Homepagina » Mens en Dier » Huisarts: ‘Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test’
huisarts
Foto: CC0

Huisarts: ‘Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test’

Gisterochtend zijn bij het RIVM ruim 1700 nieuwe positieve coronatests gemeld. Dat is het hoogste aantal dat tot nu toe is gerapporteerd. Tegelijkertijd blijft het aantal ziekenhuisopnames en doden relatief laag. De positieve tests worden gezien als besmettingen. De WHO zei niet gerust te zijn op de ontwikkeling van de coronacijfers in Europa. “De weekcijfers in september zouden een wake-upcall moeten zijn,” zei directeur Hans Kluge van de Europese afdeling van de WHO.

Wat betekenen die positieve tests nu werkelijk? Huisarts Bettina van Steenis mocht het uitleggen in het SBS-programma Dit vindt Nederland. “Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test. Een besmetting is dat je een ziekteverwekker bij je draagt die anderen ook ziek kan maken. Zo’n positieve PCR-test […] laat niets anders zien dan dat er op dat moment op dat wattenstokje in die neus een klein stukje RNA van een dood of levend coronavirus zit. Meer zegt die test niet,” zei de huisarts.

Door angst zijn mensen chanteerbaar

Ze benadrukte dat de media dit er duidelijk bij moeten vermelden. “De [coronatest] is überhaupt niet bedoeld om op grote schaal bevolkingsonderzoek te doen. Een besmetting is wat anders dan een positieve test. En hoe meer wij testen, hoe meer fout-positieve uitslagen we hebben.”

“Ik weet hoe gevaarlijk het is wat ik zeg, maar het moet gezegd worden,” aldus Van Steenis.

Ze ging ook in op de angst die er momenteel heerst. “Angst verlamt, angst maakt ons ziek, angst verzwakt ons immuunsysteem, angst is een slechte raadgever en beperkt ons denkvermogen, en door angst zijn mensen chanteerbaar; ze doen alles om van de angst af te komen.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Densie
Densie
7 maanden geleden

YES!
Laat integriteit je kompas zijn…
en dat doet ze!
WOW!
Verder geen woorden….er wordt al zoveel onzin uitgekraamt…!
Kijken! Voelen! Bij je ZELF blijven!
namaste…

trackback
Huisarts: ‘Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test’ | E.J. Bron
7 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

johan den haag
johan den haag
7 maanden geleden

Eindelijk eens op de buis.

Nou Op1, Jineken en Jeroentje veelneuker volg dit voorbeeld eens

Jort, jij minstens toch, gaat hier mee aan de haal

vraagtekentje
vraagtekentje
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Jort vult alleen zijn zakken fors met inkomen via Rutte zijn dikke vriend die zijn satanistische pedocratie hier leid. https://jdreport.com/uiterst-dubieuze-hoofdrol-voor-nederland-dramatische-toename-van-seksueel-misbruik-van-kinderen-in-europa/

rrr
rrr
7 maanden geleden

Juist, het aantreffen van (dode) virus deeltjes in een monster is iets heel anders dan een besmetting. Daar komt nog bij dat de pcr-test niet vergelijkt met het zgn covid19-virus en ook dat de test geen specificatie heeft voor de specificiteit . Dit alles maakt dat de pcr-test vrijwel volkomen waardeloos is voor het vaststellen van een besmetting.

Tony
Tony
Reactie op  rrr
7 maanden geleden

Maar daar ligt onze regering en het RIVM/OMT niet wakker van. Dat is onderdeel van het plan om mensen angst in te jagen. Dat is een vereiste om mensen onder controle te krijgen en te houden. Dat moet dus zo blijven, ten koste van alles. Oftewel, de waarheid mag niet aan het licht komen.

Arnoud
Arnoud
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

zo zag ik vandaag weer bij de AH twee vrouwen met een mondkapje( masker ) op, de een was wel heel angstig, van de ene kant heb ik daar medelijden mee, omdat deze vrouw zo dom is, en goedgelovig, maar van de andere kant denk ik mens, mens toch. !!

Eelke Piers
Eelke Piers
7 maanden geleden

……Zo’n positieve PCR-test […] laat niets anders zien dan dat er op dat moment op dat wattenstokje in die neus een klein stukje RNA van een dood of levend coronavirus zit……..
Volgens mij klopt ook dit niet. Men kan zelfs niet vaststellen of het RNA stukje van een dood of levend, om het even welk, virus of bacterie gaat. Het kan ook van een steenpuist afkomstig zijn

Rob
Rob
Reactie op  Eelke Piers
7 maanden geleden

Of het komt helemaal niet uit je eigen lichaam. Een tijdje geleden waren er aardig wat berichten dat de testkits zelf besmet waren. Dus wie zegt dat datgene wat ze vinden dan al niet op het wattenstaafje zit, dat ding vervolgens achter in je neus ragt (op een gevaarlijke plek: zeefbeen met zenuwen en toegang tot de hersenen) en dan verkondigt dat je positief bent getest?

Een andere vraag die belangrijk is. Waarom achterin je neus op een gevaarlijke plek als je dna met een gewoon wattenstaafje uit je mond kunt halen? Dan moet er bijna wel meer achter zitten als dat zeefbeen toegang tot de hersenen geeft. Er zijn ook al mensen die er hersenbeschadiging door hebben opgelopen. Maar wat liegt men dan? Dat het door corona komt dat ze hersenbeschadiging hebben opgelopen. Ze denken blijkbaar dat wij niets snappen.

Peveo
Peveo
7 maanden geleden

Hier heb ik voor zitten applaudiseren!!
En nu graag meer echte artsen die naar buiten komen zonder ……..de aangeprate angst en dat ze daarmee veel mensen mogen besmetten zodat men eindelijk eens wakker gaat worden..

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Voila, wat hebben wij hier nog aan toe te voegen? Dit is de kern van de hele zwendel. Gisteren zag ik een huisarts die van zijn praktijk naar zijn auto liep. Hij schrok toen hij mij zag. ‘Heeft het dragen van een muilkorf zin dokter?’ vroeg ik. ‘Nee, ehh hier buiten niet’. Zou zo’n lulhannes nou echt niet snappen dat, zo het al mogelijk is besmet te raken, het dan ook handig zou zijn de ogen eveneens te bedekken? Ik snap zelf natuurlijk heel goed dat dergelijke lieden het spelletje wel mee MOETEN spelen. Immers, anders gaat de deur op slot(..) De overheid had destijds een anti reclame spotje tegen winkeldieven ‘Je zou jezelf eens moeten zien!’. Welnu, heeft je kind medicijnen gestudeerd. Wat een voortreffelijk resultaat, verwijzend naar de door mij eerder genoemde huisarts… Man man man. Medemensen die nu ‘eindelijk wakker worden?’. Als ik om me heen kijk merk ik daar akelig weinig van. Maar goed, het Christendom is hier nog niet doorgedrongen en dat verklaart veel.

Densie
Densie
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

‘t CristenDOM wél….maar Christusbewustzijn…
helaas…

namaste

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

GOED NIEUWS !! Inderdaad ‘Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test’ Deze huisarts heeft helemaal gelijk. En in Georgia (America) is het nu dragen van mondkapje in het openbaar verboden!
Mondkapjes is een BIG MONEY MAKING BUSINESS. Moet uitgezocht worden wie de aandeelhouders zijn in deze mondkapjes business
Het einde van COVID-19 naderd!!

Tony
Tony
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Hoofdaandeelhouders: Bill Gates, Fauci en het WHO.

dirk
dirk
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

In Georgia is het dragen van een mondkapje helemaal niet verboden. De hogere overheid (van de staat) heeft enkel aan de lagere overheden (steden enz) verboden om een mondkapje op haar grondgebied verplicht te maken, en dat is iets heel anders dan wat u schrijft. Het stond zo in alle berichtgeving, maar u heeft dit duidelijk verkeerd begrepen of verkeerd geïnterpreteerd .

niet in beeld
niet in beeld
7 maanden geleden

Whow, het verbaaste me zelfs dat SBS6 niet de stekker er uit trok. maar deze mevrouw gewoon haar verhaal liet doen.
Eens een keer een media zender die ook een klein stukje van de andere kan laat zien.

kenmerken van de virus.
Broomhexodine gebruiken, een heel goedkoop middel.
bent er zo weer van af.
alleen vallen hier geen miljarden aan te verdienen.

Dun jos
Dun jos
7 maanden geleden

De laatste tijd is SBS 6 best critisch en laat ook de mensen gewoon uitspreken wat de mensen willen dus geen ingestudeerd RIVM verhal wat nergens opslaat.
Bij Hart van NL schromen ze er ook niet voor om de werkelijke cijfers van hun polls te laten zien.
Sbs6 geeft steeds meer de werkelijke cijfers en meningen weer.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Dun jos
7 maanden geleden

Laatste tijd goed bezig maar ook maanden verderfelijk gedrag vertoont. Alle media in NL is haar geloofwaardigheid verloren en zijn w.m.b. rechtsreeks mede verantwoordelijk voor de grootste georganiseerde misdaad tegen de medemenselijkheid en mensheid sinds de 2e wereldoorlog. Overheden en haar valse prietsers i de vorm van media die propganda spuien zijn altijd de grootste moordenaars geweest in de menselijke geschiedenis, veel meer dan burgers onderling. Stop de waanzin, stop de roverheid stop de media.

jani
jani
Reactie op  MdeFilosoof
7 maanden geleden

MdeFilosoof, “hulde”, ik kan helaas slechts één keer ‘like’ aanklikken.

x

Check Also

test

Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen

In een filmpje is te zien hoe ...

de jonge

De Jonge zegt het gewoon: zelftest minder betrouwbaar vanwege ons gebrekkig ‘masochistisch vermogen’

Het kabinet wil mensen alleen met een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x