Homepagina » Buitenland » Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?
Syrische Rode Halve Maan ziet geen bewijs voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

De Syrische Rode Halve Maan heeft maandag een verklaring naar buiten gebracht waarin de beweringen over een gifgasaanval in de stad Douma worden weerlegd.

Het medische personeel van de hulporganisatie heeft in de stad geen bewijs gevonden voor een chemische aanval.

De Syrische Rode Halve Maan zei dat in hun ziekenhuis in Douma zes patiënten waren binnengekomen met ademhalingsproblemen, maar die waren niet blootgesteld aan chemische stoffen.

Nergens gevonden

Het Russische ministerie van Defensie liet daarnaast weten dat de patiënten in Douma die door Russische medici waren onderzocht, geen tekenen van vergiftiging vertoonden.

De beruchte Witte Helmen, die worden gesponsord door het Westen, claimden dat de gifgasaanval heeft geleid tot vele doden en 500 gewonden. Die gewonden zijn echter nog nergens gevonden.

Geen bewijs

De Syrische Rode Halve Maan heeft gezegd dat er ook geen bewijs is voor een chloorgasaanval die op 22 januari zou hebben plaatsgevonden.

“We hebben geen bewijs dat er chemische stoffen in het gebied zijn gebruikt,” zei Seif Aldin Hobia, die al zeven jaar in het ziekenhuis van Douma werkt.

False flag

Een andere medisch specialist, Muhammad Adnan Tabazhu, zei dat er geen aanwijzingen zijn dat tussen 2012 en 2018 chemische wapens zijn gebruikt in Oost-Ghouta.

Moskou heeft berichten over de gifgasaanval bestempeld als fake news, terwijl oud-presidentskandidaat Ron Paul sprak van een false flag.

[Antiwar.com, RT]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=b8bIupYSZeU

Witte helmen zijn terroristen… geen helpers.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Ziek ziek ziek…Wat een landje is het toch geworden..De meest machtigen die het hier voor het zeggen hebben zijn de meest egoïstisch en gruwlijk van ons allen.Wat is hier nou aan te doen?Aan dat volk.Beetje blij zijn met hun nep-nieuws,belasting,ziekenzorg,scholing,ouderenzorg.Alles word uitgeknepen tot het uiterste.En hunzelf
gewoon weer herkiezen.Regelen ze wel onderling..Want dat kan met Macht..
Ik heb er maar 1 woord voor:”Emigreren”.
Zielige

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Moet je nog maar zin in hebben,om uit Nederland te komen.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
3 jaren geleden

Trump wil dat de VS zich terugtrekt uit Syrie. Goed nieuws voor Assad dus.
Twee dagen later zien we beelden over een gasaanval. Slecht nieuws voor Assad dus.
1+1=2

Iedereen die NINEFORNEWS leest krijgt bij de sleepwet een kruisje achter zijn naam, net als destijds met de Joden vervolging. De toekomst voor niet pedofielen ziet er somber uit.

x

Check Also

quarantaine

Tot 20.000 euro boete voor overtreden quarantaineplicht: ‘Stap voor stap naar totalitaire maatschappij’

Als je deze zomer op vakantie gaat ...

man

Verontrustende video: stuiptrekkende man per brancard afgevoerd bij vaccinatiecentrum

Beelden die uit Rusland afkomstig lijken te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x