Homepagina » Paranormaal » Brabants duo reinigt huizen van geesten
Geesten verwijderen met een entiteiten cleaning

Brabants duo reinigt huizen van geesten

Veel mensen hebben vaak zonder dat ze het weten entiteiten in hun huis. Deze geesten doen bijvoorbeeld het licht uit en aan of zetten voorwerpen op een andere plek.

Mensen horen voetstappen in hun huis, voelen plots een koude bries langs hun nek of hebben het gevoel dat ze niet alleen zijn.

Jolanda Arts en Sandy Vermeesch hebben inmiddels een aantal Brabantse huizen gereinigd van geesten. “We hebben een klant gehad die zijn huis wilde verhuren, maar last had gehad van paranormale activiteiten in zijn pand. Voordat er nieuwe huurders in kwamen hebben we zijn huis schoongemaakt,” zei Vermeesch. “Twee entiteiten troffen we aan en totaal onverwachts een derde.”

Het huis wordt gereinigd door geesten de weg naar het licht te wijzen. Vaak gaat het om entiteiten die niet verder kunnen naar het licht, dit kan doordat ze zoekende zijn. Dat gebeurt vaak bij entiteiten die plotseling zijn overleden.

Het kan ook zijn dat een entiteit bepaalde emoties niet heeft kunnen verwerken tijdens zijn of haar leven en daardoor het licht niet gezien wordt. Het kan ook zijn dat dierbaren een overledene niet los kunnen laten, schrijven de twee op hun website.

Bron: Omroepbrabant.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • R. Donders schreef:

  Een beetje wasverzachter met water in een pannetje opzetten helpt ook erg goed.

  2 likes
 • Laurens schreef:

  Wat een flauwekul. Ongelooflijk dat mensen hiervoor betalen.

  1 likes
 • pietsnot schreef:

  en wat kost dat een huis reinigen van geesten?,,,,,,, het enige wat gereinigd wordt is de portemonnee van iemand die DENKT geesten in huis te hebben.

  1 likes
 • kengai schreef:

  Lekker kort door de bocht allemaal.
  Je zal maar een kind hebben die niet op zijn kamer durft te slapen, omdat het vanalles ziet of hoort.
  Roepen dat het flauwekul is, is zo lekker gemakkelijk, maar je weet nooit zeker of het flauwekul is en helaas maken daar sommigen ook weer gebruik van.

  1 likes
 • Ruud schreef:

  Ik denk dat de dames iets teveel naar Ghosthunters op syfy hebben gekeken.

  en “readings via email” klinkt nu ook niet echt betrouwbaar

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Op zich geen verkeert initiatief.

  (Een jammer puntje) Echter de dames zijn niet transparant genoeg, ze willen niet verklaren hoe ze iemand naar het LICHT brengen, dat riekt naar iet wat commercieel gedrag en is dus alles behalve zuiver.

  1 likes
 • Emile schreef:

  Ik geloof het best dat het mogelijk is geesten te verwijderen uit een huis maar dat moet dan zonder kosten, als je de gave bezit dan is dat een mooi en goed iets, je hebt die gave om mensen te helpen, of het nou de overleden mensen zijn of degene die nog in leven zijn en er last van hebben, dit moet nimmer om geld gaan, gewoon werken voor geld en in de avonduren of weekend help je mensen gratis, desnoods vraag je alleen benzinegeld als het ver weg is hehe, maar daar moet het dan bij blijven.
  Vraag je geld dan begrijp je mijn inziens niet waar het om draait en ik vraag me af of je dan wel waardig genoeg bent om rond te lopen met zo’n gave.

  Das mijn mening.

  1 likes
 • john schreef:

  [quote name=”kengai”]Emile, waarom mag dit nooit iets kosten, artsen, advocaten mogen allemaal belachelijke bedragen vragen, maar als je je uitslooft voor mensen op deze manier en ook materiaal moet aanschaffen, dan moet het weer gratis, want anders zijn het charletans.[/quote]

  Eens, dokters hebben ook een gave, namelijk goed kunnen leren en mensen (volgens hun overtuiging) beter maken. Zo heeft een timmerman ook een gave. En geld is nou eenmaal het ruilmiddel in deze tijd.

  Laten we geld gewoon afschaffen en gewoon alles met elkaar delen, dan hebben we tenminste ook niet meer van dit soort discussies, en is er voor iedereen genoeg!

  1 likes
 • pietje bell schreef:

  De reacties op deze site krijgen steeds meer diepgang.maar dan wel de verkeerde kant op.Spottend onbegrip en totale ontkenning.Er is wel iets meer tussen hemel en aarde.

  0 likes
 • Lucy1963 schreef:

  Als ik het filmpje zo eens bekijk dan kan ik dit echt niet serieus nemen.De opmerkingen bij omroep brabant liegen er dan ook niet om.

  0 likes
 • moonman schreef:

  Eerst moet er onderscheid gemaakt worden.
  Men kan niet alles op de geesten gooien.

  Er zijn meerdere onderzoeken gedaan en ook experimenten, waar ook bewijs voor is.

  Oa. Marc Rice… een 32e graad vrijmetselaar, shaman en rune healer heeft een experiment gedaan met meerdere personen om een “fantasm energy” te creeën en dit laten meten door een team die zich door de jaren heen gespecialiseerd hebben op geesten, egregores, fantasm energies en meer.
  Voor hun test methodes gebruiken ze elektromagnetische apparaten bijv.

  Er is een video gemaakt waarin naar voren komt dat het experiment gelukt is.

  Google maar rond en je komt het wellicht tegen.

  Geesten zijn onder de invloed van een spirituele hiërarchie. (Uitdrijvingen e.d.) fantasm energies, zijn door de mens gemanifesteerde energieën die zich niet onder een hierarchie bevinden dus veel moeilijker zijn om te neutraliseren. Ze voeden op de ego-zelf van de mensen die in 1e instantie door een trauma bijv. zijn gecreëerd. De meeste fantasm energieën zijn onbewust gemaakt en dus moeilijk te handhaven.

  Er is veel meer over te vertellen…

  Google Marc Rice maar eens…
  Google ook naar egregores (religie)
  Google ook naar fantasm energie.

  De meeste uitdrijvers hebben geen benul wat een fantasm energie of egregore is…
  Dit zijn de mensen die je moet vermijden…

  0 likes
 • pietje schreef:

  Je kunt ze gewoon met je gedachten wegsturen als je er last van hebt klein kunstje zeg gewoon …ga weg ik wil je niet hier en dan zijn zijn ze weg al die poespas wat een onzin !

  0 likes
 • kengai schreef:

  Emile, waarom mag dit nooit iets kosten, artsen, advocaten mogen allemaal belachelijke bedragen vragen, maar als je je uitslooft voor mensen op deze manier en ook materiaal moet aanschaffen, dan moet het weer gratis, want anders zijn het charletans.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  In de video ben ik niet tegen gekomen, dat het wat kost; daar hebben de dames en voice-overstem/interviewer het niet over.

  0 likes
 • Ruud schreef:

  [quote name=”kengai”]Lekker kort door de bocht allemaal.
  Je zal maar een kind hebben die niet op zijn kamer durft te slapen, omdat het vanalles ziet of hoort.
  Roepen dat het flauwekul is, is zo lekker gemakkelijk, maar je weet nooit zeker of het flauwekul is en helaas maken daar sommigen ook weer gebruik van.[/quote]
  zet je er toch gewoon een webcam/videocam op? weet je vrij snel of er wat loos is

  0 likes
 • Maikel schreef:

  Ik wist niet dat geesten huizen hadden???
  soms voel ik mij ook wel eens een kwelgeest 🙂

  0 likes
 • colorz schreef:

  Er lopen er zo heel veel rond, het is ronduit een commerce. Tot 250 euro vragen in het zwart om een half uurtje met hun handen wat in het rond te staan zwaaien. Overal zien ze wel geesten en entiteiten die ook een slechte invloed hebben op de gezondheid van diegene die er woont. Ofwel beseffen ze dat ze mensen oplichten ofwel geloven ze echt dat ze tot iets in staat zijn.

  0 likes
 • madelief schreef:

  [quote name=”pietje”]Je kunt ze gewoon met je gedachten wegsturen als je er last van hebt klein kunstje zeg gewoon …ga weg ik wil je niet hier en dan zijn zijn ze weg al die poespas wat een onzin ![/quote]
  idd !drie keer !dat is een universele wet !pleiadisch lichtwerk..dan moeten ze weg gaan ..

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >