Great ResetBuitenland

Davos-elites waarschuwen dat landen zich niet moeten verzetten tegen ‘pijnlijke mondiale transitie’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Davos-elites hebben gezegd dat de wereldwijde energiecrisis een ‘transitie’ is die voor de meesten ‘pijnlijk’ zal zijn, maar waartegen landen die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden zich niet zouden moeten verzetten.

De Duitse vicekanselier Robert Habeck sprak op het World Economic Forum over de energiecrisis en waarschuwde overheden dat ze niet hun eigen burgers zouden moeten beschermen, maar in plaats daarvan de marktregels zouden moeten volgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met andere woorden: landen moeten zich scharen achter de Great Reset-agenda van de globalisten.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Tijdens een andere sessie beschreef Kjerstin Braathen, de directeur van de grootste financiële instelling in Noorwegen, de chaos op de energiemarkt als een ‘transitie’. Ze zei verder dat er grootschalige tekorten zullen ontstaan en er economische tegenspoed in het verschiet ligt, maar dat ‘de pijn het waard is’.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Interessant genoeg gebruikte de Amerikaanse president Joe Biden exact dezelfde woorden als de Davos-elites. Hij zei dat we met het oog op de benzineprijzen een ‘ongelooflijke transitie’ doormaken.

[Summit News]

4.7 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angie
Angie
1 jaar geleden

Deze elites kunnen doodvallen. We gaan ons niet massaal onderwerpen aan hun duivelse plannen. Want wij zijn de meerderheid. Als we willen schuiven we ze zó aan de kant.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Deze gasten zijn, wat MIJ betreft, ALLEMAAL het doodtrappen nog niet waard.

Wat een ongelooflijke hypocrisie wordt hier weer tentoongespreid.

Als je bedenkt, dat er voor dit “feestje” maar liefst VIJFTIENHONDERD privë vliegtuigjes zijn ingezet om het schuim van de aarde naar deze o zo speciale plek te vervoeren, dan kom je maar tot één conclusie: niets, maar dan ook niets is goed genoeg voor de zogenaamde boven ons gestelden.

Hier zie je dus het scenario, beschreven in zowel het boek 1984 als het boek Animal Farm.

Verschil moet er toch wezen? Deze “mensen” (ik zet dit speciaal tussen aanhalingstekens, want dat zijn het al lang niet meer, als ze dat überhaupt ooit geweest zijn), zijn totaal van de pot gerukt.

Er wordt nu min of meer een dictaat opgelegd aan ALLE regeringsleiders, die schijnbaar nog niet in de zak zitten van dat tuig, om vooral geen tegenstand te gebruiken. EN vooral om hun eigen bevolkingen fijn in de stront te laten zakken ter meerdere eer en glorie van hun zogenaamde “doelen”.

En toch…. ieders leven op Aarde is eindig. OOK van diegenen, die er alles (tot de meest walgelijke dingen) aan doen om het eeuwige leven op Aarde te verwerven.

En ALS dat leven van deze satanisten dan tóch eindigt, dan wacht hun de ultieme straf. Dat wat WIJ helaas niet kunnen bewerkstelligen, zal dan gebeuren door de Hoogste Macht, hoger dan welke misselijk makende puppet dan ook.

Maar misschien komt er toch nog redding van onverwachte kant en kunnen wij met z’n allen straks weer normaal leven.

En dan bedoel ik het leven, zoals vóór 2020, met DIT verschil, dat het tuig, dat ons tientallen jaren financieel heeft uitgekleed, van al hun geroofde centen wordt ontdaan.

Er is méér dan genoeg voedsel op aarde. Er zijn méér dan genoeg energiebronnen op aarde.

Alleen is het niet goed verdeeld. Praktisch alles in handen van een paar procent en WIJ moeten het doen met de rest.

En DAT moet 180 graden draaien.

I HAVE A DREAM!

ALF
ALF
1 jaar geleden

Davos elites?
Eerder Davos psychopaten!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Het Pandemie Verdrag dwingt hun Soevereiniteit af te staan aan WHO (World Health Organization) is hoogverraad! Waar blijft de rechters en advocaten om dit stop te zetten !!

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x