Buitenaards

Harvard-studie: “Snelle radioflitsen drijven mogelijk buitenaardse ruimteschepen aan”

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Snelle radioflitsen stellen astronomen al lange tijd voor een raadsel. Afgelopen jaar werden 16 van deze flitsen waargenomen, maar niemand weet waar ze precies vandaan komen.

Een wetenschapper van het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics denkt dat de radioflitsen worden voortgebracht door een buitenaardse intelligentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Theoretisch natuurkundige Avi Loeb bestudeerde de radioflitsen en kwam tot de conclusie dat ze mogelijk motoren van buitenaardse ruimteschepen aandrijven.

Geen overtuigende verklaring

“We hebben nog geen overtuigende natuurlijke verklaring voor dit fenomeen,” aldus Loeb. “Het is de moeite waard te onderzoeken of ze een kunstmatige oorsprong hebben.”

De radiosignalen worden mogelijk door aliens gebruikt voor zonnezeilen, ruimtevaartuigen die worden aangedreven door zonne-energie.

“De uitbarstingen die we tot nu toe hebben waargenomen, zouden van een dergelijk systeem afkomstig kunnen zijn,” stelt Loeb in Astrophysical Journal Letters.

Hele planeet

Zo’n systeem zou net zo groot als een hele planeet moeten zijn, schatten Loeb en zijn collega Manasvi Lingam van de Harvard-universiteit.

Het systeem kan volgens hen een massa van een miljoen ton voortstuwen, ongeveer 20 keer de grootste cruiseschepen op aarde.

“Dat is genoeg om levende passagiers te verplaatsen over interstellaire of zelfs intergalactische afstanden,” voegde Lingam toe.

Verre sterrenstelsels

Snelle radioflitsen bestaan uit radiostraling en duren slechts enkele milliseconden. Ze werden in 2007 voor het eerst ontdekt.

Ze lijken uit verre sterrenstelsels te komen die zich op miljarden lichtjaren afstand bevinden.

[Harvard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Harvard-studie: “Snelle radioflitsen drijven mogelijk buitenaardse ruimteschepen aan” | Dalternative.com
7 jaren geleden

[…] Lees hier verder. […]

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Black Knight? = zwarte ridder = meester Suerte(noordse mythologie) Met 1 swiep veegt hij de aarde schoon.
Tekenfiguren Black Knight=metalen outfit met stierenhelm=annuaki=nibiru=niburu.

Faye
Faye
7 jaren geleden

Dat zal het rampenbestrijdingscentra zijn waar Jaja het altijd over heeft.
Onnodig te zeggen dat buitenaardsen zich niet op de planeet vestigen maar er veilig boven blijven hangen. Zou ik ook doen.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Volgens Duncan Lunan(astronoom) komen deze signalen(buitenaardse) van het sterrenstelsel Epsilon Bootes. Bootes(sterrenbeeld) staat voor herder/ossenhoeder/beren hoeder/ploeger.
Het sterrenstelsel bevat meerdere sterren. de 4de helderste ster = arcturus(oranje reus)
De noord(Arctis) en zuidpool(Antarctica) zijn vernoemd naar de Grote en Kleine Beer(liggen in dit Bootes sterrenstelsel), Arktos is Grieks voor “Beer”.
2 andere belangrijke sterren zijn(chinese benaming)= Tau Bootes A(gele witte ster) en Tau Bootes B(rode dwerg). Die laatste draait niet in dezelfde baan als de meeste sterren. Heeft eigen baan.
Bootes is het 13de sterren constellatie.
Aangrenzende sterrenbeelden zijn:
Draak (Draco)
Giraffe (Camelopardalis)
Lynx
Kleine Leeuw (Leo Minor)
Leeuw (Leo)
Hoofdhaar (Coma Berenices)
Jachthonden (Canes Venatici)
In het oude babylon werden de sterren van Bootes genoemd als SHU.PA of Enlil. Hij die de leider was van het Babylonische pantheon en beschermer van de boeren was.
Enlil of Ellil was de stadsgod van Nippur en hoofdgod van Sumer. Samen met zijn broer (soms ook zijn vader) en voorganger Enki was Enlil afstammeling van de oudere oppergod Anu of Anoe, de Hemelstier.
In sommige tradities werd het koppel Enki en Ninki echter ook als ouders van Enlil gezien[1]. Enlil werd ten koste van zijn broer Enki hoofdgod.Rond de naam Enlil zijn vele betekenissen gegeven. De eerste die betekenis aan zijn naam gaf was Nötscher hij zei dat Enlil ‘Heer van de wind betekent’. Dat is dan ook de klassieke interpretatie. Maar er zijn verschillende interpretaties, Jacobsen zei dat Enlil eerder ‘levensgeest’ betekende en Steinkeller dacht eerder aan behekst huis.
Enlil had vele epitheta zoals Helderogige Berg, Heer Lucht. Naast epitheta had Enlil ook een aanzienlijk aantal alternatieve namen zoals Kúrgal.

Stadsgod van Nippur[bewerken]
Zijn tempel in Nippur werd “Huis van de Berg” genoemd, ofschoon slechts 600 m boven de zeespiegel gelegen.

Zonder Enlil, de Grote Berg
zou geen stad gebouwd, geen fundament gelegd
geen stal gebouwd, geen schaapskudde gevormd
geen koning verheven en geen hogepriester geboren worden

Op een kleitablet is te lezen:

In een gouden eeuw, zonder slangen, zonder schorpioenen… toen de mens nog geen vijand had, konden alle mensen in dezelfde taal spreken met hun god Enlil.
en

U bent de Heer, goede Heer, van de graanschuur, die gerst doet ontspruiten en wijnranken…
Lofdichten bezingen niet alleen zijn macht inzake landbouw en vruchtbaarheid maar ook over de maatschappelijke orde.

Enlil was de bron van de wetgeving. Hij was degene die de kroon op het hoofd van de koning zette Teloorgang
Hij werd later in belang verdrongen door de god Marduk door toedoen van Nebukadnezar I. Hij bracht het standbeeld van Marduk terug naar Babylonië. Men dacht dat de god effectief leefde in het standbeeld. Toen het standbeeld gestolen was door de Elamieten dacht men dat Marduk Babylon had verlaten. Nebukadnezar I bracht het standbeeld terug zo rond de twaalfde eeuw voor onze jaartelling. De Babyloniërs dachten dus dat Marduk persoonlijk was teruggekeerd. De Babyloniërs waren dermate onder de indruk dat ze de god steeds meer in hun religieuze teksten lieten voorkomen. Een voorbeeld van zo een tekst is het Enoema Elisj. Hij verstootte geleidelijk aan Enlil van het schouwtoneel. Enlil bleef waarschijnlijk wel aanbeden worden maar niet meer als oppergod van het Pantheon.
Marduk nam het dus over. Ook zal Hij de stad Babel scheppen, die Hij bijzonder zal koesteren. In Zijn rol als hoofdgod van die stad wordt Hij vaak Heer genoemd en in het Akkadisch is dat Bel. Deze titel kon echter ook voor andere goden gebruikt worden.
Mardoek komt ook voor in de Bijbel, waar Hij Merodach wordt genoemd.
Lees alles over Marduk bij: https://en.wikipedia.org/wiki/Marduk en bekijk plaatje met de draak(mushussu)
Dit is het bel en draak verhaal. https://en.wikipedia.org/wiki/Bel_and_the_Dragon
Alexander de Grote , die de draak overwonnen door het voeren van deze gif en teer.
We komen nu al aardig in richting naar onze tijdlijn(geschiedenis).
Aangezien ons systeem gebaseerd is op zon, maan en sterrenhemelcycli’s vermoed ik dat de stier bij de beurzen en eu gebouw(toren van babel) verwijst naar de hemelstier(enlil/god vd wind) En de beer bij de Frankfurtse beurs in Duitsland verwijst naar de grote en kleine beer.(verwijst naar de polen)
Bekijk eens de poster van Sint PetrusburgWK(de stad heeft met Alexander de grote te maken) 2018. Een draak met als kop een voetbal, teken van oneindigheid, totempaal, grijs paard met ridder(is laatste paard van de vier ruiters)etc. De stad van Petrus en paulus. Petrus kreeg 2 sleutels 1 om de hemel te openen en de andere om weer te sluiten. de stad heeft een taurispaleis. Tau/taw is de laatste letter van het fenisch alfabet en staat voor X. Dit symbool zit in de stoel verwerkt van Poetin. Het is het symbool van de ridderorde van sint andreas van de eerst geroepende.Er zijn vier Orden van Sint-Andreas bekend, waarvan drie in Rusland. Alle vier zijn zij genoemd naar Andreas, volgens de Bijbel een van de discipelen van Jezus die de “eerstgeroepene” wordt genoemd.
De Orde van Sint-Andreas de Eerstgeroepene (1698)
De Orde van Sint-Andreas van de Russisch-orthodoxe kerk (1988)
De Orde van Sint-Andreas Protocletos van de Russische Federatie (1992)
De Orde van Sint-Andreas van Barbados (1980)
Ridders in de Orde van Sint-Andreas droegen het kruis van de Orde van Alexander Nevski om de hals en zouden de inmiddels Russisch-Poolse Orde van de Witte Adelaar in het knoopsgat dragen.
Dus mijn vraag is: hoe kan het dan, dat de NAVO/VS in Polen zit en de Russen als bedreiging zien, terwijl ze/wij(ned koningshuis/bloedlijnen etc.) onder dezelfde ridderordes vallen. Hier klopt iets niet.
Dus is het voor mij 1 pot nat en werkt men aan een gezamenlijke agenda. Die al eeuwenoud is. In verschillende tijdperken toegepast is.(zie maya/farao/Indische/Chinese oudheid etc.)
Een complete Niburu, waarbij meester Suerte(zwart) met 1 swiep de aarde schoonveegt.(agenda21/30/NWO eerste agendapunt: aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen. Bootes is pegasus en de drager van de bliksemstralen van Zeus. Het licht/straal van een nucleair wapen? Veroorzaakt door de black knight rider?

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x