Homepagina » Channelings » Voed ze niet met jouw angst! – Channeling 23-11-2021
channeling

Voed ze niet met jouw angst! – Channeling 23-11-2021

angstWelkom, welkom lieve lezer, op deze prachtige, mooie dag. Het is voor ons elke week opnieuw een vreugdevol moment om je meer te vertellen over de dingen die je niet kunt zien, maar die er wel degelijk zijn. Op dit moment is er op de hele wereld een enorme energetische dichtheid, gevoed door angst. Alsof er een zware deken over je gemoed ligt.

We begrijpen dit, en we voelen met je mee. Toch blijven we je erop wijzen dat het niet nodig is om in deze negatieve, zware energie mee te gaan. Je kúnt er bovenuit stijgen, je kunt je verheffen en je energetische trilling verhogen, zodat de negativiteit je nauwelijks meer raakt.

Waar ligt je focus?

Jij als mens hebt de neiging om je focus te leggen op dingen die je niet wilt. Je bent geneigd te strijden, te vechten, ertegenin te gaan. Besef echter dat alles waar je tégen strijdt je focus krijgt, waarmee je het dus juist sterker maakt! Stop het gevecht, stop de weerstand, stop het duwen en trekken, het met je verstand en je fysieke vermogens te proberen te klaren. Het zal je niet lukken.

Oh ja, je kunt er heus wel enige overwinning mee behalen, het is niet zo dat je niets kunt bereiken. Maar het kost je zo veel energie en levensvreugde. Is het die prijs waard? Als er manieren zijn om het vele malen eenvoudiger te doen?

Creëer dat wat je wilt

‘Ja maar, hóe dan?’ vraag je je af. Zoals we al eerder hebben gezegd, focus op de dingen die je wél wilt. Focus op liefde, op de prachtige natuur, focus je op je huisdier, of je kinderen, kleinkinderen, je partner, vrienden of vriendinnen waar je van houdt, op muziek die je blij maakt. Er is zoveel meer dat mooi is om op te focussen en je aandacht op te richten. Het is echt niet nodig om je bezig te houden met zware, onaangename zaken.

spiraalJe zult merken dat zodra je betere gedachten toelaat, met een fijnere energie, dat je gevoel beter wordt. En als je een beter gevoel hebt, kom je beter in je vel te zitten. Als je beter in je vel zit wordt je blijer, zie je het leven weer zonniger in. En als je die staat bereikt hebt, sta je weer open om de mooie dingen van het leven, klein en groot, te zien én ze te voelen.

Op die manier beland je in een opwaartse spiraal, op weg naar een hogere trillingsfrequentie, een staat waarin je niet meer gegrepen wordt door de angst, of frustratie, boosheid, en andere zware energieën.

Angst is voeding, geef het niet langer!

Besef dat jullie ‘machthebbers’, die ook slechts acteurs zijn in het wereldwijde spel dat jullie met de hele mensheid spelen, zich voeden met de angst van mensen. Voed ze niet langer met jouw angst of frustratie, dan zullen ze langzaam uitdoven. Dat wat je geen voeding en/of aandacht geeft dooft uit, verdwijnt.

vrijheidIn plaats van jullie massaal boos te maken over maatregelen, zou het beter zijn als jullie massaal in een hogere vibratie gaan zitten, ver weg van die boosheid en angst. Daarmee zouden jullie veel sneller dat bereiken wat jullie werkelijk willen: vrijheid, autonomie, soevereiniteit. Dus neem deze les ter harte.

Ieder mens is een kanaal, iedereen channelt

Besef goed dat het feit dat jij dit nu leest, betekent dat jij deze woorden op dit moment creëert! JIJ bent degene die dit nu channelt, zoals elk mens op aarde de gave en mogelijkheid heeft om alle energie te ‘horen’ en te begrijpen.

Je leest dit niet voor niets. Hoezeer je ook het gevoel hebt dat dit maar nonsens is, zweverig, ‘hocus pocus’. Het feit dat jij dit leest, betekent simpelweg dat jij het tot je aangetrokken hebt, en dat je het nodig hebt om deze woorden te lezen.

En met die gedachte sluiten we af voor vandaag. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS, maar we zijn niet buiten jou, wij zíjn jou. En jij bent ons. Alles is één.

En daarmee zijn we voor nu compleet.

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
5 dagen geleden

Yes! Dank je wel! Dit resoneert enorm ! ❤❤❤

Hans
Hans
5 dagen geleden

Zalig om ook zulke artikelen te zien. Dank je wel

Its me
Its me
5 dagen geleden

Had dit even nodig, zit er helemaal doorheen! Dankjewel!! Heel lief ❤️

Planeet Aarde
Planeet Aarde
5 dagen geleden

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🕯

x

Check Also

medische

Docente Nederlands gaat internet over: ‘Wij doen niet mee aan medische apartheid’

Willemijn van Brenk, docente Nederlands, vond het ...

onderliggende aandoeningen

Amerikaanse RIVM: meer dan 99% coronadoden had onderliggende aandoeningen

De overweldigende meerderheid van de volwassenen die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x