Homepagina » Het Complot » Oprichter LimeWire: “Geheime Cabal zat achter moord op JFK en 9/11”
Oprichter LimeWire: "Geheime Cabal zat achter moord op JFK en 9/11"

Oprichter LimeWire: “Geheime Cabal zat achter moord op JFK en 9/11”

Mark Gorton is een gerespecteerde ondernemer. Hij richtte de muziekdeelsite LimeWire op en is directeur van de financiële dienstverlener Tower Research. Gorton gelooft dat de moord op JFK en 9/11 het werk zijn geweest van een ‘genadeloze geheime Cabal’.

Gorton heeft een goede reputatie en verschijnt regelmatig in grote kranten. In zijn tijd als hoofd van LimeWire, dat de muziekindustrie op zijn kop zette en in 2010 na een gerechtelijk bevel werd verboden, werd hij nauwgezet gevolgd door de pers. De Huffington Post noemde hem zelfs ‘het nieuwe gezicht van Wall Street’. Hij is een zeer gerespecteerd en rijk man.

Afgelopen week stuurde Gorton documenten naar werknemers van Tower Research met daarin zijn theorieën over de geheime criminele ‘Cabal’ die verantwoordelijk is voor de moord op John F. Kennedy en Robert F. Kennedy, de presidentiële carrière van George H.W. Bush, George W. Bush, Bill Clinton en Barack Obama, de bomaanslag in Oklahoma City, 9/11 en de moord op getuigen, politici en journalisten die deze informatie naar buiten probeerden te brengen. Na uitgebreid onderzoek kwam Gorton erachter dat alles een inside job is geweest.

In zijn essay ‘Fifty Years of the Deep State’ schrijft hij over de moord op president Kennedy:

De moord op JFK was onderdeel van een staatsgreep, de gewelddadige overname van onze overheid door een groep criminelen. Ik twijfel er niet aan dat de moord op JFK het werk was van een netwerk van criminelen dat verweven is met het Amerikaanse politieke systeem. Mensen die een sleutelrol speelden in de coup d’état van 1963 waren president Lyndon B. Johnson, CIA-directeur Allen Dulles, FBI-directeur J. Edgar Hoover, oliemagnaten Clint Murchison senior, H.L. Hunt en D.H. Byrd, de familie Rockefeller en de Council on Foreign Relations, chefstaf van de luchtmacht Curtis LeMay, personen binnen de militaire inlichtingendienst, legerleiders en de familie Bush (zowel Prescott als George H.W. Bush). Vanaf het moment dat Johnson overwoog om vicepresident te worden, was hij al van plan JFK uit de weg te ruimen.

Sinds de staatsgreep door de criminele Cabal is alles geprobeerd om de informatie achter slot en grendel te bewaren:

Door de jaren heen zijn in ieder geval 50 en mogelijk meer dan 100 mensen vermoord om de geheimen rond de staatsgreep in 1963 te beschermen. Vele getuigen, journalisten, mensen die te veel wisten en overijverige overheidsfunctionarissen zijn gedood.

In een ander essay, getiteld ‘The Political Dominance of the Cabal’ gaat Gorton langs de vermeende leden van de Cabal. Een voorbeeld: president Bill Clinton was een hooggeplaatst lid van de Dixie Mafia, een criminele organisatie uit Biloxi in Mississippi. George H.W. Bush was het meesterbrein achter de S&L crisis (savings and loan crisis) in de jaren tachtig en negentig en de aanslag op president Ronald Reagan.

Gorton heeft in een e-mail bevestigd dat de documenten door hem zijn geschreven. Hij is alleen bezorgd dat het misdaadsyndicaat het nu op hem gemunt zal hebben omdat deze informatie is gepubliceerd. De LimeWire-oprichter is er wel van overtuigd dat de waarheid naar buiten moet komen en dat mensen moeten weten wat er ‘met onze democratie is gebeurd’. Hieronder zijn de volledige essays te lezen.

Fifty Years of the Deep State

The Cabal

Coup of 63 50th Anniversary E-mail Draft

[Gawker]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Ja…… de moord op Kennedy ik was een kind van 7 jaar en heb een aantal jaren een foto van hem op mn slaapkamer laten staan en huilde er erg om waarom ???? Omdat ik toen nog voelde wat ik nu als oudere weer voel het gevoel van onrecht ! Want op die leeftijd voel je nog echt, jammer genoeg verdwijnt het dan voor een tijdje Goede mensen worden vermoord en de idioten blijven leven omdat ze meegaan met de flow ! Huichelaars maar ja… hun straf komt ook nog wel eens….. dat weet ik zeker !

  9 likes
 2. Zijn boek genaamd JFK-9/11: 50 Years of Deep State blijft matig.
  Alsof iemand ineens geld wilt maken op conspiracy verhaaltjes.

  6 likes
 3. De ‘Cabal’ is o.a. de Illuminati/Bilderberggroep die hun macht op corrupte wijze willen uitbreiden. Als je deze criminelen ontmaskert dan neem je risico’s en zoals dit mijn en ook ‘onze’ ervaring is.

  2 likes
 4. Het is allemal goed afgeschermt door de cabal en andere groepen ook de geheime legertjes met de beste technolgie en wapens om ons in de tang te houden geleid door buitenaardse.

  0 likes
 5. nou ik twijfel als hun straf zal komen (kijk naar george bush sr/jr…..bill clinton-oklahoma bombing…)jeb bush of hillary clinton worden waarschijnlijk de nieuwe president….ik denk hillary clinton ivm eerste nieuwe vrouwelijke president,dat komt zoetsappig over en worden we weer in het ooitje genomen,omdat het idee natuurlijk is(de achterliggende gedachten dat hillary als vrouw het beter voor heeft met de burgers/wereld etc…)check op you tube:hillary clinton docu…(de verboden docu….)en check op you tube:oklahoma bombing docu(met de nabestaanden/onderzoekers etc…)MINDBLOWING!!!als ze boeten dan zal dat hopelijk in het hiernaarmaals zijn…….maar daar komen we dus nooit achter….let wel alles wat in de usa gebeurt heeft ook zeer veel invloed op ons dagelijks bestaan ivm politiemacht,regels,politiek etc……het is een illussie dat het een ver van mijn bed show plaatje is………

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Is de CIA verantwoordelijk voor de moord op RFK? Schrijfster komt na 25 jaar onderzoek met onthullend boek

Is de CIA verantwoordelijk voor de moord op RFK? Schrijfster komt na 25 jaar onderzoek met onthullend boek

Voormalig expertgetuige en schrijfster Lisa Pease werkte ...

Moord op JFK, RFK, Martin Luther King en Malcolm X was complot van de overheid. Deskundigen en familieleden lanceren opvallende oproep

Moord op JFK, RFK, Martin Luther King en Malcolm X was complot van de overheid. Deskundigen en familieleden lanceren opvallende oproep

Een groep van ruim 60 prominente deskundigen, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.