BuitenlandCorona

Artsen protesteren tegen coronavaccin: ‘Dit is de belangrijkste strijd’

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten is het vaccinatieprogramma tegen het coronavirus van start gegaan. In eerste instantie worden mensen die in de gezondheidszorg werken en ouderen ingeënt. Een verpleegster uit New York kreeg als eerste persoon in de VS een coronavaccin toegediend.

Amerika heeft 100 miljoen doses van het vaccin van Pfizer en BioNTech besteld. Dit vaccin is afgelopen week goedgekeurd door het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap FDA. Er zijn ook 200 miljoen doses besteld van het coronavaccin van Moderna, maar dat moet nog goedgekeurd worden. In eerste instantie zouden ook president Trump en zijn medewerkers zich meteen laten vaccineren, maar hij liet in een tweet weten dat hij ‘pas later aan bod komt’.

99,7 procent

In de media verschijnen aan de lopende band jubelberichten over het coronavaccin. Er is nauwelijks ruimte voor kritiek. Er is al helemaal geen ruimte voor artsen die protesteren tegen het coronavaccin. Toch gebeurt dat ook. Zo waren de artsen van America’s Frontline Doctors zondag bij het hoofdkwartier van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC in Atlanta om te protesteren tegen dit experimentele vaccin. De artsen vinden het zeer kwalijk dat miljoenen Amerikanen worden gedwongen om het vaccin tegen Covid-19 te halen, aangezien ‘mensen 99,7 procent kans hebben om het coronavirus te overleven’.

“Wij strijden tegen iedere experimentele behandeling die aan anderen wordt opgedrongen,” zei arts Simone Gold. Haar collega Mark McDonald voegde toe: “Dit is de belangrijkste strijd waar we nu voor staan.”

Arts James Todaro benadrukte dat mensen een experimenteel vaccin krijgen. “Je bent proefpersoon voor een onderzoek waarbij gezocht wordt naar bijwerkingen. Denk twee keer na als je jonger dan 50 bent.”

4.9 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Er komt beweging in.

Cgm
Cgm
2 jaren geleden

Ben ietsje ouder dan 50, maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om dit te nemen.

Sylvia
Sylvia
2 jaren geleden

Heeft de huidige president aldaar het vaccin niet indirect verplicht gesteld? En gaat straks de nieuwe president het vaccin niet verplicht stellen?

Elise
Elise
2 jaren geleden

Hoeveel aandelen heeft de mediagroep(dezelfde kliek kranten zit wereldwijd) in dit vaccin?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x