Homepagina » Mens en Dier » ‘Oorlogsheld’ John McCain op 81-jarige leeftijd overleden. Dit is zijn duistere nalatenschap
'Oorlogsheld' John McCain op 81-jarige leeftijd overleden. Dit is zijn duistere nalatenschap

‘Oorlogsheld’ John McCain op 81-jarige leeftijd overleden. Dit is zijn duistere nalatenschap

De Amerikaanse senator John McCain is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden. Hij leed al enige tijd aan hersenkanker. In de mainstream media wordt McCain geroemd als oorlogsheld en staatsman.

Hij ‘stond bekend als een onafhankelijk politicus die de afgelopen tientallen jaren vooral veel invloed had op het Amerikaanse buitenlandse beleid’, klonk het.

In 2007 werd mede op zijn aandringen de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Irak opgevoerd.

Ware gezicht

In de media wordt een welhaast surrealistisch beeld geschetst van de senator. In de afgelopen decennia was deze oorlogsman prominent betrokken bij de Amerikaanse militaire avonturen.

Toen oud-minister van Buitenlandse Zaken John Kerry in Oekraïne een poging deed om vrede tot stand te brengen, stuurde McCain juist aan op een uitbreiding van het conflict.

Hij wilde toenmalig president Obama bij wet verplichten om wapens naar Oekraïne te sturen.

Dit was bij lange na niet de enige keer dat deze ‘oorlogsheld’ zijn ware gezicht liet zien. In Syrië poseerde hij met rebellen terwijl hij de VS opriep om hen te bewapenen.

Meer steun dan ooit

De Libanese media wisten te melden dat twee van de mannen waarmee McCain poseerde pelgrims hadden ontvoerd in Libanon.

Hij ‘dankte God voor de Saudi’s’, omdat zij nog enthousiaster waren over de samenwerking met extremisten dan hijzelf.

Dank God voor Saudi-Arabië, een land dat overal ter wereld islamitisch terrorisme financiert.

Dankzij McCains nobele inzet in Syrië kreeg terreurgroep IS meer steun dan ooit.

Rebellenvriendjes

Hij had duidelijk niets geleerd van Libië, nog een land waar volgens hem moest worden ingegrepen door het Westen. Hij wilde namelijk ook meer steun voor de Libische rebellen.

We weten allemaal wat er met Libië is gebeurd.

Nadat hij meerdere bezoeken had gebracht aan bolwerken van de rebellen aldaar, begon de NAVO bombardementen uit te voeren op het land.

Zijn rebellenvriendjes wisten Gaddafi te pakken te krijgen en doodden hem op straat.

Officiële terroristen

McCain hield er niet alleen van om de wereld rond te reizen en wapens aan extremisten te geven, hij was ook helemaal weg van officiële terroristen.

De VS viel Irak onder meer binnen vanwege de steun die Saddam Hoessein gaf aan de Iraanse Volksmoedjahedien (MEK), die op de lijst van terreurorganisaties stond.

In de jaren daarna spande de senator zich in om de MEK van de terreurlijst te laten halen. Dat lukte hem uiteindelijk via een wetsvoorstel.

Spleetogen

“Door zijn periode in Vietnam had McCain de reputatie van een oorlogsheld. Hij had een groot aantal militaire onderscheidingen,” klonk het verder in de media.

En wat zei deze oorlogsmisdadiger over de Vietnamezen? “Ik haatte de spleetogen. Ik zal ze mijn hele leven blijven haten.”

Wat een held.

Bekijk de video hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • AalbertV schreef:

  Niets dan goeds over de doden… maar bij deze gewetenloze oorlogshitser twijfel ik toch wel even.

  24 likes
  • Gezinusk schreef:

   @AalbertV,

   Een oorlogshitsers was John McCain zeker. Dat ze dat in Amerika als doodnormaal zien blijkt wel uit de volgende boodschap: “We hebben een man verloren die standvastig de idealen van ons land vertegenwoordigde”, roemt minister Mattis van Defensie de senator.
   Bron: NOS teletekst.

   21 likes
   • weg met ons schreef:

    @Gezinusk

    Zal wel met patriotisme en puriteins en geestelijk grstoordheid te maken hebben. Gelijk de bijbel daarbij ook maar bij het oud papier. Voor andere religies zal het niet anders zijn.

    ….”De Bijbel spreekt dus zeker, direct en indirect, over militaire dienst. De Christelijke mannen en vrouwen die hun land met karakter, waardigheid en eergevoel dienen kunnen ervan verzekerd zijn dat de burgerlijke dienst die zij uitvoeren door onze Oppermachtige God wordt goedgekeurd en gerespecteerd. De mensen die in het leger dienen verdienen ons respect en onze dankbaarheid”….Stelletje mafklappers, ook gelijk maar op de brandstapel.

    Je kunt geen malsere kanonnenvlees krijgen dan degene die vecht voor de leugens van corrupte naties, onder aanvoering van een onzichtbare hogere muppetmaster. Een soldaat is gelijk aan een hoog zwakbegaafde onderaan in de piramide der geestezieken.

    15 likes
    • weg met ons schreef:

     Heb zelf ooit drie maanden gediend in het leger, toen dat nog moest, maar had al snel door dat ongevraagd mij een uzi moordwapen in de handen drukken, niet mijn ding was. Kon door slim handelen, zonder schade, eruit.

     Wie anderen wil ombrengen voor het grote romeinse new world orde rijk moet dat maar fijn doen. Alleen niet jammeren als het zes planken worden.

     Ben geen pacifist en vind dat een mens recht heeft op zelfverdediging, zelfs met een wapen, maar gedwongen worden om moordenaar te zijn voor corrupte maffioso zio landen, daar sturen de heren zichzelf of hun eigen stinkende familie maar voor naar het front.

     30 likes
     • weg met ons schreef:

      @Caesar Lion Cachet

      S5? Dat was de enige manier om eruit te komen?
      Dat zou te simpel zijn geweest, bedplassen of liggen janken in het veld, ik kende de verhalen, maar heb het zelfs niet gegooid op gewetensbezwaren. Mijn uitweg uit de moordafdeling van de overheid was veel simpeler en dat ook nog eens zonder een levenslange stigma of kruisje achter mijn naam van een SVijfje. Nee, brave zandhaas, zo simpel was ik ook toen niet.

      3 likes
     • weg met ons schreef:

      @Caesar Lion Cachet

      ….En maten de hete kolen uit het vuur laten halen? Je bedoelt idioten die zich als honden lieten africhten? Ja, die waren er meer dan genoeg. En die hete kolen, dat bestond uit niet meer dan hele dagen zuipen.

      3 likes
     • Caesar Lion Cachet schreef:

      LS…

      Beetje S5 dus en je maten de hete kolen uit het vuur laten halen… Laffe smoesjes en goedpraterij lees je wel vaker van ouwe l#llen aan het einde van hun leven !

      2 likes
     • Caesar Lion Cachet schreef:

      LS…

      Laffe smoesjes op je oude dag… Daar hebben we het over en niets anders !

      2 likes
    • Gezinusk schreef:

     Mee eens. Tevens de reden dat ook ik nooit meer zal vechten zo lang dergelijk gespuis via de mainstream media iedereen en alles in de maling blijft nemen.

     16 likes
     • Snelle Planga schreef:

      Hmhm waar heb je gediend en “gevochten” dan? Enige conflicten waar we flink contact gemaakt hebben waren Cambodja en Afghanistan, ergens denk ik dat je daar niet geweest bent. In dienst praten we niet in termen als vechten namelijk. Stolen valor?

      1 likes
  • weg met ons schreef:

   @AalbertV

   Twijfel? Iedere persoon/soldaat die grijpt naar het geweer en zo willens en wetens meevecht in false flag oorlogen of economische oorlogen in het algemeen, verdient geen teijfel of clementie, maar eerder een schop daarheen waar McCain nu, eindelijk, is.

   Een leger en soldaten heeft als nut de landsgrenzen te bewaken en het beschermen van de landgenoten. Zodra men grenzen overschrijdt en mensen ombrengt in landen waar men niets heeft verloren en dat ook nog eens met false flags en leugens graait, naait en doodt voor geld, olie en bank, dan heeft een land, leger en soldaat afgedaan in menselijkheid.

   Voor dergelijke leidinggevenden of soldaten is de dood het cadeau dat ze verdienen. Geen twijfel, geen traan voor degene die onschuldige mensen over de kling hebben gejaagd.

   36 likes
 • Syl schreef:

  Betwijfel of hij wel echt dood is en het in scene is gezet om niet in de gevangenis te belanden.

  12 likes
  • weg met ons schreef:

   @Syl

   Haha, dikke plus, heel goed om altijd dwars en contrair te denken. In het huidige circus van over elkaar heen rollen en buitelen is alles mogelijk. Denk in creatieve bochten en gangen, in kronkels en zoek naar het werkelijke gebeuren achter het gebeuren, niets is onmogelijk. Top reactie…,,👍

   8 likes
 • salvar schreef:

  misschien is hij nu in de hel ?
  mooie held toch om duizenden mensen over de kling te jagen.

  8 likes
 • Henk Azie schreef:

  Nu Soros en de Clintons nog, opgeruimd staat netjes.

  7 likes
 • zevenenergie schreef:

  Zo zie je waar identificatie toe lijd.
  Hij is nu ontslapen en word ontbonden tot hij weer puur bewustzijn is.

  Maar belangrijker is, wie ben jij.
  Ben jij dat wat op die stoel zit, met een geschiedenis en een mind die nooit stopt.
  Of ben je puur bewustzijn.

  Hij die zonder zonden is werpe de eerste steen.

  0 likes
 • Sceptic schreef:

  Oorlogsheld als er geen echte oorlogs vijand is .
  Hoe moet de bedriegende media hem anders noemen.
  Noem hem maar oorlogsman die heel wat leed op zijn naam heeft staan.
  Over de doden niets dan goeds, mits het goede mensen zijn.

  6 likes
 • Signo schreef:

  Oorlogsmisdadiger was hij, bombardeerde onschuldige burgerdoelen in Vietnam en later een mislukt politieker. Heeft wel via de senaat toen gezorgd dat zijn Obama in Libie vals vlag operatie begon en later in Syrië waar die oorlogsmisdadiger Obama nog de Nobelprijs voor de vrede kreeg. En Nederland bombardeerde vol op mee onder NATO mandaat. Grappig vroeger hete het ministerie, ministerie van oorlog , nu ministerie van defensie, en na onze militaire aanvallen in Arabische landen gaat de naam veranderd worden in ministerie van vrede mijn broek zakt al af

  6 likes
 • deze schreef:

  hij is maar 1 van de velen die het precies zo doen !
  vergeet ajb die vieze nep friet J. Hofmans .. lekker gewone nederlandse bintjes , niet te vergelijken met die slappe hap uit de v.s.
  maar goed.. smaklen verschillen !

  1 likes
 • only you schreef:

  Hij heeft bij Trump geen waarderingen gevonden, mogelijk dat ie zijn lijden extra verkort heeft?

  2 likes
  • Thomas schreef:

   Trump en Mcain zijn van het zelfde laken en pak.
   Het is dezelfde agenda die al de parasieten op sleutelposities gehoorzamen.
   Politiek is niet meer dan een circus om ons te vermaken zodat de criminelen hun gang kunnen gaan.
   Trump heeft inmiddels al heel wat meer bommen gegooid dan Obamma en heeft door het deepstate sprookje het makkelste baantje ter wereld.
   Doet hij iets ‘ goed’ dan geloven de naive sukkels dat het van onnozele Trump zelf komt en wanneer hij iets slechts doet dan is het zogenaamd onder dwang van de ‘deepstate’.

   1 likes
   • iemeel schreef:

    Trump heeft niet meer bommen gegooid dan Obama.
    Obama deed het met drone,s heeft nooit een verzoek voor een drone aanval geweigerd !Dat is op zich al heel apart. hij had de pers mee ,die clown.
    Trump doet het om dingen te veranderen,schenkt zijn hele salaris weg ,en heeft een top leven opgezegd ,en loopt iedere dag het risico afgeknalt te worden,heeft alles tegen hem vooral de pers.

    1 likes
 • Havana schreef:

  Als reincarnatie bestaat , hoop ik dat deze man terug keert naar de aarde om een oorlogsslachtoffer te worden , of een van zijn gehate medemens : terug komen als een ”spleetoog” zoals hij ze zelf noemt. Karma dus. Dit geldt trouwens voor alle zielen die ooit anderen hebben veroordeeld en pijn hebben gedaan zonder enige aanleiding.

  5 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Ik wil geen reclame maken, maar McCain frietjes zijn wel echt lekker, vooral met een ‘oorlogsausje’ erover heen.

  Laten we deze man snel vergeten, ook al kunnen we zijn daden moeilijk ontkennen en vergeten.

  4 likes
 • REYCHLER schreef:

  Bekijk de video hieronder ….????….
  MISS..SIR ..
  VINDT IK NIET ..???…
  DANK..

  2 likes
 • PREDATOR schreef:

  De bijbel waarin wij nu geloven is Joods..
  Wij geloofden in de Eda..Maar goed

  2 likes
 • kerrysniper schreef:

  de tumor van mccain heeft net de medal of honour gekregen van trump

  2 likes
 • wolfje schreef:

  @AalbertV: niets dan goeds over de doden en ook voor het overige ben ik het geheel met u eens

  1 likes
 • michel de la rie schreef:

  Door het overlijden van deze maniak blijft de wereld mogelijk een hoop ellende bespaard Alleen jammer dat Amerika – maar ook onze eigen regering – vol zit met deze levensgevaarlijke gekken, die er niet voor terugdeinzen hun eigen bevolking in eindeloze ellende te storten, zodat zij en de echte wereldmacht er beter van worden.

  0 likes
 • hendrik schreef:

  Brokkenpiloot.

  https://alles-schallundrauch.blogspot.com/2018/08/die-grosste-katastrophe-auf-einem-us.htm

  lhttps://qpress.de/2018/08/29/mccain-satan-verliert-seinen-besten-hoellenhund/

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  >