Bewustzijn

Buitenaards contact als voorbode van alomvattende ascentie

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet alleen de aarde, maar het hele universum ondergaat momenteel het proces van ascentie, waarbij het leven zoals we dat kennen drastisch zal veranderen.

Het fysieke universum ontwikkelt zich dusdanig dat lagere energie-frequenties uiteindelijk gaan verdwijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat staat te lezen in het nieuwe boek From Contact to Ascension: Timely Information from members of the Intergalactic Board of Council. In het boek wordt onderscheid gemaakt tussen de hogere vijfde, zesde en zevende dimensies en de lagere eerste, tweede en derde dimensies. In de hogere dimensies overheerst eenheidsbewustzijn: het leven is onlosmakelijk verbonden en leeft in harmonie. De lagere dimensies worden gekenmerkt door de dualiteit en mensen worden geconfronteerd met waarden die gebaseerd zijn op goed/slecht.

Type IV

Mensen die ascentie ondergaan blijven in hun lichaam, dat op den duur in perfecte staat van gezondheid is en terugkeert naar de oorspronkelijke blauwdruk. Mensen die geascendeerd zijn zoals dat heet, leren te manifesteren met behulp van hun gedachten waardoor alle technologieën en fysieke structuren die we kennen veranderen. Dit doet denken aan hetgeen Arthur C. Clarke omschrijft in zijn boek Childhood’s End.

Het ascentieproces blijkt niet alleen voorbehouden te zijn aan intelligent leven. Ook planeten en sterren ondergaan dit proces. De schrijfster van het boek krijgt haar informatie naar eigen zeggen van wezens die op basis van het werk van de Russische astronoom Nikolaj Kardasjev (1964) kunnen worden geclassificeerd als type IV buitenaardsen, buitenaardsen die alle beschikbare energie in een supercluster van melkwegstelsels kunnen gebruiken.

De Australische onderzoeker dr. Michael Salla zegt dat geascendeerde wezens de aarde al duizenden jaren helpen in een poging het bewustzijn te verruimen. Het doel is steeds geweest om de mensheid klaar te stomen voor geavanceerde buitenaardse technologieën die in diverse tijdperken beschikbaar zijn gekomen.

Higgs-bosondeeltje

De laatste tijd is er veel aandacht geweest voor de ontdekking van het Higgs-bosondeeltje. De Large Hadron Collider werd in eerste instantie gebouwd om het bestaan van het Higgsveld te bevestigen, het veld dat deeltjes afremt waardoor ze massa krijgen. Dat gebeurde op het moment dat het Higgs-bosondeeltje werd gevonden.

Wetenschappers hebben ontdekt dat het Higgsveld instabiel is. Als dit veld verandert, kan het fysieke universum imploderen. Volgens het boek zal deze zogeheten Big Crunch, de ineenstorting van het heelal als gevolg van de zwaartekracht, over miljarden eonen (de grootste eenheid voor tijd) plaatsvinden.

In From Contact to Ascension staan technologieën omschreven die zijn ontwikkeld om de verbinding tussen het brein en de ziel te verbreken. Met name mobiele telefoons bereiken dit doel omdat ze ervoor zorgen dat mensen makkelijker zijn te manipuleren.

In het boek lezen we verder dat buitenaardsen in de toekomst openlijk verschijnen en interacteren met de mensheid. Daarnaast is er aandacht voor de publieke bekendmaking van buitenaards contact, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen inspanningen van burgers om informatie naar buiten te brengen en de officiële bekendmaking door overheden.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

De Australische onderzoeker dr. Michael Salla zegt dat geascendeerde wezens de aarde al duizenden jaren helpen in een poging het bewustzijn te verruimen.

Hm..dat heeft dan niet echt geholpen, hé?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Ascentie: Laat de lagere energie-frequenties uiteindelijk maar lekker verdwijnen.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

wat wel opvallend is dat planeten en z,g sterren ook mee ascenderen.Volgens mij en ook mijn gids(en)staan planeten vele malen hoger op de ladder,dan het geen op hun oppervlakte wereld woont en leeft.vandaar dat de macht denkt wij kunnen rustig de gehele planeet vernielen en leegroven.Maar hun tijd is ten einde.er ligt al wel een prisson planet op die verdwaalde zielen te wachten.Om ze op hun bekende wijze te ontvangen.

Cathy
Cathy
10 jaren geleden

zou mooi zijn …maar pas toch maar op zou ik zegen en zeker als zij zich voor god uit gaan geven dan stap ik niet in hun moederschip

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x