CoronaBuitenland

Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern: ‘Tenzij u het van ons hoort, is het niet de waarheid’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Op social media circuleren beelden die in maart 2020 zijn gemaakt van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern. Ze ontkende toen geruchten over een op handen zijnde lockdown om het coronavirus te bestrijden. Die lockdown kwam er toch.

“We delen elke dag de meest actuele informatie met u. U kunt ons vertrouwen als informatiebron,” zei Ardern in Rotorua tegen journalisten. “Voelt u zich vrij om covid19.govt.nz te bezoeken, negeer al het andere. Wij zijn uw enige bron van waarheid.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Korrel zout

“Neem al het andere wat u ziet met een korrel zout,” aldus de premier. Ze zei ook dat misinformatie ‘de paniek aanwakkert’.

“Als u dat soort berichten ziet, onthoud dan dat het niet de waarheid is, tenzij u het van ons hoort,” zei Ardern. “Nieuw-Zeelanders moeten zich voorbereiden, maar raak niet in paniek.”

Dictator

Enkele dagen nadat ze de pers te woord had gestaan, kondigde ze aan dat het land op slot zou gaan. Die eerste lockdown, van 26 maart tot 3 april, was overigens onwettig, oordeelde het hooggerechtshof van Nieuw-Zeeland.

“Jacinda Ardern is een dictator,” schrijft Avi Yemini van Rebel News. Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons spreekt van censuur: “Alleen wat de overheid u vertelt, is de waarheid. Alles wat je van een ander hoort, is niet de waarheid.”

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
21 dagen geleden

Het ministerie van waarheid, past perfect in agenda 20-30!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
21 dagen geleden

“Tenzij u het van ons hoort, is het niet de waarheid”Op het moment dat een premier dat zegt, is het onomstotelijk bewezen dat je in een dictatuur zit. Alleen in een totalitaire dictatuur zegt een regeringsleider zoiets.

Spooked
Spooked
21 dagen geleden

Ja, want overheden spreken altijd de waarheid…

Piet
Piet
21 dagen geleden

Ook weer een wef marionet zeker?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x