Homepagina » Natuur en Milieu » Bereikt de klimaatpropaganda eindelijk een kantelpunt? Zo wordt het volk misleid over global warming
Bereikt de klimaatpropaganda eindelijk een kantelpunt? Zo wordt het volk misleid over global warming

Bereikt de klimaatpropaganda eindelijk een kantelpunt? Zo wordt het volk misleid over global warming

In november vorig jaar begon op het noordelijk halfrond een zeer koude winter. In grote delen van Noord-Amerika en Eurazië gingen records aan diggelen.

In Japan en Europa was het in februari een stuk kouder dan normaal vanwege veranderingen in lokale weerpatronen en ook daar werden records verbroken.

In Nederland was het onder meer op 28 februari en 17 maart nooit eerder zo koud.

In de tropen is de temperatuur flink gedaald vanwege La Nina, een natuurverschijnsel dat het water voor de Zuid-Amerikaanse kust afkoelt en eveneens voor kouderecords zorgt.

Afwijken

Het volk wordt ondertussen misleid omdat temperatuurgegevens worden gemanipuleerd door onder andere de Amerikaanse weerdienst NOAA.

Onderzoeker Paul Homewood heeft aangetoond dat ruwe data die zijn verzameld door lokale stations tot wel 3,1 graden Fahrenheit afwijken van de aangepaste ‘data’ van NOAA.

Daarnaast is er bewijs waaruit blijkt dat de gemiddelde temperatuur in de afgelopen twee decennia niet aanzienlijk is gestegen. Zelfs vooraanstaande klimaatalarmisten hebben dit erkend.

Geknoei

Niet alleen de NOAA, maar ook soortgelijke agentschappen in Australië, Europa en elders en ook het IPCC knoeien met de gegevens.

Door dit geknoei zullen lokale overheden en gemeenschappen niet goed voorbereid zijn op extreme winters.

Ondertussen worden wel biljoenen dollars uitgetrokken voor de niet bestaande opwarm-trend, geld dat normaal gesproken geïnvesteerd zou worden in elektriciteit, drinkwater, sanitaire voorzieningen en medicijnen voor de miljarden mensen die dit hard nodig hebben.

Burgers

De politici en hun mainstream media blijven de klimaatalarmisten nog steeds omarmen. Waarom?

Ondertussen betalen de burgers de rekening: de grootschalige overschakeling van fossiele brandstoffen op duurzame energie zorgt voor steeds hogere energieprijzen.

[Daily Caller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Het volk wordt niet misleid, het zijn de ontkenners die (aantoonbaar) gesteund door de big oil dit soort leugens blijven verspreiden. Denken dat het dagelijks opstoken van 100 miljoen vaten olie (=15.900.000.000 liter) zonder gevolgen zou kunnen blijven zit in dezelfde categorie als denken dat de aarde plat is.

  8 likes
  • Het probleem is dat we niet meer weten wie we kunnen geloven.
   Denk aan de “wapens of mass destruction” leugen waarmee Irak geruïneerd is.
   Denk aan de leugens over Syrie en lybie.
   Denk aan de berichtgeving rondom 9-11.
   Denk aan de sfeer waarin Poetin wordt gezet.
   En .. niet de te vergeten de leugens die onze eigen politici in het openbaar uitspreken.

   Waar huist de waarheid ?
   Wie o wie kan ons leiden naar vrede en veiligheid i.p.v. het zaaien van afkeer en haat.

   14 likes
   • ‘Het probleem is dat we niet meer weten wie we kunnen geloven’

    Voor mij is dit geen kwestie van geloven maar van feiten. Iets technisch wetenschappelijks hebben gestudeerd heeft hier zo zijn voordelen.

    6 likes
    • feit is,dat het nu bijna april is en de temperatuur niet verder komt dan 7 a 8 graden.
     dus meer richting koude periode dan warme ,zoals de klimaathysterici ons willen doen geloven
     enfin, zolang deze planeet bestaat zijn er warme en koude peroden geweest.

     8 likes
    • stel je nu dat gestudeerde wetenschap feit is?

     fff

     3 likes
   • Ik citeer:
    ‘Denk aan de “wapens of mass destruction” leugen waarmee Irak geruïneerd is.
    Denk aan de leugens over Syrie en lybie.
    Denk aan de berichtgeving rondom 9-11.
    Denk aan de sfeer waarin Poetin wordt gezet.’

    Al het hierbovenstaande heeft niets te maken met klimaatverandering. Wat is je punt, Herman de Graaf? Met deze argumenten kan je ontkennen dat 1+1=2, want overheden propageren dat 1+1=2. Omdat ‘ze’ in jouw ogen onwaarheden verkondigen over bepaalde isuues, betekent niet dat ze daarom dus ook over het andere issue onwaarheden verkondigen.

    2 likes
    • Maar jouw stelling bewijst niet dat het niet zo zou kunnen zijn.
     dus wat is jouw punt.

     gezien de geschiedenis van het bestuurlijke en het autoritaire is het imo logisch dat we overheden volledig moeten wantrouwen.

     sterker nog,ze moeten weg.
     er moet opnieuw worden nagedacht over wat het leven Echt is.

     fff

     3 likes
     • ik ben het bijna helemaal met je eens,ik reageer als vladi en niet als de door jouw gesuggereerde/verzonnen uitspraak,Herman’s spreekbuis.

      jij noemt het dogma,ik noem het idd menselijk en gezond verstand gebruiken.

      Dogma,ja zo ken ik er nog een paar.

      mijn punt is dat ik een hekel heb aan kotspraat.

      fff

      2 likes
     • Ik neem aan dat HErmen de Graaf zelf kan reageren, en jij niet zls zijn spreekbuis hoeft te fungeren?

      Ik poneer geen stelling, en probeer geen punt te maken. Ik probeer uit te leggen dat omdat iets of iemand 9 maal een onwaarheid of leugen verteld, de 10de maal geen leugen of onwaarheid hoeft te zijn (dat noemen we een dogma). Dat je dan zo’n 10de maal met de nodige scepsis tegemoet treedt lijkt mij menselijk.

      HdG geeft geen argumenten,maar speelt op de man. Misschien is dat wel mijn punt.

      1 likes
  • Jammer dat je blind bent en net door die propaganda van de klimaat terroristen niet het hele plaatje kunt bekijken, misschien dat je dan wat anders toeter.

   Extreme winter weather, such as ‘Beast from the East’, can be linked to solar cycle

   https://phys.org/news/2018-03-extreme-winter-weather-beast-east.html

   1 likes
   • het kan ook gelinkt worden aan weermanipulatie.

    fff

    2 likes
    • Van Dingenen Wim(Willem)

     Die mogelijkheid zit er in, dat het weer de dag van vandaag gemanipuleerd zou kunnen zijn of worden. Dus wie moet je dan nog geloven?. verder sluit ik me aan bij professoren in sterrenkunde en klimatologie. Dat wil echter zeggen dat deze ook kunnen weerleggen van wat ze de vorige keren uit hun uitspraken hebben bekend gemaakt, ook zij kunnen fout zitten in hun opvattingen betreffende het klimaat.

     0 likes
 2. Die hele klimaathoax is niks meer dan een vals excuus om de burger financieel nog verder leeg te trekken en wordt tevens ingezet als globaliseringsinstrument. De menselijke factor in het klimaat is nihil. Het zijn gewoon natuurlijke cycli die we doorlopen. Golfbewegingen door de tijd. China en India hoeven overigens pas vanaf 2030 te minderen met hun CO-2 uitstoot. Ze lachen zich de ballen uit de broek. Het wordt zelfs nog gekker – Nicola Tesla (groot wetenschapper) wist honderd jaar geleden al hoe je vrije energie uit de lucht kunt plukken. Het meest stuitend is dat we aan alle kanten door de MSM worden voorgelogen, rapporten vervalst en wetenschappers die een totaal ander geluid laten horen van alle kanten worden geweerd.

  22 likes
  • [ Nicola Tesla (groot wetenschapper) wist honderd jaar geleden al hoe je vrije energie uit de lucht kunt plukken. ]

   Arme Tesla. Deze uitmuntende wetenschapper wordt steeds maar niet bestaande uitvindingen aangewreven. Tesla kon met een spoel elektriciteit sterke elektromagnetische golven in de lucht opwekken en die een stukje verderop met een spoel weer oppikken om er weer elektriciteit van te maken. Dat was niks geen free energy, die moest gewoon eerst opgewekt worden.

   Als dit draadloos transporteren van energie al rendabel zou kunnen en over grote afstanden, dan zouden velen zeker fel protesteren tegen de krachtige ‘straling’.

   https://skeptoid.com/episodes/4345
   https://rationalwiki.org/wiki/Essay:Nikola_Tesla%27s_Wireless_Power_Transmission

   14 likes
   • daar is draadje frenske weer met wiki tegenbeweringen.
    het is maar hoe je tegen de zaken aan kijkt.

    voor frenske is free energy volledig gratis en hoeft je er niets voor te doen (je kunt je natuurlijk afvragen hoe moet je die free energy dan gebruiken)

    een mens heeft ook meer energie als hij/zij eet en/of drinkt (hij/zij zal er iets voor moeten doen…..idd frenske free energy bestaat niet.

    maar voor de mensen die niet geilen op een draadje wat afwijkt van het artikel,die openstaan voor een realistischere kijk op de zaken omtrent ´free energy´ en niet het letterlijke lopen te kontneuken over het woord free,hier wat zeer interessante ´gedumpte´ linken

    https://youtu.be/0GVLnyTdqkg

    https://youtu.be/jq7cqmDtZDc

    https://youtu.be/Ffb78oXeiGI

    https://youtu.be/38NioCGr5as

    en zo is er genoeg te vinden.

    zo nu weer terug naar de klimaat hoax frenske.

    fff

    8 likes
 3. Ik wordt niet gesteund door “big oil”, ik ben zelfs tegen gebruik van fossiele brandstoffen omdat die vervuilen, gif stoffen in de lucht brengen waar mensen nu aan dood gaan. Ik rijdt in een auto die ethanol als brandstof gebruikt en ben groot voorstander van zonnepanelen en alternatieve bronnen van energie.

  De Global warming hoax is aangezwengeld door een corrupte politicus Al Gore. Vele wetenschappers zagen er wel brood in om dit narrative te steunen, het betekende tenslotte grote sommen geld voor onderzoek en publieke erkenning! Gewenste resultaten werden via de MSM verspreid en kritische geluiden werden stelselmatig afgedaan aan “ongelovigen”. Inderdaad meer een religieuze beweging dan een wetenschappelijke! Dit moet op zich al te denken geven en diverse klimaat onderzoekers (geen meteorologen) beweren precies het omgekeerde: opwarming komt na vrijkomen van CO2 en is niet de oorzaak! Pas als gebufferde CO2 vrijkomt uit de oceanen na een periode van opwarming, is er een kleine verhoging! De algehele redenering dat CO2, de verhoging van 0,038% naar 0,04% van de atmosfeer verantwoordelijk zou zijn voor grote klimaatveranderingen gaat tegen iedere vorm van gezond verstand!

  Of we nu wel of niet “geloven” in de invloed van de mens op het klimaat doet er m.i. niet toe, er zijn al bewezen zaken die aangepakt moeten worden zoals vervuiling en toxines in het milieu die nu al iedere dag slachtoffers maken. Genoeg reden om in ieder geval geen diesel of benzine auto meer te rijden! Maar kom niet aanzetten met semi-religieuze theorieën over de almacht en arrogantie van de mens in het geheel van krachten die de oorzaak zou zijn! Hoogmoed en arrogantie is net zo’n grote vijand als vervuiling!

  5 likes
  • [ gaat tegen iedere vorm van gezond verstand! ]
   Nee, het gaat tegen je gevoel in, dat is heel wat anders.

   0,000000001% eendelever in oscillococcinum kan gevoelsmatig niet werken.
   0,01% aluminiumzouten in een vaccinatie kan gevoelsmatig niet schadelijk zijn.

   6 likes
   • gevoel en gezond verstand liggen in elkaars verlengde.
    je probeert Birdy ervan te overtuigen dat niet haar goed verstand maar haar gevoel bepaalt wat objectief denken is.(je moet het lef maar hebben)

    dit doe je aan de hand van een vergelijking die slaat als een tang op een varken.

    opvallend is dat je BIG PHARMA als voorbeeld neemt.

    qua gezond verstand hoef ik geen oscillococcinum en geen vaccinatie.

    maar frenske vertel eens……werkt 0,000000001 eendelever in osc?
    en is 0,01 aluminiumzouten dus niet schadelijk?

    fff

    2 likes
    • Kijk vlaflipje, qua vaccinatie heb jij gezond verstand nodig.
     Wat je faalt te begrijpen is dat kleine concentraties of wijzigingen daarin niets zeggen over de werkzaamheid. Van sommige stoffen heb je heel veel nodig om effect te krijgen, van sommige maar een paar moleculen, zoals bij plutonium.

     3 likes
     • iets niet begrijpen is niet falen frenske met dat idee hebben jouw leermeester jou psychisch mishandeld.

      ‘kleine wijzigingen kunnen juist alleszeggend zijn zoals je zelf al aangeeft bij Plutonium.

      voor zover de tegenstrijdigheid binnen belacheijk voorbeeld om duidelijk te maken aan Birdy dat zij ongelijk wat betreft haar denken wat voelen zou moeten zijn.

      dwaas.

      fff

      1 likes
     • [ kleine wijzigingen kunnen juist alleszeggend zijn]

      Mooi vlaflipje, dat je het er mee eens bent dat de verhoging van CO2 van 0,028% naar 0,040% (bijna een verdubbeling!) verantwoordelijk is voor klimaatveranderingen.

      1 likes
     • ik ben de woorden ‘een’ en ‘heeft’ vergeten,
      maak er geen draadje van frenske.

      fff

      0 likes
 4. Het is inderdaad alleen maar om de centen van de burgers te doen.

  4 likes
 5. Ook ik ben een scepticus. Geen klimaatscepticus, maar een scepticus.

  Ik denk dat de wereldwijde waarnemingen aantonen dat het klimaat aan het veranderen is. Ik ben er niet van overtuigd dat de mens, of haar activiteiten, hiervan de oorzaak is, en slechts ten dele hieraan bijdraagt. Klimaat verandert; dat deed het al voor er mensen op de Aarde hun dingen deden, dat doet het nu, en dat blijft het doen. Mensen kunnen alleen niet of slecht accepteren dat er krachten zijn die we niet kunnen beheersen, dus zal klimaatverandering wel door mensen veroorzaakt worden, toch?

  Maar eerlijk gezegd steun ik Al Gore et al. Ik vind het prachtig dat we door de hele klimaatdiscussie anders naar dingen gaan kijken. Natuurlijk heeft het veel meer zin om gebruik te maken van duurzame energie. Lijkt me gewoon logisch, toch? Olie raakt op; we stoken meer op dan er wordt aangemaakt, dat is een feit. En kijk eens naar hoeveel zonnepanelen en windmolens goedkoper zijn, in vergelijking met 10 of 20 jaar geleden.
  Enige risico is dat, zelfs al bereiken we die arbitraire uitstootondergrens, we vaststellen dat alle maatregelen klimaatverandering niet tegenhoudt en we als mensheid cynisch raken en we alle, in mijn ogen goede, maatregelen en oplossingen weer terug gaan draaien.

  Oh ja, het ‘bewijs’ dat in het artikel wordt aangehaald, in de link? Dat gaat over lokale waarnemingen, namelijk Oost China. Niet over globale waarnemingen. La Nina doet haar ding elke 7 jaar, en is geen bewijs van geen klimaatopwarming. En het argument dat de biljoenen dollars niet uitgegeven worden aan investeringen in electriciteit, drinkwater, sanitaraire voorzieningen en medicijnen is een kul-argument: dat geld wordt niet uitgegeven aan wat dan ook waar het niet aan uitgegeven wordt. Ook niet aan wapens, religie, make-up, dakgootversiering, mosselverven, grote teen bijten, enzovoorts.

  4 likes
 6. Vrije energie bestaat wel degelijk.Frans 2 heeft wéér gelijk.
  Laat Vladi maar dromen.

  1 likes
  • volgens mij heb jij problemen met begrijpend lezen.

   frans stelt dat vrije energie NIET bestaat.
   vladi stelt als je het woord FREE niet letterlijk neemt dat vrije energie bestaat.

   ik ga ervan uit dat je reactie sarcastisch is,anders ben je een nog grotere clown als frenske.

   fff

   3 likes
 7. “De politici en hun mainstream media blijven de klimaatalarmisten nog steeds omarmen. Waarom?”
  Omdat iedereen de gletsjers ziet smelten, in Europa en in zuid-Amerika en…
  O.a. in Zwitserland :
  http://newsmonkey.be/article/80925
  Dat kan iedereen, elke klimaatnegationist , met zijn eigen ogen gaan waarnemen.

  2 likes
  • Omdat gletsjers minuscule restjes zijn van het ijs van de echte ijstijden. En in een klimaat die dus al voor langere tijd warmer is dan het heersende klimaat tijdens de laatste ijstijd…lijkt het me niet zo bijzonder dat deze verder afsmelten. Voor mij geen bewijs voor het politieke circus rond de huidige Global Warming

   0 likes
   • [ Omdat gletsjers minuscule restjes zijn van het ijs van de echte ijstijden. ]
    Dat klopt niet. Als dat zo was dan waren de toppen van bergen ijsvrij en lag er een restant gletsjer onder in het dal. IJs blijft lang liggen, maar echt geen 10.000 jaar.

    Gletsjers ontstaan bovenop een berg door voortdurende sneeuwval die zich metersdik tot ijs perst en vervolgens de berg afglijdt. Door minder sneeuwval en hogere temperaturen worden gletsjers dunner en onderaan korter.

    1 likes
 8. Ben vorige maand op wintersport gegaan naar winterberg. En zelfs de locals zeggen dat er nog nooit zo veel sneeuw is gevallen als de laatste jaren.

  3 likes
 9. De politici en hun mainstream media blijven de klimaatalarmisten nog steeds omarmen. Waarom?

  Antwoord is toch simpel: om de economie te blijven boosten! Al die hervormingen / nieuwe maatregelen brengen immers steeds opnieuw geld op.

  Het tegengaan van de opwarming heeft dan ook niets te maken met bezorgdheid of bescherming van mens en aarde, want intussen wordt iedere dag vervuild – onder het motto: de vervuiler betaalt, en gekapt (bossen) – zelfs met goedkeuringen van instanties als bosbeheer en natuurpunt, of met toestemming van een of ander politiek beleid.

  De aarde en mens beschermen brengt dan ook geen geld binnen, maar nieuwe maatregelen wel.

  Het klimaat is intussen veranderd, door wanbeleid van de corrupte politiek, en door wangedrag van geldzuchtige burgers. Het klimaat kan niet meer omkeren of stoppen, en dat weten ‘zij’ ook wel.

  Voor de extreme kou, zullen ze ook wel een verklaring hebben. Onlangs las ik ergens dat een ‘wetenschapper’ had ontdekt dat door de opwarming de aarde juist afkoelt…

  Dus ja, ze schrijven wat ze willen, en ze doen wat ze willen. We zijn in ieder geval allemaal een vogel voor de kat.

  2 likes
 10. Klimaat verandering ,nou en wat dan nog, mensen, systemen, geloven, ezv,ezv, veranderen ook en dat is maar goed ook anders bleef alles maar hetzelfde .alle veranderingen zijn gewoon anders net als gisteren, en vandaag is het ook anders en morgen weer en volgend jaar en over 500 jaar enz, gewoon prachtig al die veranderingen alles stroomt gewoon naar veranderingen toe niks geen ramp, alleen een ramp voor de portemonnee en dat is nou nog erger dat een klimaat verandering en bij vele stijgt daardoor de temperatuur als het een getalletje gaat kosten..over klimaat verandering gesproken ja de klimaat en het getal zorgt voor idioot gedoe met verhoogde temperaturen van vele uitspraken en discussies erover ,help Het klimaat veranderd help help het gaat geld kosten. kan men nou helemaal niet meer gewoon van alle veranderingen genieten. met al dat geknoei krijgen burgers alle afwijkingen over zich heen ..

  2 likes
 11. Een gladde klimatoloog of amateur kletst het zo weer aan elkaar dat juist de uitstoot van CO2 de oorzaak is van de extreme koude die nu over ons heen komt.

  1 likes
 12. Frans2
  Nikola Tesla free energy : unraveling greatest secrets!
  https://www.nuenergy.org/nikola-tesla-radiant-energy-system/

  Vrije Energie – Nicola Tesla

  De ether-electronengenerator toont aan dat elektriciteit ook op een andere wijze kan worden opgewekt dan met de huidige coventionele methoden waarbij over het algemeen natuurlijke brandstoffen worden omgezet in warmte en stoom voor het aandrijven van een elelctriche generator.
  http://vrijeenergiemachine.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=64:nikola-tesla&catid=1:vrije-energie-onderwerpen&Itemid=19

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...

media

Media kregen opdracht om RIVM ‘heel te laten’ tijdens coronacrisis: ‘Wat was ik naïef. Ik dacht dat het om de inhoud ging’

Het kabinet heeft er bij de grote ...