Het Complot

De schaduwregering, UFO’s en schone energie (video)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paul Hellyer is één van de bekendste en meest controversiële Canadese politici. Hoewel hij met name bekend werd van de samenvoeging van het Canadese leger, is Hellyer al zijn hele leven geïnteresseerd in macro-economie.

Als journalist en politiek verslaggever vocht hij voor economische veranderingen en ook schreef hij er een aantal boeken over.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De voormalige minister van Defensie houdt zich nog altijd actief bezig met een aantal onderwerpen, waaronder het monetaire en financiële systeem.

Paul geeft tekst en uitleg over de samenzwering van de cabal, de schaduwregering en black operations, de militaire term voor een geheime operatie door een regering of militaire organisatie. Hij gaat verder in op het UFO-fenomeen.

De oud-politicus bespreekt de energiecrisis, nieuwe en schone technologieën die beschikbaar zijn en oplossingen die volgens hem kunnen leiden tot economisch herstel.

Bron: Redicecreations.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anonTruthseeker
anonTruthseeker
10 jaren geleden

Hadden hier we in NL ook maar van die wakkere idealistische politici ipv die struisvogel-marionetten. In mei 2013 kwam deze man al op de G8 naar buiten met vragen over aliens. Hij mag van mij minister van Buitenaardse Zaken worden, ik stem voor!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Waarom haalt deze mijnheer de opwarming van de aarde aan ? past niet in het interview.De gehele kosmos is aan het veranderen,en wordt naar een hoger plan getild.De natuur veranderd mee.Dat de cabal probeert de verandering op te houden is te merken 24 uur per dag chemtrails.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Best wel wat verhelderend maar dat gemauw over die hoax over de zogenoemde klimaatsverandering zie ik als een soort afleingsmanouvre. Dat hele CO2-gedoe is ene grote leugen en CO2 is goed voor planten en de uitstoot van planten van O is goed voor mens en dier. Echter andere zaken van dit interview zijn wat meer verhelderend en dat is het feit dat erkend wordt dat buitenaards leven bestaan en dat is niet voor iedereen verhelderend maar voor degenen die van het feit dat buitenaards leven niet bestaat wel. Ook het feit dat dat er vrije energie bestaat is voor velen een verhelderend feit mede vanwege het feit dat we nog steeds bezig zijn met fossiele energie (ik ook) om de brandstoftank van de auto te vullen en ook om op te koken en ons te verwarmen. Mogelijk is er over een jaar of 10 iets anders (iets als nulpuntenenergie). Overigens een mooie documentaire als laatste opmerking.

kengai
kengai
10 jaren geleden

Dat CO2 gedoe is niet een grote leugen, oke er kloppen een aantal dingen misschien niet, maar het is wel heel naief om te denken dat wij al die diverse gassen maar de lucht in kunnen knallen zonder dat daar reactie op komt.
Het vuil wat wij van ons af gooien komt uiteindelijk weer terug en een simpel voorbeeld is al dat plastic wat wij in de oceanen gooien, krijgt de viseter weer terug.
Maar ik wil deze man wel ruilen voor balletje Rutte.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x