Buitenland

Kolonel: niemand kan een hypersonische raket neerhalen, dat is gewoon absurd

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Oekraïne beweert maandagnacht Russische raketaanvallen op hoofdstad Kiev te hebben afgeweerd. Volgens het Oekraïense leger zijn daarbij ook zes hypersonische Kinzjal-raketten neergehaald.

Het Russische ministerie van Defensie zei op zijn beurt dat alle doelen zijn geraakt. Zo werd onder meer een Patriot-luchtverdedigingssysteem van Oekraïne met een Kinzjal-raket vernietigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Dergelijke raketten kunnen extreem hoog en snel vliegen, waardoor ze niet onderschept kunnen worden door luchtafweersystemen. Poetin noemde de Kinzjal-raket ‘onkwetsbaar’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd

Ondernemer Kim Schmitz schreef op social media dat het Patriot-luchtafweersysteem 30 raketten had afgeschoten à 5 miljoen dollar per stuk voordat het werd vernietigd. In 2 minuten werd er voor 150 miljoen dollar aan raketten de lucht ingeschoten.

De Amerikaanse gepensioneerde kolonel Douglas MacGregor heeft gezegd dat niemand een hypersonische raket kan neerhalen. Volgens de kolonel is het ‘absurd’ om te suggereren dat er Kinzjal-raketten zijn neergehaald.

Precies

In gesprek met Clayton Morris van Redacted zei de gepensioneerde kolonel dat hij geneigd is om de Russen te geloven.

Macgregor wees er verder op dat de aanvallen vrijwel allemaal gericht waren op munitiedepots. “De Russen weten precies waar alle nieuwe wapens liggen opgeslagen.” Denk daarbij ook aan pantservoertuigen uit Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. “Die dingen worden vernietigd ruim voordat ze het slagveld bereiken.”

4.7 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce
Joyce
1 jaar geleden

Een doorgesnoven regering kan in zijn droomwereld alles😂😂

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

In 2minuten werd er voor 150 miljoen dollar aan raketten de lucht ingeschoten. Daarna werd het systeem aan gort geschoten door een kinzhal raket. Dit systeem alleen al kost 1,2 miljard, duur grapje. Maar ja, de belastingbetaler betaald het wel weer.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WEER opnieuw een spelletje van WELLES en NIETES.

Ik ben geneigd, net zoals de Amerikaanse gepensioneerde kolonel Douglas MacGregor, te geloven dat de Russen de waarheid vertellen.

En WAAROM doe ik dat? Héél simpel: Omdat inmiddels zo’n beetje ALLES wat er in de MSM aan informatie doorgegeven wordt, je ALLES 180 graden moet draaien.

Voor mij is ook hartstikke duidelijk, dat de Russen er alles aan doen, om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te voorkomen. En DAAROM duurt het ook zo ongelooflijk lang.

IK ben er 100% van overtuigd, dat het Westen deze oorlog niet gaat winnen.Gelukkig maar, want als dat WEL het geval was, dan zou het er ook voor ons een stuk slechter uit gaan zien. Althans zo kijk IK er tegen aan.

De Russische leider Poetin EN het grootste deel van het Russische volk moeten helemaal niets hebben van die zogenaamde Great Reset, de idiote LGBTH (of hoe dat ook mag heten), de genderidioterie enzovoorts.

De Russen willen hun leven leiden op basis van hun christelijke geloof. MET de daarbijbehorende normen en waarden.

VERRASSING; dat is nu precies wat ook heel veel mensen hier in het Westen willen.

Wij hebben dus gezamenlijke belangen.

Ondertussen worden er bakken geld (ONS BELASTINGGELD) door het putje gespoeld. En dat in plaats van de Nederlandse burgers te helpen in hun financiële nood.

Maar….. zoals de Russen niet van opgeven weten, zullen WIJ dat ook niet doen.

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Een omslachtige manier om het wapentuig te laten verminderen. Elk nadeel heeft een voordeel. De wereld wordt schoongeveegd!

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x