Natuur en Milieu

Bereikt de klimaatpropaganda eindelijk een kantelpunt? Zo wordt het volk misleid over global warming

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In november vorig jaar begon op het noordelijk halfrond een zeer koude winter. In grote delen van Noord-Amerika en Eurazië gingen records aan diggelen.

In Japan en Europa was het in februari een stuk kouder dan normaal vanwege veranderingen in lokale weerpatronen en ook daar werden records verbroken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In Nederland was het onder meer op 28 februari en 17 maart nooit eerder zo koud.

In de tropen is de temperatuur flink gedaald vanwege La Nina, een natuurverschijnsel dat het water voor de Zuid-Amerikaanse kust afkoelt en eveneens voor kouderecords zorgt.

Afwijken

Het volk wordt ondertussen misleid omdat temperatuurgegevens worden gemanipuleerd door onder andere de Amerikaanse weerdienst NOAA.

Onderzoeker Paul Homewood heeft aangetoond dat ruwe data die zijn verzameld door lokale stations tot wel 3,1 graden Fahrenheit afwijken van de aangepaste ‘data’ van NOAA.

Daarnaast is er bewijs waaruit blijkt dat de gemiddelde temperatuur in de afgelopen twee decennia niet aanzienlijk is gestegen. Zelfs vooraanstaande klimaatalarmisten hebben dit erkend.

Geknoei

Niet alleen de NOAA, maar ook soortgelijke agentschappen in Australië, Europa en elders en ook het IPCC knoeien met de gegevens.

Door dit geknoei zullen lokale overheden en gemeenschappen niet goed voorbereid zijn op extreme winters.

Ondertussen worden wel biljoenen dollars uitgetrokken voor de niet bestaande opwarm-trend, geld dat normaal gesproken geïnvesteerd zou worden in elektriciteit, drinkwater, sanitaire voorzieningen en medicijnen voor de miljarden mensen die dit hard nodig hebben.

Burgers

De politici en hun mainstream media blijven de klimaatalarmisten nog steeds omarmen. Waarom?

Ondertussen betalen de burgers de rekening: de grootschalige overschakeling van fossiele brandstoffen op duurzame energie zorgt voor steeds hogere energieprijzen.

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
6 jaren geleden

Het is inderdaad alleen maar om de centen van de burgers te doen.

Peter
Peter
6 jaren geleden

Het volk wordt niet misleid, het zijn de ontkenners die (aantoonbaar) gesteund door de big oil dit soort leugens blijven verspreiden. Denken dat het dagelijks opstoken van 100 miljoen vaten olie (=15.900.000.000 liter) zonder gevolgen zou kunnen blijven zit in dezelfde categorie als denken dat de aarde plat is.

Luc
Luc
6 jaren geleden

“De politici en hun mainstream media blijven de klimaatalarmisten nog steeds omarmen. Waarom?”
Omdat iedereen de gletsjers ziet smelten, in Europa en in zuid-Amerika en…
O.a. in Zwitserland :
http://newsmonkey.be/article/80925
Dat kan iedereen, elke klimaatnegationist , met zijn eigen ogen gaan waarnemen.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Die hele klimaathoax is niks meer dan een vals excuus om de burger financieel nog verder leeg te trekken en wordt tevens ingezet als globaliseringsinstrument. De menselijke factor in het klimaat is nihil. Het zijn gewoon natuurlijke cycli die we doorlopen. Golfbewegingen door de tijd. China en India hoeven overigens pas vanaf 2030 te minderen met hun CO-2 uitstoot. Ze lachen zich de ballen uit de broek. Het wordt zelfs nog gekker – Nicola Tesla (groot wetenschapper) wist honderd jaar geleden al hoe je vrije energie uit de lucht kunt plukken. Het meest stuitend is dat we aan alle kanten door de MSM worden voorgelogen, rapporten vervalst en wetenschappers die een totaal ander geluid laten horen van alle kanten worden geweerd.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x