Homepagina » Mens en Dier » Verpleegkundige waarschuwt: ‘Onze overheid heeft hele andere plannen met ons’
verpleegkundige

Verpleegkundige waarschuwt: ‘Onze overheid heeft hele andere plannen met ons’

Eind oktober werden er weer coronapatiënten naar Duitsland overgeplaatst omdat de druk op Nederlandse ziekenhuizen opliep. Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) zei: “We hebben op dit moment weinig keuze. Het alternatief is dat je de deuren van een ziekenhuis sluit.” Hij voegde toe dat ‘ziekenhuisopnames zullen blijven stijgen’ en sprak van een ‘tsunami’. Vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen hebben door de toenemende druk de reguliere zorg deels afgeschaald.

Is het uitzonderlijk dat ziekenhuizen rond deze tijd van het jaar vol liggen? Nee, zegt een doorgewinterde verpleegkundige. “Ik heb 20 jaar als intensive care-verpleegkundige gewerkt en elke winter was het drama om patiënten geplaatst te krijgen welke ten gevolge van griep onderuit gingen. Het is nu niet anders dan voorheen. Mensen, laat u zich toch niet voorliegen!” twittert Prikkerr, die naar eigen zeggen om meerdere redenen anoniem wil blijven. Ze wijst erop dat het aantal bedden in enkele jaren tijd is gehalveerd, terwijl de bevolking is toegenomen.

Veel mensen onderschrijven het verhaal van de verpleegkundige. “Ik heb ook 25 jaar op een IC gewerkt. Inderdaad. Jaar in jaar uit geleurd met patiënten. Altijd overvolle IC,” schrijft Will Therese. Nachtzuster2 twittert: “Hier 27 jaar ziekenhuis en het klopt. We worden voorgelogen en ergens ingerommeld.”

Ik ben de leugens en het bedrog van de overheid kotsbeu

“Ik hoor van mijn schoonzus, medisch specialist sinds 30 jaar, precies hetzelfde,” aldus Frederik. Irene zegt: “Mijn nichtje, die meer dan 30 jaar werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis, zegt hetzelfde.” En iemand anders reageert: “Mijn schoondochter werkt op de IC en zegt exáct hetzelfde.”

Over de reden waarom ze zich nu uitspreekt, zegt Prikkerr: “Ik moet dit doen, omdat ik de leugens en het bedrog van de overheid en zijn trawanten als een RIVM kotsbeu ben!”

Ze waarschuwt ook tegen het coronavaccin. “Na 34 jaar als verpleegkundige werkzaam te zijn in zowel ziekenhuis, verpleeghuis als thuiszorg, kan ik vanuit mijn werkervaring zeggen dat ik mezelf nimmer laat vaccineren.”

We worden voorgelogen

“Onze overheid heeft hele andere plannen met ons en misbruikt dit griepvirus om haar walgelijke agenda erdoorheen te drukken. Ik smeek u: laat u zich niet vaccineren, doe het niet!”

De verpleegkundige zegt te hopen dat men wakker wordt en gaat beseffen dat we ‘in gevaar zijn gebracht’. “We worden voorgelogen.”

4.5 226 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ine
Ine
4 maanden geleden

Moedige mensen allemaal…hoe krijgen we deze berichten onder de aandacht van de bevolking? Ik hoop dat de verpleegkundigen zelf hun eigen kring inlichten, zij hebben het uit de eerste hand. Je kunt wachten tot je een ons weegt om deze berichten in de msm te krijgen. Ik heb er al vaker over nagedacht hoe we dat wél voor elkaar zouden kunnen krijgen. Wie heeft een idee, iemand van ons of kunnen we die vraag ook aan deze verpleegkundigen kunnen stellen?

Marian
Marian
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

het is moeilijk Ine je probeert van alles maar ze zijn horende doof en ziende blind zelfs artsen worden niet meer geloofd onze heel veel zijn door angst bang gemaakt en zo worden ze gemanipuleerd ,,proberen maar ook los laten

Wappie
Wappie
Reactie op  Marian
4 maanden geleden

Hoe meer je het probeert hoe harder ze het niet willen horen en hoe gekker ze je vinden. Ik weet het gewoon echt niet meer hoe we ze kunnen bereiken. Ik heb er zoveel verdriet van. Ik ben wel 24/7 bezig om alles uit te zoeken en de waarheid naar boven te krijgen. Ik ben gewoon kapot. Mijn vriend zegt dan steeds….je moet aan jezelf gaan denken…..maar we kunnen ze toch niet in de steek laten?

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

We kunnen ze toch niet in de steek laten ?? Wie zijn ” ZE” ????

mikkie
mikkie
Reactie op  Marischu.
2 maanden geleden

Verschillende van mijn dierbaren willen er ook niks van horen..de angst is te groot. Staan in de rij voor een prik..de overheid heeft zijn werk goed gedaan..en ik ben de wappie..

Niles
Niles
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

Laat het los, bescherm je dierbare. Wat komen gaat moet gebeuren. De mens moet geconfronteerd worden met ziekte, dood en bederf voordat het door dringt. Het gebeurde in de tweede wereld oorlog niet en ook nu niet. Dit is de natuur van de mens. Voor hen die ‘wakker’ zijn, zoek verder naar de waarheid. We zijn altijd over alles voorgelogen. Geloof, voeding, het geldsysteem, wetenschap enz. Blijf zoeken, maar de waarheid wil 80% gewoon niet horen. Hoe harder je probeert des te meer leugens ze verspreiden.

steffie
steffie
Reactie op  Niles
1 maand geleden

Steef,je kunt nog zo hard zoeken en echt iets vinden,het wordt toch weggewuifd. Ik heb nog nooit iets positiefs gezien op tv. of of op al die sites waar ik op geabonneerd ben.Zelfs in de oorlog was er nog veel humor.Klinkt gek misschien maar het was wel zo.Dat ik me dat nog herinner. Ja,ik ben een oude dame,maar volg alles.Een beetje meer humor knapt een mens ook van op en als het er meer gaan worden en in het positieve blijven worden we sterker.Eigen Wappie taal ontwikkelen.Verborgen boodschappen bij Appie of Jumbo.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

Lieve Wappie,
Je vriend heeft gelijk, ik kom net van boodschapjes doen, kom mijn hal in de flat binnen, zit op lift te wachten komt een aardige buuf , die ik wel eens heb gesproken, moet in zelfde lift mee.Zij maakt een grapje, straks kunnen we lang genoeg binnen zitten, straks horen we het . Waarop ik uit de grond van mijn hart zeg, ik haat ze, zei heel serieus>> meen je dat, enfin het gesprek kabbelt iets voort en zij zegt natuurlijk; “ik geloof niet in complottheorieen”, mijn god de domste dooddoener vind ik dat.
Ik probeer nog net, terwijl ik uitstap haar uit te leggen hoeveel erge pandemieen er geweest zijn en never een lockdown>> zegt die Qut, “het is nu een andere tijd” en op dat moment wilde ik haar het liefst een schop geven. De mensheid absoluut het domste ooit geschapen, mijn katten en ook de honden die ik gehad heb, zijn Einsteins vergeleken bij wat er 2-benig rond loopt. Opvallend is wel dat als je zegt; ga het maar zelf uitzoeken , de reactie is, neen daar wordt ik depressief van, neen
daar wordt ik niet beter van/ vrolijk van ..Kortom meid, ze hebben geen ballen, ze zijn te laf voor de waarheid… niet dat je daar veel mee opschiet maar ik denk dat dat de echte reden is.

Anita
Anita
Reactie op  Wappie
3 maanden geleden

Ik heb precies tzelfde. Ben gruwelijk boos en verdrietig. Loop ook tegen n muur op.

Fanny
Fanny
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Nou gisteren in gesprek met een collega over het vaccin dat ze ons als eerste willen geven waarbij ik mijn reden uitte over het niet nemen van het vaccin.
Zegt ze: ‘Ik laat me wel vaccineren, want zo kan ik niet meer leven, ik wil mijn vrijheid terug. Ze hebben het uitvoerig getest en het is veilig bevonden. We moeten allemaal, een voor allen , allen voor een.’

Ben maar weer vlug aan het werk gegaan, aan zo iemand is geen eer te behalen..Maar dat is wel een goed voorbeeld van de ‘sociale druk’ waar het kabinet het over heeft.

Momenteel zijn er wel overal ‘uitbraken’ binnen de verpleeghuizen. Dat startte 2 weken na de griepprik. Komt natuurlijk heel goed uit, in januari vaccineren, begin februari gaan de cijfers naar beneden, en dan komt het door het vaccin…

Pioneertje
Pioneertje
Reactie op  Fanny
4 maanden geleden

En door het vaccin zullen de mensen ziek worden en dood gaan. Kijk naar filmpje en hoor over alle bijwerkingen:

Globalist Plans Revealed: How To Survive The Coming Years of the Great Reset (bitchute.com)

bloem
bloem
Reactie op  Fanny
4 maanden geleden

Of er zijn heel veel zieken en doden.
Maar dat zullen ze in de msm nooit toegeven.
Alleen jullie verpleegkundigen en andere medici kunnen ons op de hoogte houden.
Bedankt voor alles wat jullie ons vertellen.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Fanny
4 maanden geleden

Goed Fanny, dat je dat zo aangeeft kijk daar heb jij meer kijk op dan de gewone man/vrouw .
Houdt je poot stijf en laat je niks opdringen, het gaat per slot van rekening over je leven, overigens ook na het vaccin is duidelijk in amerika door diverse mensen gesteld, moet je toch de 1,5 meter en de hele santekraam blijven aanhouden want het is om je sociale contacten kapot te maken en een ieder voor zich wereld te scheppen.

Antje
Antje
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Degene die open staan en weten wat er aan de hand is vinden elkaar, hier facebook, onderling want ik heb me dat ook afgevraagd

Gre
Gre
Reactie op  Antje
4 maanden geleden

Maak de mensen bang en je hebt ze in de tang ik voorspel prik word verplicht kunnen meisjes later mogenlijk geen moeder meer worden zit al in de prik depopulation daar is alles om begonnen..

mikkie
mikkie
Reactie op  Gre
2 maanden geleden

Degene die kritisch durft te zijn en vraagt om de bijsluiter van de prik, zal in eerste instantie niets byzonders lezen en laat het los.. maar wat zit er in de volgende prikken..2e is na 3 week..volgende na een paar maand..

bloem
bloem
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Ik breek me ook allang het hoofd.
Er moet iemand opstaan die van wanten weet en de wet weet te gebruiken
Hij moet ook keihard kunnen zijn en niet afhankelijk van geld dus zichzelf ook zonder salaris kunnen bedruipen.
Wie o wie keert deze ellende?

salvar
salvar
Reactie op  bloem
4 maanden geleden

ik help met je mee denken.

August Piccard
August Piccard
Reactie op  bloem
4 maanden geleden

reken niet op een messiah, ieder heeft zijn steentje bij te dragen.

gehoorapparaat
gehoorapparaat
Reactie op  bloem
4 maanden geleden

….wijzelf misschien…door collectieve burgelijke ongehoorzaamheid.

Bijvoorbeeld met iedereen met vuurwerk de straat op met oud en nieuw en lekker groots kerstfeest vieren, liefst een huis vol.

De handhaving zou het zo druk krijgen dat ze zelf toch ook een keer overspannen van raken. Dan hebben de politici zelf geen poot meer op te staan.

PPPP
PPPP
Reactie op  gehoorapparaat
3 maanden geleden

Ik sluit me hier volledig bij aan 😉

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  PPPP
3 maanden geleden

30 jaar geleden zou dit corona drama onmogelijk zijn geweest.
Deze generatie is een ouwehoer generatie , veel praten maar niks doen, bezet het binnenhof of alle spoorweg stations in Nederland om te beginnen.
Welnee, gewoon doen wat je gezegd wordt, en uitjanken op internet

Rob
Rob
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Het enige dat de bevolking hoeft te doen is massaal geen gehoor meer geen aan de fascistische autoriteit die steeds meer de controle wil nemen over alles en iedereen. Het is een macht spel en zolang het volk gehoor geeft wordt dat spel meegespeeld. Ze hebben alleen maar de macht die het volk hen geeft dus als het volk besluit niet meer mee te doen hebben ze geen macht meer. Het volk is immers nog steeds de overgrote meerderheid. Wat willen ze dan doen als het volk niet meer luistert? Hoe kom je dan verder? Door simpelweg gewoon door te gaan zoals het voorheen ‘normaal’ was voordat ze begonnen met hun ‘maatregelen’ n.a.v. een valse pandemie. Het is dus heel simpel maar daar ligt ook het probleem. Een groot deel van het volk is zelf nog onderdeel van dat macht spel en dat dringt niet door. In feite gaat het dan niet om wat je moet doen maar juist om wat je niet moet doen als je iets wilt zien veranderen.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

gelijk heb je.
ik leef zo als voorheen ook al is het moeilijk.
ik loop geen 1,5 meter.
geen muilkorf.
geen klauwen kapot wassen en maak ook geen karren schoon.
als een medewerker mij een kar wil geven en driftig wil schoonmaken zeg ik hou op jo en dan kijkt hij me aan of hij het in keulen hoort donderen.
de schapen kijken je aan of je van een andere planeet komt , ik hoor ze denken daar loopt een buitenstaander en geen mondkap met dit vreselijke virus.

PPPP
PPPP
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

ik doe net zo… alleen frustreert het me enorm dat ik steeds het gevoel heb alleen te staan terwijl de tijd dringt. Mensen die je (voorzichtig) wenst in te lichten horen het idd in keulen donderen. Hou je goed!

Wappie
Wappie
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

En Rutte zei zelf toch zelfs…..als we er allemaal niet meer aan meedoen dan houdt het op….want het is geen dictatuur. Pffff.

Peter
Peter
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

Dat is alleen maar om zichzelf in te dekken. Omdat hij ook wel weet dat wat nu gebeurd, en zeker wat er toen gebeurde zonder coronawet, niet grondwettelijk is.

Ondertussen wordt je buitengesloten, als complotgekkie weggezet en zelfs op de vingers getikt. En met de vaccinatie zal het niet anders gaan, en dat wordt ook gewoon hardop gezegd. De zorgen van de Jonge dat de zorgmedewerkers zich niet laten vaccineren ziet hij wel goed komen. Mocht je je niet laten vaccineren dan ga je maar op een andere afdeling werken, of helemaal ander werk doen. Het is immers je eigen “vrije” keus om je te laten prikken. Dat indirect verplicht maken is echt ziekelijk.

Dushi
Dushi
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

‘indirect verplicht maken’, daar is een woord voor: chantage. Of afpersing, of manipulatie, of machtsmisbruik.

Mensen worden gechanteerd met verlies van hun naasten te zien, verlies van hun baan, verlies van geld in de vorm van boetes, als we niet volgzaam zijn in de ongrondrechtelijke maatregelen.

bloem
bloem
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Ik hoop dat de zorgmedewerkers sterk blijven.
Misschien dat het hen dan lukt de prikbarriere te doorbreken.

Ikke
Ikke
Reactie op  bloem
1 maand geleden

51% zorgmedewerkers werkt niet mee vaccins maar dat laat de media niet zien deze cijfers ..de verrotte media

Rebel voor de vrijheid
Rebel voor de vrijheid
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Dan zullen we ons moeten beroepen op het vrijheidsbeginsel en discriminatie of anders gezegd: uitsluiting van de maatschappij op basis van gezondheid. Dit is hetzelfde als uitsluitsel op basis van geaardheid, ras, afkomst etc. Zeker met de bewezen wetenschap dat dit virus helemaal geen killervirus is.

Rebel voor de vrijheid
Rebel voor de vrijheid
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

Ja, dat heeft hij gezegd om ons later (alweer) zelf de schuld te kunnen geven!!!! Hij zal simpel zeggen: “waarom heb je dan naar mij geluisterd”? Derhalve zie ik een vreedzame oplossing niet gaan werken en zullen wij op de barricaden moeten ben ik bang.
Nu maken zij het land kapot; kunnen we veel beter zelf doen en daarna opnieuw opbouwen, niet meer volgens hun regels.

Andre Van den Eynde
Andre Van den Eynde
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Wat dan gezegd van de sterftecijfers in Amerika, want daar moet men nog beginnen met de inentingen. Een clowneske president stelde het virus voor als een gewoon griepje, met rampzalige besmettingen en overlijdens tot gevolg. Gewoon doen of er niets aan de hand is en alle cijfers als leugens bestempelen is inderdaad een optie, of het de juiste keuze is zal nog moeten blijken. Vorige inentingen tegen pandemieën en allerlei ziekten hebben in de loop der jaren toch vele mensenlevens gered en het staat als een paal boven water vast dat mensen steeds ouder worden. Misschien dan toch maar liever bange dan dooie piet….

bloem
bloem
Reactie op  Andre Van den Eynde
4 maanden geleden

Je word vanzelf dooie piet als je erin geloofd.
Kijk om je heen !!
Hoeveel mensen in jouw omgeving zijn overleden of ernstig ziek geworden.
Dat ze misschien griep hebben(gehad) is normaal in deze tijd van het jaar.

Margot
Margot
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

Dit is een hele goeie vraag. Veel artsen en ander verplegend personeel hebben zich op allerlei manieren al verenigd en voeren acties. Elske de Klerk heeft een artsenvoorwaarheid.nl op gericht voor artsen. Verpleegkundigen zouden dat kunnen door voor verpleegkundigen. Ook om alle verpleegkundigen zo ver te krijgen zich niet te laten inenten en zich uit te spreken. Hier in Frankrijk waar ik woon behoren verpleegkundigen tot een van de eerste groepen die zich binnenkort verplicht moeten laten inenten, zonder welke ze hun baan kwijtraken, naar zeggen. Lieve groet, Margot

mee 2
mee 2
Reactie op  Ine
4 maanden geleden

maak je je geen zorgen dit komt na boven drijven. mensen worden beetje bij beetje wakker

Peter Kooiman
Peter Kooiman
Reactie op  mee 2
2 dagen geleden

Dat beetje bij beetje wakker worden zal nog jaren gaan duren. Kaag smijt al met miljoenen. Ze denkt het kan maar op zijn. Nu weer een d66 Kamerlid tegen de lamp gelopen. Dat hij ontucht met kleine jongens doet. Wat een zooitje in dit land.

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

De bevolking aantal neemt toe en de ic bedden gehalveerd. Maar dit vergeet ze te zeggen, de bevolking vergrijsd.

Marian
Marian
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

klopt!!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

Mijn beste, maar het hele beleid klopt toch ook niet. Vergelijk ons kleine land nou eens met een vijver waar duizend vissen in kunnen, en de vorige regeringen hebben er inmiddels 2500 in gestopt. En dan gaan ze daar dus maar mee door??? Dan adem je elkaars asem in en zeggen ze tegen ons doe maar een mondkapje op en tegelijke tijd blijft het maar toestromen met vluchtelingen. Als covid nou zo’n probleem is moet je daar niet mee door blijven gaan maar rigoureus het roer om. Open je ogen dit beleid strookt niet.

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

Dat de bevolking vergrijsd, nee dat geloof ik niet, wat wij worden als eerste ingeent !!!!!!!!!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

De top 3 doodsoorzaken kanker, hart en vaatziekten en medisch handelen, zijn alle drie ziekten die grotendeels ouderen treffen. Nederland vergrijst niet we worden weer eens voorgelogen, ik had het helemaal uitgedoktert hoe je dat kunt uitzoeken op een juiste manier ook rekenkundig/mathematisch. Van alles afgebeld maar je krijgt geen inzicht/cijfermatig in/van de populatie die je wilt onderzoeken>> we hebben tocheen bevolkingsregister, waarom kun je dat niet vrijelijk inzien …is niet mogelijk . Misschien dat dat je te denken geeft, al op mijn 40’ste viel het me op dat toch veel leeftijdsgenoten al dood waren, ik ben nu een stuk verder en al mijn vrienden van vroeger zijn overleden en ik ben nog niet met pensioen.
We worden gewoon voorgelogen want dat kunnen ze gebruiken om de pesioengelden aan banden te leggen en het geld wat ze daarmee besparen gaat lekker dwalen.

Marleen
Marleen
4 maanden geleden

Overheid = georganiseerde misdaad
= maffia

Sjaak
Sjaak
4 maanden geleden

Kijk eens op You tube naar; café weltsmertz

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Sjaak
4 maanden geleden

Cafe Weltschmerz is reeds van you tube verbannen, Sjaak, helaas !!!!!

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

maar er word door verpleegkundigen die op de longafdeling in het ziekenhuis werken ook gezegd dat dit wel een heel nare ziekte is. dat patiënten van het ene op het andere moment zo benauwd zijn en zo vreselijk moeten hoesten dat ze er bijna in blijven.

Spooky
Spooky
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Heb maar copd of een fikse longontsteking of kinkhoest, dan stik je bijna!!

Elise
Elise
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

En hoe oud zijn deze verpleegkundigen? Hoelang werken zij daar? Weet uit eigen ervaring, dat kwaliteit van kennis flink is afgenomen. Dan erbij worden veel kinderen al jaren soft/met angst opgevoed door allerlei redenen.(vaak door media).

Ertje
Ertje
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

dit zeg ik omdat er iemand in mijn omgeving, in de acht jaar dat ze op de longafdeling werkt, nog nooit zulke ernstige patiënten heeft mee gemaakt

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Beste Ertje,

Mensen ziek maken is niet zo heel moeilijk en ze vervolgens vals diagnosticeren al helemaal niet. Vergeet niet dat dit een oorlog is tegen de menselijkheid. All’s fair in love an war!

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Mensen ziek maken is het verdienmodel voor farmasauten, helaas. Mensen die gezond zijn zijn helaas geen
verdienmodel.

En het is idd een burgeroorlog op z’n manier.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

En hoeveel van die patienten droegen een mondkapje? Bij onprofessioneel gebruik kun je daarvan namelijk een stevige longontsteking oplopen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Daarvoor moet toch echt bewezen worden dat Covid de oorzaak is, zo niet, dan zou dat net zo goed de toenemende elektrosmog kunnen zijn. Is dat al eens onderzocht? Ik heb bij deskundigen gelezen dat dat de zuurstofopname van het lichaam bemoeilijkt.

Antje
Antje
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Is ook waar. Lees op virus waarheid. Het virus is gericht op mensen vanaf 60 jaar, is n beetje ingewikkeld maar zoek maar op

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Antje
15 dagen geleden

Veranderd wel door de vaccinaties, in Israël sterven momenteel jongere mensen! En tevens gevaarlijkere mutaties!
Diverse virologen hebben hiervoor al gewaarschuwd, gaat nu al gebeuren!

salvar
salvar
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

ik kreeg van het ene moment op het andere moment longontsteking.
foto,s laten maken en ct scan en er werd geconstateerd copd?
ik vroeg aan de longarts hoe dat kon voor de longontsteking kon ik flink uit de voeten.
niet direct antwoord , ik zei komt dat dat ik rookt?
kan ik niet zeggen omdat 50% van mijn patienten nooit gerookt hebben dus…….
ik geeft de schuld aan de chemtrails die strooien maar raak en na 30 of 40 jaar strooien begin het volgens mij zijn uitwerking te krijgen en samen met een gewone griep hebben ze je waar ze je hebben willen.
de puzzelstukjes beginnen op zijn plaats te vallen.

Jan
Jan
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ertje; Er is niets nieuws onder de zon. Griep werd door Rutte Corona genoemd met de leugenachtige toevoegingen; zeer besmettelijk en zeer dodelijk. En iedereen scheet meteen in zijn broek van angst omdat niemand het woord DOOD wil horen. Rutte begon een psychologische oorlog tegen ons. Wat we nu meemaken is pure griep met bij sommigen nare bijverschijnselen als door u omschreven. Ook werd gesteld dat we dit jaar GEEN griep hebben gezien in Nederland. Waarom werden de mensen dan toch ingeent tegen de GRIEP ??? En waarvoor meteen hier achteraan 2 inentingen tegen – Corona -, terwijl we weten dat Griep hernoemd werd naar Corona. Een vaccin wat in luttele maanden ontwikkeld werd, waar men anders 5 jaar over doet. Zelfs tegen de aids heeft men na 30 jaar nog steeds geen vaccin ! Intussen zult u al 3 inentingen achter de rug hebben voor een virus wat misschien al 3x gemuteerd is. Drie inentingen….ik zou er maar voor oppassen. De overheid is een smerig spelletje met u aan het spelen, en de meesten trappen er gedachtenloos in !

Wappie
Wappie
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ik hoorde laatst van iemand dat zij iemand kent die hoofd van een IC is en zij verteld horror verhalen over corona daar. Vervolgens lees ik een dag later dat iemand anders van diezelfde IC daar die daar dus ook werkt dat het rustig was. Er klopt allemaal helemaal niks van.

Ik zou je vertellen wat ik een keer zag….in een warm land, denk arabisch, waar oorlog was denk, je ziet dan toch wel eens beelden op tv voorbij komen met doden die dan in witte gewaden omwikkeld allemaal op een rij naast elkaar liggen. Dan kijk je geschokt van wat erg zoveel doden!!! Maar ik zag 2 keer beelden voorbij komen en toen hadden ze de camera’s te lang lopen denk ik. En toen zag je bij 1 iemand een beetje bewegen, die was dus helemaal niet dood??? En bij die andere bewoog er 1 en stond half op???? Acteurs???? Wat???

Met covid zag ik ook een filmpje op YouTube staan….iemand die filmde iemand die foto’s aan het maken was van een ernstig zieke corona patiënt op een brancard die naar een gebouw werd gereden door 2 verplegers vervolgens seint de man die foto’s aan het maken was….klaar. En die man op die brancard stond op en alle drie liepen ze weer weg???? Niks aan de hand. En ze gingen ook niet dat gebouw in??? Acteurs????

En ik heb letterlijk gezien en meegemaakt dat MSM journaal op tv knipte en plakte en verhalen verdraaiden. Ongelooflijk toen was ik 1 klap wakker. 21 juni 2020. Met de demonstratie. Ze lieten nl niet op het journaal zien hoe het kwam dat de vredige demonstranten later door politie in burger opgeruiid werden, politie in burger veroorzaakte express opruiing en agressie. En ik zag het op de live beelden op dat moment. Ik zag ze ook daarna snel maar rustig de andere kant oplopen stonden een tijdje bij een politie busje om op hun gemakje er wat uit te halen. Daarna liepen ze weg en deden een mondkapje op. En ondertussen waren de politie in uniform al aan het ingrijpen bij de demonstranten. Ik heb die beelden wel 100 keer gekeken daarna. Ik zag het echt….verraad! Verraad van politie naar de demonstranten. Later toen we in de avond naar het journaal keken was er zodanig geknipt in diezelfde film, dat je dus NIET zag dat politie in burger dat zo had gedaan. Eruit geknipt. En op die manier kwamen de demonstranten opeens in een kwaad daglicht. En zo ontstond ook verdeeldheid onder de bevolking. Dit was express he!

En zo ging het door met leugens.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Dat kan ook komen door de behandeling, gecombineerd met een flink gebrek aan zink.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ertje
15 dagen geleden

En toch bewezen goedwerkende medicijnen onthouden!
Ra Ra hoe kan dat?

Earthlady
Earthlady
4 maanden geleden

Dank u wel.
Velen zijn het met u eens!
Aktie hierop ondernemen kan niet zonder medewerking van Artsen!

paul dino
paul dino
4 maanden geleden

Maar ondertussen gaat de Rutte Maffia gewoon door……

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

We worden meer en meer aan een vorm despotisme blootgesteld.

Jopie
Jopie
4 maanden geleden

Ondanks dat deze berichten naar buiten komen , zal er niks veranderen . Rutte inclusief zijn misdadige trawanten zullen nooit stoppen angst aan te jagen en ons leven te slopen !

Jan
Jan
Reactie op  Jopie
4 maanden geleden

We worden voortdurend geconfronteerd met bepaalde berichten. Sommige personen beweren dat het resultaat vaststaat, het onrecht zal niet gaan winnen (maar ze weten niet wanneer wij een positieve verandering gaan doormaken). Hoe kun je zoiets voorspellen?? Dat kan over een jaar zijn, maar ook pas over 2000 jaar. Zijn al deze scenario’s, valse hoop scenario’s??

Wappie
Wappie
4 maanden geleden

Gelukkig gaan steeds meer mensen inzien waar we in zijn beland, dit heeft uiteraard hélemaal niets meer met het coronavirus te maken maar met het uitrollen van de de agenda om de nieuwe wereldorde te installeren!!
Waar is de jaarlijkse griep gebleven??
Hoelang gaan ze deze Hoax nog rekken? Hoeveel moeten wij nog pikken van deze op macht beluste satanische monsters?
Duitsland staat weer een lockdown te wachten,reken er maar op dat Herr Roete zijn vriendin Adolfina Merkel al heeft beloofd dat hij hetzelfde met Nederland van plan is,hij is immers haar schoothondje!!!
Willen wij dat deze nu al tien maanden durende gijzeling stopt,dan zullen we flink wat tegengas moeten gaan geven want deze gasten gaan over lijken en hebben geen enkel mededogen met de naar vrijheid snakkende bevolking!!
Sta op tegen deze misdadigers!!
VRIJHEID IS EEN GROOT GEMIS ALS ER GEEN VRIJHEID MEER IS!

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

147
0
We lezen graag je reactie!x