Homepagina » Het Complot » Britse belastingbetaler draait op voor politiekosten Bilderbergconferentie
Britse belastingbetaler draait op voor politiekosten Bilderbergconferentie

Britse belastingbetaler draait op voor politiekosten Bilderbergconferentie

De Britse belastingbetaler draait op voor het grootste deel van de politiekosten van de geheimzinnige Bilderbergconferentie in het graafschap Hertfordshire afgelopen jaar. De kosten voor het beveiligen van de politici en miljardairs kwamen uit op 1,2 miljoen euro.

Op de conferentie, die werd gehouden in het Grove Hotel in Watford, waren uit de hele wereld zo’n 140 genodigden uit de politiek, de financiële wereld, wetenschap en de media aanwezig. Ook premier Mark Rutte en prinses Beatrix der Nederlanden namen deel aan de bijeenkomst.

Rond het hotel verzamelden zich duizenden demonstranten. De politiemacht kostte het graafschap in totaal 1,2 miljoen euro. De organisatoren van de Bilderbergconferentie droegen 559.000 euro bij. Het graafschap heeft de Britse overheid gevraagd de rest van het bedrag te betalen.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken keurde dit verzoek af. Politiechef David Lloyd sprak van een ‘teleurstellende beslissing’. “Samen met de andere politiekorpsen van het land zijn wij belast met het voorkomen van misdaad, het beschermen van de koningin en het volk en het voorkomen van schade aan eigendommen. Ik ben teleurgesteld dat ons verzoek is afgewezen, maar ik begrijp dat het ministerie zich aan bepaalde criteria heeft te houden” zei hij. Lloyd had gehoopt dat het geld ergens anders vandaan zou zijn gekomen. Nu draaien de belastingbetalers uit Hertfortshire op voor de kosten.

De genodigden, waaronder Jeff Bezos van Amazon en Eric Smidt van Google, arriveerden in auto’s met geblindeerde ruiten. Er stonden naar verluidt ook veel leden van koninklijke families op de gastlijst. Complottheoretici stellen dat de Bilderbergconferentie deel uitmaakt van een plan om de wereld te domineren.

Politici zeiden vorig jaar dat het ‘schandelijk’ was dat belastingbetalers een bijeenkomst van de rijkste mensen ter wereld zouden moeten bekostigen.

[Hemel Gazette]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Huisheks schreef:

  Waarom komt er nou nooit eens iemand op de gedachte om hier daadwerkelijk eens een bom op te gooien.
  Per drone of zo ; of per bazooka of per sportvliegtuigje.
  Ben je in een KLAP van het probleem af, i.p.v. te blijven zeuren over die “rijke “niksnutten en hun geheime clubje.
  9.11 ging toch ook zomaar…… of het kapen van een knoerterig grote Boeing…
  Dat kan toch ook zomaar. zonder dat wij er iets aan kunnen veranderen.
  Wil nou niemand dit klusje opknappen, ahhhhh , wij zouden er zoooooooo blij mee zijn, hahahaha…

  10 likes
 • Michiel schreef:

  Hmmm dit artikel is onbegrijpelijk. Ik lees:
  * De Britse belastingbetaler draait op voor het grootste deel van de politiekosten van de geheimzinnige Bilderbergconferentie.
  * De politiemacht kostte het graafschap in totaal 1,2 miljoen euro. De organisatoren van de Bilderbergconferentie droegen 559.000 euro bij. Het graafschap heeft de Britse overheid gevraagd de rest van het bedrag te betalen.
  * Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken keurde dit verzoek af.
  Dus? Wie betaalt er nu? Kennelijk niet de Britse belastingbetaler; dat verzoek werd immers afgekeurd.

  7 likes
  • Nescio schreef:

   Lees het nog eens een keer goed. Dan lees je wie er voor die kosten opdraait. Er staat (citaat)
   Nu draaien de belastingbetalers uit Hertfortshire op voor de kosten

   3 likes
 • John schreef:

  Weer, alweer, nog een keer, steeds weer.
  Hetzelfde verhaal.
  Stinkend rijke lui (hoezo elite ???)
  vertellen elkaar verhaaltjes die geheim moeten blijven.
  De burger moet betalen.
  En diezelfde lui (hoezo elite???) vinden het raar
  dat burgers steeds meer wantrouwen hebben
  tov overheid, media, bedrijven etc.

  10 likes
 • Kalki schreef:

  De Bilderberggroep zijn een stel corruptelingen die zelfs in staat zijn om onschuldige burgers gesimuleerde rechtszaken in de schoenen te schuiven en het volk verder uitmelken.

  8 likes
 • Kalki schreef:

  DE… Bilderberggroep legt de mensheid ook ‘mindcontrol’-programma’s op.

  4 likes
  • M. Brandenburg schreef:

   De belastingbetaler betaald belastingen aan het rijk. Het rijk betaald vervolgens voor veel zaken te veel omdat het rijk zo verschrikkelijk inefficiënt is. Echter indien het Rijk dus het verzoek afwijst, en het Rijk de enige is die zaken kan betalen met belastinggeld, hoe gaan die belastingbetalers nu dan de kosten dragen, krijgen zij alleen een acceptgiro in de bus, alwaar men even geld moeten overmaken naar een private organisatie? Dit werkt misschien in communistische of zwaar socialistische landen, maar in Engeland gaat dit niet op.

   Dus ik zou graag de truc willen leren, alwaar de overheid zegt niet te betalen, en waar men de belastingbetaler alsnog laat opdraaien voor kosten die een overheid niet betaald.

   Persoonlijk denk ik dat wanneer de belastingbetaler de keus krijgt tussen minder belasting en lagere uitkeringen(besparing tientallen miljarden) of stoppen met duurzaamheidssubsidies(besparing tientallen miljarden) of stoppen met de EUSSR(besparing tientallen miljarden en tientallen miljarden meer opbrengst omdat iedereen vervolgens zelf bepaald met wie het handel drijft) dan denk ik dat de belastingbetaler er totaal geen moeite mee heeft om belastingen te betalen van één van de kerntaken van de overheid en dat is orde en veiligheid ongeacht wie dit nodig heeft!

   Apart dat alu-hoedjes het normaal vinden dat er miljarden aan subsidie en uitkeringen en allerlei zielige figuren uitkeringen moeten worden opgehoest door belastingbetalers, maar wanneer het komt tot de werkelijke taak van de overheid orde en veiligheid dat men onderscheidt in de betalingen wil maken. Omdat dit dan ineens zo oneerlijk is ten opzichte van diezelfde belastingbetaler.

   1 likes
 • Ferimassi schreef:

  fas·cis·me (het; o)

  politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping van de democratie.

  plu·to·cra·tie (de; v)

  regering van de rijken.

  Definities zijn helder, gooi een bom op dat hotel en we hebben 100 jaar vrede…

  5 likes
 • rosemose schreef:

  Mensen die de Bilderberggroep betalen is van de gekte, terwijl de zelfde Bilderberggroep de genocide aan het voor bereiden zijn wereldwijd. Op aarde is niets heiig. Een gaan deze (mensen) ook een keer dood en hebben zij ook niets meer.

  3 likes
  • Kalki schreef:

   De genocide die de Bilderberggroep beoogd, daar kunnen we zelf aan mee betalen; ik noem dat krankzinnig.

   Wij hadden plannen namens de Wereldleraar om miljarden €’s te genereren en om ‘Rampen te bestrijden’ en waren we goed onderweg toen de Bilderberggroep/Illuminati daar lucht van kreeg en hebben ze toen dat gehele project weten te vernietigen tbv. hun genocide plannen.

   2 likes
 • Pascal schreef:

  Dat wij opdraaien voor die kliek was toch al bekend en geheel niets nieuws aan. GELD is een ILLUSIE en ook wij betalen de Formule 1 stallen en het WK voetbal maar ook Ajax en Feyenoord en alle betaalde sporten op deze wereld maar ook all het onderzoek naar ziektes en de ontwikkeling van alle automerken.

  GELD bestaat niet maar wel in onze levende illusie!!!

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Mochten de Bilderberggroep/Illuminati verstrekkende plannen hebben om ‘Buitenaardsen’ te vernietigen, dan vernietigen die ‘Buitenaardsen’ alvorens de planeet en mensheid. Buitenaardsen vernietigen is dus identiek aan planetaire en humanitaire zelfmoord.

  2 likes
 • Twanno schreef:

  Kijk, volgens mij is het heel simpel. Of althans, het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.
  Als Rutte, Pechtold en consorten zakelijk naar deze conferentie zijn geweest, d.w.z. de staat
  (wij dus) hebben dit betaald, dan dienen ze gewoon openheid van zaken te geven omtrent hetgeen daar besproken is. Dat moeten mijn collega’s ook, na een klantbezoek gewoon even een bezoekrapportje schrijven zodat iedereen op de hoogte is. Dus dat moeten onze regeringslijers (nee geen schrijffout) ook maar eens doen.

  Het wordt natuurlijk wat anders als ze daar privé zijn geweest. Maar dat kan ik me niet voorstellen.
  Overigens is dat Bilderberg clubje opgericht door Prins B. Dan kunnen we er zeker van zijn dat, dat clubje niet veel goeds in de zin heeft. Lees het pas verschenen boek over hem maar eens.

  Zou het dan toch echt tijd worden voor een revolutie…….?

  2 likes
 • m.b schreef:

  zo gaat het toch eigenlijk al eeuwen ?! En volgend jaar weer ! Elite heeft ‘t goed gespeeld.

  1 likes
 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Waarom de overheid de coronacrisis gebruikt om kleine en middelgrote bedrijven kapot te maken

  Deze week was de Britse spreker David ...

  Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

  Veel geheimzinnigheid over bonnetjes. Zoveel kostte het bezoek van Rutte aan de Bilderbergconferentie

  Eerder dit jaar vloog premier Rutte met ...

  >