Homepagina » Binnenland » “Jeugdzorg behandelt kinderen als objecten die geld opleveren”
"Jeugdzorg behandelt kinderen als objecten die geld opleveren"

“Jeugdzorg behandelt kinderen als objecten die geld opleveren”

Hoogleraar en columnist Arnold Heertje trekt al geruime tijd publiekelijk van leer tegen de jeugdhulpverlening. Hij sprak in één van zijn columns van de ‘ontvoering’ van een jongetje uit Amsterdam in 2013: “Er wordt uitvoering gegeven aan een programma van geestelijke kindermishandeling, uitgevoerd door hardvochtige leken. De jongen is diep ongelukkig doordat hij in feite als een jeugdgevangene wordt behandeld en geïsoleerd.” Ook hekelde hij de uithuisplaatsing van twee kinderen uit Zutphen.

In zijn boek Economie legt Heertje bloot wat er aan schort op de werkvloer van de Nederlandse samenleving. Het afschuwelijkste dossier is volgens hem de jeugdzorg. Heertje merkt op dat deze sector tot zover het inhumane optreden van bestuurders, gezinsvoogden, pleegouders, de Raad voor de Kinderbescherming en de bureaus Jeugdzorg aan het oog van de samenleving weet te onttrekken door een beroep op privacy.

Het Bureau Jeugdzorg in Amsterdam onder leiding van oud-gemeentesecretaris Erik Gerritsen verspreidt brieven waarop staat ‘Ieder kind veilig’. In feite worden door bestuurders en medewerkers kinderen als objecten behandeld, die geld opleveren en werkgelegenheid bieden, zegt Heertje.

Volgens hem moet er een einde komen aan praktijken die de formele karakteristieken hebben van een bezetting, ook al ontbreken uniformen en laarzen. Uit eigen waarneming maakt hij sinds 23 november 2013 de handelingen van Bureau Jeugdzorg in Amsterdam mee. Nadat een jongetje bijna vier jaar vredig bij zijn moeder woonde en naar een goede school in Amsterdam ging, werd hij op 23 november van die school ontvoerd door Jeugdzorg, naar een geheime plaats vervoerd en buiten het zicht van de moeder gebracht.

De jongen werd naar een geheim pleeggezin gebracht, op een inferieure school geplaatst, mocht zijn moeder nauwelijks meer zien en ansichtkaarten van vriendjes werden achtergehouden. De senior gezinsmanager weigerde het schoolrapport van de jongen aan zijn moeder te laten zien. Ook zegde ze heel laat bezoekmomenten van moeder en kind af. Afspraken voor telefonisch contact werden op last van de gezinsmanager afgezegd. Door pleegouderbureau Spirit werd het kind verboden te spelen met vriendjes van zijn vorige school.

Zoiets speelde ook bij Jeugdzorg Zutphen, aldus Heertje, waar twee kinderen uit huis werden geplaatst omdat de moeder uit Letland alleen Russisch spreekt. Deze zaak trok onder andere de aandacht van de Russische ambassadeur in Nederland. Hier wordt een onmenselijk programma uitgevoerd door het Leger des Heils, dat de kinderen medische verzorging onthoudt, de moeder intimideert door haar onnodig psychisch te laten onderzoeken en rechters op het verkeerde been zet, legt Heertje uit.

“Perverse financiële prikkels maken van hulpbehoevende kinderen in de jeugdzorg winstgevende en werkgelegenheidscheppende producten ten behoeve van tientallen elkaar de financiële bal toespelende instellingen met de formele karakteristieken van een criminele organisatie, omdat de kinderen om wier bescherming het gaat uit beeld zijn verdwenen,” zegt Heertje.

In 2009 zei de voormalige Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer dat ‘de jeugdzorg een ernstige gedragsstoornis heeft’. Jeugdzorg laat zich volgens hem erg leiden door de waan van de dag. Kinderen die in de knel zitten, komen nog steeds in gesloten inrichtingen, met een streng regime, aldus Brenninkmeijer.

Bureau Jeugdzorg sleepte Heertje en zijn uitgever Prometheus voor de rechter. De jeugdbescherming eiste dat Heertje twee van haar medewerkers uit de publiciteit houdt. De rechter bepaalde dat de hoogleraar zich onrechtmatig en onnodig kwetsend heeft uitgelaten over Bureau Jeugdzorg in Amsterdam in verschillende columns. De publicaties moesten van de rechter van internet worden verwijderd.

Heertje was zelf ‘buitengewoon verheugd’ over de uitspraak. “Dit betekent dat ik onverminderd maatschappelijke zaken met betrekking tot jeugdzorg aan de orde mag stellen. Ook mag ik namen van medewerkers noemen, als dat functioneel is. Het is jeugdzorg niet gelukt mij de mond te snoeren. Het enige wat ik moet doen, is een aantal columns van internet verwijderen die er al een hele tijd staan en die iedereen kent. Ik ga hier keihard mee door.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wat mij uitermate verbaasd is het uitblijven van reactie’s van ouders. Wat mijnheer Heertje hier onder de aandacht brengt is volkomen waar. Jeugdzorg voert een waar terreur bewind uit over gezinnen. Ik ben een inmiddels 62 jaar oude alleenstaande vader. En ik kan jullie zeggen dat ik het met mijn kinderen aan den lijve hebt ondervonden. Ouders laat jullie horen! Misschien dat we met ons allen Jeugdzorg alsnog aan kunnen pakken. En de terreur die ze onverminderd uit voeren kunnen stoppen.

  34 likes
  • Stefan schreef:

   Jeugdzorg is niets meer, dan een opvoedingsmodel voor de nieuwe wereld orde.

   19 likes
  • Georg schreef:

   Dag Lot,

   Voor mij telt enkel de mening van de kinderen, ook bij een echtscheiding.

   De engelen vertellen Lot

   5 likes
  • Suleha Esen schreef:

   Beste,

   Ik zit momenteel zelf in deze stresvolle periode.
   Mijn zoon van 14 jaar heeft diagnose Klassieke Autisme. 4 Jaar terug werd hij beschuldig van zedelijk geweld. Wat achteraf bleek dat hij er niets mee te maken had. Sindsdien wordt hij op school behandeld als een monster. Zoals hij het verteld wordt hij getreiterd, geslagen, geschopt en in een kast opgesloten, dit gebeurd volgens mijn zoon door zowel leerlingen als leraren. Enkele gevallen heb ik met mijn eigen ogen gezien. Als ik verhaal ga halen op school wordt ik van het muurtje naar het kastje verwezen. Vorig jaar (2014) heb ik hem thuis gehouden, 4 maanden lang. Ik heb zelf de leerplicht ambtenaar gebeld om de situatie uit te leggen. Na verschillende gesprekken had de school verbetering beloofd. Nu is hij sinds afgelopen begin februari weer thuis omdat het weer erg onveilig werd. Nu heeft de school besloten dat de probleem de moeder is want zij is van een turkse afkomst en begrijpt het allemaal niet zo (hoezo grootheidswaanzin!). Dus moet mijn kind onder OTS terug naar school. Geen haren op me hoofd die daaraan denkt. Hij gaat niet terug naar die school.
   Nu komt morgen de jeug bescherming verhaal halen bij mij met advies van school (OTS= Onder toezicht stelling).
   Zelf zit ik te denken om asiel aan te vragen bij een niet europese land i.v.m. schending van mensen rechten. Want kennelijk is er niemand in nederland die mij kan helpen. Zelfs de burgemeester niet.
   Het ziet er naar uit dat mijn kind dadelijk uit huis wordt geplaats omdat school haar centen wil en geen slechte naam wil. Als het om ordinaire geld gaat dan wil zelfs de kinderombudsman niet helpen. En het kind mag kennelijk stikken. Mijn zoon wordt uitgebuit door verschillende instanties en als ouders heb je daar niets over te vertellen en wordt je mond dicht gesnoerd met allerlei dreigementen.
   Dus ja het verbaasd mij niet dat ik deze artikel van Arnold Heertje ben tegen gekomen. Ik sta achter zijn woorden. Er zijn , als het om de jeugd in nederland gaat, teveel conventies die dwingend van aard zijn omdat men niet transparant wil zijn. Men schuilt zich inderdaad achter privacy die door hen zelf geschonden wordt. Denk aan leerplicht ambtenaren, gedragswerk, jeugd bescherming. Wel wil ik eerlijkheidsderhalve melden dat ik absoluut enkele “goederikken” ken bij de jeugdbescherming. Maar zij zitten ook vaak vast omdat van boven andere bevelen komen.
   Mijn inziens is dit een maatschappelijk probleem. Je hebt teveel te maken met mensen die last hebben van egotrips, heldencomplexen en godcomplexen.
   Wat zou ik graag de heer Heertje willen helpen in deze.
   Betreft morgen, het gesprek wordt gewoon opgenomen. Men doet er alles aan om ons te breken!

   Whish me luck!

   Suleha

   9 likes
  • dijk van schreef:

   Ook wij hebben te maken met de pleegzorg en zijn er niet mee eens hoe ze ons nu behandelen . Nadat wij ons kleinkind in huis kregen rond October 2017 werd ons wijsgemaakt dat we het tot ons 70 e jaar mochten hebben. We hadden ons best gedaan om het in de familie te houden . we hebben er goed voor gezorgd . we hadden ook al ruim drie jaar voor ons ander Kleinkind gezorgd. ook die hebben ze geprobeerd om bij ons weer weg te halen. Maar door medewerking van de GGD is het bij ons mogen blijven . Jeugdzorg zegt steeds Familie is voornaam. Maar daar lijkt het er niet op. Ons Kleinkind vervreemd helemaal van ons Ons Kleinkind is nu in een pleegezin beland en we verwacht hadden dat we ons kleinkind regelmatig zouden zien. het is nu sinds september 2018 in een pleegezin en we hebben haar nog maar drie uurtjes van al die tijd gezien. met begeleiding eerst een nu zelfs met twee personen omdat we steeds meer bozer worden ze doen net of we creminelen zijn. Met ons 50 jaar huwelijk mocht ze maar een uurtje zijn . met kerstmis niks van haar gehoord. geen afspraak voor ons verjaardagen ga zo maar door. Zelf van de andere kant van de familie zien haar ook maar om de drie maanden. de Oma is zwaar ziek en heeft Kanker . Zo heeft de Pleegzorg nog twee Familie kapot gemaakt. En dan zeggen dat ze pleeggezinnen te kort komen. Bij ons hebben ons eigen kleinkind weggehaald. en daarna nog maile of we nog kinderen willen opvangen Een ding is zeker dat we spijt hebben dat we haar hebben laten gaan

   0 likes
 • bread hustan schreef:

  ik zou zo zegen opknopen aan de hoogste boom met dat tuig en aan die boom laten ontbinden terwijl de kraaien het karkas opvreten en uitkosten

  6 likes
  • Ikke schreef:

   Wow, écht? Ik werk namelijk bij de Jeugdzorg en heb er de tijd van mijn leven! Wij mishandelen helemaal geen kinderen…!

   4 likes
   • Antje schreef:

    @Ikke

    Je ‘naam’ zegt al genoeg eigenlijk. Daar geef je al mee aan waar het om draait bij jeugdzorg om ‘Ikke’, ‘Jeugdzorg’. Het is een organisatie die uit zijn krachten gegroeid is en alleen maar vanuit machtswellust met kinderen en ouders omgaat. Als je weet dat de band tussen ouders en kind de belangrijkste band in hun leven is, moet je die niet verbreken. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat UHP heel schadelijk is en dat 4 van de 5 kinderen na een UHP niet meer in staat zijn om hun leven op de rails te krijgen. Sterker nog, kinderen die in ‘probleemgezinnen’ bleven deden het veel beter dan kinderen die UHP waren. Toch doorgaan met UHP is dan ook kindermishandeling, van de ergste soort, ouderverstoting en het ontwortelen van kinderen. Na jaren onderzoek, en het scheiden van kinderen van hun ouders, zoals in de 2e wereldoorlog gebeurde, is nu wel duidelijk dat deze methode achterhaald is.

    7 likes
    • J klinkhamer schreef:

     Onze kleinkind hebben ze een crimineel van gemaakt woont bij jeugdzorg moeder heeft ze opgevoed moest naar rechtbank ze zijn vroeger gedoopt en hoopt dat God het werk wat zijn handen begon niet zal loslaten moeder komt ook uit gebroken gezin wat ze anno 2018 doen met de Familie,s het zijn gewoon NAZIE praktijken systemen werkgelegenheid. Satan is druk bezig in deze wereld dat ziet elk toch wel hoe het er voorstaat totdat Jezus terug komt voor de opname . eerder komt er geen gerechtigheid En beide kleinkinderen niets weer van gehoord of gezien terwijl onze zoon recht had zijn kinderen om de 14 dagen omgang het ons als grootouders wel 25.000 euro gekost voor de rechtbanken stop ermee je houd de hele kliek aan het werk erdoor wij zijn levenslang gestraft je kunt beter iemand doodrijden krijg je werkstraf en bent vrij en ze vervalsen ook de rapporten.we hadden beter het geld aan onze kleinkinderen kunnen besteden. Dit gaat al vanaf 2004 onze kleinkind is al 18 jaar laten ze de heren hun kleinkinderen ook maar afpakken die zijn ook misschien opa en oma en als ze 4 jaar zijn en nooit weer laten zien NAZIS zijn ze met elkaar.

     1 likes
   • petra schreef:

    Maar luisteren jullie naar ze? Zien jullie de kinderen? Of zien jullie ze 1 uurtje per week en stellen jullie vragen waarop jullie al het antwoord weten?

    6 likes
   • Jeff schreef:

    Alleen al hoe u reageert zegt genoeg over jullie denk en werkwijze. Iok wij zitten in de knel met VT (Vroegere jeugdzorg) en vechten tot het bittere eind. Gelukkig hebben we geluidsopnames gemaakt.

    5 likes
   • hans schreef:

    nou ik zou zo zeggen doe het voor zoek een boom op en heef ons leedvermaak want verder ben je toch nergens goed voor en niemand houd van jouw

    4 likes
 • Pascal schreef:

  Dat gebeurd niet enkel bij Jeugdzorg!!

  Mijn moeder heeft Alzheimer en woont in een verzorgtehuis en daar word met regelmaat mishandeld!!
  Toen een goede medewerker daar zelf niet mee om kon gaan heeft hij daar zelf melding van gemaakt bij het management. Het Management van het tehuis heeft hem ontslagen en alles loopt nog steeds op dezelfde rolletjes verder. De locatie manager zoals altijd van de Geheime genootschappen manipuleert er flink op los en zijn de oudjes die het zoals gewoonlijk geestelijk niet aankunnen door hun dementie het slachtoffer van een JEZUÏET!!!!

  Nu vraag ik me af, HOE NU??

  10 likes
  • Stefan schreef:

   Wie je hoe dat komt Pascal? Omdat de mensen die hulpverleninsinstanties besturen zo ziek zijn dat zij zijn gaan denken dat je de lagere klasse van de maatschappij een andere behandeling dient te geven dan de hogere klasse.

   Wat kan ik hard lachen om die mensen:

   Alzo zullen de laatsten de eersten en de eersten de laatsten zijn.
   (Matteüs 20:16)

   11 likes
   • Pascal schreef:

    Wat ik walgelijk vind is dat die mensen niet meer capabel zijn om voor zichzelf op te kunnen komen omdat de afdeling dan ook gesloten is.

    Dan weet de leiding wat er gaande is maar dat ze dan nog eens de situatie zo laten zoals hij was.

    Ik denk er morgen over na om naar de politie te gaan maar ook die politie is van de geheime genootschappen dus moet ik maar zien wie hier de zieken zijn en de goede die me kunnen helpen.

    4 likes
 • leon*** schreef:

  dat tuig van jeugdzorg ( wint altijd ) kan liegen en zaken verdraaien , mooie beloftes doen en niet nakomen , dingen uitzoeken in het belang van het kind gebeurd niet want ze doen niet aan waarheids bevinding zogenaamd in het belang van het kind.
  verstoppen zich als je ze moet hebben.zorgen dat niets op papier vast staat als je ze mailt zodat je geen bewijs hebt.
  of geven geen antwoord op je vragen.
  en als je iets veranderd wil hebben in rapportage`s word het weg gesjoemeld in het elektronisch dossier
  en kom je steeds weer oude dingen tegen die niet kloppen in de rapportage`s
  maar je moet niet klagen dat mag niet , want dan werk je hun tegen.
  en als je dat doet dan laten ze je helemaal links liggen
  en alles wat erom heen hangt speelt allemaal onder een hoedje
  kinderrechter : ik vertrouw op de bevoegdheid van de jeugdzorg.
  en daar moet ik dan ook nog iedere maand voor betalen , maar dat doe ik niet.
  de deurwaarder mag komen om mijn spullen op teschrijven heb ik hem gezegt toen hij aan de deur stond.
  een stap binnen en dan gaat de fik erin of je erin staat of niet dan stel ik een voorbeeld voor al degene die problemen heeft met jz ik heb niets teverliezen en betaal niet voor leugens en bedrog.
  en als hij mijn spullen wil meenemen gaat hij maar een vrachtwagen regelen maar dan word er ook alles meegenomen tot het laminaat toe als daar mee zijn honger naar geld is gestilt.
  maar er word niet gedreigt met ik doe dit en dat en schrijf alles op
  en onder tussen wacht ik het wel af tot nu 3 maanden en heb ik al 2 jaar mijn kind niet gezien

  14 likes
  • Faith schreef:

   Ook in deze tak vreten ze de samenleving van binnen uit op. En een flink aantal D66 stemmers zal daar wel werkzaam zijn. Net als in het onderwijs. Vaak hele achterbakse mensen die blind alle bevelen van boven opvolgens zonder ook maar een moment zelf na te denken. Die kunnen ze gebruiken. Die liegen net zo makkelijk als hun grote leider. Allemaal oogkleppen op en kijken met het grootste gemak op een bijstandgerechtigde neer. Want dat staat in het NRC dat dat mag. Dat je juist uitermate sterk in je schoenen moet staan, intelligent en zelfstandig moet zijn om niet in dit gekkenhuis mee te hoeven spelen komt geen moment in die gehersenspoelde schapekoppen op. Dom volk dat zich nu hopelijk eindelijk eens gaat realiseren hoe zwaar ze in de maling genomen zijn. Ze komen er langzaam achter dat ze in leugens geloofden. Het is een vooropgezet plan de mens in lage frequentie te houden. Wake up!

   9 likes
  • Jos Ripken schreef:

   Het enige wat ik je kan adviseren is dat je het recht hebt om het complete dossier op te vragen, dat duurt een paar weken en dan moet je een dik pak papier in de bus krijgen….je hebt het recht om alle punten waar je het niet mee eens bent aan te vullen in het dossier en bij aantoonbare leugens dit aan te vechten !
   Je moet ze met de eigen wapens bestrijden en dat begint door jezelf te informeren beginnende bij de Klachtenprocedure.
   Als je een klacht indient dient tegen een persoon van een instantie moet je eerst aan die persoon duidelijk maken wat er speelt en de kans geven een weerwoord te geven, daarna is diegene verplicht om je te helpen bij het indienen van die klacht tegen hem of haar zelf !
   Ook bij Gezinsvoogdij ben je altijd een partij en als je minimaal de Natuurlijke Vader bent en dat bekend is, en dus kun je ook daar alle dossiers bij de gezinsvoogd opeisen !
   Zorg dat je met de Regionaal Manager van de Gezinsvoogdij in contact komt !
   INFORMEER JEZELF !!

   1 likes
  • Nicole schreef:

   Ik heb het zelfde mee gemaakt toen me dochter 18 werd die in groep woond mee beperkingen hebben ze achter mij rug om curatorschap aan gevraagt en mij dochter vanalles laten zeggen in de rechtbank wat niet waar is en nu heb ik de zaak verloren en heb haar al 2 jaar niet gezien niemand werkt mee prisma speelt een vies spelletje en kan nu geen kant op mss weet iemand raad wat ik kan doen

   1 likes
 • Skylar schreef:

  De top van Jeugdzorg of eigenlijk de gehele organisatie staat onder beheer van een occulte geheime organisatie zoals vrijmetselaars die als doelstelling hebben de samenleving en het gewone volk te onderdrukken in hun bestaan en met name bij kinderen pakken ze de kans als ze een opening zien om hun duistere beleid toe te passen, door angst en ongemak te veroorzaken.
  Deze terreur mentaliteit is er niet zomaar ingeslopen, het is een regelrechte doelstelling.

  De enige oplossing voor deze jeugdzorg-mafia is het rookgordijn weg te halen en de occulte leiding van deze organisatie te ontmaskeren.
  Echter wordt ze het hand boven het hoofdgebouwen door andere vrijmetselaar gerelateerde bedrijven en instellingen, zoals het rechtssysteem enz..

  Maar houdt moet mensen, want dat rookgordijn gaat een keer vallen, het is alleen de vraag wanneer.

  14 likes
 • Peter schreef:

  Bureau Jeugdzorg is een criminele organisatie zoals de overheid het zelf gedefinieerd heeft. Het is veelvuldig aangetoond dat het deze organisatie niet gaat om wat zij zeggen waarvoor zij staan, namelijk het belang van het kind. Het gaat ze om het vullen van de eigen zakken, immers bij elke uithuisplaatsing, ontvangen zij een fikse som geld. Het is een criminele club die zichzef in stand wil houden. Net zoals de politie die bonnen uitschrijft om de uitpuilende overheidszakken verder te vullen in plaats van de verkeersveiligheid te verhogen. Tijd voor een revolutie.

  19 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Hoe meer kinderen met problemen (groot of klein of niet zijnd) hoe meer casegevallen en hoe meer casegevallen hoe meer geld. Zo werkt dat daar.

  1 likes
 • ElPablo schreef:

  Heertje heeft 100% gelijk.
  Bij jeugdzorg worden kinderen als handel gezien.
  Ik heb nog nooit zo’n enge organisatie meegemaakt als de jeugdzorg.
  Echt,de nazi’s hadden nog wat van ze kunnen leren.
  Als je ooit met jeugdzorg in wat voor vorm dan ook te maken krijgt heb je 2 opties.
  De makkelijkste is: Pak je spullen en vlucht.
  De andere: Leg vanaf dag 1 een dossier aan,neem de gesprekken met ze op, maak foto’s en vertel ze dat als ze niet snel oprotten je de landelijke publiciteit gaat opzoeken.

  5 likes
  • Pascal schreef:

   Ik vind dit supergrote onzin wat jij zegt!!!

   Ik ben het wel met ikke eens want het probleem begint bij jezelf en de oplossing ligt ook bij jezelf!!!!!
   Het enige probleem wat er nu wel is dat onze criminele staat de problemen maakt met een reden.

   Maar dan alsnog, waarom moeten een kind naar Jeugdzorg???

   Als 1+1=2 is dan moet dit ook heel makkelijk te bedenken zijn.

   0 likes
   • ElPablo schreef:

    Nou nee hoor.
    Het kan voorkomen dat jeugdzorg ongevraagd de directe omgeving van hun opvanghuizen komt terroriseren.
    Ik had geen enkel probleem met mijn gezin, die zijn pas gekomen nadat jeugdzorg in ons leven was gekomen en waren meteen opgelost toen ze weer uit ons leven verdwenen.
    Aan de onderkant van hun organisatie heb je misschien een paar idealisten zitten die het beste voor hebben met kinderen.
    Alles daarboven zijn nazi’s van het ergste soort.

    5 likes
  • Lieveranoniem schreef:

   Yep. Vooral gesprekken opnemen. Altijd. En dat melden is wettelijk niet verplicht.

   2 likes
 • Buddy schreef:

  Niet alleen kinderen, eigenlijk word iedereen zo behandeld, word tijd dat deze “melkers” een beste trap onder hun zieke reet krijgen, maar daar moet je wel eerst voor opstaan en Nederlanders zijn helaas, ikzelf inbegrepen, iets te afwachtend…

  Maar goed, geduld dient de mens, dus waarom opstaan…;)

  10 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ja een organisatie die leeft van de hoeveelheid casegevallen (omdat elk casegeval een kind dus) zal pogen zoveel casegevallen (kinderen) te verzamelen om zoveel mogelijk geld te verzamelen omdat elke casegeval betaald wordt.

  2 likes
  • days of our lives schreef:

   Veel gezinnen die onder de vlag van jeugdzorg komen, hebben het wel een beetje zover laten komen.
   Dit soort verhalen zijn vaak bedoeld om het onvermogen van mensen om hun kinderen en zichzelf op te voeden, te maskeren.

   Dat betekent niet dat er zaken niet (volledig) kunnen misgaan, want jeugdzorg maakt absoluut fouten. Feit is dat enigszins stabiele gezinnen nooit in de hulpverlening terechtkomen. Feit is ook, dat jeugdzorg de overgrote meerderheid van de gezinnen wel degelijk goed op weg heeft geholpen. Feit is ook, dat sommige mensen niet naar hun eigen gedrag kunnen kijken. Die geven maar wat vaak de instanties de schuld.

   2 likes
   • Antje schreef:

    Willens en wetens worden daar fouten gemaakt. Het is al heel lang bekend dat 4 van de 5 kinderen, die buiten het eigen gezin opgroeien, het risico lopen om te ontsporen als volwassenen. Het is veel beter om kinderen in hun eigen gezin te laten en daar adequate hulp in te zetten. http://nccpr.info/the-evidence-is-in-foster-care-vs-keeping-families-together-the-definitive-studies/
    Het verhaal ‘eigen schuld, grote bult’ is een mythe die jeugdzorg in stand houdt om door te kunnen blijven gaan met kinderroof en kinderhandel. Feit is dat BJZ betaald krijgt voor ieder kind dat UHP is, €90.000 per kind per jaar, extra problematiek als handicaps levert weer extra geld op. Ik heb hier, in Zweden, met jeugdzorg gesproken. Ze rolden van hun stoel van verbazing over de werkwijze van BJZ in Nederland. Hier moeten ze veel geld betalen voor het uit huis plaatsen van een kind. Het betekent dat ze gefaald hebben in de hulpverlening aan het gezin. Afschaffen van de bonusregeling en dit omzetten in een malusregeling, het aantal gevallen van ‘vermeende kindermishandeling’ zal drastisch dalen. BJZ houdt zich zelf in het zadel door het aantal gevallen van ‘kindermishandeling’ kunstmatig hoog te houden. UHP, dat is pas kindermishandeling!

    4 likes
  • Faith schreef:

   En dan zijn er nog steeds mensen die PVVD66 stemmen. Die zijn ook hier direct verantwoordelijk voor.

   2 likes
 • wendy schreef:

  Kan iemand mij vertellen wat we hier aan deze ziekelijke praktijken van bjz kunnen doen? Mijn dochter is inmiddels 4 jaar uit huis geplaatste en mijn leven is kapot gemaakt door bjz en Graag zou Ik willen weten waar Ik moet beginnen.

  4 likes
  • Pascal schreef:

   Beste Wendy,

   Ik ben er heel direct mee omdat juist dat veel duidelijkheid schept.

   Als je met BJZ te maken krijgt ben jezelf het probleem en die moet je niet bij andere zoeken want dan ga je jezelf het slachtoffer maken van andere.

   Als jezelf het probleem bent ligt ook de oplossing van jezelf bij jezelf. Daar staat BJZ geheel buiten.

   Ik wens je wel heel veel succes met het oplossen van je eigen probleem en als je realistisch bent is de oplossing een stuk gemakkelijker.

   0 likes
   • Antje schreef:

    Beste Pascal,

    Je bent een van de mensen die heilig gelooft in deze stelling. Het is niet waar. Het tegenovergestelde is waar. Je kunt er niets aan doen als je kind uit huis is geplaatst, het is namelijk niet persoonlijk, maar willekeurig. Op basis van willekeur haalt jeugdzorg kinderen weg bij hun ouders. De ouders raken helemaal gestresst en zijn overstuur als hun kind is weggehaald. Op dat moment begint een stagiaire van BJZ of een HBO-er met het opstellen van het dossier. daar komen de gekste dingen in te staan, het meeste is een slag in de lucht. Alles gaat er in om de dwaling van jeugdzorg goed te praten en overtuigend te kunnen zijn bij de rechter. De rechter die geen tijd heeft voor dergelijke rimram, leest de conclusie en komt tot dezelfde conclusie als BJZ. Soms zegt de rechter dat het kind terug moet, maar BJZ laat het kind niet gaan €90.000 krijgt BJZ voor een UHP kind, per jaar. Als het kind een beperking heeft of als de ouders een beperking hebben levert het BJZ nog meer op. Dit is kinderhandel en dat zal nog wel erger worden. Volgend jaar wordt het Deense model geimporteerd, dan kunnen overal kinderen worden weg gehaald op gronden die absoluut geen bedreiging zijn voor een kind. http://kennisbank.mogroep.nl/scrivo/asset.php?id=575962 op pagina 210 kun je lezen wat BJZ aanvoert als risico’s voor het kind. UHP kan ieder kind overkomen.

    1 likes
    • Pascal schreef:

     Beste Antje,

     De oorzaak ligt bij jezelf en de oplossing ligt ook bij jezelf.

     De eigen wereld van vele is zo dik dat makkelijk denken vaak al te moeilijk is.

     Maak van jezelf een slachtoffer en je kan iedereen beschuldigen en zien wie allemaal in jou emotie geloven.

     0 likes
     • Quinnen schreef:

      Ja, het was zeer zeker mijn schuld dat mijn moeder schizofreen is, en dus in plaats van behandeling te krijgen van experts, haar de kinderen worden benomen (die overigens totaal geen risico liepen aangezien er goed voor ons werd gezorgd, er twee andere volwassenen aanwezig waren, waarvan één bijna 24/7 aanwezig in huis, en mentaal gezond.)
      Mijn broertje van 2 destijds werd door de andere kinderen mishandeld, waar niets aan werd gedaan omdat de leiding buiten stond te roken, aan het computeren was, of een rapport aan het schrijven was (verplicht) over wat er allemaal gebeurt op de dag, terwijl er niets werd vermeld over het slaan/ schoppen/ gooien/ schreeuwen/ etc. Ik was gewoon een rustig meisje van 10, dat niets fout gedaan had, en dus kwam ik bij een stelletje delinquenten die me bijna dagelijks sloegen. Hartstikke goed werk hoor, jeugdzorg. 9 maanden later, had ik een achterstand op school, had ik geen vrienden of contacten meer, was ik ontzettend verward, en ik kon niet meer tegen mensen. Weet je hoe lang het heeft geduurd voordat ik weer normaal met mensen kon omgaan?!
      Donder op met je jeugdzorg + eigen schuld dikke bult sh*t. Het gaat verder dan de ouders. Ze moeten ZORG BIEDEN DIE BIJ HET GEVAL PAST. Niet wat het makkelijkst is om te doen. Ik begrijp dat de werkers zelf hier weinig aan kunnen doen, maar misschien kunnen ze die werkers beter controleren? Ze schrijven verdomme hun eigen rapport. Hoe is dat betrouwbaar?
      Ik heb mezelf moeten helpen nadat jeugdzorg alles heeft verward. Mijn broertje is erg agressief tegen anderen, mijn zusje heeft moeite met contact leggen met andere kinderen, omdat ze de eerste jaren met anderen heeft moeten missen, en mijn moeder krijgt nu nog steeds geen andere hulp dan dezelfde hulp die voor het jeugdzorg shit geval haar had moeten helpen, wat het niet doet aangezien ze geen verbeteringen ziet (niet merkbaar aan de opvoeding van de kinderen die niet anders is dan in andere gezinnen) en ze alleen maar betaalt voor een beetje onzin per week. Ik ben niet zo blij met jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Het lijkt mij door ervaring niets meer dan een stelletje schrapers. *De eigen wereld van velen. *jouw emotie.

      3 likes
  • Bernadette Krispijn schreef:

   Dat zou ik ook willen weten mijn dochter is ook al 4 jaar weg heb zelf een gezin voorf haar gezocht en nu moet ze weg en ik wordt al 4 jaar weggeduwd

   Ik zoek contact met mensen die hetzelfde is overkomen

   2 likes
 • BeroofdeMoeder schreef:

  Ouders laten wel degelijk hun stem horen, het heeft alleen weinig effect. Ouders wordt ook de mond gesnoerd doordat er een kort geding wordt aangespannen als ouders te kritisch zijn(zelf meegemaakt). Ook worden bezoeken tussen ouder en kind gestopt als ouders niet braaf alle bevelen van deze kinderhandelende organisatie gehoorzaamd. Het word door de kinderhandel zelf in de doofpot gehouden. Effect zal het wel hebben als 1000en ouders de straat op gaan, maar bij demonstraties zijn ook niet veel ouders uit angst o.a.

  7 likes
 • Lieveranoniem schreef:

  Ik doe graag mee met het verzet. Maar hoe? Ik kan geen landelijke organisatie vinden. Ik heb keihard bewijs van de opportunistische aanpak van BJZ.
  Probleem daar is dat het precies een afspiegeling is van de maatschappij. De mens doet er niet toe, alleen het geld. Ik ben er gelukkig niet de dupe van geworden. Maar dit was puur omdat de medewerkers van BJZ niet in staat waren mij te vangen in hun manipulatieve web. Neemt niet weg dat ik me ernstig zorgen maak over anderen die niet in staat zijn BJZ te doorzien. En alle kinderen die wel echt hulp nodig hebben en terecht komen in de klauwen van BJZ.

  BJZ heeft niet eens in de gaten dat ze heel vaak juist inzet zijn van treiter praktijken. Met andere woorden: het denkniveau van de medewerkers is absoluut te laag voor de beoogde hulpverlening.
  Daarnaast worden ze aangestuurd op omzet draaien en behoud van werkgelegenheid. En dat kan absoluut niet binnen een “hulporganisatie”. Dat zijn ze dus ook niet.

  8 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  De oplossing is nabij, de ebola artsen. Laten zij hoestend en proestend door de tweede kamer en zulk soort instanties mogen gaan. Succes verzekerd.

  7 likes
 • Antje schreef:

  Ik vraag me af hoe een rechter een uitspraak kan doen voor of tegen een gezin, zonder dat er aan ‘waarheidsvinding’ is gedaan. Niet-pluisgevoel is voldoende om een verslagje in elkaar te draaien. Op grond hiervan kan de rechter een uitspraak doen. BJZ valt onder het min. van justitie. Heel vreemd! Keurt de slager hier zijn eigen vlees?

  3 likes
  • Antje schreef:

   BJZ maakt gebruik van de Deltamethode. Hierbij valt ieder kind onder de risicogroep. Een ‘niet-pluisgevoel’ bepaalt welke risico’s er door de gezinsvoogd worden ingevoerd. http://kennisbank.mogroep.nl/scrivo/asset.php?id=575962 pagina 210. Zaken die totaal niet ter zake doen, ‘verhuizing, vroeggeboorte, oudere of jongere ouders, worden aangevoerd om het kind uit huis te plaatsen. Dit levert BJZ €90.000 per kind per jaar op, op dit moment meer dan 26 keer per dag. En dat aantal blijft stijgen.

   4 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Zoals hierin naar voren komt als je je kind als eigendom aanmerkt kunnen ze opeens geen bal meer.
  http://www.youtube.com/watch?v=mZlfOORFFT8

  3 likes
 • diana van norden schreef:

  helaas heb ik al jaren te maken met jeugdzorg. het is gewoon een virus waar je maar niet vanaf komt. ze gaan net zolang door tot ze gekregen hebben wat ze willen. door steeds weer leugens bij de rechter te vertellen ben ik mijn 4 kinderen nu kwijt. zijn uit huis geplaatst door jeugdzorg. alles wat mij gevraagd en opgedragen is heb ik gedaan. ik heb altijd alles voor mijn kinderen gedaan. ze zijn mijn alles, mijn leven. nooit was het goed. ik lig nu in felle strijd met jeugdzorg omdat mijn kinderen doodongelukkig zijn en terug willen naar hun moeder. ik heb mijn kinderen nog nooit geslagen of mishandeld. ik heb kinderactiviteiten gedaan met 65 kinderen. bij ons thuis kwamen dagelijks kinderen uit de buurt omdat ze het zo gezellig vonden. op school ging ik vaak helpen met activiteiten of als begeleiding. doordat ik 1x een aanvaring heb gehad met de gezinsvoogd, is ze allerlei leugens op papier gaan zetten en mij gaan bedreigen met rechtszaken als ik niet mee zou werken. helaas heeft de kinderrechter zich niet in de zaak verdiept en heeft in het wilde weg maar besloten dat jeugdzorg gelijk heeft. verschillende advocaten hebben naar onze zaak gekeken en geen van allen snapt niet dat de kinderrechter hierin getrapt is. toen de zitting begon zag ik direct dat de gezinsvoogd en de rechter elkaar kenden. ik zei direct al tegen mijn advocaat: die 2 kennen elkaar dus we kunnen het wel vergeten. en ja hoor, mijn grootste nachtmerrie werd waarheid. ik zal NOOIT opgeven. ik zal doen wat ik kan om ervoor te zorgen dat mijn kindjes snel weer thuis komen. ik hoop met heel mijn hart dat er snel iets gedaan word aan die instantie die zichzelf jeugdzorg noemt. ze zorgen er alleen maar voor dat kindjes voor de rest van hun leven getekend zijn en dat hele gezinnen uit elkaar getrokken worden. ik begrijp werkelijk niet dat er na al die jaren nog steeds niets aan gedaan word. daarom zit ik er hard over te denken om de media in te schakelen. niet voor mijzelf maar voor al die kindjes en gezinnen die door de leugens van jeugdzorg uit elkaar getrokken zijn. laat de 2e kamer eens wakker worden en inzien dat dit zo niet langer mag doorgaan. gelukkig zijn er verschillende werkgroepen bezig om jeugdzorg aan te pakken en ik hoop dan ook met heel mijn hart dat ze erin zullen slagen om jeugdzorg te laten verdwijnen!

  2 likes
  • alleenstaande mem schreef:

   ik hoop ook dat er snel wat aan dat vreselijke kliekje dat BJZ heet wordt gedaan. het is gewoon een manier om pleegouders aan Nederlandse adoptie kinderen te helpen. mijn beide schatten van meisjes (2,5 & 4 jaar) zijn vorig jaar uit huis geplaatst en nu heb ik mijn leven helemaal verbeterd, nieuw en veilig huis, straat/contactverbod en gescheiden van hun vader, ook heb ik zelf hulp en sta onder behandeling van christelijke GGZ ik de Bres. En er wordt doodleuk tegen mij gezegd, nee jij krijgt je meisjes niet weer thuis, de termijn dat ze konden wachten dat je veranderd bent is voorbij. ze moeten nu mooi en veilig hechten in hun pleeggezinnen (ook allebei apart geplaatst na 3 weken omdat desbetreffende pleegmoeder hun niet samen aan kon) en nu is de omgang ook al verlaagd naar 1x in de maand 1.5 uur onder begeleiding van pleegouders en gezindsvoogd in mod locatie van het regiecentrum. zeggen ze dat de kinderen helmaal van slag zijn 1dag voor en 3 dagen na de omgang met mij. Ja vind je het vreemd die meisjes worden steeds weer opnieuw bij hun moeder vandaan gerukt terwijl ze zo graag met mij mee naar huis willen en mij en opa en oma missen zeggen ze. Nee moeder is niet leerbaar volgen BJZ en omdat ik een relatie heb gehad met de vader van mijn Kids die mij 4 jaar geestelijk en lichamelijk heeft mishandeld ( waar ik de kids altijd voor heb beschermd en hij is een narcist.)moet ik daar de rest van mijn leven voor boeten doordat ik mijn meisjes niet meer mag opvoeden en ze nu in pleeggezinnen zitten en er ook ineens vanalles met hun aan de hand is. (sexueel misbruik, hechtingstoornis en nog meer rare dingen waar ze eerst nooit last van hadden) nu wil de gezindsvoogd mij ook het ouderlijk gezag afnemen en volgens hem is het perspectief van mijn lieve meisjes dat ze tot hun 18de in een pleeggezin wonen. wat kan ik nou doen! IK MIS MIJ MEISJES ONTZETTEND EN DOE ER ALLES VOOR OM HUN WEER THUIS OP TE VOEDEN!! HELP AUB!!

   2 likes
   • Jannie schreef:

    Alleenstaande men,

    Ik maak helaas precies hetzelfde als jou mee, mijn 3 kinderen ook ondergebracht bij een pleeggezin, gelukkig wel alle 3 bij hetzelfde gezin, met onder het mom dat ik ze gauw weer terug kreeg zodra alles opgelost was, het zou hoogstens een maanden duren, na die maand of eigenlijk binnen een maand al werd mij al verteld dat ik ze niet terug kreeg,, en tot hun 18e bij het pleeggezin bleven! In het begin mocht ik ze 2 uur zonder begeleiding zien eens in de 2 weken, nog nooit met begeleiding erbij tot opeens ik ze niet meer zonder begeleiding mocht zien en maar 1 uurtje per maand, de kinderen hadden hier om gevraagd werd mij verteld, ik vraag het aan de kinderen en hebben dat helemaal niet gevraagd want ze vonden het zelf ook heel raar dat het nu zo ging! Ze werden altijd bij mij gebracht door jeugdzorg en opeens moest ik maar bij de kinderen komen, 40 km bij mij vandaan, niet dat ik dat erg vind om zelf naar ze toe te komen maar ook nu werd er weer gezegd dat de kinderen wilden dat ik naar hun toe kwam. De eerste keer dat ik bij ze kwam vroegen ze gelijk of ze de volgende keer weer naar mij toe mochten komen, Ik zeg tegen ze ,maar jullie wilden toch dat Ik naar jullie kwam, nee dat is niet waar zeiden ze! Bij mij was het veel leuker, maar nee het mocht niet van jeugdzorg en de volgende keer moest het in het gebouw van jeugdzorg en weer met begeleiding en 1 uurtje! Waarom? Ik weet het nog niet. Momenteel heb ik geen contact met de kinderen door tegenwerking van jeugdzorg, ze doen nu alles eraan om mij het gezag af te nemen, brieven met leugens willen ze dat ik teken, ik moet per mail akkoord geven voor de kinderen waar ik niet van mag weten waar het voor is! Dit heb ik niet gedaan omdat ik eerst wou weten waar het voor was! Er werd gelijk een klacht ingediend bij de Kinderbescherming , gelukkig gaven ze mij gelijk en was die klacht niet terecht! De bedoeling is nu om zoveel mogelijk klachten in te winnen over mij zodat ze het gezag af kunnen nemen van mij, maar dat laat ik niet gebeuren! Ik wil nu niets meer met jeugdzorg te maken hebben alleen als er iets is mogen ze me bellen. Doordat de kinderen mij zagen ging het alleen maar slechter met ze zei jeugdzorg, nu heb ik bewust al een tijdje geen contact met ze en het gaat nu echt slecht met ze , m’n zoon moet een 24 uurs behandeling en m’n dochter moet naar het GGZ waar ze hulpverlening krijgt! Dit was er niet aan de hand toen ik nog contact had, de kinderen weten waarom ik dit doe en zijn het ermee eens. Nu ga ik aan jeugdzorg vragen hoe het komt dat het nu zo slecht met ze gaat want het kwam toch door mij volgens hun. Op school gaat het slechter en ga zo maar door. Jeugdzorg is een verschrikkelijke instantie die gezinnen bewust kapot maakt!
    Ik wens jou veel sterkte Alleenstaande Mem!

    1 likes
   • Jannie schreef:

    Ook dat werd tegen mij gezegd dat de kinderen dagen van streek waren als ik weer was geweest! Als ik dit vroeg aan de kinderen keken ze me raar aan en vroegen ze waarom ik dat vroeg en dat ze juist blij waren als ik was geweest. Woorden op een andere manier zeggen zodat het anders overkomt bij de kinderen, ruzie creëren dat proberen ze. Gelukkig bellen we met elkaar waar jeugdzorg niet vanaf weet, want dat mag ook niet. Het draait alleen maar om geld, €90.000 per kind/jaar. Mijn dochter moet nu in een zorgtraject om alles op een rijtje te zetten volgens jeugdzorg, al 5 jaar zitten ze nu bij het pleeggezin en nu moet ze opeens hulp, maar waarom willen ze dat, omdat ze daar €1.730 per maand voor krijgen, m’n zoon moest een 24 uurs behandeling volgen van een half jaar om alles te verwerken volgens jeugdzorg, en de bedoeling was om hem daarna naar een gesloten instelling te plaatsen waar ze € 80.000 per jaar voor krijgen. Mijn zoon heeft dit niet gedaan gelukkig want waarom moet ik daar heen zei hij. En straks is mijn Jongste aan de beurt.

    1 likes
 • Aerts Francois schreef:

  worden wij niet allemaal bekeken als “objecten die geld opbrengen ?? “

  5 likes
 • BeroofdeMoeder schreef:

  Via het kort geding worden dan dwangsommen gegeven zodat ouders hun mond houden en eventuele online content verwijderen.

  3 likes
 • Margaret van den heuvel de Jong schreef:

  Die verhalen over de Jeugdzorg, zie je meer en meer op via you tube en op andere site leest je ook het
  éėn en andere.
  Er zit meerdere grote (geheime) organisatie achter dit kinderroof en verdwenen kinderen.
  Nu meerdere mensen hebben gelezen over geestelijke en sexiueele misbruikt bij kinderen in tehuizen, die
  onder het beheer stonden van paters en nonnen de uitvoerders van de kerk en dienst Vaticaan.
  Het loop leegt leegt, dus zich komen nu niet meer zo makkelijk aan kinderen die geofferd moeten werden
  aan de satanische gelooft, dus moeten zij andere wegen bewandelen om toestroom aan kinderen binnen
  te krijgen.
  Dat is gaat nu via kinderdag verblijven, jeugdzorg en via maffia pedofielen o.a rechters advocaten ect

  3 likes
 • sandra lucienne van der veer croes schreef:

  inderdaad ik ben de moeder van 7 kinderen en sta er volkomen achter ik lijd ook onder deze zogenaamde democratie met zijn leugens en kinderbescherming en jeugdzorg leger des onheils t misbruik maken van je ellende vertel mij u zwakheden opdat ik u zal vertreden maak al bijna 14jaar deze ellende mee en t is verschrikkelijk wat ze je aandoen wil actie voeren want samen staan we sterk en als we niks doen word t alleen maar erger ze stelen je kinderen en verpakken en verdraaien de waarheden en leugens zo dat je er niet meer uitkomt en jaren strijd en ellende meemaakt ze je kinderen in tehuizen stoppen en als er dingen in je leven fout gaan gebruiken ze je ellende tegen je adhd verstandelijke beperking plak er maar n stikkertje op advocaad gehad kinderen wegehaald terug weg terug nu weer problemen in plaats van hulp krijg je dat ze je ellende tegen je gebruiken ontrecht met vele fouten ze vegen t onder de mat der vergetelheid te veel om op te noemen om ziek van te worden gebruik t mailadres van mijn zoon nu omdat t mijne niet werkt wil graag contact met andere mensen om hier tegen te vechten sandra lucienne van der veer croes

  3 likes
 • nexus schreef:

  tja die instanties moeten wel wat doen om te blijven bestaan dat is met alles zo als die geen trukjes uit halen moeten ze naar huis en dat willen ze niet natuurlijk dus zo lang er gewin er mee gemoeid is gaat het door en gaan ze ver

  1 likes
 • Bernadette Krispijn schreef:

  Ik zoek contact met mensen die opgelicht en belazerd zijn door jeugdzorg.
  Mijn verhaal van mij en mijn dochter is weg lang. Ze woont al 4 jaar niet bij me en komt niet meer terug.
  Heb zelf voor een gezin gezorgd die zelf geen kids hebben en die hebben mij volledig weggedrukt.

  2 likes
  • Nicky S. schreef:

   Hi Bernadette
   Ik las je bericht net op Ninefornews,ik weet dat het inmiddels alweer 2 jaar geleden is dat je deze reactie hebt geplaatst hier en ik voel wat je mee maakt.Iedereen weet ondertussen wat die Nazi corrupte Jeugdbescherming,Veilig Thuis,RVdK met kinderen doen,kinderen weg trekken van de ouders,dit alles onder valse liegende rapporten en corrupte rechters die aan hun kant staan.Bij mij is hetzelfde gebeurt met mijn jongste dochter die nu in een gesloten jeugdinrichting is gegooid en er moet bliven totdat ze 18 jaar oud is.Ik ben in 2018 ook zonder enige verweer ooit te hebben kunnen tonen uit de ouderlijke macht gegooid van mijn dochter.Ondertussen is ze misbruikt door de vergrijpende handjes van haar pedofiele voogd,pleeggezin gegooid oa door mijn kwaadwillende ouders.Het is gewoon voor iedereen hartverscheurend hoe deze pedofiele Nazi ratten gewoon ongestoord door kunnen gaan en overal mee weg komen.We horen een platvorm te vormen van ouders,kinderen waarin solidariteit,menselijkheid,en menselijke rechten centraal staan,Want deze inmiddels lijken niet te bestaan meer in Nederland,zeker als het om ouders en kinderen gaat.Keep fighting

   0 likes
 • petra schreef:

  AKJ is de klachtenorganisatie van BJZ
  Maar ook zij laten je het weer zelf oplossen. En de kinderombudsman verwijst naar AKJ
  Ik weet er alles van de handelingen van ons voortreffelijke bjz en maatschappelijkwerk. Maar ja luisteren is moeilijk. Verdraaien is zo makkeljjk en naar een kind kijken 1xp 2 weken km 1 uurtje vragen te stellen of te observeren. Tja daar krijg je n eerlijk beeld van. En natuurlijk kan je vechten tegen BJZ maar wees eerlijk vaak hebben we echt hulp nodig als hun al om de hoek komen kijken en heb je je handen vol om je leven en dat van je kinderen op de rail te houden dus hoe heerlijk kan het zijn om hier als hulpverlener te werken. Lekker intimideren en misbruik maken van je gezag. Over de rug van kinderen. Ik zou best wel gezamelijk dit beet willen pakken maar nu eerst mijn eigen kind redden!!! En slaap zacht bureaucratisch nederland!

  1 likes
 • Antje schreef:

  Beste Pascal,

  Je, je hebt gelijk Pascal. Je bent verantwoordelijk voor de wereld waar je in leeft. Wij zijn in een ander land gaan wonen, waardoor ons ‘probleem’ als sneeuw voor de zon verdween. Gelukkig hadden we de mogelijkheid om zo ‘makkelijk’ te denken.
  Wij zijn geen slachtoffer van BJZ geworden. Veel anderen wel, meer dan 20.000 kinderen leven niet bij hun ouders en dat aantal stijgt per dag. NL is koploper in het UHP van kinderen. Volgend jaar wordt het nog erger, dan wordt het Deense model ingevoerd. Op dit moment werkt jeugdzorg met de Delta Methodiek. Op grond van de ‘risico-inventarisatie’ pag 210 kan ieder kind uit huis geplaatst worden.

  1 likes
 • […] Lees meer op https://www.ninefornews.nl/jeugdzorg-behandelt-kinderen-als-objecten-die-geld-opleveren/ […]

 • tessa schreef:

  heel jeugdzorg is gewoon een maffia die probeerd door kinderen een ots te geven en een spoed uithuisplaatsing te regelen,en daardoor verdienen zij heel veel geld.to op de dag vanvandaag worden er nog steeds teveel kinderen onnodig bij hun vertrouwde plek weg gehaald kinderen die vertellen aan de gv etc,,,, dat ze naar huis willen om bij papa en mama te zijn.daar word geen gehoor aan gegeven,en ouders krijgen onnodig teveel doellen op gesteld . hebben ze de hele lijst afgewerkt,dan vinden ze wel weer wat nieuws om aan te werken.zo ook bij mijn 3 oppas kindjes woensdag word ze verteld dat ze de volgende dag weg gehaald zullen worden en dat ze ergens gaan logeren voor een tijdje en ondertussen word ze verteld dat mama op dit moment niet goed voor ze kan zorgen en dat de pleegmoeder dat dit u het beter kan doen…wtf dat kunnen en mogen ze toch niet zeggen aan 3 kindjes van 5 6 7 jaar. en nu binnenkort worden ze van gelderland nr brabant geplaatst,,en de ouders die in de wsnp zitten die moeten maar van hot naar her rijden om maar op bezoek tegaan bij hun kinderen,en daarbij het bezoek is maar voor 1 uurtje slaat echt werkelijkwaar helemaal nergens op

  0 likes
 • x

  Check Also

  lily-mae

  Lily-Mae (3) weggerukt bij moeder en overgeplaatst naar ‘mishandelaar’: ‘Dit is wat Jeugdzorg doet’

  De moeder van Lily-Mae (3) vluchtte van ...

  duitse

  Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

  Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...

  >