Homepagina » Mens en Dier » Israëlische en Europese experts waarschuwen: coronavaccins brengen varianten voort
coronavaccin
Foto: Prefeitura Campinas CC0

Israëlische en Europese experts waarschuwen: coronavaccins brengen varianten voort

In januari dit jaar werd in een inlichtingenrapport van het Israëlische leger gewaarschuwd dat het massavaccinatieprogramma zou kunnen leiden tot een Israëlische mutatie die resistent is tegen coronavaccins.

In mei waarschuwde Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat coronavaccins varianten voortbrengen. “Ik doe experimenten met patiënten die corona kregen nadat ze waren gevaccineerd. Ik zal je laten zien dat ze varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin,” zei de viroloog in een interview in Frankrijk. “Het is duidelijk dat de nieuwe varianten worden gecreëerd door de vaccinatie.”

Broedplaats voor varianten

De Belgische viroloog Geert Vanden Bossche heeft ook gezegd dat massavaccinaties te midden van een pandemie varianten kunnen creëren. Omdat coronavaccins niet in staat zijn om het coronavirus snel te doden, worden ze een broedplaats voor varianten, aldus de viroloog, die werkte voor onder meer Novartis Vaccines, Gavi en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Op dezelfde manier worden bacteriën resistent tegen antibiotica als patiënten hun kuur niet afmaken. Het virus heeft de tijd om zich aan te passen en te muteren, wat leidt tot allerlei varianten. Het gevolg is dat mensen die eerder corona hebben gehad en gevaccineerden besmet zullen raken met varianten, claimde Vanden Bossche, die toevoegde dat met name de gevaccineerden risico lopen.

Vicieuze cirkel

Om het hoofd te bieden aan de varianten komen vaccinmakers nu met boostervaccins die ‘nog beter’ zouden beschermen. Experts waarschuwen dat we op deze manier terechtkomen in een vicieuze cirkel van nieuwe varianten en nieuwe vaccins.

[The Epoch Times]
4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
3 maanden geleden

Anderhalf jaar de besmettingsleugen. Of eigenlijk, tweehonderd jaar. Het is ‘mooi’ geweest. Uit de lengte of uit de breedte.

Annette
Annette
3 maanden geleden

ALLES gaat juist precies volgens het duivelse plan. Ik ben althans helemaal niet verbaasd, terwijl ik dit lees.
Onder valse voorwendsels hebben de grootste criminelen ter wereld een zogenaamde pandemie, die NOOIT een pandemie is geweest, in het leven geroepen, zuiver en alleen om een vaccin, dat NOOIT een vaccin is geweest, te introduceren om praktisch de gehele wereldbevolking te injecteren.
IEDEREEN die in deze val is getrapt, zit nu gevangen en komt er nooit meer uit. Eenmaal ingespoten met die giftroep ben je overgeleverd aan de farmaceuten, die je vervolgens de ene na de andere spuit zullen aanbieden. En dat is dat.
Er stond trouwens een mooie zin in het stukje en dat ging over het gebruik van antibiotica: dat klopt als een bus. Ik heb het niet zo vaak nodig gehad, maar als ik het kreeg, werd er altijd gezegd: kuur afmaken.
Dus alle mensen, die uit angst voor een “virus”, dat nauwelijks meer slachtoffers heeft geëist dan een gemiddelde griep, zijn volkomen verkeerd ingelicht. Dit vaccin zorgt helemaal niet voor veiligheid. Je kunt eerder spreken van het omgekeerde.
Ik blijf liever gezond!

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 maanden geleden

En dat is precies de bedoeling…. word wakker mensen

Wappie
Wappie
3 maanden geleden

Dit is een onzichtbare oorlog ipv vechten stropen we vrijwillig de mouw op voor een vernietigend en dodelijk vaccin voor een onzichtbare vijand En krijgen het pas in de gaten als t te laat is We worden bedonderd van hier tot ginder en de lijders staan er lachend bij dit zijn geen mensen maar aanhangers van t kwaad die hun ziel lang geleden al verkocht hebben aan de 😈 en nu kinderen opofferen 😱😤word wakker uit de massa hypnose van angst🙏❤️

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum presenteert: coronapaspoort dat vaccinatiestatus bepaalt aan de hand van bloedtest

Er circuleert momenteel een filmpje van het ...

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x