Het Complot

Britse belastingbetaler draait op voor politiekosten Bilderbergconferentie

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse belastingbetaler draait op voor het grootste deel van de politiekosten van de geheimzinnige Bilderbergconferentie in het graafschap Hertfordshire afgelopen jaar. De kosten voor het beveiligen van de politici en miljardairs kwamen uit op 1,2 miljoen euro.

Op de conferentie, die werd gehouden in het Grove Hotel in Watford, waren uit de hele wereld zo’n 140 genodigden uit de politiek, de financiële wereld, wetenschap en de media aanwezig. Ook premier Mark Rutte en prinses Beatrix der Nederlanden namen deel aan de bijeenkomst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Rond het hotel verzamelden zich duizenden demonstranten. De politiemacht kostte het graafschap in totaal 1,2 miljoen euro. De organisatoren van de Bilderbergconferentie droegen 559.000 euro bij. Het graafschap heeft de Britse overheid gevraagd de rest van het bedrag te betalen.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken keurde dit verzoek af. Politiechef David Lloyd sprak van een ‘teleurstellende beslissing’. “Samen met de andere politiekorpsen van het land zijn wij belast met het voorkomen van misdaad, het beschermen van de koningin en het volk en het voorkomen van schade aan eigendommen. Ik ben teleurgesteld dat ons verzoek is afgewezen, maar ik begrijp dat het ministerie zich aan bepaalde criteria heeft te houden” zei hij. Lloyd had gehoopt dat het geld ergens anders vandaan zou zijn gekomen. Nu draaien de belastingbetalers uit Hertfortshire op voor de kosten.

De genodigden, waaronder Jeff Bezos van Amazon en Eric Smidt van Google, arriveerden in auto’s met geblindeerde ruiten. Er stonden naar verluidt ook veel leden van koninklijke families op de gastlijst. Complottheoretici stellen dat de Bilderbergconferentie deel uitmaakt van een plan om de wereld te domineren.

Politici zeiden vorig jaar dat het ‘schandelijk’ was dat belastingbetalers een bijeenkomst van de rijkste mensen ter wereld zouden moeten bekostigen.

[Hemel Gazette]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De Bilderberggroep zijn een stel corruptelingen die zelfs in staat zijn om onschuldige burgers gesimuleerde rechtszaken in de schoenen te schuiven en het volk verder uitmelken.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

DE… Bilderberggroep legt de mensheid ook ‘mindcontrol’-programma’s op.

Michiel
Michiel
10 jaren geleden

Hmmm dit artikel is onbegrijpelijk. Ik lees:
* De Britse belastingbetaler draait op voor het grootste deel van de politiekosten van de geheimzinnige Bilderbergconferentie.
* De politiemacht kostte het graafschap in totaal 1,2 miljoen euro. De organisatoren van de Bilderbergconferentie droegen 559.000 euro bij. Het graafschap heeft de Britse overheid gevraagd de rest van het bedrag te betalen.
* Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken keurde dit verzoek af.
Dus? Wie betaalt er nu? Kennelijk niet de Britse belastingbetaler; dat verzoek werd immers afgekeurd.

Ferimassi
Ferimassi
10 jaren geleden

fas·cis·me (het; o)

politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie.

plu·to·cra·tie (de; v)

regering van de rijken.

Definities zijn helder, gooi een bom op dat hotel en we hebben 100 jaar vrede…

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x