Homepagina » Mens en Dier » Felle kritiek op uitspraken Von der Leyen: ‘Misselijkmakend, tijd voor een opstand’
von der leyen
Foto: Ursula von der Leyen (MSC/Michael Kuhlmann CC BY 3.0 DE)

Felle kritiek op uitspraken Von der Leyen: ‘Misselijkmakend, tijd voor een opstand’

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zei deze week dat er ‘een cruciale fase’ in ons herstel is aangebroken. Ze zei ook dat EU-landen hun herstelplannen bijna gereed hebben, waarmee ze gebruik kunnen maken van het coronaherstelfonds van 750 miljard euro.

Met al dat geld wil Von der Leyen de Europese Unie van de toekomst gaan bouwen. Ze stelde bovendien dat corona ‘de kans van de eeuw’ is voor Europa. EU-commissievoorzitter Von Der Leyen sprak van ‘een waarlijk historisch moment’.

Freelance journalist Arno Wellens haalt op Twitter hard uit: “Corona is dus een ‘kans’ die je moet grijpen om de EU meer macht te geven. Ik vind dat misselijkmakend. Het toont aan hoe ondemocratisch de EU is. Je wacht tot mensen murw zijn gebeukt door de crisis, dan pak je je ‘kans’ en trek je hun beurs leeg. Tijd voor een opstand.”

Coronacertificaten

Wellens spreekt zich ook zeer kritisch uit over de zogeheten coronacertificaten, waar Europarlementariër Jeroen Lenaers (CDA) woensdag voor pleitte in het Europees Parlement. Het gaat om een digitaal bewijs dat je gevaccineerd bent of negatief getest. “Oftewel, de sleutel naar weer vrij reizen binnen Europa,” zei Europarlementslid Sophie in ’t Veld (D66).

“Je mag Europees reizen als je je medische gegevens overdraagt aan de EU-commissie. Staat in geen enkel verkiezingsprogramma. Corona is een rotsmoes. Deze digitale gekkigheid is van voor corona. De pandemie biedt een fantastische kans voor meer Europese integratie. Bah,” zegt de journalist.

4.6 82 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
13 dagen geleden

Weer een ongekozen psychopaat (e) die ons gaat vertellen hoe wij moeten leven.. liever gisteren dan vadaag voor het tribunaal en voor levenslang de bak in…

Arnold
Arnold
Reactie op  William
12 dagen geleden

Alle NL en Euro-psychopaten opsluiten!!

Roos
Roos
Reactie op  Arnold
12 dagen geleden

Inclusief Brussel “elite”= fascistische misdadigers!

Rob
Rob
Reactie op  William
12 dagen geleden

Deze wereld is nooit over het leven gegaan, alleen over macht en controle. Dat vernietigt het leven. We hebben het ware leven hier nog nooit geleefd en de vraag is of dat ooit zover kan komen. Als dat zover wil komen dan moet de macht verdwijnen en moeten wij ons mens-zijn nog zien te herstellen want dat hele mens-zijn is door de macht en controle verziekt. Zo is dat altijd geweest en niet eeuwen maar duizenden en duizenden en duizenden jaren.

ron
ron
Reactie op  William
12 dagen geleden

Ja inderdaad levenslang de bak in met dwangarbeid.
Dus mensen tijd voor revolutie en al die smeerlappen oppakken en veroordelen.

Danny
Danny
13 dagen geleden

Fuck de EU!

Robert
Robert
13 dagen geleden

Ratten zijn het en niet anders! Bezit.. nu!

wolfje168
wolfje168
13 dagen geleden

Misselijkmakend, ja. Tijd voor een opstand? Zou zo maar eens kunnen.

Annette
Annette
13 dagen geleden

Arno Wellens heeft natuurlijk helemaal gelijk. Wat leven wij inmiddels in een vreselijke tijd. Eindelijk meent dat instituut Europees Parlement dat zij de touwtjes stevig in handen heeft. En gezien wat er allemaal uitgerold wordt, is dat natuurlijk ook zo.
Iedereen die in 2005 bij dat referendum tegen meer macht van de EU heeft gestemd, had natuurlijk volkomen gelijk. Zelfs mijn moeder, die toen al 84 jaar was, stemde tegen meer macht. Gelukkig leeft zij nu niet meer, want dan was haar leven ook inmiddels in een hel veranderd. Het is overduidelijk welke kant het dus opgaat. Als je niet bereid bent mee te doen met het grootste medische experiment dat de mensheid ooit heeft meegemaakt, dan word je dus een paria, een melaatse. Ze zeggen niet voor niets dat de geschiedenis zich ALTIJD weer herhaalt. Dat zie je nu dus ook. En toch zullen mijn man en ik zich blijven verzetten.

Alice
Alice
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Zelfs mijn moeder, die toen al 84 jaar was, stemde tegen meer macht. Gelukkig leeft zij nu niet meer, want dan was haar leven ook inmiddels in een hel veranderd’.

Zo voel ik dat nu ook: ‘Gelukkig leven mijn ouders niet meer’. Bizar toch, dat je deze gedachte hebt. Wat is de wereld een hellhole geworden.
We zullen op moeten staan en met harde hand tegen dit soor figuren op moeten treden. Want al die vreedzame demonstraties, hoe goed bedoeld ook, het gaat niet werken. Het is oorlog!!

Marianna
Marianna
Reactie op  Alice
12 dagen geleden

heb thuis ook al gezegd dat ik in ieder geval “blij” ben dat mijn ouders dit niet meer hoeven meemaken.
zij hadden de crisis in de jaren 30 en de oorlog 40/45 al mee gemaakt.
wel overleefd maar met de nodige trauma’s verder..

Mokksja
Mokksja
Reactie op  Alice
12 dagen geleden

Mijn ouders leven sinds kort beiden niet meer , mis ze elke dag nog , maar ben dankbaar , dat ze deze hel niet meemaken !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

nou mijn vrouw 85 en ik 84 GAAN DOOR DEZE HEL? we kunnen er weinig aan doen, we verzetten ons wel, maar zelfs binnen onze familie vinden ze dat vreemd, verder Arno Wellens heeft een hele klare kijk op de gebeurtenissen, heb dan ook het volste vertrouwen in hem, en er zijn meer mensen zo als hij, gelukkig !

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

we gaan ze toch proberen allemaal te vervolgen. de misdaden zij gigantisch.

Johanna.
Johanna.
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Hier aan meedoen is geen optie,

Patrick
Patrick
13 dagen geleden

Schending van het medisch geheim…
Voor de rechter slepen.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Patrick
12 dagen geleden

De politiek doet toch niets anders dan het schenden van mensenrechten. In iedere verordening staat dan ook dat deze niet geldt voor henzelf.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Patrick
11 dagen geleden

Welke rechters? Die zijn allemaal omgekocht, of in ieder geval niet meer objectief!
Daar hoeven we niets van te verwachten!
Kijk maar naar de pedofilie in Nederland, daar wordt niets van onderzocht!
En advocaten die daar over klagen worden uit hun ambt gezet!
Hoe rot wil je de maatschappij hebben?

Tetris
Tetris
Reactie op  Patrick
11 dagen geleden

Dat heeft totaal geen zin, want die rechtertjes zijn net zo corrupt.

dna
dna
13 dagen geleden

Wie zijn die mensen eigenlijk. Leger grijpt toch niet in. Heb geen vertrouwen meer dat wergevers nog gezondverstand hebben. Waar kan ik tekenen dat ik geen risco loop door zon smerig chinees masochistisch mondkapje te dragen? Dit zijn UBER-psychopaten. Wef zijn uberpsychopaten iedereen die bij hun hoort is een coörperatiepsychopaat. Ambtenaren zijn inmiddels ook allemaal zonder uitzondering, coörperatiepsychopaten.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  dna
12 dagen geleden

ik hoop dat het Franse leger in gaat grijpen, uiteindelijk kwam de revolutie voor en door het volk ook uit Frankrijk er moet gewoon iets gebeuren, al die ongekozen polypen moet aan de kant en berecht worden !

dna
dna
Reactie op  Jenne Sr.
12 dagen geleden

Dat zijn huurlingen die niets doen. Ook frankrijk was tegen de eu, weet je nog?

Nina-
Nina-
13 dagen geleden

Al meer dan een jaar duidelijk, dat dit de bedoeling is en was. Het clubje is geïnfiltreerd over de hele wereld, daar hebben ze eerst voor gezorgd en vervolgens slaan ze hun tentakels uit. Tot in de puntjes, jarenlange voorbereiding en stappenplan aan vooraf gegaan. Zo is het met veel zaken van de overheid, ze creëert een idee, implementeert het, zonder overleg, zonder te luisteren naar een tegenmening, maar er zelfs overheen te walsen. Dat is de EU, geen samenwerking van landen zodat de bevolking er beter van wordt, maar van de top om de bevolking te onderdrukken.
Het was altijd belangrijker wat ze niet zeiden, dat komt nu wel naar boven.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
13 dagen geleden

Een kans die ze zelf gecreëerd hebben met de nep pandemie en verwoestende vaccins door de burger gefinancierd via belastinggeld Zelf produceren ze niks alleen ellende met hun satanische praktijken En net doen alsof ze t goed met de mensen voor hebben 🤮🤔onmenselijke leiders die nota bene in dienst staan van de burger maar die moeten hun bek houden De honden lusten er geen brood van En ook ik niet en vele anderen Aftreden en berechten dit gespuis 😤😤

t de vries
t de vries
13 dagen geleden

Van leyen is een protgee van merkel ,zij is op die plek geparachuteerd om merkels visie uit te voeren .En zo als die al enige jaren gebezigd word hoef je daar niet echt blij mee te zijn . Merkel voert haar gedachtegoed niet alleen in duitsland uit maar sinds haar aantreden word haar wil ook in brussel doorgedrukt .De DDR tante volgt hier mee het zelfde beleid als wat zij in haar stasie opleiding geleerd heeft .De DDR was een dictoriaale staat ,het zelfde is zij met europa van plan van af dag een van haar aantreden .De zelfde opdracht voert een rutte ook al jaren uit ,hij staat onder controle van zo wel een merkel als een swab .En van leyen is net als de jonge een brekebeen maar manupuleerbaar .Wij zijn al jaren gekant tegen europa zo als het functioneerd gezamelijke handel prima maar geen overheveling van onze onafhankelijkheid naar brussel .Al hoewel dat mede door bakelende en rutte al grotendeels gebeurd is ,zij tekenden en tekenen bij het kruisje .Al hoewel niet altijd .Er ligt nog een x kilo roofgoud in zwitserland die geroofd zijn door de duitsers in ww2 .Rutte hoeft alleen maar te tekenen en het kan bij de rest van wat nog over is van de goudvoorraad dat tekenen heeft hij nog steeds niet gedaan .Niet belangrijk of hij kan het zich niet herrineren .Maar terug naar brussel ,het huppelkutje van d66 die op alles van brussel een soppend kruis verkrijgt pleit voor het vaccinatie paspoort en zij zou het nog indien mogelijk vandaag al invoeren met nog meer beperkingen dan nu gepland .Het vaccinatie paspoort word een blok aan het been te samen met de corona wetten in heel europa verliezen wij steeds meer vrijheid .En het overgroot gedeelte van de bevoking tuint er wederom in we kunnen met vaccantie .Ja maar wel even vaccineren paspoort halen constand testen oke mischien geen quarantene meer geloofd u dat ,de toekomst zal het leren .Vermoedelijk word het een toekomst van elk jaar vaccineren en een constante controle door testen heerlijk toch dag vrijheid .En de kans dat u indien u een van de zware bijwerkingen verkrijgt u vakantie vergeten kan .denk daar maar over na

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  t de vries
12 dagen geleden

Dat mensen weer zo snel mogelijk terug willen naar het normale leven is begrijpelijk en is juist de valkuil, waar de elite van de wereld op heeft ingezet. Mensen moeten zich daarvoor laten testen en dan zijn er nog al die idioten die zich laten vaccineren (prikken), omdat zij hun pleziertjes belangrijker vinden dan hun gezondheid of eigen leven. Deze groep mensen beseft niet wat hier eigenlijk de agenda is, die er zich hier afspeelt.

Covid is niets anders dan een grote valkuil en zal een scheiding in de mensheid teweeg brengen, die de wereld nog niet eerder heeft meegemaakt. Geduld in de vorm van niet laten testen en niet laten vaccineren (prikken) is de beste oplossing en de beste manier op overleven.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
12 dagen geleden

Ze zullen dat wel proberen onmogelijk te maken!
In hun Communistische maatschappij passen wij niet!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  t de vries
12 dagen geleden

Europa heeft al 18.miljard medische experimenten die ze vaccins noemen besteld bij Pfizer! Dat is dus 4 vaccins per inwoner voor de komende 2 jaar!
Dan heeft niemand nog iets van zij natuurlijk immuunsysteem over!
Dat is door de manipulatie van het vaccin dan wel stuk!
Dan zijn we ook aan het internet gekoppelde digitale slaven geworden!

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

126
0
We lezen graag je reactie!x