Totale onzin. Ik heb ze destijds met eigen ogen meerdere malen aanschouwd. Niets mis mee.

  4 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Maar stel nu dat ze 1 voor 1 zo nu en dan een beatle met een look-a-like uitwisselden. Zou dat opvallen, denk het niet. Dus het zou in principe best kunnen en we weten ook allemaal onderhand wel dat wanneer er grote geld bedragen bij gemoeid zijn men over lijken gaat.

   Met andere woorden het is onmogelijk om met zekerheid te roepen van ja het is waar of nee het is niet waar. Jammer dat iedere “commenter” hier blijkbaar niet zo wakker is als ze zelf graag geloven want dan hadden er wel wat meer met een “open mind” gereageerd hebben. Wat in hooflijnen neerkomt op “ik weet het niet”.

   Persoonlijk zeg ik dan ook ik weet het niet en het interesseert me ook erg weinig. Die hele vergoddelijking van artiesten is sowieso aan mij niet besteed.

   4 likes
  • Zoidberg schreef:

   @Jaap van den Bold:
   Lucky Bastard… 😉

   2 likes
 • Marc schreef:

  Zinloze discussie….

  10 likes
 • peter schreef:

  Ik wist het allang, het staat gewoon op de hoes van Abbey Road.

  ‘Iedereen’ is altijd maar blijven focussen op het zebrapad of de blote voeten van Paul, maar je moet kijken naar de stippellijn die de straat in tweeën deelt. Neem de derde strook vanaf het zebrapad en vergroot die 10.000x. Daar staat het hele verhaal en wel in Sanskriet.

  Proost.

  9 likes
 • Sola schreef:

  Heb net die link naar de site bekeken. Grappig hoor. Misschien zijn er “multiples” maar wat is het nut ervan om te weten?

  8 likes
 • Roy schreef:

  Ik denk dat ze allemaal shape shifters waren.. Eindelijk bewijs dat er aliens op aarde leven..

  6 likes
 • Jaap van den Bold schreef:

  Totale onzin. Ik heb die jongens met eigen ogen meerdere malen aanschouwd Ze hebben echt bestaan hoor, ik wet het zeker.

  5 likes
 • gijs schreef:

  ja dat waren nog eens tijden,wij met een heeeeeeeeeeeele grote groep mensen met nep oren en nep haar en nog meer nepse dingen.
  jammer dat het uitgekomen is,alhoewel…………..wie gelooft die complotdenkers nou eigenlijk?

  2 likes
 • Axmann schreef:

  Hilarisch verhaal!

  4 likes
 • Willem schreef:

  Dit artikel is bedacht om ‘Complot denkers’ en andere personen die in (reptilian)Shape-shifters geloven belachelijk en of ongeloofwaardig te maken.

  Wanneer iemand overtuigd is van het bestaan van The Beatles willen zij niet of met moeite luisteren naar de argumenten die aangedragen worden voor het niet bestaan van hen [The Beatles].
  Alle beweringen rondom het ‘morphen/veranderen/van gedaante wisselen’ van personen worden van de hand gewezen.
  En naar die personen – die in Shape-shifters geloven – daar wordt vervolgens nooit meer naar geluisterd of zij worden geridiculiseerd.

  Door dit artikel te plaatsen werkt 9forNews, onbedoeld en nietsvermoedend, mee aan de agenda van de Elite (Reptilian Overlords). Dit gevoel heb ik helaas eerder ook bij sommige andere artikelen gehad. Ik twijfel echter geen moment aan de goede en zuivere intenties van 9forNews.

  3 likes
 • Bob schreef:

  Dan heeft Yolante ook nooit bestaan..

  2 likes
 • m.b schreef:

  Het is op diverse sites wel aangetoond (via oorbiometrie met name) dat veel artiesten dubbellevens hebben, dat ze ook acteren in actualiteitenprogramma’s bijvoorbeeld, ea. Vandaar dat de kans groot is dat ze hun artiestendood kunnen spelen en in een andere rol door kunnen gaan.
  Kijk eens naar een hollywoodfilm en weet wat ze met gezichten kunnen doen.

  2 likes
 • moi schreef:

  Ik zag een keer een fan van Jessica schuurmans op tv die haar zelfs herkende in de grimas van een bejaarde vrouw. Ik neem aan dat de Beatles ook dergelijke fanatieke fans hebben die een dubbel echt wel op zouden merken.

  2 likes
 • Huisheks schreef:

  Hebben wij geen belangrijkere zaken om ons mee bezig te houden, of is dit een afleidings manoeuvre ?
  Om in t engels te zeggen ; pathetic !

  2 likes
 • Jack schreef:

  Volgens mij moeten jullie het atrikel op http://thebeatlesneverexisted.com/ nog een keer lezen. Vooral de stukjes boven en obder de foto die jullie plaatsen.

  Boven de foto:
  By the way, if anyone happens to come upon an article written at VH1.com claiming to have gotten the following picture from my site:

  Onder de foto:
  It is NOT from this site. That is a PID piece, and I do not agree with what they are presenting.

  You will also notice that nowhere on my site do I claim to have “blown the lid off the biggest conspiracy of the 21st century”.

  1 likes
 • Bert schreef:

  Misschien is het complot van de complotdenkers nog wel groter dan ze denken, want wat moeten we van het volgende nou weer denken…?
  https://www.youtube.com/watch?v=FKezWLZqRik

  1 likes
 • x

  Check Also

  1 op de 5 kinderen is hoogsensitief: "Wij beleven alles veel intenser"

  1 op de 5 kinderen is hoogsensitief: “Wij beleven alles veel intenser”

  Eén op de vijf kinderen in België ...

  Neurowetenschap bewijst: Meditatie vermindert niet alleen stress, maar verandert letterlijk je brein

  Neurowetenschap bewijst: Meditatie vermindert niet alleen stress, maar verandert letterlijk je brein

  Steeds beter begrijpen wetenschappers de heilzame werking ...

  >