UFO

Luchtverkeersleider: ‘Ruimteschip boven Mexico’ (video)

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enrique Kolbeck werkt als luchtverkeersleider op de Internationale Luchthaven Benito Juárez, de belangrijkste luchthaven van Mexico-Stad. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring.

Kolbeck spreekt in onderstaande video over de vele UFO-waarnemingen rond het vliegveld. Ook op de radar worden geregeld vreemde objecten opgevangen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Deze objecten bewegen zich met gigantische snelheden voort en zijn in staat om in een oogwenk een haarspeldbocht te maken.

Van alle 140 luchtverkeersleiders die op het vliegveld werken denkt Kolbeck dat er meer dan 50 zijn die dit fenomeen persoonlijk hebben waargenomen.

Bron: YouTube/cseti

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biko Steve
Biko Steve
11 jaren geleden

Gaat de goede kant op, op een gegeven moment zal dit toch aanstekelijk moeten werken bij zijn collega’s wereldwijd lijkt me.

Octane
Octane
11 jaren geleden

Ik begrijp het niet zo. Niburu moet zich realiseren dat de Annunaki ook met een schotel kwamen en ons D.N.A. verziekt hebben en ons tot slaven gemaakt hebben. Waarom kijken ze daar weer naar uit? Dit keer gaan de Annunaki de mensen die zich los hebben weten te maken waarschijnlijk… vul maar in. Weet wat je wenst. Net als die M.Q. volgelingen. Als je die gaat testen over wat M.Q. gezegd heeft dan blijken ze er niets van begrepen te hebben. Ook weer zoiets.

Thrive movement
Thrive movement
11 jaren geleden

Bob Dean on the truth about Extraterrestrials Part 1-3 SupremeMasterTV Multi-Subtitels – YouTube

Geupload op 4 jan 2011

Credit : SupremeMasterTV

The Universe is teeming with countless intelligent life forms.

Estimated : 400 billion stars in our galaxy. 400 billion galaxies in the known universe.
We are not alone on this planet, never have been.

“We’ve been to the moon, we’ve been to Mars. Apparently some of our people have been to other stars systems. Because , apparently, 40 years ago, we developed zero- point energy, we developed anti-gravity and we developed the ability to travel faster than the speed of light” – Bob Dean

http://www.youtube.com/watch?v=WJnrND7S258

T R Hunter
T R Hunter
11 jaren geleden

[quote name=”Octane”]Ik begrijp het niet zo. Niburu moet zich realiseren dat de Annunaki ook met een schotel kwamen en ons D.N.A. verziekt hebben en ons tot slaven gemaakt hebben. Waarom kijken ze daar weer naar uit? Dit keer gaan de Annunaki de mensen die zich los hebben weten te maken waarschijnlijk… vul maar in. Weet wat je wenst. Net als die M.Q. volgelingen. Als je die gaat testen over wat M.Q. gezegd heeft dan blijken ze er niets van begrepen te hebben. Ook weer zoiets.[/quote]
Oh beginnen we weer met de Annunaki. Nee die kwamen niet met een schotel en nee die deden niks met ons DNA. Vergeet die Sitchin crap ! Nonsens ! Het is een onderdeel van de Sumerische mythe en heeft niets met buitenaardsen te maken !
Sitchin is allang debunked je loopt achter ! Doe je huiswerk.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x