Homepagina » Paranormaal » ‘Tijdreiziger’ claimt in het jaar 6000 te zijn geweest. Hij bracht deze foto mee terug
'Tijdreiziger' claimt in het jaar 6000 te zijn geweest. Hij bracht deze foto mee terug

‘Tijdreiziger’ claimt in het jaar 6000 te zijn geweest. Hij bracht deze foto mee terug

Op internet circuleert momenteel een filmpje van een man die claimt naar de toekomst te zijn gereisd en daar bewijs voor te hebben.

In de video is te zien hoe de ‘tijdreiziger’ praat over ‘geheime technologieën’ en wat de toekomst in het jaar 6000 voor ons in petto heeft, schrijft de Britse Daily Mirror.

De man beweert onderdeel te zijn geweest van een geheim programma waarbij mensen in de jaren negentig naar de toekomst werden gestuurd.

Kunstmatige intelligentie

Hij zei dat ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde en nieuwe technologieën het moderne leven ‘primitief’ doen lijken.

In de toekomst wordt de mensheid volgens de man bestuurd door een goedaardige kunstmatige intelligentie.

De man laat in het filmpje een wazige foto zien van iets wat een toekomstige stad moet voorstellen. Hij claimt dat het beeld als gevolg van het tijdreizen is vervormd.

Boodschap verspreiden

“Ik weet dat veel van jullie het erg moeilijk zullen vinden om mijn verhaal te geloven,” zei hij. “Het is niet mijn intentie om je te misleiden, ik wil simpelweg een boodschap verspreiden over de toekomst.”

“Ik heb gezien hoe de wereld is veranderd,” voegde hij toe. “Het zou je verbazen wat voor technologieën er bestaan in het jaar 6000.”

Hij zei dat tijdreizen in 2028 algemeen bekend zal zijn. Het filmpje, dat eerder deze maand is verschenen op het kanaal van ApexTV, is inmiddels ruim vier miljoen keer bekeken.

[Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Wat een aandachttrekkerij gezeik!

  38 likes
 2. Als een simpel fotopapiertje de tijdreis al niet heelhuids doorkomt, hoe moet een mens dat dan overleven?

  23 likes
 3. Tijd is een illusie dus een tijd reiziger is een illusie reiziger.

  8 likes
 4. Apex tv op YouTube brengt geregeld zulke “tijdreizigers” aan bod . Het is 100% fake , ik denk dat van al die verhalen ( en het zijn er heel wat ) geen enkele echt is. Zie het als een soort intertainement , maar neem alles maar met een korrel zout. Voor Apex tv is het wel kassa kassa.

  7 likes
 5. Je zou toch zeggen dat fotografie over 4000 jaar toch wel wat meer geëvolueerd zou zijn. Hier win je niemand mee.

  6 likes
 6. Dit is nep. Ik kan het voelen, zie het in de lichaamstaal, het verhaal is te specifiek en het kanaal staat vol met dit soort verhalen.

  AI (Artificial Intelligence) heeft geen hart. Liefde is juist de les wat de mens het meest moet leren als collectief.

  6 likes
 7. Waarom altijd zo ver in tijd, waarom altijd zo vaag mogelijk en waarom nooit met harde bewijzen komen?

  Wat een onzin. Ik snap niet eens waarom ik dit aan het schrijven ben.

  4 likes
 8. Flauwekul. Gewoon een eigentijdse gast die graag in de aandacht komt. Waarom moet alles zo anoniem? De foto is wazig en dat zou dan de schuld zijn door het tijdreizen zelf… pfff… Zijn gezicht blijkt ook erg wazig te geworden te zijn door het tijdreizen concludeer ik hier.
  Hij spreekt vloeiend een 21-eeuwse taal en fysiek (afgezien zijn wazige hoofd) is er gedurende 4000 jaar geen evolutie geweest in het menselijk lichaam. Geen grotere hoofden, geen langere armen (of vingers) etc…

  Zo het internet is weer een Fake-Newsje of een complotje rijker. Maar gelukkig, dit keer, trapt niemand daar in door dit serieus te nemen.

  2 likes
  • Hij spreekt vloeiend 21e eeuws? Wat dan? Het artikel zegt duidelijk dat hij zelf uit onze tijd komt:

   “De man beweert onderdeel te zijn geweest van een geheim programma waarbij mensen in de jaren negentig naar de toekomst werden gestuurd.”

   Je zegt ook dit:
   “fysiek (afgezien zijn wazige hoofd) is er gedurende 4000 jaar geen evolutie geweest in het menselijk lichaam. Geen grotere hoofden, geen langere armen (of vingers) etc…”

   Dat slaat dus nergens op hij komt uit onze tijd.

   Ik vind het overigens ook een ongeloofwaardig verhaal.

   2 likes
 9. Gelukkig bestaan er dan nog vraagtekens en zijn gezicht is zeker door het tijdreizen geblurred.

  3 likes
 10. Deze mensen vallen steeds weer door de mand! Laat me verklaren! Stel ik was een tijdreiziger uit het jaar 1970 en ik zou nu in 2018 hier een tijdje verblijven. Dan zou ik in het jaar 1970 mijn grootvader kunnen vertellen over Flatscreens TV’s en over laptops, smartphones en apps, dat er overal masten in de velden stonden en dat de auto’s bijna vanzelf kunnen rijden. Ik zou kunnen vertellen dat de muur gevallen is! Dat mensen via hun bril en horloge kunnen lezen of de weg vinden. Ik zou kunnen vertellen over een GPS.

  Deze heren blijven vaag, in feite zouden ze nieuwe woorden moeten meebrengen, zoals apps, smartphone, laptop, smartwatch, etc… echter ze brengen niets nieuws mee!

  3 likes
 11. Het artikel en de titel vond ik wel mogelijk, want ik vraag me al ruim een jaar af hoe de Simpsons Donald Trump hadden kunnen voorspellen.

  Maar toen ik die video keek, vond ik het niet meer geloofwaardig.
  Ik ben ook verschillende vrienden kwijtgeraakt, dat huilen wat ie doet is niet erg echt.
  Ook de foto is zo een, die iedereen kan maken, niet eens genoeg om een aanwijzing te zijn dat het waar is.
  Kunstmatige intelligentie is een technologie van deze tijd, het is erg onwaarschijnlijk dat die technologie over 4000 jaar nog zal bestaan.
  Van iemand die 4000 jaar naar de toekomst reist, verwacht men geheel andere verhalen: Bijvoorbeeld beschrijving van een technologie de we nog niet kennen.

  En als zijn vriend zijn herseninhoud gaat opladen naar een computer, een technologie die waarschijnlijk toch zal gaan vervangen worden zoals nu TV’s vervangen worden door computers, dan zal die daar voor moeten betalen. Tijdreizigers hebben niet de valuta uit die tijd, waar halen ze dat geld vandaan?

  Het is dus naar alle waarschijnlijkheid een vervalsing.
  Amerikanen hebben vaak dergelijke vervalsingen gemaakt, een bekend voorbeeld zijn de Bigfoot vervalsingen.

  2 likes
 12. Een van de vele intel sprookjes om maar weer af te leiden en echte ‘vreemde’ waarheden onwaar te doen lijken.

  2 likes
 13. zijn stem klinkt in ieder geval van heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ver weggiestan !
  lulverhaal
  stom artikel
  weet hij ook al wat er in de ” nieuwe ” bijbel komt te staan … echt een flut filmpje
  ik zou zeggen … f a k e .. \

  fijn weekend allen hier

  2 likes
 14. Allerlij nieuwe technieken?.Noem er eens 1..Wat totaal nieuw word in de techniek…Voorbeelden noemen.Het willen bewijzen dat ie daar geweest is
  ,mis ik..Ik zou voorbeelden noemen…..van de straten of lantaarnpalen of wat dan ook…..nee.Dit lijkt wel soap

  2 likes
 15. Een gesprek waarin toekomst mensen jou dingen uitleggen, is onmogelijk omdat je de taal niet spreekt.
  Iemand van 500 jaar geleden die Diets spreekt, zou ons ook niet verstaan.

  En al zou de taal hetzelfde gebleven zijn dan was het eerste wat je zou merken zijn, dat je niet begrijpt wat mensen bezig houd.
  Het zou weken duren voor dat dingen zou kunnen plaatsen, waar toekomst mensen een seconde voor nodig hebben. Gewoon omdat je de context waarin dingen gezegd worden bij jouw niet aanwezig is.

  2 likes
 16. Dus toch…..
  De aarde zal zeker nog 4000 jaar bestaan. Weg met die milieu- en klimaatmaffia die de wereld chanteren dat de aarde over 50 jaar zal vergaan.

  2 likes
 17. Charles Darwin was 6000 jar terug in de tijd geweest en hij zag met eigen ogen een aap veranderen in een mens.

  1 likes
 18. Ik geloof er weinig van. Veel views dus zon video zal wel veel opleveren.

  1 likes
 19. kan de vuilverbrander zijn in mijn plaats.

  1 likes
 20. stel dat ie r geweest was dan zou ie toch met oplossingen kunnen komen met problemen waar me nu meezitten zou je verwachten Niets van dat al Ik geloof zowieso niet in tijdreizen en met dit vage verhaal is dit voor mij weer eens bevestigend

  1 likes
 21. Computers ter grootte van 1 atoom……., geloof doet rare dingen met je brein.

  1 likes
 22. Wat geweldig toch een hoop gepraat maar we krijgen niets te zien, flauwekul.

  1 likes
 23. Lang geleden dat ik zo’n bullsh*t heb gezien…

  1 likes
 24. Als je vandaag begint aan een reis door de ruimte met een snelheid van 0.99999997C (C=lichtsnelheid) en je keert terug op aarde na een jaar op JOUW kalender dan ben je aangeland in het jaar 2018+4082=7000.

  0 likes
 25. Clickbait.

  Erg weinig ontwikkeld in bijna 4000 jaar.
  Het lijkt me dat de dingen die hij vertelt ook wel in 1000 jaar kunnen.
  Of 100.

  Zouden ze hem echt niet herkennen? Of worden er aan de lopende band willekeurige mensen naar de toekomst gehaald, zodat het lastig wordt om te achterhalen wie dit is? En dat janken! – dat had er ook uitgeknipt kunnen worden als hij echt ‘sorry’ was. Overigens herstelt hij zich prima van de emotie. Hij is het meteen weer kwijt.

  Misschien kunnen ze die blur in het jaar 6000 wel van zijn gezicht wel weghalen, en de stemvervorming ook. Of zal hij er gewoon zo uitzien, net als die foto. Dat ze überhaupt nog foto’s afdrukken, hahaha.

  1 likes
 26. Dit stinkt…

  0 likes
 27. die geheime technologieën zijn nu ook al aan de orde van de dag. toch prettig dat u er (bijna) nooit iets van merkt. uw ‘het kán gewoon niet zo zijn en daarom ís het ook niet zo’ programmatuur verwijdert al te merkwaardige ervaringen automatisch uit uw bewustzijn

  0 likes
 28. Wel, z’n video is massaal bekeken en hij heeft z’n centjes binnen. En eigenlijk zou Merkel en die Zweedse juf in Holland achter hem aan moeten gaan wegens nep nieuws.
  Geertje, Thierry en Herr Eertmann moeten zich geen zorgen meer maken vanaf nu. Ook de moslims doen mee aan kunstmatige intelligentie in 6000 AD.

  0 likes
 29. Of het waar is of niet al jaren geleden het jaar 2028 genoemd omdat er dan een getal wordt ontdekt en bekendgemaakt.
  Misschien moeten we maar gewoon eens zien wat er gebeurt in 2028!
  Want één ding is zeker dat er de komende 10 jaar grote veranderingen aankomen i.v.m. Technologische ontwikkelingen.

  0 likes
 30. Die is dan aardig bij de tijd! Tegen die tijd zal er een andere – nieuwe – aarde zijn.

  0 likes
 31. Bij ufo’s. Wazige foto’s en bij tijdreizen ook man man die vent wil gewoon een portie aandacht. De beargumentering door tijdreizen wazig geworden altijd weer die wazige foto’s alaat nergerns op hij heeft het waarschujnlijk zelf wazig gemaakt anders valt de droeftoerer door de mand.

  0 likes
 32. LS…

  Een wijs mens heeft ooit gezegd: Alles wat een mens kan bedenken, kan bewaarheid worden !
  Denk aan Edgar Cayce, Nostradamus, Jules Verne, De Christus Figuur etc.

  0 likes
 33. Tijd is een illusie?????Betaal de rekeningen maar eens niet optijd..kom je erachter wat voor een illusie het is…Ik maak het toch best ECHT mee…Illusie..
  zo ken ik er nog wel een paar….moet je baas vertellen als je wat laat op je werk komt….nee..nee dank je..zo kun je alles wel een illusie noemen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...

Leef jij het leven waar je vroeger ooit van droomde?

Waarschijnlijk niet… Als ik mensen vraag waarom ...