Homepagina » Buitenland » Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?
Syrische Rode Halve Maan ziet geen bewijs voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

De Syrische Rode Halve Maan heeft maandag een verklaring naar buiten gebracht waarin de beweringen over een gifgasaanval in de stad Douma worden weerlegd.

Het medische personeel van de hulporganisatie heeft in de stad geen bewijs gevonden voor een chemische aanval.

De Syrische Rode Halve Maan zei dat in hun ziekenhuis in Douma zes patiënten waren binnengekomen met ademhalingsproblemen, maar die waren niet blootgesteld aan chemische stoffen.

Nergens gevonden

Het Russische ministerie van Defensie liet daarnaast weten dat de patiënten in Douma die door Russische medici waren onderzocht, geen tekenen van vergiftiging vertoonden.

De beruchte Witte Helmen, die worden gesponsord door het Westen, claimden dat de gifgasaanval heeft geleid tot vele doden en 500 gewonden. Die gewonden zijn echter nog nergens gevonden.

Geen bewijs

De Syrische Rode Halve Maan heeft gezegd dat er ook geen bewijs is voor een chloorgasaanval die op 22 januari zou hebben plaatsgevonden.

“We hebben geen bewijs dat er chemische stoffen in het gebied zijn gebruikt,” zei Seif Aldin Hobia, die al zeven jaar in het ziekenhuis van Douma werkt.

False flag

Een andere medisch specialist, Muhammad Adnan Tabazhu, zei dat er geen aanwijzingen zijn dat tussen 2012 en 2018 chemische wapens zijn gebruikt in Oost-Ghouta.

Moskou heeft berichten over de gifgasaanval bestempeld als fake news, terwijl oud-presidentskandidaat Ron Paul sprak van een false flag.

[Antiwar.com, RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=b8bIupYSZeU

  Witte helmen zijn terroristen… geen helpers.

  14 likes
 • eksegese schreef:

  False flags and fake news, dat is alles wat ze nog weten. Het zal ze niet meer helpen, ze worden in de pan gehakt, alles wordt ontmaskerd en blootgelegd. Hun spel loopt op zijn einde.

  7 likes
  • Frits schreef:

   Ja dat dacht en hoopte ik ook ,maar de realiteit laat toch zien dat het fake news er in gaat als koek….en van drain the swap van Trump, zijn we op weg naar oorlog in Syrie met Rusland?

   2 likes
 • PREDATOR schreef:

  Ziek ziek ziek…Wat een landje is het toch geworden..De meest machtigen die het hier voor het zeggen hebben zijn de meest egoïstisch en gruwlijk van ons allen.Wat is hier nou aan te doen?Aan dat volk.Beetje blij zijn met hun nep-nieuws,belasting,ziekenzorg,scholing,ouderenzorg.Alles word uitgeknepen tot het uiterste.En hunzelf
  gewoon weer herkiezen.Regelen ze wel onderling..Want dat kan met Macht..
  Ik heb er maar 1 woord voor:”Emigreren”.
  Zielige

  5 likes
 • ing. Waldeck schreef:

  Trump wil dat de VS zich terugtrekt uit Syrie. Goed nieuws voor Assad dus.
  Twee dagen later zien we beelden over een gasaanval. Slecht nieuws voor Assad dus.
  1+1=2

  Iedereen die NINEFORNEWS leest krijgt bij de sleepwet een kruisje achter zijn naam, net als destijds met de Joden vervolging. De toekomst voor niet pedofielen ziet er somber uit.

  7 likes
 • enki schreef:

  Het gaat niet zolang meer duren, voordat er schoon schip gemaakt gaat worden. gevestigde orde zet je maar schrap want als de eerste dominosteen gaat vallen………….

  3 likes
  • Frits schreef:

   Schoonschip gemaakt? door wie dan?

   2 likes
   • enki schreef:

    Kan jij alle dingen die jij weet voor eeuwig blijven opkroppen? Ik bedoel dan zou het toch zinloos zijn of niet? Er zal uiteindelijk ondergronds wel iets ontstaan wat zich bovengronds gaat uiten….. op wat voor manier…tsja? schoonschip. Door wie? Zoals ik al zei. Kan jij alles wat weet blijven opkroppen tot je dood?

    Maar ja… natuurlijk snap ik wel wat jij bedoel….en misschien leef ik wel in de illusie, dat dit ooit gaat gebeuren.
    peace

    0 likes
 • dna schreef:

  Wat mij opvalt is dat expats onze huizen dus krijgen in het geniep. Er is veeeeeel meeeeer aan de gang. Het is totaal mis, helemaal mis. Brussel moet weg en wij als de sodemieter weer terug in huidige vorm en 20 jaar terug in de tijd.

  4 likes
  • Richard schreef:

   Lievert hoe kunnen we terug in de tijd.
   We hebben alleen het nu.
   Nu kun je actie ondernemen om iets te laten veranderen.
   Wat geweest is kun je alleen los laten

   0 likes
 • eksegese schreef:

  Amerika dreigt met raketaanval :

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1900567/rusland-raketten-vs-worden-uit-de-lucht-geschoten

  Ik durf te voorspellen dat er geen enkele raket gelanceerd zal worden. Het zou een totale afgang worden, gezichtsverlies tot op het bot, zonder de geringste kans op revanche. Het spel is uit !

  4 likes
 • PREDATOR schreef:

  Moet je nog maar zin in hebben,om uit Nederland te komen.

  1 likes
 • faya schreef:

  Ze kunnen bluffen wat ze willen, veel hoger ontwikkelden hebben hun wapenarsenaal allang onschadelijk gemaakt anders had onze planeet allang verleden tijd geweest.
  Het zal hier ook een stuk relaxter worden zonder die oorlogsfans die ook hier bezig waren ons aan een oorlog te laten wennen.
  Hun taak, zich ook hier naar voren drukken, dus zichzelf populair maken en tevens de NWO agenda vertegenwoordigen, ofwel ook hier schizofreen zitten doen, zit er op.

  1 likes
 • PREDATOR schreef:

  @Salvar
  Aangezien wij het nooit of te nimmer voor elkaar gaan krijgen om met ons allen de straat op te gaan,zeg ik let’s Emigrate

  0 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >