Bewustzijn

Buitenaards contact als voorbode van alomvattende ascentie

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet alleen de aarde, maar het hele universum ondergaat momenteel het proces van ascentie, waarbij het leven zoals we dat kennen drastisch zal veranderen.

Het fysieke universum ontwikkelt zich dusdanig dat lagere energie-frequenties uiteindelijk gaan verdwijnen.

Dat staat te lezen in het nieuwe boek From Contact to Ascension: Timely Information from members of the Intergalactic Board of Council. In het boek wordt onderscheid gemaakt tussen de hogere vijfde, zesde en zevende dimensies en de lagere eerste, tweede en derde dimensies. In de hogere dimensies overheerst eenheidsbewustzijn: het leven is onlosmakelijk verbonden en leeft in harmonie. De lagere dimensies worden gekenmerkt door de dualiteit en mensen worden geconfronteerd met waarden die gebaseerd zijn op goed/slecht.

Type IV

Mensen die ascentie ondergaan blijven in hun lichaam, dat op den duur in perfecte staat van gezondheid is en terugkeert naar de oorspronkelijke blauwdruk. Mensen die geascendeerd zijn zoals dat heet, leren te manifesteren met behulp van hun gedachten waardoor alle technologieën en fysieke structuren die we kennen veranderen. Dit doet denken aan hetgeen Arthur C. Clarke omschrijft in zijn boek Childhood’s End.

Het ascentieproces blijkt niet alleen voorbehouden te zijn aan intelligent leven. Ook planeten en sterren ondergaan dit proces. De schrijfster van het boek krijgt haar informatie naar eigen zeggen van wezens die op basis van het werk van de Russische astronoom Nikolaj Kardasjev (1964) kunnen worden geclassificeerd als type IV buitenaardsen, buitenaardsen die alle beschikbare energie in een supercluster van melkwegstelsels kunnen gebruiken.

De Australische onderzoeker dr. Michael Salla zegt dat geascendeerde wezens de aarde al duizenden jaren helpen in een poging het bewustzijn te verruimen. Het doel is steeds geweest om de mensheid klaar te stomen voor geavanceerde buitenaardse technologieën die in diverse tijdperken beschikbaar zijn gekomen.

Higgs-bosondeeltje

De laatste tijd is er veel aandacht geweest voor de ontdekking van het Higgs-bosondeeltje. De Large Hadron Collider werd in eerste instantie gebouwd om het bestaan van het Higgsveld te bevestigen, het veld dat deeltjes afremt waardoor ze massa krijgen. Dat gebeurde op het moment dat het Higgs-bosondeeltje werd gevonden.

Wetenschappers hebben ontdekt dat het Higgsveld instabiel is. Als dit veld verandert, kan het fysieke universum imploderen. Volgens het boek zal deze zogeheten Big Crunch, de ineenstorting van het heelal als gevolg van de zwaartekracht, over miljarden eonen (de grootste eenheid voor tijd) plaatsvinden.

In From Contact to Ascension staan technologieën omschreven die zijn ontwikkeld om de verbinding tussen het brein en de ziel te verbreken. Met name mobiele telefoons bereiken dit doel omdat ze ervoor zorgen dat mensen makkelijker zijn te manipuleren.

In het boek lezen we verder dat buitenaardsen in de toekomst openlijk verschijnen en interacteren met de mensheid. Daarnaast is er aandacht voor de publieke bekendmaking van buitenaards contact, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen inspanningen van burgers om informatie naar buiten te brengen en de officiële bekendmaking door overheden.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

De Australische onderzoeker dr. Michael Salla zegt dat geascendeerde wezens de aarde al duizenden jaren helpen in een poging het bewustzijn te verruimen.

Hm..dat heeft dan niet echt geholpen, hé?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ascentie: Laat de lagere energie-frequenties uiteindelijk maar lekker verdwijnen.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

wat wel opvallend is dat planeten en z,g sterren ook mee ascenderen.Volgens mij en ook mijn gids(en)staan planeten vele malen hoger op de ladder,dan het geen op hun oppervlakte wereld woont en leeft.vandaar dat de macht denkt wij kunnen rustig de gehele planeet vernielen en leegroven.Maar hun tijd is ten einde.er ligt al wel een prisson planet op die verdwaalde zielen te wachten.Om ze op hun bekende wijze te ontvangen.

Cathy
Cathy
8 jaren geleden

zou mooi zijn …maar pas toch maar op zou ik zegen en zeker als zij zich voor god uit gaan geven dan stap ik niet in hun moederschip

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x