Great ResetBinnenland

FVD stelt vragen over ambities van het WEF om zonlicht te blokkeren

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Het World Economic Forum promootte in 2022 een plan om zonlicht te blokkeren met behulp van ‘ruimtebellen’, zogenaamd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden. Ook miljardair Bill Gates houdt zich hiermee bezig.

In een verontrustende video die is gepubliceerd door het WEF wordt gesteld dat klimaatverandering volgens wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) kan worden omgedraaid door zonlicht te reflecteren met behulp van ‘ruimtebellen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de video wordt dit proces ‘geo-engineering’ genoemd. Dit is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde en was tot voor kort een complottheorie.

Afspraken

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft hierover Kamervragen gesteld aan demissionair klimaatminister Rob Jetten (D66). Hij vraagt de minister of hij bekend is met de ambities van het WEF om zonlicht te blokkeren en of Nederland op enigerlei wijze betrokken is bij de verwezenlijking van deze ambitie.

Van Houwelingen vraagt Jetten of hij eventueel vastgelegde afspraken of toezeggingen van het Nederlandse kabinet aan het WEF inzake deze of andere geo-engineeringstechnieken met de Kamer kan delen.

“Hoe waarborgt het Nederlandse kabinet de veiligheid en gezondheid van haar burgers, gelet op de inzet van geo-engineeringstechnieken in naburige landen en gegeven het feit dat in de lucht geïnjecteerde stoffen, waaronder chemicaliën, via luchtstromen ook het Nederlandse luchtruim kunnen bereiken?”

‘Meer onorthodoxe maatregelen’

Het Kamerlid wil ook van Jetten weten of er buitenlandse partijen zijn die gebruikmaken van het Nederlands luchtruim om hier uitvoering te geven aan geo-engineeringstechnieken.

Verder vraagt Van Houwelingen of er weerbeïnvloedingstechnieken worden of zijn toegepast in Nederland.

Hij verwijst naar een uitzending van Nieuwsuur uit 2022 over de noodzaak van ‘meer onorthodoxe maatregelen om de klimaatcrisis af te wenden, zoals de inzet van vliegtuigen om aerosolen in de stratosfeer te brengen waarmee een permanent wolkendek gecreëerd kan worden’.

‘Dichte’ luchten

Van Houwelingen wil weten of met de door Nieuwsuur beschreven ‘onorthodoxe maatregelen’ al in Nederland wordt geëxperimenteerd.

“Bent u bekend met de zorgen van burgers die in toenemende mate aanvankelijk blauwe luchten waarnemen, die gedurende de dag transformeren tot ‘dichte’ luchten met een melkachtige waas, nadat eerst een dicht raster van vliegtuigstrepen is getrokken die niet verdampen, maar blijven hangen, uitwaaieren en uiteindelijk de lucht lijken dicht te trekken?”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
14 dagen geleden

Trots op Pepijn!

De waarheid
De waarheid
14 dagen geleden

Ook wel CHEMTRAILS genoemd, allemaal gif wat over ons heen uit gesproeid wordt.
En in combi met de prikjes niet echt goed voor de gezondheid

Jd555
Jd555
14 dagen geleden

Volg Substack James Roguski Exit the WHO , Stop the Treaty.

Kat
Kat
14 dagen geleden

Wat was de reactie van Jetten?

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x