Homepagina » Buitenland » George Soros zegt openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen. Deze griezelige glibberaar heeft hij alvast in zijn zak
George Soros zegt openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen. Deze griezelige glibberaar heeft hij alvast in zijn zak
Foto: Szerek Wikimedia Commons

George Soros zegt openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen. Deze griezelige glibberaar heeft hij alvast in zijn zak

Een delegatie van de Tweede Kamer is niet welkom in Hongarije. Het land klaagt al langer over Nederlandse bemoeizucht. Nederlandse politici als EU-commissaris Frans Timmermans en vooral EU-parlementariër Judith Sargentini gelden in Boedapest en andere Oost-Europese hoofdsteden als staatsvijand.

De Hongaarse premier Viktor Orban zei tegen Kossuth Radio dat het debat onlangs in het Europees Parlement over de rechtsstaat in Hongarije een ‘George Soros-achtige seance en een verkiezingscampagne’ was.

Spitskandidaat Timmermans, de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, is het ‘mannetje van Soros’, aldus Orban, verwijzende naar de schimmige Amerikaans-Hongaarse miljardair.

Invloed

“Soros zegt nu openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen,” zei de premier.

De procedure die de Europese Commissie is begonnen tegen Hongarije, en die pas geleden nog eens werd aangescherpt, is tekenend voor de invloed van Soros, aldus Orban.

“Hij wil die invloed nog verder gaan uitbreiden,” voegde hij toe.

Verdrievoudigen

Hij zei dat hier in mei tijdens de Europese verkiezingen een stokje voor moet worden gestoken.

Het Europees Parlement heeft besloten om de financiering van de ngo’s van Soros te verdrievoudigen.

Soros-plan

Orban zei dat dit besluit onderdeel is van het Soros-plan.

Hij zei dat zijn Fidesz-partij altijd tegen dergelijke ‘anti-Hongaarse’ besluiten is geweest, terwijl de Hongaarse oppositie ze steunt.

[Voice of Europe]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Ik zag die kop van Blok al in de krant vorige week, niet welkom in Hongarije , daar snappen die meelopertjes helemaal niks van….Het vervelende is dat sommige Hollanders aan grootheidswaanzin lijden, hier, maar zeker in de EU, dan krijg je animeer gedrag en onterechte bemoeizucht …En niet iedereen is daar van gediend,……wat er in Mei gaat gebeuren, ik ben benieuwd ..Het is maar goed dat die Hongaren Soros eruit hebben gezet, misschien bereiden ze een leuke aktie voor de EU…..Soros is die nog niet opgezet?!

  30 likes
 2. Behoorlijk heftig en zorgelijk bericht en ongelooflijk dat het uberhaut mogelijk is dat een aantal staatsgevaarlijke mensen/marionetten op deze wijze hun destructieve werk kmogen verrichten en dat nota bene ook nog eens onvrijwillig door de burger gefinancierd met afgeperst geld. Europa is schijnbaar overgeleverd aan zionistisch demonische krachten en zal vrouwe Europa letterlijk worden geslachtofferd.

  Google “vrouwe Europa” voor verdere duidingen.

  27 likes
 3. Hou toch op man, die ouwe gek zit allang in Gitmo.

  2 likes
 4. Kan niemand ff een Lee Harvey Oswaldjeop deze ouwe zak toepassen?

  4 likes
 5. Soros EU etc. 1 pot nat.
  Weet je wat opvalt? Het geldsysteem zorgt ervoor dat alles in stukken wordt gedeeld, maar ondertussen willen ze(EU top) wel alle landen opheffen.(soevereiniteit). Das dus niet logisch. Europa zou dus eigenlijk in meer stukken verdeeld moeten gaan worden om te overleven.

  2 likes
 6. Als dit nog rond loopt, betekent dat er een splitsing in de algehele samenleving is. De geiten worden gescheiden van de schapen. Ik laat mij niet commanderen door psychopaten! Hak mn hoofd er maar af. Want dat is wat ze willen let maar op! Psychopaten die maar losrennen? Denk je nou echt dat de gevestigde orde respect van mij krijgt?! Ik buig voor niemand van hun. Kindermoordenaars zijn het.

  1 likes
 7. Daar lopen nog vele heilige boontjes?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...

pointer

Factcheckclub Pointer probeert NineForNews en Jensen te ontmaskeren, maar ontmaskert vooral zichzelf

Sinds begin 2019 heeft de dataredactie van ...