Mens en Dier

Journaliste gearresteerd nadat ze documentaire over schaduwoverheid aankondigt

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op vrijdag is de Amerikaanse journaliste Millie Weaver, beter bekend als Millennial Millie, gearresteerd in haar huis in Ohio. Haar is een aantal aanklachten ten laste gelegd, waaronder diefstal, belemmering van de rechtsgang en knoeien met bewijsmateriaal. Ze zit in ieder geval tot maandag nog vast. Op internet verscheen een kort filmpje dat ze tijdens de arrestatie met haar telefoon had gemaakt. Op Twitter waren de hashtags #freemillie en #freemillieweaver al snel trending.

De timing van de arrestatie is opmerkelijk. Weaver stond op het punt een nieuwe documentaire uit te brengen over de schaduwoverheid, getiteld ShadowGate. In een trailer van twee minuten, die ze op 11 augustus op Twitter deelde, wordt gezegd dat Obamagate slechts het topje van de ijsberg is en dat zowel de Republikeinen als Democraten betrokken zijn bij een nog groter schandaal. ShadowGate gaat dieper in op de rol die de schaduwoverheid achter de schermen heeft gespeeld bij de coup tegen president Trump.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Deep State

In de documentaire komen twee klokkenluiders aan het woord die lange tijd met de schaduwoverheid, ook wel Deep State genoemd, hebben samengewerkt. Eén van hen, ene Tore, heeft de documentaire na de arrestatie van Weaver op internet gezet. De video is in twee dagen tijd al bijna 1,5 miljoen keer bekeken.

Weaver begon haar journalistieke carrière in 2012 bij Infowars, waar ze al snel één van de populairste verslaggevers werd. Recentelijk is de journaliste voor zichzelf begonnen en ondertussen blijft ze video’s maken voor Infowars. Op social media heeft ze vele honderdduizenden volgers.

De documentaire is inmiddels door YouTube verwijderd, maar is hier nog te bekijken.

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Attie
Attie
3 jaren geleden

Docu is al weer van het net gehaald. Is er een andere manier van verspreiden? Heeft Youtube het monopolie?

Philippe
Philippe
3 jaren geleden
Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Dat de deep state (wereldwijd) het absolute toppunt van smerigheid/corruptie/misdaad is, dat weten we. Of kamp Q/Trump schoon schip aan het maken is, dat blijft de grote vraag. Is het echt of is het fake? Als het fake is, dan is het wel gedaan met ons, want de meeste mensen vinden hun steeds verdergaande onderdrukking prachtig.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x