Binnenland

Onze media verzwijgen cruciale nieuwsfeiten over vlucht MH17. Wat er mis is met het onderzoek naar de ramp

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom verzwijgen de landelijke media cruciale nieuwsfeiten als het om vlucht MH17 gaat? Waarom wegkijken wanneer feiten de officiële, ‘koninklijk gepresenteerde’ versie naar de prullenbak verwijzen?

Waarom worden nabestaanden opgescheept met ongeloofwaardig officieel prutswerk, zonder dat de reguliere media dit corrigeren?

In onderstaande video gaat Stefan Beck bij Café Weltschmerz in gesprek met Eric van de Beek.

Leugens

Beck is onderzoeksjournalist gespecialiseerd in Oost-Europa en onderzocht de crash van de MH17.

Een jaar geleden ontdekte hij een cockpitluik en een stabilisator van het MH17-vliegtuigwrak bij een boerenschuur in de Oekraïne.

Ook constateerde hij dat Oekraïne bij herhaling leugens vertelde over primaire radargegevens; deze waren, anders dan Oekraïne steeds beweerde, wel degelijk in ruime mate beschikbaar.

Genegeerd

Zowel de onderdelen als de cruciale informatie kregen op geen enkele wijze de interesse van de onderzoekcommissie.

Wat is er toch mis met het onderzoek naar de MH17-ramp? Waarom worden feiten die ingaan tegen de conclusies van de commissie genegeerd?

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
3 jaren geleden

15 minuten na de vliegramp viel Israël de Gaza strook binnen. Op dit niveau komen dergelijke toevalligheden zelden voor.

Coldshot
Coldshot
3 jaren geleden

Er klopt werkelijk NIETS van het officiële verhaal.. En DAT geeft te denken.. Ook konden we duidelijk constateren dat de media volledig onder controle van ons misdadige en door en door corrupte regime staat.. (te vroeg geplaatste en vergaande conclusies/beschuldigingen op basis van helemaal NIETS ). Veel false flag aanslagen worden vrij knullig uitgevoerd (de massa gelooft het toch wel en wil er liever ook niet teveel over nadenken en na verloop van tijd vergeet men het wel…) maar DIT zg “onderzoek” slaat werkelijk alles.. En dan is er nog het feit dat er pogingen waren om “bewijs” te fabriceren (bij gebrek aan echt bewijs) en dat getuigen “gewoon”genegeerd worden omdat hun versie niet in het “gewenste plaatje” past…De hoofdverdachte (Oekraine) wordt uit de wind gehouden en zit veilig in de “onderzoeks”commissie MET veto-stem over alles wat ze niet naar buiten willen hebben.. Tja, als je dan NOG niet doorhebt dat we (weer) belazerd worden dan geloof je waarschijnlijk ALLES wat ratte zegt.. en wat de kerstman zegt ook..

René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

De onderzoekcommissie heeft al voldoende inlichtingen/info verzameld om te kunnen concluderen dat de Russen veel te verbergen hebben, en dat doen de Russen dus ook. Doordat de onderzoekcommissie al zoveel weet is het ook eenvoudiger om informatie waar ze niks aan hebben te negeren.

Freba
Freba
3 jaren geleden

We hebben teveel economische belangen in de Oekraine; daarom kun je niet teveel kritiek uiten. Zelfde geldt voor Erdogan. Heel Turkije staat vol met V.S. raketten richting Rusland, overigens bediend door Nederlandse soldaten. Wij NL-ers zijn “hele fijne betrouwbare partners”. Wij doen alles voor geld liefst met de oude statenbijbel van Jan Pietersz Coen in de handen. Niets geleerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x