CoronaBuitenland

Duitse zorgminister geeft schoorvoetend toe: er zijn mensen gestorven door de covidprik, sorry

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach heeft zich in de Bondsdag verontschuldigd voor de (ernstige) bijwerkingen van de coronaprikken. In Duitsland zorgden de zogeheten RKI Files de laatste tijd voor veel opschudding. Daaruit blijkt dat het Duitse OMT het publiek voorloog over Covid, mondkapjes en lockdowns.

Ok, er zijn mensen gestorven door het vaccin, maar het was aanbevolen door experts. Sorry, zei Lauterbach. Tegelijkertijd zou de coronacrisis veel erger zijn geweest zonder vaccins, beweerde hij met droge ogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dezelfde man die eerder zei dat er geen bijwerkingen waren, merkt jurist Jeroen Pols op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onmenselijk

Advocaat Michael Verstraeten wijst erop dat er een ‘bijzonder groot moreel probleem’ is met de stelling van de Duitse minister.

Gezonde mensen laten sterven door een vaccin omdat zoveel meer andere zieke mensen […] de dood werd gespaard, is moreel volstrekt onverantwoord, stelt Verstraeten. “Niemand verdient het om te moeten sterven voor een ander. De dood die komt door een natuurlijke ziekte mag nooit een reden zijn om iemand anders te doen sterven.”

Wat deze minister hier doet is de mensen reduceren tot cijfers. Dat is onmenselijk, aldus de advocaat.

Steeds meer barsten

Ex-psycholoog Steve Van Herreweghe wijst erop dat er steeds meer barsten komen in de ontkenning en het hypnotiserend narratief. “En neen, er zijn geen honderdduizenden, zo niet miljoenen gered door het experiment. De ongevaccineerden zijn gered door hun immuunsysteem en innerlijke kracht.”

“Honderdduizenden en miljoenen gevaxten zijn daarentegen beschadigd en gestorven. Time will tell. Truth will prevail,” benadrukt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
21 uren geleden

nazi kop sorry hoor en dat is het dan.

ach enkele 10 duizenden over de kling gejaagd maar ja die experts he

gewetenloos tot op het bot.

jessie nameles
jessie nameles
21 uren geleden

ben blij dat er [nog] steeds in veel landen andere wetgeving is anders had alles allang onder het tapijt geveegd zijn. nu kunnen ze niet continu de deksel op de doofpot geduwd houden omdat het een wereldwijde criminele daad is op de mensheid die gepleegd is en de waarheid sterker is dan alle leugens die deze witte boorden moordenaars naar buiten blaten mede mogelijk gemaakt door de msm..!!!!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
21 uren geleden

Lauterbach geeft publiekelijk toe dat hij met een moordplan tegen de Duitse bevolking bezig was en die idioten die achter hem zitten gaan gewoon hun gang alsof er niets aan de hand is.

Het is natuurlijk een grote leugen dat vaccins vele levens hebben gered, maar Lauterbach moet natuurlijk iets “positiefs” vertellen om niet meteen afgeslacht te worden.

Als dit de doorsnee politici zijn, vrees ik dat er geen positieve toekomst voor de mensheid is.

Helaas moet ik concluderen dat wij in Nederland een soortgelijke situatie hebben.

Er is niemand gestorven door Covid, het waren de z.g. oplossingen die schade hebben berokkend.

Ook Lauterbach is een dierenarts.

Mark
Mark
21 uren geleden

Fragment even beluistert: “Honderduizenden Duitsers zijn gered door de prikt, anders zouden ze overleden zijn aan corona”
Ik vind dit geen spijt, hij vergoeilijkt zijn eigen daden.

In Nederland is er gigantisch gesjoemeld met de effectiviteits-cijfers van de Coronaprikken. Miljoenen prikken staan niet in de RIVM-database CIMS geregistreerd en deze mensen zijn in de statistieken/onderzoeken overleden als “ongevaccineerd”, terwijl ze wel geprikt waren.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x