BuitenlandCorona

Meeste mensen die nu sterven met corona zijn gevaccineerd (maar volgens de media is dat geen slecht teken)

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Daily Mail schreef op 13 juni dat 29 procent van de 42 mensen die waren gestorven met de ‘deltavariant’ volledig was gevaccineerd. Uit een rapport van het Engelse openbare gezondheidsinstituut PHE van 25 juni blijkt dat dit percentage is opgelopen naar 43 procent (50 van de 117), waarbij de meerderheid (60 procent) minstens één dosis heeft gehad.

Dat betekent dat in Engeland de meerderheid van de mensen die sterft met de overheersende ‘deltavariant’ gevaccineerd is. Je zou zeggen dat het vaccin ineffectief is. Nee hoor, schrijven David Spiegelhalter en Anthony Masters voor The Guardian. Dit is precies wat je zou verwachten van een effectief, maar imperfect vaccin, zeggen zij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
De vaccins zijn ‘niet perfect’

Ze komen met een aantal aannames die kant noch wal raken. Zo willen ze dat je je een hypothetische wereld voorstelt waarin iedereen een imperfect vaccin krijgt toegediend. Hoewel het sterftecijfer laag zou zijn, zou iedereen die sterft volledig gevaccineerd zijn. Hoe weten zij zo zeker dat het sterftecijfer laag zou zijn?

Spiegelhalter en Masters erkennen dat de vaccins ‘niet perfect’ zijn, maar beweren dat ze het risico op sterfte aanzienlijk verlagen. Ze voegen daaraan toe dat het risico op sterfte sterk afhangt van leeftijd en dat iemand van 80 die volledig gevaccineerd is net zoveel risico loopt als een ongevaccineerde vijftiger. “Dus we kunnen wat sterfgevallen verwachten.” Met andere woorden: dat ouderen dood neervallen na de prik komt niet door de prik, maar door de leeftijd.

Ruim 26.000 sterfgevallen

De auteurs gaan volledig voorbij aan de talloze sterfgevallen na vaccinatie die gemeld zijn bij het Amerikaanse VAERS, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de VigiAccess-database van de WHO. Begin deze maand stond de teller bij het VAERS op 5165, bij het EMA zijn bijna 15.500 overlijdens gemeld en bij de WHO waren eind mei 5640 sterfgevallen geregistreerd. Dat zijn ruim 26.000 sterfgevallen. Bedenk daarbij dat slechts een fractie van het totale aantal wordt gemeld.

4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

David Spiegelhalter en Anthony Masters van de zogenaamde kwaliteitskrant The Guardian hebben duidelijk hun ziel aan de duivel verkocht. Zoveel is wel weer duidelijk. Trouwens, net als IEDEREEN werkzaam voor kranten, televisie en radio. Althans de zogenaamde main stream media. Allemaal corrupt. Als je dat namelijk niet bent, dan vlieg je er zeer waarschijnlijk zó uit.
Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er mensen zijn, die dit soort aperte leugens gelooft? Schijnbaar nog veel te veel.
Al enige tijd is het overduidelijk, dat die zogenaamde gentechinjectie absoluut niets helpt om te voorkomen dat je dat “virus”, welke naam ze er ook aan geven, krijgt en ziek wordt en kan overlijden. Daarmee is dus al bewezen dat die troep, die ze in je spuiten, niets helpt. Erger nog: het middel is erger dan de kwaal.
Mensen WILLEN schijnbaar bedonderd worden, anders zouden ze toch inmiddels wel wakker geschud zijn.

Eric
Eric
2 jaren geleden

Het is maar net vanuit welk standpunt dat je kijkt. De mensen uit de massa media zijn voor vaccineren en zoeken naar een verklaring. En die hebben ze dus.
Dat mag. Maar is niet wetenschappelijk onderbouwd. Ik blijft bij mijn standpunt dat vaccinatie niet helpt want het is nog nooit bewezen dat het helpt. Het lijkt te helpen,maar dat wordt niet veroorzaakt door een vaccin maar door bewust te worden van hygiëne,safe sex ,gezond eten en beweging.

Den tuut
Den tuut
2 jaren geleden

Delta-variant, het vaccin wordt in de delta spier ingespoten is dit toeval??

Eric
Eric
2 jaren geleden

Bij mijn eerste verhaal moet ik natuurlijk wel vertellen hoe ik tot die mening kom want er liggen nog allerlei gevaren op de loer die wij samen moeten oplossen. Wie kan dat niet beter vertellen dan 3 voudig dokter en wetenschapper Zach Bush. Zoek hem maar eens op en luister hoe wij het allemaal moeten doen. Dan zal je tot de conclusie komen dat wij geen vaccins nodig hebben en dat ze eigenlijk helemaal niet helpen. In onze fantasie eigenlijk alleen maar.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x