Homepagina » Buitenland » VS steunt terroristen in Midden-Oosten. Gaan de oorlogshitsers nu keihard aangepakt worden?
VS steunt terroristen in Midden-Oosten. Kijk hoe dit land opstaat tegen de grootste oorlogshitsers op aarde

VS steunt terroristen in Midden-Oosten. Gaan de oorlogshitsers nu keihard aangepakt worden?

Het Iraanse parlement heeft ingestemd met een wet die stelt dat Amerikaanse strijdkrachten en inlichtingendiensten terreurgroepen in het Midden-Oosten steunen.

Amerikaanse functionarissen hebben herhaaldelijk toegegeven dat de VS terreurgroepen heeft opgezet en gesteund, aldus de wet.

De Amerikaanse overheid, inlichtingendiensten en het leger steunen terroristische groepen openlijk, klinkt het verder.

Straf

De volgende personen en organisaties riskeren nu een straf:

 • Amerikaanse militaire en inlichtingenorganisaties en hooggeplaatste commandanten en functionarissen die terreurgroepen steunen.
 • Amerikanen die onderdeel uitmaken van de activiteiten van de hierboven genoemde militaire en inlichtingenorganisaties.
 • Amerikanen die terreurdaden tegen de Iraanse overheid of burgers plannen, financieren of uitvoeren.
 • Amerikanen die direct of indirect de terreurgroep Moedjahedin Khalk (MKO) of andere extremistische groepen zoals IS en het al-Nusra Front (Jabhat Fateh al-Sham) steunen.
 • Amerikanen die het staatsterrorisme van Israël tegen de Palestijnen en Libanezen steunen.
Visaverbod

Personen en organisaties die schuldig worden bevonden kunnen op diverse manieren worden gestraft.

Zo kan er een visaverbod worden opgelegd en ook kunnen tegoeden worden bevroren.

De wet dwingt de Iraanse overheid 250 miljoen dollar opzij te zetten voor de Iraanse Generale Staf om zo het raketprogramma en antiterreuroperaties uit te breiden.

Nieuwe sancties

Nog eens 250 miljoen dollar zal gaan naar de al-Quds Strijdmacht van de Iraanse Revolutionaire Garde om te helpen terrorisme te bestrijden in het Midden-Oosten.

De wet werd aangenomen op de dag dat de Amerikaanse regering nieuwe sancties afkondigde tegen groepen en personen die goederen of diensten hebben geleverd aan Iran.

De sancties kwamen een dag nadat Trump morrend akkoord was gegaan met de vaststelling dat Iran netjes meewerkt aan de uitvoering van de nucleaire deal die in 2015 is gesloten.

[PressTV]


Vind je dit waardevol? Deel het dan met iedereen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. aangepakt worden? wat denk jezelf? voor elk scenario ligt al een draaiboek klaar, zelfs als die reuzevulkaan de lucht in gaat in usa; dan heb je gewoon boekhouders nodig.

  6 likes
 2. Goed nieuws vandaag….McCain is hopelijk een trendsetter in wat het tuig mag overkomen..

  Prachtig gewoon, dat ook zei niet hun lot ontlopen, jammer alleen dat ze zo’n grote spoor van vernieling en ellende achter zich -mogen- laten over zo’n vreselijk lang tijdsbestek…Waar is de hogere macht als je hem nodig hebt en het allemaal toelaat in deze orde van grote?..En als het keihard aanpakken van de (oorlogs)misdadigers vanuit de aardse macht er niet komt, dan laat het vooral komen vanuit de kosmos. De sterren en de zon zij geprezen.

  Ik wens de (oorlogs)misdadigers in ieder geval een lange lijdensweg, precies zoals ze onschuldigen (hebben) laten lijden.

  2017
  David Rockefeller……….is retour afzender
  Brzezinski (the frog)…..is retour afzender
  McCain……………………..is bijna retour afzender
  Kissinger…………………..hopelijk binnenkort
  Soros………………………..hopelijk binnenkort
  Clinton’s……………………hopelijk binnenkort
  Rothschilds……………….hopelijk binnenkort

  Verdere Oude Wereld Orde figuranten, ook hopelijk binnenkort.

  Van Hollywood draken tot sinds vandaag de twee ijsmakende gifmengers ook maar op dezelfde hoopvolle binnenkort hoop, opdat de wereld gezuiverd mag worden van de vele oorlogsmisdadigers en leugenaars en al het andere aanverwante tuig wat mag verdwijnen in het niets om zelfs niet voor een fractie van een seconde te worden gemist.

  4 likes
  • ….zei = zij…Begrijp goed dat men met dit soort (reptielen?) geen enkele medelijden hoeft te hebben. Normaal gesproken wens je iedereen het beste, maar hoe kun je de grootste vijand van de mensheid het beste toewensen? Het is zij of wij.

   En verder is mijn overtuiging dat deze mensen een lange en zware ziekte moeten krijgen tot de dood erop volgt, omdat juist dit lijden aanzet tot nadenken over de vele facetten in het leven en het lijden laat voelen wat ze anderen hebben aangedaan en de dood uiteindelijk verhindert dat ze nog langer schade kunnen aanrichten.

   1 likes
 3. Feitenvrije retoriek. Zoals altijd uit de oorlogsgeile hoek. Alles omdraaien.

  Wie bedoelt 94news hier met ‘oorlogshitsers’?

  In z’n algemeenheid streeft het Westen naar permanente wereldoorlog.
  ‘Rothschild’ Macron’s presidentschap is gekocht; nu gaat het los op Afrika (en Syrië). EU-leger op stapel.

  We noemen het ‘Global War on Terror’. Bij gebrek aan spontane terreur, wordt terreur eerst gezaaid (steeds weer) – om blijvend te kunnen ‘oogsten’.

  We hebben genoeg wapentuig om de hele wereldbevolking tig keer uit te roeien, en alles aan flarden te schieten. De wereldleiders zijn dit dan ook echt van plan.
  ‘Als je ze hebt, moet je ze ook gebruiken’, zeggen ze erbij.

  Het is de globalisten menens, ze zijn geobsedeerd door hun permanente oorlogsspel; genocides en tevens grondige vernietiging. Enkele beslissende keerpunten in de geo-politiek der globalisten:

  Ambassador Michael Oren: “has admitted Israel’s full and continued relationship with al-Qaeda and the White House working group that helped found that organization so many years ago.
  http://www.stewwebb.com/tag/gordon-duff/page/2/

  NSDD 166 – zegt verder nog:
  “which authorized “stepped-up covert military aid to the Mujahideen” as well as support to religious indoctrination.
  The imposition of The Sharia in Pakistan and the promotion of “radical Islam” was a deliberate US policy serving American geopolitical interests in South Asia, Central Asia and the Middle East.”:
  http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/
  >
  “This cover story is the latest in a long propaganda campaign designed to cover up the extensively documented state sponsorship of ISIS and other Al Qaeda franchises by the United States, NATO, and the Persian Gulf monarchies.
  http://www.activistpost.com/2014/06/natos-terror-hordes-in-iraq-pretext-for.html

  Het circus is nu naar de EU gestuurd. En onze regeringsleiders steunen dat – immers ze bestrijden het probleem niet bij de oorzaak, en de regisseurs. Integendeel. Ze nemen óns onze vrijheid en rechten af.
  De vijand uit onze trainingskampen daar wordt op uw kosten overgevaren, we blijven er bakken geld achteraan gooien. Zo wordt het nooit wat. En zeker niet veilig of vredig. Wat u wilt.

  http://www.voltairenet.org/article183131.html
  Met geweld opleggen van de Amerikaanse hegemonie, de stappen – chronologisch:
  http://www.flagrancy.net/timeline.html

  Door onze leugenpers genegeerd; deze uitspraak van goed bevriend staatshoofd – toch een opinieleider op dit onderwerp:
  De vijand van je vijand, is je vijand.
  (in de context: Iran tegen IS; maw. Iran, dat IS met succes terugdringt cq. uitschakelt moet daarin worden gestopt, vindt deze bevriende oorlogshitser . . . ; daarin gesteund door een kliek heel machtige miljardair-oligarchen (globalisten))
  https://www.usatoday.com/videos/news/nation/2015/03/03/24319253/

  3 likes
 4. Tevens denk ik dat de politieke prostituees en pooiers van de hogere orde hun beste tijd hebben gehad. Mocht het verzamelboek “de bijbel” gelijk krijgen met “slechts” een voorspelling van een ziener, dan krijgen we nog te maken met de grote verdrukking, onderdrukking en eindfase van het moderne slaafse bestaan en met radicale afnemende overbevolking, met het geheel eindigend in een Armageddon.

  Overigens, Turkije lijkt ook spel om -na- Erdogan Turkije te kunnen inlijven bij de EU???….

  2 likes
 5. al-Quds wil zeggen Jerusalem.
  250 miljoen. Dus voor een strijdmacht die Israël/Jerusalem wil veroveren

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...