Channelings

Verschuift de realiteit van 3D naar 5D? – Channeling 27-01-2022

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

ontwakenWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. Wat een vreugde is het elke keer opnieuw om met je te spreken, en je meer te vertellen, en je te helpen je meer te herinneren van wat de realiteit is. Want je weet alles al, je bent het alleen vergeten!

Onze taak is het je te helpen opnieuw de kennis en wijsheid die zich al in jou bevindt opnieuw naar boven te halen, zodat je innerlijk weten ontwaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het is deze ontwaking die nu gaande is in de wereld. We hebben gezien hoe er gereageerd wordt op onze boodschappen op dit platform, we zien de comments eronder. Maar we lezen ook jullie harten, we kennen jullie gedachten.

En vandaag willen we daarom iets meer vertellen naar aanleiding van wat vragen die we hebben gezien.

Duistere krachten en Moeder Aarde

Als eerste de vraag over duistere krachten. Er werd gevraagd hoe het daarmee zit. Vanuit het perspectief van jou als mens lijkt het of er alleen maar vreselijke dingen gebeuren. Mensen die macht proberen te verkrijgen, mensen die anderen overheersen, de aarde die uitgebuit wordt, grondstoffen die gebruikt en misbruikt worden. Ja, dat is er allemaal.

Je moet echter één ding begrijpen: de aarde is een prachtige planeet, een planeet die zelf een levend organisme is. Moeder Aarde, Gaia, is geen levenloze rots, geen zielloos ‘ding’. Gaia zelf heeft een bewustzijn, Gaia is een levende energie. En Gaia weet precies wat ze wel en niet kan en wil toelaten. Dat als eerste.

Een wereld van tegenstellingen

dualismeDan komt daarbij dat jullie als mensen al eeuwenlang in een 3D-realiteit leven. Een dualistische wereld. Zoals er werd opgemerkt in de comments, jullie overtuiging is ‘goed kan niet zonder kwaad bestaan’.

In de dualistische 3D-realiteit is dat waar. Daar kan er niets bestaan zonder een tegenhanger. Goed en kwaad, licht en donker, boven en beneden, voor en achter, wit en zwart. In die 3D-realiteit heerst het dualistische denken, het oordelen, de beperkingen, het gebrek. Je hebt alles of niets, je bent goed of slecht. Je staat aan deze kant, of aan de andere kant.

Wat we met onze boodschappen echter steeds proberen duidelijk te maken, is dat er méér is dan die dualistische realiteit. En dat jij de keus hebt in welke realiteit je wilt leven!

Op weg naar het paradijs?

De hemel op aarde is geen plaats waar je naartoe moet. Het paradijs is niet iets wat nog moet komen, iets wat ver weg en buiten je bereik ligt. Nee, juist niet! Het paradijs, de hemel op aarde, is een toestand binnenin jou!

Mensen beginnen te ontwaken voor hun innerlijke wijsheid. Wij noemen dat de transformatie-dimensie, oftewel 4D. Dit is een periode waarin je begint te zien dat er meer is, dat je open begint te staan voor andere mogelijkheden, dat je van binnen vóelt dat er iets niet klopt.

vragenJe verlangen naar harmonie wordt groter, je begint in te zien dat materiële bezittingen niet zaligmakend zijn, dat je méér wilt dan spullen. Dat je verdieping wilt van je relaties, dat je voelt dat er íets moet zijn, maar je weet niet precies wat. Je voelt alleen maar dat er iets is.

En je begint vragen te stellen. Wie ben ik, waarom ben ik hier, waarom is de mensheid hier, waarom zijn we in de situatie waar we nu in zitten, wat is het doel van dit alles?

Wakker worden in de realiteit van de 5e dimensie

En vervolgens ga je dingen zien. Je gaat langzaam meer openstaan voor het innerlijk weten dat zich in jou bevindt. Je komt aan in de 5e dimensie. De dimensie waarin geen oordeel is, geen dualisme, geen gebrek, geen beperkingen.

Je ontdekt dat alles één is, dat de spirituele wereld van energieën net zo echt is als dat je jouw fysieke wereld altijd hebt ervaren. Je ontdekt zelfs dat die fysieke wereld helemaal niet echt is, dat de enige echte realiteit juist de spirituele wereld is. Dat ALLES energie is, dat jij energie bent, en dat jij een sprankel van God, de Bron, het Licht bent.

Je overstijgt alles wat je in de 3D-realiteit als waarheid aanvaardde, en je ziet dat het slechts een illusie was, een film, een groot toneelstuk, en jij mocht een hoofdrol spelen. Je ontdekt de werkelijke reden van jouw menselijk bestaan. En je ontdekt dat alles gebeurt om je te krijgen waar je nu bent.

Ieder op zijn eigen tijd

ieder op zijn eigen tijdEn niet iedereen is al zover dat ze dit allemaal zien. En dat is prima. Ieder mens ontwaakt op zijn of haar eigen tempo. Sommigen zullen in dit leven nooit ontwaken. Die hebben gekozen om dit leven volledig binnen de 3D-realiteit te blijven. Dat is óók goed!

Niemand wordt gedwongen, om welke transitie dan ook door te maken. Ieder heeft zijn of haar eigen plan gemaakt, eigen doelen gesteld, om het leven als mens op aarde op een bepaalde manier te leven.

De meesten van jullie echter die nu leven, hebben ervoor gekozen om wél die ontwaking door te maken. En gaandeweg zullen er miljoenen van jullie dit proces binnengaan. Miljoenen zíjn al zover, en zij zijn degenen die de weg wijzen.

Communicatie met ‘de andere kant’

Dit zijn de healers, de channelers, de wegbereiders die hun kennis en wijsheid, en hun gave om met energieën te communiceren, gebruiken om anderen te helpen om ook daar te komen.

Zij zijn degenen die het voor ons, aan deze kant van de sluier, makkelijker maken om met jou te communiceren. We proberen ieder mens te bereiken, direct door ieder persoonlijk rechtstreeks aan te spreken. Maar degenen die zich hier nog niet voor hebben opengesteld kunnen ons nog niet horen of ervaren.

Op dit moment zijn er duizenden mensen wereldwijd bezig als channel met het doorgeven van boodschappen. Dit is al jaren aan de gang, maar naarmate de tijd verstrijkt worden het er steeds meer. (Tijd binnen jullie ervaring dan, wij hebben geen tijdservaring, wij kennen en ervaren alleen het nu, iets dat we jou ook proberen te leren, om alleen nog in het nu te leven.)

Daarom zeggen we ook dat het grote ontwaken, in volle vaart aan de gang is.

Het doel van wat er in de wereld gaande is

En dat is de reden van wat er in de 3D-realiteit allemaal gebeurt. Die gebeurtenissen zetten mensen aan het denken. Ze beginnen te zien dat er dingen niet kloppen.

En natuurlijk zijn er massa’s mensen die hun ogen ervoor sluiten, die het niet zien, die het niet willen zien. Die hun ware Zelf nog niet hebben ontdekt, of zelfs maar hebben gevoeld dat er méér is.

wakker in de 5D-realiteitMaar focus je op degenen die het wel zien, degenen die in de transitie zitten naar de 5e dimensie. Verbind je met de mensen die, net als jij, wakker beginnen te worden voor wie en wat ze werkelijk zijn.

Praat met elkaar, focus op positieve dingen, versterk elkaar in de wetenschap die jullie allemaal bij je dragen, dat jullie met elkaar de ‘hemel op aarde’ vormen. Dat jullie energie, wanneer gebundeld, zoveel sterker is dan wat dan ook wat zich in die 3D-realiteit bevindt.

Verleg je focus naar wie je werkelijk bent

En stop met focussen op de dingen die je niet wilt. Stop met kijken naar hoe ‘slecht’ alles is. Het is een illusie, het is een spel, het is niet echt! Hoe echt het ook lijkt, als je je vibratie verhoogt (we hebben eerder uitgelegd hoe je dat doet), zul je merken dat je in je eigen kracht staat.

Je zult merken dat wat er ook gebeurt, het nauwelijks meer impact op je heeft. Je gaat je leven op een heel andere manier leven, je gaat voelen dat JIJ degene bent die bepaalt hoe je leeft. En dat jouw Ziel, je Hoger Zelf, zorgt dat de dingen gaan zoals ze moeten gaan.

Daarom zeggen we steeds ‘ga uit de angst’, de angst houdt je vast in die 3D-realiteit. Laat angst los, ga zien met je figuurlijke ogen, doe ze open en word wakker voor wie je werkelijk bent!

Jij bent de letterlijk vleesgeworden Goddelijke Energie, een spiritueel wezen, met veel meer macht en power dan al jullie regeringen bij elkaar. Je bent het alleen vergeten!

Wij zijn er om je te helpen

En wij zijn er om je te helpen herinneren. Je hebt ons in feite niet nodig. Zodra je wakker bent en je weet hoe het werkelijk zit, omdat je het in je eigen leven ervaart, kun je het allemaal zelf. Dan zul je mogelijk wel contact met ons willen blijven houden, omdat we naast elkaar staan, omdat we uit dezelfde Bron zijn voortgekomen. Wij zijn jij, jij bent ons, weet je nog? Alles is één.

Maar tot die tijd, zijn we hier, zijn we er om je te helpen, om je te laten zien en je te blijven herinneren aan datgene wat je diep van binnen wel weet. De tijd van ontwaken is nu. En als je dit ergens voelt, er iets in je begint te knagen bij het lezen van wat wij je vertellen, dan was je misschien nog niet wakker, maar begin je langzaam je figuurlijke ogen te openen.

Neem niet zomaar aan wat wij zeggen

Wees lief voor jezelf, wees zacht voor jezelf, en neem je tijd. Het lijkt soms of er geen tijd meer te verliezen valt, maar ook dat is een illusie. Neem je tijd en ga op zoek naar meer informatie. Lees of luister naar wat anderen te vertellen hebben.

onderzoekenEr is zoveel informatie beschikbaar voor je, je hoeft niet klakkeloos aan te nemen wat wij zeggen via dit kanaal. Als je op zoek gaat, zul je ontdekken dat wat wij zeggen ook door vele honderden tot duizenden andere channelers, en mensen die ontwaakt zijn, wordt verteld.

En daarmee willen we deze boodschap afsluiten. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, we houden van jou, we houden zo intens veel van jou en van alle mensen, en we zien ernaar uit om de wijsheid die zich al in jou bevindt te zien groeien en aan het licht komen.

En hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.7 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ❤ ? ? ? ?

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Vreselijkdom en occult gebasel.
Wij verlaten ninefornews omdat men dit domme gedoe lanceert. Dit heeft niets te maken met nieuws

Rob
Rob
2 jaren geleden

3D, 5D het is nog steeds allemaal in de Matrix. Met 5D zitten we nog steeds in de (digitale) Matrix gevangenis alleen is die een beetje beter dan 3D. Het gaat er juist om daar bovenuit te stijgen

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

woeih. com natural law inniciate and help your loved ones do without hurting other sentient beeings is allready a good start

Back to top button