Paranormaal

VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In dit filmpje, dat momenteel voor deining zorgt, zou te zien zijn hoe de ziel van een Chinese vrouw haar lichaam verlaat. De vrouw ligt op een bed in de hal van een ziekenhuis. Ze wordt bedekt door een wit laken en ligt stil.

Vervolgens lijkt er een spookachtige figuur uit haar lichaam te komen. De figuur blijft enkele momenten boven de vrouw hangen en verdwijnt vervolgens uit beeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Iemand schreef op Tuko dat hier een unieke ervaring is vastgelegd die we allemaal zullen krijgen: de dood. De beelden, die inmiddels ruim een half miljoen keer zijn bekeken, dateren van 20 juli 2014 en zijn om vier uur ’s nachts gemaakt. Het is niet duidelijk in welk ziekenhuis de vrouw is overleden.

“Deze video zal materialisten schokken,” schreef iemand anders. “Als je dit ziet hoop je dat je eigen ziel ook een prachtige toekomst heeft na de dood.” Er zijn ook mensen die claimen dat het filmpje nep is.

[Huffington Post, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Via welke chakra verlaat de geest van de vrouw het lichaam? Zou het via het laagste chakra (het poepgat) gaan, dan wordt deze geest een demoon. Verlaat de geest echter via de hoogste chakra (door bijvoorbeeld uit te spreken “Aartsengel Michael”) het lichaam, dan is dit het beste.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Heb toch wel twijfel. Kan niet constateren dat er een lijk ligt. Wat aangezien wordt voor de ziel, lijkt meer de specs te hebben van een doek, wat aan een touw over de buis wordt getrokken, naar een “toevallig” openstaande deur, nodig voor het touwtje? Waarom gaat deze ziel gewoon niet door de muur…

Kevin
Kevin
7 jaren geleden

Lijkt mij in ieder geval zo fake als wat. Alsof ze even blijft hangen voor een selfie, of om tegen de camera te zeggen, sta ik er goed op zo?

rocinante
rocinante
7 jaren geleden

Het lijkt op de USS Enterprise die in warpspeed gaat.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x