Gezondheid

Britse overheid geeft toe dat Mexicaanse griepvaccin hersenschade veroorzaakt, slachtoffers krijgen miljoenenvergoeding

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britten die hersenschade hebben opgelopen als gevolg van het Mexicaanse griepvaccin krijgen een miljoenenvergoeding van de overheid. Er zijn in totaal 60 slachtoffers, die elk één miljoen pond schadevergoeding krijgen.

Advocaat Peter Todd, die veel van de slachtoffers vertegenwoordigt, zei: “Er is nog nooit eerder zo’n zaak geweest. De slachtoffers van dit vaccin hebben een ongeneeslijke en levenslange aandoening.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 2009 kregen zo’n 60 miljoen Britten, voornamelijk kinderen, het vaccin toegediend. Al snel bleek dat het vaccin, Pandemrix, bij één op de 16.000 mensen kan leiden tot narcolepsie (slaapziekte) en kataplexie. Naar verwachting zullen nog veel meer mensen met symptomen zich gaan melden.

Juridische immuniteit

In Europa zijn voor zover bekend meer dan 800 kinderen ziek geworden door het vaccin. Mensen met narcolepsie kunnen niet langer dan 90 minuten achter elkaar slapen en kunnen overdag bewusteloos raken. De aandoening beschadigt de mentale functies en het geheugen en kan leiden tot hallucinaties en mentale aandoeningen. Bij kataplexie raakt iemand buiten bewustzijn door hevige emoties zoals lachen, woede of angst.

Pandemrix is ontwikkeld door farmareus GlaxoSmithKline. Het bedrijf weigerde het vaccin aan overheden te leveren tenzij het juridische immuniteit zou krijgen.

“Ik voel me ontzettend schuldig”

Ook medewerkers van de Britse gezondheidsdienst NHS zijn ziek geworden door het vaccin. Ze kunnen hun werk niet meer doen vanwege de symptomen die door de prik worden veroorzaakt. Het zijn echter vooral kinderen (80 procent) die ziek zijn geworden door het vaccin.

Eén van de slachtoffers is de 8-jarige Josh Hadfield uit Somerset. Hij moet dure medicijnen slikken om op school wakker te kunnen blijven. “Als je hem aan het lachen maakt zakt hij in elkaar. Er is geen geneesmiddel. Hij zegt dingen als ‘was ik maar nooit geboren’. Ik voel me ontzettend schuldig dat ik hem het vaccin heb gegeven,” zei moeder Caroline.

Hoewel de Europese geneesmiddelenautoriteit in 2011 al waarschuwde dat het vaccin narcolepsie kan veroorzaken, weigert GlaxoSmithKline het verband te erkennen.

[NaturalNews via International Business Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x