Buitenland

George Soros zegt openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen. Deze griezelige glibberaar heeft hij alvast in zijn zak

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een delegatie van de Tweede Kamer is niet welkom in Hongarije. Het land klaagt al langer over Nederlandse bemoeizucht. Nederlandse politici als EU-commissaris Frans Timmermans en vooral EU-parlementariër Judith Sargentini gelden in Boedapest en andere Oost-Europese hoofdsteden als staatsvijand.

De Hongaarse premier Viktor Orban zei tegen Kossuth Radio dat het debat onlangs in het Europees Parlement over de rechtsstaat in Hongarije een ‘George Soros-achtige seance en een verkiezingscampagne’ was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Spitskandidaat Timmermans, de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, is het ‘mannetje van Soros’, aldus Orban, verwijzende naar de schimmige Amerikaans-Hongaarse miljardair.

Invloed

“Soros zegt nu openlijk dat hij Europese instellingen wil overnemen,” zei de premier.

De procedure die de Europese Commissie is begonnen tegen Hongarije, en die pas geleden nog eens werd aangescherpt, is tekenend voor de invloed van Soros, aldus Orban.

“Hij wil die invloed nog verder gaan uitbreiden,” voegde hij toe.

Verdrievoudigen

Hij zei dat hier in mei tijdens de Europese verkiezingen een stokje voor moet worden gestoken.

Het Europees Parlement heeft besloten om de financiering van de ngo’s van Soros te verdrievoudigen.

Soros-plan

Orban zei dat dit besluit onderdeel is van het Soros-plan.

Hij zei dat zijn Fidesz-partij altijd tegen dergelijke ‘anti-Hongaarse’ besluiten is geweest, terwijl de Hongaarse oppositie ze steunt.

[Voice of Europe]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Behoorlijk heftig en zorgelijk bericht en ongelooflijk dat het uberhaut mogelijk is dat een aantal staatsgevaarlijke mensen/marionetten op deze wijze hun destructieve werk kmogen verrichten en dat nota bene ook nog eens onvrijwillig door de burger gefinancierd met afgeperst geld. Europa is schijnbaar overgeleverd aan zionistisch demonische krachten en zal vrouwe Europa letterlijk worden geslachtofferd.

Google “vrouwe Europa” voor verdere duidingen.

Faya
Faya
5 jaren geleden

Hou toch op man, die ouwe gek zit allang in Gitmo.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik zag die kop van Blok al in de krant vorige week, niet welkom in Hongarije , daar snappen die meelopertjes helemaal niks van….Het vervelende is dat sommige Hollanders aan grootheidswaanzin lijden, hier, maar zeker in de EU, dan krijg je animeer gedrag en onterechte bemoeizucht …En niet iedereen is daar van gediend,……wat er in Mei gaat gebeuren, ik ben benieuwd ..Het is maar goed dat die Hongaren Soros eruit hebben gezet, misschien bereiden ze een leuke aktie voor de EU…..Soros is die nog niet opgezet?!

Only you
Only you
5 jaren geleden

Daar lopen nog vele heilige boontjes?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x