CoronaBinnenland

Schokkende onthullingen: ernstige misstanden bij GGD-vaccinatielocaties

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren en Sietske Bergsma van Stichting Moederhart hebben bij GGD-vaccinatielocaties ernstige misstanden aangetroffen. Regels ter bescherming van kinderen worden aan de laars gelapt, constateren ze. Volgende week komen ze met schokkende onthullingen.

Wat gebeurt er als een kind van onder de 16 zich meldt bij een priklocatie van de GGD, aangeeft dat het geen toestemming heeft van de ouders en ook nog eens duidelijk laat merken dat het geen idee heeft wat nu de medische voor- en nadelen zijn van dat zogenaamde vaccin?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vrijwel alle regels worden aan de laars gelapt

In de Tweede Kamer deden zowel de directeur van de GGD als de toenmalig minister van Volksgezondheid alsof alles vlekkeloos verloopt. In de praktijk blijkt echter dat GGD-artsen en ander GGD-personeel vrijwel alle regels en procedurevoorschriften aan de laars lappen.

“Als je morgen misselijk bent, dan moet je zeggen ‘ik heb iets verkeerds gegeten’ ofzo,” zegt een GGD-medewerker in een filmpje dat met de verborgen camera is gemaakt.

Een andere medewerker zegt: “Dat die mensen om jou heen echte klachten hebben omdat ze dit vaccin genomen hebben, is ook niet waar. De kans dat jij na het krijgen van corona heel erg lang ziek bent en echt maanden aan het herstellen bent, die is miljoenen keren zo groot als die van dit vaccin.”

Onacceptabel

Weer een andere GGD’er zegt: “En gewoon hele jonge mensen, jonge goden, krijgen doorgaans niks. Da’s misschien één op de twee miljoen ofzo.”

Van Meijeren reageert: “Iedereen die ook maar iets geeft om de belangen van kinderen begrijpt dat dit onacceptabel is en zo snel mogelijk moet stoppen.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yola
Yola
2 jaren geleden

Wow! Schandalig. Maar eerlijk gezegd verbaasd mij dit nou niks.
Wat goed van Gideon en Sietse om dit te onderzoeken.
Helemaal toppie!

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Dit heet: genocide op jonge kinderen! Te afgrijselijk voor woorden. Niet te vedetten!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

We hebben nu eenmaal met Demonische Satanisten te maken….die offeren standaard kinderen aan Moloch, Baäl, Baphomet, etc., etc….een paar duizend jaar geleden was dat allemaal Legaal….nu moeten ze het in het geniep doen…dus dan maar door middel van een Spuitje…..

salvar
salvar
2 jaren geleden

wat loopt er op de wereld rond.
zouden ze gekweekt zijn als psychopaat.
zijn dit mensen of dieren , nee nog erger een dier doodt om te eten maar, deze gekken schijnen er plezier in te hebben om mensen te mishandelen of de dood in te jagen.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x