Paranormaal

VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In dit filmpje, dat momenteel voor deining zorgt, zou te zien zijn hoe de ziel van een Chinese vrouw haar lichaam verlaat. De vrouw ligt op een bed in de hal van een ziekenhuis. Ze wordt bedekt door een wit laken en ligt stil.

Vervolgens lijkt er een spookachtige figuur uit haar lichaam te komen. De figuur blijft enkele momenten boven de vrouw hangen en verdwijnt vervolgens uit beeld.

Iemand schreef op Tuko dat hier een unieke ervaring is vastgelegd die we allemaal zullen krijgen: de dood. De beelden, die inmiddels ruim een half miljoen keer zijn bekeken, dateren van 20 juli 2014 en zijn om vier uur ’s nachts gemaakt. Het is niet duidelijk in welk ziekenhuis de vrouw is overleden.

“Deze video zal materialisten schokken,” schreef iemand anders. “Als je dit ziet hoop je dat je eigen ziel ook een prachtige toekomst heeft na de dood.” Er zijn ook mensen die claimen dat het filmpje nep is.

[Huffington Post, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Via welke chakra verlaat de geest van de vrouw het lichaam? Zou het via het laagste chakra (het poepgat) gaan, dan wordt deze geest een demoon. Verlaat de geest echter via de hoogste chakra (door bijvoorbeeld uit te spreken “Aartsengel Michael”) het lichaam, dan is dit het beste.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

Heb toch wel twijfel. Kan niet constateren dat er een lijk ligt. Wat aangezien wordt voor de ziel, lijkt meer de specs te hebben van een doek, wat aan een touw over de buis wordt getrokken, naar een “toevallig” openstaande deur, nodig voor het touwtje? Waarom gaat deze ziel gewoon niet door de muur…

Kevin
Kevin
5 jaren geleden

Lijkt mij in ieder geval zo fake als wat. Alsof ze even blijft hangen voor een selfie, of om tegen de camera te zeggen, sta ik er goed op zo?

rocinante
rocinante
5 jaren geleden

Het lijkt op de USS Enterprise die in warpspeed gaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x