Paranormaal

Brabants duo reinigt huizen van geesten

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen hebben vaak zonder dat ze het weten entiteiten in hun huis. Deze geesten doen bijvoorbeeld het licht uit en aan of zetten voorwerpen op een andere plek.

Mensen horen voetstappen in hun huis, voelen plots een koude bries langs hun nek of hebben het gevoel dat ze niet alleen zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Jolanda Arts en Sandy Vermeesch hebben inmiddels een aantal Brabantse huizen gereinigd van geesten. “We hebben een klant gehad die zijn huis wilde verhuren, maar last had gehad van paranormale activiteiten in zijn pand. Voordat er nieuwe huurders in kwamen hebben we zijn huis schoongemaakt,” zei Vermeesch. “Twee entiteiten troffen we aan en totaal onverwachts een derde.”

Het huis wordt gereinigd door geesten de weg naar het licht te wijzen. Vaak gaat het om entiteiten die niet verder kunnen naar het licht, dit kan doordat ze zoekende zijn. Dat gebeurt vaak bij entiteiten die plotseling zijn overleden.

Het kan ook zijn dat een entiteit bepaalde emoties niet heeft kunnen verwerken tijdens zijn of haar leven en daardoor het licht niet gezien wordt. Het kan ook zijn dat dierbaren een overledene niet los kunnen laten, schrijven de twee op hun website.

Bron: Omroepbrabant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laurens
Laurens
10 jaren geleden

Wat een flauwekul. Ongelooflijk dat mensen hiervoor betalen.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

en wat kost dat een huis reinigen van geesten?,,,,,,, het enige wat gereinigd wordt is de portemonnee van iemand die DENKT geesten in huis te hebben.

R. Donders
R. Donders
10 jaren geleden

Een beetje wasverzachter met water in een pannetje opzetten helpt ook erg goed.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

De reacties op deze site krijgen steeds meer diepgang.maar dan wel de verkeerde kant op.Spottend onbegrip en totale ontkenning.Er is wel iets meer tussen hemel en aarde.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x