CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen doet ontdekking over kwaliteitscontrole Pfizer-vaccins: ‘Goh, dat is interessant!’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in antwoord op Kamervragen van Forum voor Democratie dat partijen vaccins voor gebruik uitgebreid worden getest. Dit wordt niet alleen door de fabrikant gedaan, maar ook door een onafhankelijk nationaal controlelaboratorium.

In Nederland is dit laboratorium onderdeel van het RIVM. Dit laboratorium controleert monsters van de betreffende partijen op hun kwaliteit, schrijft Kuipers.

Laboratorium onderzoekt alleen monsters die Pfizer zelf stuurt

Iedere partij vaccins wordt ‘onafhankelijk’ onderzocht door een overheidslaboratorium. Het testen en vrijgeven van partijen vaccins is gespreid over laboratoria in Europa. Zo onderzoekt het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, de coronavaccins van Pfizer, aldus de minister. De testuitslagen zijn ‘niet met een breder publiek te delen’, zegt hij.

Hoe worden partijen geselecteerd voordat het instituut ze test: willekeurig of worden grote hoeveelheden vaccins opgestuurd? Nee, niets van dat alles. De fabrikant, in dit geval Pfizer, stuurt het Paul Ehrlich-Instituut monsters van de partijen die representatief zouden zijn voor de hele partij.

Er is dus geen sprake van willekeurig testen. Het instituut controleert alleen de monsters die Pfizer zelf stuurt. “Goh, dat is interessant!” reageert Van Houwelingen.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prikvrij
Prikvrij
7 maanden geleden

Als kwaliteits engineer is het laten opsturen van samples geenszins een manier om onafhankelijke controle te voeren. Sterker nog het is de manier om te manipuleren. Dit is ook volstrekt onnodig gezien het random sampling geheel eenvoudig en betrouwbaar kan! Mocht men willen uiteraard. Dit laatste lijkt niet echt gezien alles de bedoeling uiteraard. Men zou zomaar de waarheid weten. hahaha

Leo
Leo
7 maanden geleden

k mag toch hopen dat men weet dat er in verschillende batches andere stoffen zitten, batches zijn dus niet gelijk en dat is absoluut ontoelaatbaar !
zie ook de aantijgingen van Fullmich.

Rombout
Rombout
7 maanden geleden

Goh, de slager die zijn eigen vlees keurt. Ach ja, de tests van het vaccin hebben ze ook zelf gedaan. Nee maar het RIVM gaat het RIVM beoordelen. Wat een verruttisering van de wetenschap

Sjaakkoesto
Sjaakkoesto
7 maanden geleden

Pfizer is het PE-instituut!
Deze laatste stap is voor de formaliteit cq handtekening om het echt te laten lijken.
In principe zou de hele partij zonder tussenkomst van het PE-instituut zo de markt op kunnen.
Niks geen controle!
Een groot monopolie spel dat er wordt gespeeld.
Niet vreemd, want de farmacie staat hier bekend om, oa. het via omwegen omkopen/sponsoring van grote onderzoeken.
Een goed voorbeeld hiervan is in België, nl. Marc van Ranst.
“Groot” geworden en in het zadel geholpen door de farmacie.
Nu moet hij wat voor hun terug doen en fungeert als spreekbuis en promoter van de farmacie!
Echt tenenkrommend

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x