Homepagina » Binnenland » Onze media verzwijgen cruciale nieuwsfeiten over vlucht MH17. Wat er mis is met het onderzoek naar de ramp
Onze media verzwijgen cruciale nieuwsfeiten over vlucht MH17. Wat er mis is met het onderzoek naar de ramp
Foto: Wikimedia Commons

Onze media verzwijgen cruciale nieuwsfeiten over vlucht MH17. Wat er mis is met het onderzoek naar de ramp

Waarom verzwijgen de landelijke media cruciale nieuwsfeiten als het om vlucht MH17 gaat? Waarom wegkijken wanneer feiten de officiële, ‘koninklijk gepresenteerde’ versie naar de prullenbak verwijzen?

Waarom worden nabestaanden opgescheept met ongeloofwaardig officieel prutswerk, zonder dat de reguliere media dit corrigeren?

In onderstaande video gaat Stefan Beck bij Café Weltschmerz in gesprek met Eric van de Beek.

Leugens

Beck is onderzoeksjournalist gespecialiseerd in Oost-Europa en onderzocht de crash van de MH17.

Een jaar geleden ontdekte hij een cockpitluik en een stabilisator van het MH17-vliegtuigwrak bij een boerenschuur in de Oekraïne.

Ook constateerde hij dat Oekraïne bij herhaling leugens vertelde over primaire radargegevens; deze waren, anders dan Oekraïne steeds beweerde, wel degelijk in ruime mate beschikbaar.

Genegeerd

Zowel de onderdelen als de cruciale informatie kregen op geen enkele wijze de interesse van de onderzoekcommissie.

Wat is er toch mis met het onderzoek naar de MH17-ramp? Waarom worden feiten die ingaan tegen de conclusies van de commissie genegeerd?

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  15 minuten na de vliegramp viel Israël de Gaza strook binnen. Op dit niveau komen dergelijke toevalligheden zelden voor.

  • Kees Vermeer schreef:

   Dat wil nog niet zeggen dat Israël er achter zit. Het gebeurt vaker dat Israël aanvallen uitvoert als de media bezig is met andere zaken. De aanvalsplannen liggen al lang klaar en vliegtuigen zijn zo de lucht in.

   • joepiedepoepie schreef:

    @Kees
    “Dat wil nog niet zeggen dat Israël er achter zit”
    BIJNA ALLES wat in de wereld gebeurd is een CIA – Mossad operatie die een destabilisatie moet bewerkstelligen.
    Groot-Israël (Te zien in de vlag van Israël zélf – De 2 blauwe banen stellen de Nijl en de Eufraat voor) – moet worden bewerkstelligd.

    Na het verraad van de Britten in 1916 (Balfour Declaratie – 2 nov 1917 werd het ondertekend – en 2 nov is nu een nationale feestdag in de Zionistische “heilstaat”)
    heeft er uiteindelijk toe geleid dat een eeuw later het Midden-Oosten VOL-LE-DIG is gedestabiliseerd.

    Daarnaast is in 2014 op de Golan Hoogvlakte DE GROOTSTE VOORRAAD OLIE OOIT TER WERELD GEVONDEN! -Genie energy (Zoek maar eens op wie er in de board van dit bedrijf zitten) heeft de ontginningsrechten gekregen van Israël en de V.S. – Trump zei zelf dat men niet moest zeuren omdat 1968 al zoooooooooooo lang geleden is!
    – Hoezo niet? Het is SYRISCH GRONDGEBIED DAT IS GEROOFD DOOR ISRAEL

    De Oekraïne moet worden gedestabiliseerd en Iran moet worden weggevaagd. Dit zijn/ waren soevereine landen. Maar omdat ze (gedeeltelijk) binnen Groot-Israël vallen moeten ze verdwijnen zodat de grenzen opnieuw kunnen worden bepaald en de NWO, geleid vanuit het nieuwe Jerusalem, waar al een nieuwe Zionistische tempel wordt gebouwd. Dit zelfproclammerende “beloofde’ volk (Lees de Sumerische kleitabletten maar eens, komt VERDACHT veel overeen met Genesis!!) moet en zal over de GOYIM regeren! Dit wordt al duizenden jaren in de Talmoed beschreven! Tijd om wakker te worden.

  • René van Zalk schreef:

   @Bert S, De vliegramp en Gaza hebben totaal niets met elkaar te maken. Terroristen in Gaza lokken regelmatig oorlog uit door het schieten van raketten richting de burgerbevolking van Israël.

   • Freba schreef:

    Terroristen die in de Gazastrook wonen? Ik dacht meer aan de bewoners van het Beloofde Land zelf. Hoe krijg je het op papier Rene. Ga je schamen. Geen enkele praatjesmaker van de VARA en hun kornuiten hoor je over het Songfestival aldaar. Ik kijk dus niet. Nu is Iran weer aan de beurt. Men zal niet wachten tot heel het M-O onder hun beheer valt. WWII uitgelokt door Herzl C.S. Zijn denkbeelden zijn perfect uitgevoerd. Zionisme=War=Trade. Joden kunnen daarom ongestoord de Wereld in brand steken. Sjalom. En ik maar denken na 12 jaar Bijbelse Geschiedenis, dat de Joden een vreedzaam volkje waren. Wat naief. Aan het eind van mijn leven ben ik niet verder gekomen dan: Een te groot Ego, Arrogant, Oplichters, Fascistisch tot en met. En ik verkeer nu nog in een milde stemming. MH17. Geen buk alleen maar MIG’s van fascisten van de Oekraine; overigens geleid door een president van Joodse kom-af.

    • Peter schreef:

     Dan moet je eigenlijk zeggen Zionisten en niet Joden. Want de (echte) Joden zijn zelf óók tegen Zionisten. Het gevaar bestaat zo dat de Joden de schuld krijgen voor wat de Zionisten aanrichten. (en dat vindt die laatste groep ook weer prima.)

   • bert s schreef:

    @René
    Het was voor Israël de perfecte media afleiding.

   • Tigron schreef:

    Renë van Zalk,
    Je schrijft; ” De vliegramp en Gaza hebben totaal niets met elkaar te maken”.
    Kun je dat uitleggen?

    Je schrijft verder; “Terroristen in Gaza lokken regelmatig oorlog uit door het schieten van raketten richting de burgerbevolking van Israël.”

    De VN heeft het joodse volk in 1948 ‘n stuk land toegekend wat Israël is genoemd.
    Vanaf die tijd heeft Israël met kleine stapjes grondgebied van o.a. Syrië in beslag genomen.Tijdens de 6 daagse oorlog zelfs ‘n groot stuk geannexeerd van Syrië.
    Dit vind plaats zonder toestemming van de VN, en is dus illegaal.
    Deze gebieden noemt men “de bezette gebieden”.
    De mensen in deze gebieden ( die jij terroristen noemt ) gaan hiertegen in verweer met helaas, maar begrijpelijk, geweld in de vorm van o.a. raketbeschietingen en aanslagen.
    Vervolgens gaat Israël hierop reageren met eveneens beschietingen waardoor er ook burgerslachtoffers vallen.

    Nu even in het klein.
    Als jij toestemming zou krijgen om in mijn huis permanent ‘n logeerkamer te krijgen, maar je zou stapje voor stapje de badkamer, de schuur,en de keuken in bezit nemen.
    En dat zonder mijn toestemming, en ik zou daarom ruzie met jou maken, maakt dat dan mij tot de oorzaak van de ruzie of is het mijn recht om voor mijn eigen bezit op te komen?
    Nogmaals, verdiep jezelf eens goed in de materie vóórdat je weer iets schrijft.

 • Coldshot schreef:

  Er klopt werkelijk NIETS van het officiële verhaal.. En DAT geeft te denken.. Ook konden we duidelijk constateren dat de media volledig onder controle van ons misdadige en door en door corrupte regime staat.. (te vroeg geplaatste en vergaande conclusies/beschuldigingen op basis van helemaal NIETS ). Veel false flag aanslagen worden vrij knullig uitgevoerd (de massa gelooft het toch wel en wil er liever ook niet teveel over nadenken en na verloop van tijd vergeet men het wel…) maar DIT zg “onderzoek” slaat werkelijk alles.. En dan is er nog het feit dat er pogingen waren om “bewijs” te fabriceren (bij gebrek aan echt bewijs) en dat getuigen “gewoon”genegeerd worden omdat hun versie niet in het “gewenste plaatje” past…De hoofdverdachte (Oekraine) wordt uit de wind gehouden en zit veilig in de “onderzoeks”commissie MET veto-stem over alles wat ze niet naar buiten willen hebben.. Tja, als je dan NOG niet doorhebt dat we (weer) belazerd worden dan geloof je waarschijnlijk ALLES wat ratte zegt.. en wat de kerstman zegt ook..

  • Freba schreef:

   We hebben teveel economische belangen in de Oekraine; daarom kun je niet teveel kritiek uiten. Zelfde geldt voor Erdogan. Heel Turkije staat vol met V.S. raketten richting Rusland, overigens bediend door Nederlandse soldaten. Wij NL-ers zijn “hele fijne betrouwbare partners”. Wij doen alles voor geld liefst met de oude statenbijbel van Jan Pietersz Coen in de handen. Niets geleerd.

  • Peter snijder schreef:

   Waarom zo problematisch doen.
   Er zou wel eens tot de conclusie gekomen kunnen worden,dat niet Rusland maar Oekraiene de dader is.
   En dan krijgt de onderste steen zoeker grote problemen.

  • wolfje schreef:

   @ Coldshot: Met dit verschil dat de kerstman nog een enigszins sympathieke uitstraling heeft

 • René van Zalk schreef:

  De onderzoekcommissie heeft al voldoende inlichtingen/info verzameld om te kunnen concluderen dat de Russen veel te verbergen hebben, en dat doen de Russen dus ook. Doordat de onderzoekcommissie al zoveel weet is het ook eenvoudiger om informatie waar ze niks aan hebben te negeren.

  • I Trust Putin The Most schreef:

   Hoe kan jij je zo laten beïnvloeden?

   Verder heb je het ook erg druk om hier te trollen. Voor wie werk je?

   Nu ga je dat uiteraard niet vertellen maar jouw aanwezigheid is niet onopgemerkt gebleven. Je mag en kan best een andere mening hebben maar jij verdedigt ten alle tijden het kliekje.

   • Tigron schreef:

    Beste, I Trust Putin The Most,

    Renë van Zalk krijgt het maar niet voor elkaar om zijn beweringen hier op de site te onderbouwen.
    Ook niet na serieuze verzoeken daartoe.(zie vorige MH17 comments)
    Een objectieve discussie is met hem niet mogelijk gebleken.
    Het is in de psychologie bekend dat, wanneer iemand zich een overtuiging eigen heeft gemaakt, zich niet kan/wil openstellen voor de overtuigingen van anderen, zelfs niet indien anderen met tegenargumenten of bewijzen komen.
    Veel mensen die ‘n bepaalde overtuiging hebben, identificeren zich met deze overtuigingen of ze nu juist zijn of niet.
    Deze mensen voelen het als ‘n persoonlijke bedreiging voor hun identiteit als hun overtuigingen onderuit worden gehaald.
    Ze kunnen dan op verschillende manieren reageren;
    Zwijgen, de ander belachelijk maken, agressie vertonen zoals b.v. schelden.
    Deze reacties zie je dan ook regelmatig bij zaken als; Rusland, Syrië, Noord Korea,
    Maar ook met zaken als; vaccinaties, CO2, global warming, asielzoekers enz. enz.

    Het heeft nagenoeg geen zin om iemand de ogen te openen wanneer hij niet wil zien.
    Bij deze nog dit;

    ” Gustave Flaubert: La bêtise est quelque chose d’inébranlable, rien ne l’attaque sans se briser contre elle. (De domheid is iets onverwrikbaars: niets valt haar aan, zonder zich ertegen te pletter te lopen.)

  • John Doe schreef:

   Hou toch op, de *onderzoekscomissie* die is zo corrupt als het maar kan, tuurlijk zijn het weer de Russen.. die er he-le-maal niks mee winnen om een vliegtuig uit de lucht te knallen.

   Israel / Amerika en ook die smeerlap Rutte weten meer als wij, maar die staan voor vrijheid en democratie.. of niet dan, die zullen zoiets nooit doen toch?.

   Het is duidelijk dat je geen minuut onderzoek hebt gedaan, want anders kom je niet met dit slappe argument, ga je schamen gast.

  • Matt schreef:

   Meneer van Zalk,
   ik kan je dit zeggen: Als die “zogenaamde” onderzoekscommissie, ik zeg duidelijk zogenaamd want onderzoeken hebben ze NIET gedaan (na een half jaar pas durven te gaan kijken terwijl er al op dag 1 reporters waren), harde bewijzen had gehad dat Rusland erachter zat was die rechtszaak of op zijn minst de harde beschuldiging met bewijzen tegen Rusland al lang geweest. Die bewijzen zijn er dus NIET! Normaal duurt een vliegtuigcrash onderzoek max. 2 jaar.
   Wat wel bewezen is dat is dat het zogenaamde onderzoeks collectief Bellingcat, ( wat in eerste instantie een gewone huisvader zou zijn), maar waar de commissie zich dus wel 100% op baseert, een paar dagen voor die ramp speciaal voor dit doel is opgericht, en al meteen met valse ‘bewijzen’ op de proppen kwam, vervalste foto’s (die waren al een half jaar oud) e.d.
   Zoals in het artikel aangehaald: cruciaal bewijs word genegeerd. Waar zijn bijvoorbeeld de stukken met kogelgaten in gebleven?
   Rusland heeft totaal geen enkel belang bij die crash, het levert hun helemaal niets op, maar de tendens was toen en nu nog steeds dat Rusland OVERAL de schuld van krijgt en moet krijgen. Als Amerika dat zegt dan is dat zo. En Nederland doet braaf wat baasje opdraagt.

   Wat ondertussen ook bewezen is dat is dat Oekraïne ,hoe dan ook, schuldig is alleen al wegens het feit dat ze hun luchtruim hebben opengesteld tijdens zware luchtaanvallen en andere oorlogshandelingen.

   Hoe komt het dat je hier niets over hoort, meneer van Zalk?
   Help jij misschien jouw meester de edele heer oorlogsmisdadiger Rutte mee om die onderste steen nog wat dieper in te graven?*

   (* ik hoop dat ik het hier mis mee heb)

 • Freba schreef:

  We hebben teveel economische belangen in de Oekraine; daarom kun je niet teveel kritiek uiten. Zelfde geldt voor Erdogan. Heel Turkije staat vol met V.S. raketten richting Rusland, overigens bediend door Nederlandse soldaten. Wij NL-ers zijn “hele fijne betrouwbare partners”. Wij doen alles voor geld liefst met de oude statenbijbel van Jan Pietersz Coen in de handen. Niets geleerd.

 • PREDATOR schreef:

  Ze hoeven niks uit te zoeken of wrakstukken optehalen,omdat ze de keiharde waarheid al weten..

 • x

  Check Also

  nos

  NOS kampt met bedreigingen: ‘Dat krijg je als je onbetrouwbaar nieuws brengt’

  De satellietwagens waarmee de NOS door het ...

  biden

  Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

  Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

  >