CoronaMens en Dier

Kuipers kondigt nieuwe vaccinatieronde aan: ‘Het is werkelijk om te janken’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Alle Nederlanders van 12 jaar en ouder kunnen in het najaar een herhaalprik tegen corona halen, laat zorgminister Ernst Kuipers weten. Vanaf september krijgen eerst mensen met een hoger medisch risico en zorgpersoneel met patiëntencontact een uitnodiging. Daarna mogen anderen een afspraak maken.

Volgens Kuipers is deze herhaalprik nodig om ‘de bescherming tegen ernstige ziekte en sterfte op peil te houden’. In het najaar wordt een nieuwe coronagolf verwacht.

“Deze herhaalprik kan gehaald worden vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of een doorgemaakte besmetting,” aldus Kuipers. Hij beweert dat de huidige vaccins ‘goed beschermen tegen ernstige ziekte en sterfte’.

Niet nodig

Veel mensen reageren kritisch. “De vaccinatiecampagne van Kuipers wordt steeds heviger. Iedereen van 12 jaar en ouder krijgt dit najaar een uitnodiging van VWS. Laat je niet onnodig bang maken. Corona is voor de meeste mensen ongevaarlijk en de prik dus niet nodig,” stelt Tweede Kamerlid Wybren van Haga.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “Het is werkelijk om te janken.”

Waarom leren we niet in dit land?

Maarten van den Berg twittert: “Deze is precies dezelfde dosis op basis van de variant uit 2019. Met alle risico’s. En voor ‘iedereen vanaf 12 jaar’. Waarom leren we niet in dit land?”

“Yes! Vanaf september een nieuwe prikronde tegen cojona! Wel nog lang wachten. Maar gelukkig hebben we 14 augustus ‘Gay uncles day’ op de LGTBTQ-kalender om naar toe te leven. En effe de apenpokken (ook wel schlong covid genoemd) prik meepakken. Heerlijk dit nieuwe normaal!” schrijft Robert Jensen sarcastisch.


5 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
9 dagen geleden

Geen gehoor aan geven, doe alsof die creep niet bestaat!

Ron
Ron
9 dagen geleden

Val maar kapot kale doodskop met je prikkies

Archibald
Archibald
9 dagen geleden

Het is tuig van de riggel! De grootste zware crimibelen ooit. De maffia zijn er schatjes bij.

ProAsfalt
ProAsfalt
9 dagen geleden

Ik pak de volgende rond mee en dan meteen de 5 voorgaande rondes ook.
6 wonderprikjes in één keer.

Wat zal ik goed beschermd zijn, sterker nog, als ik flaps maak en deze goed afstel dan ga ik vanzelf vooruit door de grote hoeveelheden aangemaakte spikes en antilichamen die noodgedwongen mijn lichaam zullen gaan verlaten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

189
0
We lezen graag je reactie!x