Homepagina » Mens en Dier » Journaliste gearresteerd nadat ze documentaire over schaduwoverheid aankondigt
journaliste

Journaliste gearresteerd nadat ze documentaire over schaduwoverheid aankondigt

Op vrijdag is de Amerikaanse journaliste Millie Weaver, beter bekend als Millennial Millie, gearresteerd in haar huis in Ohio. Haar is een aantal aanklachten ten laste gelegd, waaronder diefstal, belemmering van de rechtsgang en knoeien met bewijsmateriaal. Ze zit in ieder geval tot maandag nog vast. Op internet verscheen een kort filmpje dat ze tijdens de arrestatie met haar telefoon had gemaakt. Op Twitter waren de hashtags #freemillie en #freemillieweaver al snel trending.

De timing van de arrestatie is opmerkelijk. Weaver stond op het punt een nieuwe documentaire uit te brengen over de schaduwoverheid, getiteld ShadowGate. In een trailer van twee minuten, die ze op 11 augustus op Twitter deelde, wordt gezegd dat Obamagate slechts het topje van de ijsberg is en dat zowel de Republikeinen als Democraten betrokken zijn bij een nog groter schandaal. ShadowGate gaat dieper in op de rol die de schaduwoverheid achter de schermen heeft gespeeld bij de coup tegen president Trump.

Deep State

In de documentaire komen twee klokkenluiders aan het woord die lange tijd met de schaduwoverheid, ook wel Deep State genoemd, hebben samengewerkt. Eén van hen, ene Tore, heeft de documentaire na de arrestatie van Weaver op internet gezet. De video is in twee dagen tijd al bijna 1,5 miljoen keer bekeken.

Weaver begon haar journalistieke carrière in 2012 bij Infowars, waar ze al snel één van de populairste verslaggevers werd. Recentelijk is de journaliste voor zichzelf begonnen en ondertussen blijft ze video’s maken voor Infowars. Op social media heeft ze vele honderdduizenden volgers.

De documentaire is inmiddels door YouTube verwijderd, maar is hier nog te bekijken.

[Zero Hedge]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Attie
Attie
9 maanden geleden

Docu is al weer van het net gehaald. Is er een andere manier van verspreiden? Heeft Youtube het monopolie?

Philippe
Philippe
9 maanden geleden
Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Dat de deep state (wereldwijd) het absolute toppunt van smerigheid/corruptie/misdaad is, dat weten we. Of kamp Q/Trump schoon schip aan het maken is, dat blijft de grote vraag. Is het echt of is het fake? Als het fake is, dan is het wel gedaan met ons, want de meeste mensen vinden hun steeds verdergaande onderdrukking prachtig.

x

Check Also

flynn

Oud-generaal Michael Flynn: over 3 tot 4 weken komen er schokkende dingen naar buiten

De ogen van de wereld zijn op ...

trump

Trump: we gaan het Witte Huis heroveren, eerder dan je denkt

De Amerikaanse oud-president Donald Trump hield zaterdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x