Homepagina » Paranormaal » VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam
VIDEO: 'Ziel' van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

In dit filmpje, dat momenteel voor deining zorgt, zou te zien zijn hoe de ziel van een Chinese vrouw haar lichaam verlaat. De vrouw ligt op een bed in de hal van een ziekenhuis. Ze wordt bedekt door een wit laken en ligt stil.

Vervolgens lijkt er een spookachtige figuur uit haar lichaam te komen. De figuur blijft enkele momenten boven de vrouw hangen en verdwijnt vervolgens uit beeld.

Iemand schreef op Tuko dat hier een unieke ervaring is vastgelegd die we allemaal zullen krijgen: de dood. De beelden, die inmiddels ruim een half miljoen keer zijn bekeken, dateren van 20 juli 2014 en zijn om vier uur ’s nachts gemaakt. Het is niet duidelijk in welk ziekenhuis de vrouw is overleden.

“Deze video zal materialisten schokken,” schreef iemand anders. “Als je dit ziet hoop je dat je eigen ziel ook een prachtige toekomst heeft na de dood.” Er zijn ook mensen die claimen dat het filmpje nep is.

[Huffington Post, MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Via welke chakra verlaat de geest van de vrouw het lichaam? Zou het via het laagste chakra (het poepgat) gaan, dan wordt deze geest een demoon. Verlaat de geest echter via de hoogste chakra (door bijvoorbeeld uit te spreken “Aartsengel Michael”) het lichaam, dan is dit het beste.

pieter
pieter
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Meestal ziet men de ziel verlaten via de hart-streek of het hoofd.

Anke
Anke
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

Ik zal goed opletten, wanneer ik zover ben….laten we nou gewoon afwachten. We ontdekken het gauw genoeg. Ik heb een beetje moeite met al die experts (kennelijk) hier

Theo
Theo
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Er bestaan geen demonen, alleen in je eigen hoofd. Je bent een “god” ofwel een creator, dus je kunt alles manifesteren wat je wilt, daar je intentie zo krachtig is. Iedereen heeft het over een placebo effect, maar niemand heeft het over een nocebo effect wat precies het tegenovergestelde is. Dus wil je dat demonen bestaan dan bestaan ze voor jou en heb je ze zelf gecreeerd. Zo simpel is het.

Roomboter
Roomboter
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Een geest kan nooit een demoon worden. Demonen hebben namelijk nooit geleefd. Een kwade/boosaardige geest bedoel je dan.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Roomboter
4 jaren geleden

Demonen zijn geen mensen. Het zijn entiteiten van een andere orde.

Padja
Padja
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Beetje lastig te zeggen voor een Chinees.
Worden allemaal demon dus.
???

Jos
Jos
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Als je wilt dat je naaste zijn/haar ziel via zijn hoofd/kruin zijn/haar lichaam verlaat trek op het moment van overlijden zachtjes aan zijn/haar kruin. Dit geld ook voor dieren.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
4 jaren geleden

Heb toch wel twijfel. Kan niet constateren dat er een lijk ligt. Wat aangezien wordt voor de ziel, lijkt meer de specs te hebben van een doek, wat aan een touw over de buis wordt getrokken, naar een “toevallig” openstaande deur, nodig voor het touwtje? Waarom gaat deze ziel gewoon niet door de muur…

pieter
pieter
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Dit filmpje is geen bewijs voor het bestaan van de ziel. Geen enkele beeldopname trouwens want altijd zal er discussie zijn over de technische aspecten van het beeld. Wel is het zo dat er al eeuwenlang verhalen opgetekend werden van mensen die zagen hoe een mistachtige entiteit, soms zacht gloeiend, het lichaam verliet. En natuurlijk zijn er ook de vele buiten-het-lichaam ervaringen.

Kevin
Kevin
4 jaren geleden

Lijkt mij in ieder geval zo fake als wat. Alsof ze even blijft hangen voor een selfie, of om tegen de camera te zeggen, sta ik er goed op zo?

Ph
Ph
Reactie op  Kevin
4 jaren geleden

Juist fake, net voor dat die zgn ziel het lichaam verlaat (kan niet zeggen dat daar een lichaam licht want het is niet te zien) word het ineens ook wat lichter/helderder.
Dus ja fake, maar je hebt altijd goedgelovige/bijgelovige mensen die daadwerkelijk zien wat er hun word verteld, zonder enige vorm van sceptici!!

rocinante
rocinante
4 jaren geleden

Het lijkt op de USS Enterprise die in warpspeed gaat.

Pia van de Winden
Pia van de Winden
4 jaren geleden

Ik geloof van dat filmpje geen bal. Dit zijn 2 overelkaar liggende beelden.

ossie
ossie
4 jaren geleden

Hoe het er ook uit komt het gaat ergens naar toe?. MAAAAR weet wel dat er geen licht is zonder donker en geen hemel zonder een hel. En geen protonen zonder neutronen.
dus yin yang brothers. wie zal het zeggen.

Bernd
Bernd
4 jaren geleden

Ik geloof het niet, als het waar zou zijn dan zou het bij artsen en dergelijke bekend zijn.

dimmer
dimmer
4 jaren geleden

Sjonge jonge wat n onzin.
Er sterven duizenden mensen iedere dag en nou eindelijk na 100 jaar hebben ze n ziel gefilmd schei toch n eind uit zeg.
Dan horen ze dit iedere dag honderden keren te filmen!

watchting
watchting
4 jaren geleden

Oh dit is leuk hahaha. Dit is echt zo nep. In de bijbel staan ook dat mensen uit stof zijn gevormd en dat ze een levende ziel zijn. Ze kregen geen ziel maar werden een ziel. (Genesis 2:7 En God ging ertoe over de mens te vormen uit stof van de aardbodem en in zijn neusgaten de levensadem te blazen, en de mens werd een levende ziel.) Als je in deze tekst nou de levensadem weglaat dan is het een dode ziel uit stof gevormd

N.A. Fets
N.A. Fets
4 jaren geleden

Die mistachtige verschijning heeft niets met ziel te maken maar alles met een cumulatie van vocht en gassen die op zeker moment ontsnappen…Zelfs de doden laten scheten…

x

Check Also

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x