Het Complot

Oprichter LimeWire: “Geheime Cabal zat achter moord op JFK en 9/11”

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mark Gorton is een gerespecteerde ondernemer. Hij richtte de muziekdeelsite LimeWire op en is directeur van de financiële dienstverlener Tower Research. Gorton gelooft dat de moord op JFK en 9/11 het werk zijn geweest van een ‘genadeloze geheime Cabal’.

Gorton heeft een goede reputatie en verschijnt regelmatig in grote kranten. In zijn tijd als hoofd van LimeWire, dat de muziekindustrie op zijn kop zette en in 2010 na een gerechtelijk bevel werd verboden, werd hij nauwgezet gevolgd door de pers. De Huffington Post noemde hem zelfs ‘het nieuwe gezicht van Wall Street’. Hij is een zeer gerespecteerd en rijk man.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Afgelopen week stuurde Gorton documenten naar werknemers van Tower Research met daarin zijn theorieën over de geheime criminele ‘Cabal’ die verantwoordelijk is voor de moord op John F. Kennedy en Robert F. Kennedy, de presidentiële carrière van George H.W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton en Barack Obama, de bomaanslag in Oklahoma City, 9/11 en de moord op getuigen, politici en journalisten die deze informatie naar buiten probeerden te brengen. Na uitgebreid onderzoek kwam Gorton erachter dat alles een inside job is geweest.

In zijn essay ‘Fifty Years of the Deep State’ schrijft hij over de moord op president Kennedy:

De moord op JFK was onderdeel van een staatsgreep, de gewelddadige overname van onze overheid door een groep criminelen. Ik twijfel er niet aan dat de moord op JFK het werk was van een netwerk van criminelen dat verweven is met het Amerikaanse politieke systeem. Mensen die een sleutelrol speelden in de coup d’état van 1963 waren president Lyndon B. Johnson, CIA-directeur Allen Dulles, FBI-directeur J. Edgar Hoover, oliemagnaten Clint Murchison senior, H.L. Hunt en D.H. Byrd, de familie Rockefeller en de Council on Foreign Relations, chefstaf van de luchtmacht Curtis LeMay, personen binnen de militaire inlichtingendienst, legerleiders en de familie Bush (zowel Prescott als George H.W. Bush). Vanaf het moment dat Johnson overwoog om vicepresident te worden, was hij al van plan JFK uit de weg te ruimen.

Sinds de staatsgreep door de criminele Cabal is alles geprobeerd om de informatie achter slot en grendel te bewaren:

Door de jaren heen zijn in ieder geval 50 en mogelijk meer dan 100 mensen vermoord om de geheimen rond de staatsgreep in 1963 te beschermen. Vele getuigen, journalisten, mensen die te veel wisten en overijverige overheidsfunctionarissen zijn gedood.

In een ander essay, getiteld ‘The Political Dominance of the Cabal’ gaat Gorton langs de vermeende leden van de Cabal. Een voorbeeld: president Bill Clinton was een hooggeplaatst lid van de Dixie Mafia, een criminele organisatie uit Biloxi in Mississippi. George H.W. Bush was het meesterbrein achter de S&L crisis (savings and loan crisis) in de jaren tachtig en negentig en de aanslag op president Ronald Reagan.

Gorton heeft in een e-mail bevestigd dat de documenten door hem zijn geschreven. Hij is alleen bezorgd dat het misdaadsyndicaat het nu op hem gemunt zal hebben omdat deze informatie is gepubliceerd. De LimeWire-oprichter is er wel van overtuigd dat de waarheid naar buiten moet komen en dat mensen moeten weten wat er ‘met onze democratie is gebeurd’. Hieronder zijn de volledige essays te lezen.

Fifty Years of the Deep State

The Cabal

Coup of 63 50th Anniversary E-mail Draft

[Gawker]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
10 jaren geleden

Zijn boek genaamd JFK-9/11: 50 Years of Deep State blijft matig.
Alsof iemand ineens geld wilt maken op conspiracy verhaaltjes.

pietje
pietje
10 jaren geleden

Ja…… de moord op Kennedy ik was een kind van 7 jaar en heb een aantal jaren een foto van hem op mn slaapkamer laten staan en huilde er erg om waarom ???? Omdat ik toen nog voelde wat ik nu als oudere weer voel het gevoel van onrecht ! Want op die leeftijd voel je nog echt, jammer genoeg verdwijnt het dan voor een tijdje Goede mensen worden vermoord en de idioten blijven leven omdat ze meegaan met de flow ! Huichelaars maar ja… hun straf komt ook nog wel eens….. dat weet ik zeker !

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De ‘Cabal’ is o.a. de Illuminati/Bilderberggroep die hun macht op corrupte wijze willen uitbreiden. Als je deze criminelen ontmaskert dan neem je risico’s en zoals dit mijn en ook ‘onze’ ervaring is.

annunaki
annunaki
10 jaren geleden

Het is allemal goed afgeschermt door de cabal en andere groepen ook de geheime legertjes met de beste technolgie en wapens om ons in de tang te houden geleid door buitenaardse.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x