Mens en Dier

Verpleegkundige waarschuwt: ‘Onze overheid heeft hele andere plannen met ons’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind oktober werden er weer coronapatiënten naar Duitsland overgeplaatst omdat de druk op Nederlandse ziekenhuizen opliep. Voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) zei: “We hebben op dit moment weinig keuze. Het alternatief is dat je de deuren van een ziekenhuis sluit.” Hij voegde toe dat ‘ziekenhuisopnames zullen blijven stijgen’ en sprak van een ‘tsunami’. Vrijwel alle Nederlandse ziekenhuizen hebben door de toenemende druk de reguliere zorg deels afgeschaald.

Is het uitzonderlijk dat ziekenhuizen rond deze tijd van het jaar vol liggen? Nee, zegt een doorgewinterde verpleegkundige. “Ik heb 20 jaar als intensive care-verpleegkundige gewerkt en elke winter was het drama om patiënten geplaatst te krijgen welke ten gevolge van griep onderuit gingen. Het is nu niet anders dan voorheen. Mensen, laat u zich toch niet voorliegen!” twittert Prikkerr, die naar eigen zeggen om meerdere redenen anoniem wil blijven. Ze wijst erop dat het aantal bedden in enkele jaren tijd is gehalveerd, terwijl de bevolking is toegenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Veel mensen onderschrijven het verhaal van de verpleegkundige. “Ik heb ook 25 jaar op een IC gewerkt. Inderdaad. Jaar in jaar uit geleurd met patiënten. Altijd overvolle IC,” schrijft Will Therese. Nachtzuster2 twittert: “Hier 27 jaar ziekenhuis en het klopt. We worden voorgelogen en ergens ingerommeld.”

Ik ben de leugens en het bedrog van de overheid kotsbeu

“Ik hoor van mijn schoonzus, medisch specialist sinds 30 jaar, precies hetzelfde,” aldus Frederik. Irene zegt: “Mijn nichtje, die meer dan 30 jaar werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis, zegt hetzelfde.” En iemand anders reageert: “Mijn schoondochter werkt op de IC en zegt exáct hetzelfde.”

Over de reden waarom ze zich nu uitspreekt, zegt Prikkerr: “Ik moet dit doen, omdat ik de leugens en het bedrog van de overheid en zijn trawanten als een RIVM kotsbeu ben!”

Ze waarschuwt ook tegen het coronavaccin. “Na 34 jaar als verpleegkundige werkzaam te zijn in zowel ziekenhuis, verpleeghuis als thuiszorg, kan ik vanuit mijn werkervaring zeggen dat ik mezelf nimmer laat vaccineren.”

We worden voorgelogen

“Onze overheid heeft hele andere plannen met ons en misbruikt dit griepvirus om haar walgelijke agenda erdoorheen te drukken. Ik smeek u: laat u zich niet vaccineren, doe het niet!”

De verpleegkundige zegt te hopen dat men wakker wordt en gaat beseffen dat we ‘in gevaar zijn gebracht’. “We worden voorgelogen.”

4.6 238 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ine
Ine
3 jaren geleden

Moedige mensen allemaal…hoe krijgen we deze berichten onder de aandacht van de bevolking? Ik hoop dat de verpleegkundigen zelf hun eigen kring inlichten, zij hebben het uit de eerste hand. Je kunt wachten tot je een ons weegt om deze berichten in de msm te krijgen. Ik heb er al vaker over nagedacht hoe we dat wél voor elkaar zouden kunnen krijgen. Wie heeft een idee, iemand van ons of kunnen we die vraag ook aan deze verpleegkundigen kunnen stellen?

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

De bevolking aantal neemt toe en de ic bedden gehalveerd. Maar dit vergeet ze te zeggen, de bevolking vergrijsd.

Marleen
Marleen
3 jaren geleden

Overheid = georganiseerde misdaad
= maffia

Sjaak
Sjaak
3 jaren geleden

Kijk eens op You tube naar; café weltsmertz

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x