Gezondheid

Na dit filmpje denk je twee keer na voordat je je dochter laat inenten tegen baarmoederhalskanker

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Diane Harper van de Universiteit van Louisville is gespecialiseerd in het humaan papillomavirus (HPV) en de ziektes die ermee worden geassocieerd. Ze zette de klinische onderzoeken op die moesten gaan bepalen of Gardasil en Cervarix, vaccins tegen HPV, veilig zijn.

Harper werd door Merck ingehuurd als adviseur en spreker. Onderstaand fragment is afkomstig uit de documentaire ‘One More Girl’, waarin vraagtekens worden gezet bij de veiligheid van Gardasil en vaccins in het algemeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Harper benadrukt dat de HPV-vaccins niet veilig of effectief zijn. De vaccins werken volgens haar niet lang genoeg om baarmoederhalskanker te kunnen voorkomen. Ze legt uit dat deze ziekte zich over een periode van tientallen jaren kan ontwikkelen. Harper stelt voorts dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker niet zal dalen door vaccinatie.

Er zijn ongeveer 50 HPV-experts op aarde en dr. Harper is daar één van. Ze benadrukt dat er geen enkel bewijs is dat deze vaccins werken of dat ze veilig en effectief zijn. Ze vindt dat meisjes deze vaccins niet moeten krijgen.

“Dit vaccin wordt op grote schaal aangeprezen, de voordelen zijn overdreven en de gevaren onderschat,” aldus dr. Chris Shaw van de Universiteit van Brits-Columbia.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Isis
Isis
8 jaren geleden

Magere video.
Mocht in het meest positieve geval het vaccin werken, dan is dat voor twee van de vijftien hoge risico virussen. Dus het is sowieso een nutteloos vaccin.

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x