Homepagina » Paranormaal » VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam
VIDEO: 'Ziel' van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

VIDEO: ‘Ziel’ van overleden ziekenhuispatiënt verlaat lichaam

In dit filmpje, dat momenteel voor deining zorgt, zou te zien zijn hoe de ziel van een Chinese vrouw haar lichaam verlaat. De vrouw ligt op een bed in de hal van een ziekenhuis. Ze wordt bedekt door een wit laken en ligt stil.

Vervolgens lijkt er een spookachtige figuur uit haar lichaam te komen. De figuur blijft enkele momenten boven de vrouw hangen en verdwijnt vervolgens uit beeld.

Iemand schreef op Tuko dat hier een unieke ervaring is vastgelegd die we allemaal zullen krijgen: de dood. De beelden, die inmiddels ruim een half miljoen keer zijn bekeken, dateren van 20 juli 2014 en zijn om vier uur ’s nachts gemaakt. Het is niet duidelijk in welk ziekenhuis de vrouw is overleden.

“Deze video zal materialisten schokken,” schreef iemand anders. “Als je dit ziet hoop je dat je eigen ziel ook een prachtige toekomst heeft na de dood.” Er zijn ook mensen die claimen dat het filmpje nep is.

[Huffington Post, MailOnline]


Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Via welke chakra verlaat de geest van de vrouw het lichaam? Zou het via het laagste chakra (het poepgat) gaan, dan wordt deze geest een demoon. Verlaat de geest echter via de hoogste chakra (door bijvoorbeeld uit te spreken “Aartsengel Michael”) het lichaam, dan is dit het beste.

  2 likes
 2. Lijkt mij in ieder geval zo fake als wat. Alsof ze even blijft hangen voor een selfie, of om tegen de camera te zeggen, sta ik er goed op zo?

  12 likes
  • Juist fake, net voor dat die zgn ziel het lichaam verlaat (kan niet zeggen dat daar een lichaam licht want het is niet te zien) word het ineens ook wat lichter/helderder.
   Dus ja fake, maar je hebt altijd goedgelovige/bijgelovige mensen die daadwerkelijk zien wat er hun word verteld, zonder enige vorm van sceptici!!

   5 likes
 3. Heb toch wel twijfel. Kan niet constateren dat er een lijk ligt. Wat aangezien wordt voor de ziel, lijkt meer de specs te hebben van een doek, wat aan een touw over de buis wordt getrokken, naar een “toevallig” openstaande deur, nodig voor het touwtje? Waarom gaat deze ziel gewoon niet door de muur…

  5 likes
  • Dit filmpje is geen bewijs voor het bestaan van de ziel. Geen enkele beeldopname trouwens want altijd zal er discussie zijn over de technische aspecten van het beeld. Wel is het zo dat er al eeuwenlang verhalen opgetekend werden van mensen die zagen hoe een mistachtige entiteit, soms zacht gloeiend, het lichaam verliet. En natuurlijk zijn er ook de vele buiten-het-lichaam ervaringen.

   0 likes
 4. Ik geloof van dat filmpje geen bal. Dit zijn 2 overelkaar liggende beelden.

  5 likes
 5. Sjonge jonge wat n onzin.
  Er sterven duizenden mensen iedere dag en nou eindelijk na 100 jaar hebben ze n ziel gefilmd schei toch n eind uit zeg.
  Dan horen ze dit iedere dag honderden keren te filmen!

  5 likes
 6. Het lijkt op de USS Enterprise die in warpspeed gaat.

  1 likes
 7. Hoe het er ook uit komt het gaat ergens naar toe?. MAAAAR weet wel dat er geen licht is zonder donker en geen hemel zonder een hel. En geen protonen zonder neutronen.
  dus yin yang brothers. wie zal het zeggen.

  1 likes
 8. Die mistachtige verschijning heeft niets met ziel te maken maar alles met een cumulatie van vocht en gassen die op zeker moment ontsnappen…Zelfs de doden laten scheten…

  1 likes
 9. Ik geloof het niet, als het waar zou zijn dan zou het bij artsen en dergelijke bekend zijn.

  0 likes
 10. Oh dit is leuk hahaha. Dit is echt zo nep. In de bijbel staan ook dat mensen uit stof zijn gevormd en dat ze een levende ziel zijn. Ze kregen geen ziel maar werden een ziel. (Genesis 2:7 En God ging ertoe over de mens te vormen uit stof van de aardbodem en in zijn neusgaten de levensadem te blazen, en de mens werd een levende ziel.) Als je in deze tekst nou de levensadem weglaat dan is het een dode ziel uit stof gevormd

  0 likes
 11. Als een mens onder drugs medicamenten valium narcose troep aan een over dosis overlijd…is de Ziel bij een crematie na 3 dagen al uit de lichaam getreden of nog verdooft in slaap gehouden in de lichaam en voelt en kan de verbranding mee voelen net als wij hier pijn hebben met het voelen van vuur? En als de Ziel hier op aarde in lichaam door langdurig drugs medicamenten drugs en alcohol vergeetachtig word is de Ziel met uit treding van de lichaam nog vergeetachtig…..?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...

belgische

Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’

Toen de corona-epidemie uitbrak in China voelde ...