Channelings

Voed ze niet met jouw angst! – Channeling 23-11-2021

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

angstWelkom, welkom lieve lezer, op deze prachtige, mooie dag. Het is voor ons elke week opnieuw een vreugdevol moment om je meer te vertellen over de dingen die je niet kunt zien, maar die er wel degelijk zijn. Op dit moment is er op de hele wereld een enorme energetische dichtheid, gevoed door angst. Alsof er een zware deken over je gemoed ligt.

We begrijpen dit, en we voelen met je mee. Toch blijven we je erop wijzen dat het niet nodig is om in deze negatieve, zware energie mee te gaan. Je kúnt er bovenuit stijgen, je kunt je verheffen en je energetische trilling verhogen, zodat de negativiteit je nauwelijks meer raakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Waar ligt je focus?

Jij als mens hebt de neiging om je focus te leggen op dingen die je niet wilt. Je bent geneigd te strijden, te vechten, ertegenin te gaan. Besef echter dat alles waar je tégen strijdt je focus krijgt, waarmee je het dus juist sterker maakt! Stop het gevecht, stop de weerstand, stop het duwen en trekken, het met je verstand en je fysieke vermogens te proberen te klaren. Het zal je niet lukken.

Oh ja, je kunt er heus wel enige overwinning mee behalen, het is niet zo dat je niets kunt bereiken. Maar het kost je zo veel energie en levensvreugde. Is het die prijs waard? Als er manieren zijn om het vele malen eenvoudiger te doen?

Creëer dat wat je wilt

‘Ja maar, hóe dan?’ vraag je je af. Zoals we al eerder hebben gezegd, focus op de dingen die je wél wilt. Focus op liefde, op de prachtige natuur, focus je op je huisdier, of je kinderen, kleinkinderen, je partner, vrienden of vriendinnen waar je van houdt, op muziek die je blij maakt. Er is zoveel meer dat mooi is om op te focussen en je aandacht op te richten. Het is echt niet nodig om je bezig te houden met zware, onaangename zaken.

spiraalJe zult merken dat zodra je betere gedachten toelaat, met een fijnere energie, dat je gevoel beter wordt. En als je een beter gevoel hebt, kom je beter in je vel te zitten. Als je beter in je vel zit wordt je blijer, zie je het leven weer zonniger in. En als je die staat bereikt hebt, sta je weer open om de mooie dingen van het leven, klein en groot, te zien én ze te voelen.

Op die manier beland je in een opwaartse spiraal, op weg naar een hogere trillingsfrequentie, een staat waarin je niet meer gegrepen wordt door de angst, of frustratie, boosheid, en andere zware energieën.

Angst is voeding, geef het niet langer!

Besef dat jullie ‘machthebbers’, die ook slechts acteurs zijn in het wereldwijde spel dat jullie met de hele mensheid spelen, zich voeden met de angst van mensen. Voed ze niet langer met jouw angst of frustratie, dan zullen ze langzaam uitdoven. Dat wat je geen voeding en/of aandacht geeft dooft uit, verdwijnt.

vrijheidIn plaats van jullie massaal boos te maken over maatregelen, zou het beter zijn als jullie massaal in een hogere vibratie gaan zitten, ver weg van die boosheid en angst. Daarmee zouden jullie veel sneller dat bereiken wat jullie werkelijk willen: vrijheid, autonomie, soevereiniteit. Dus neem deze les ter harte.

Ieder mens is een kanaal, iedereen channelt

Besef goed dat het feit dat jij dit nu leest, betekent dat jij deze woorden op dit moment creëert! JIJ bent degene die dit nu channelt, zoals elk mens op aarde de gave en mogelijkheid heeft om alle energie te ‘horen’ en te begrijpen.

Je leest dit niet voor niets. Hoezeer je ook het gevoel hebt dat dit maar nonsens is, zweverig, ‘hocus pocus’. Het feit dat jij dit leest, betekent simpelweg dat jij het tot je aangetrokken hebt, en dat je het nodig hebt om deze woorden te lezen.

En met die gedachte sluiten we af voor vandaag. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, maar we zijn niet buiten jou, wij zíjn jou. En jij bent ons. Alles is één.

En daarmee zijn we voor nu compleet.

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
2 jaren geleden

Yes! Dank je wel! Dit resoneert enorm ! ❤❤❤

Hans
Hans
2 jaren geleden

Zalig om ook zulke artikelen te zien. Dank je wel

Its me
Its me
2 jaren geleden

Had dit even nodig, zit er helemaal doorheen! Dankjewel!! Heel lief ❤️

Planeet Aarde
Planeet Aarde
2 jaren geleden

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?

Back to top button