Archeologie

Russische geoloog: “Oude beschaving reed 14 miljoen jaar geleden met grote terreinwagens door Turkije”

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Russische wetenschapper claimt dat een oude beschaving miljoenen jaren geleden met reusachtige terreinwagens over het aardoppervlak reed en dat de sporen hiervan nog steeds zichtbaar zijn.

Geoloog Alexander Koltypin meent dat mysterieuze sporen in de Frygische vallei in Turkije tussen 12 en 14 miljoen jaar geleden zijn achtergelaten door een intelligent ras. “Voertuigen met wielen werden over de zachte bodem, mogelijk een nat oppervlak, gereden,” zei hij. “Vanwege hun gewicht maakten ze diepe sporen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij voegde toe dat voetsporen van dinosauriërs op dezelfde manier bewaard zijn gebleven. Dr. Koltypin van de Internationale Onafhankelijke Ecologisch-Politicologische Universiteit in Moskou heeft samen met drie collega’s veldwerk verricht in Anatolië.

Russische geoloog: "Oude beschaving reed 14 miljoen jaar geleden met grote terreinwagens door Turkije"
Dr. Alexander Koltypin

Koltyn zei dat de sporen zijn gemaakt door een soort auto’s of terreinwagens. De wagensporen doorkruisen elkaar van tijd tot tijd en sommige zijn dieper dan andere. “Als geoloog kan ik je met zekerheid zeggen dat onbekende prehistorische terreinwagens tussen 12 en 14 miljoen jaar geleden in Turkije rondreden,” zei hij.

Hij claimt dat archeologen hun vingers niet durven te branden aan dit onderwerp omdat het in strijd is met al hun klassieke theorieën. “We zien tekenen van een beschaving die bestond voor de klassieke creatie van deze wereld,” aldus dr. Koltypin. “Misschien zagen de wezens van die beschaving er heel anders uit dan moderne mensen.”

De wagensporen bewijzen volgens hem het bestaan van oude beschavingen, maar worden vaak genegeerd door mainstream wetenschappers. Er zijn aan de zijkant van veel sporen ook krassen aangetroffen, die zouden zijn achtergelaten door het uiteinde van de assen die werden gebruikt voor de wielen. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x