Financieel

VIDEO: “Centrale banken onderdrukken goudprijs om valuta te manipuleren”

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste investeerders weten al langer dat de goudprijs wordt gemanipuleerd, maar in de media wordt er niet of nauwelijks over gesproken. Chris Powell van de Gold Anti-Trust Action Committee (GATA), stelt dat de manipulatie van de goudprijs al lang geleden begon.

Hij brengt zijn boodschap al jaren, maar tot dusver was niemand echt bereid om naar hem te luisteren. Maandag kreeg hij van de Amerikaanse zender CNBC de kans om op de nationale televisie te vertellen dat centrale banken overal ter wereld de goudprijs en valuta manipuleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Powell zegt te beschikken over een powerpointpresentatie waarin geheime interventies op de goudmarkt worden genoemd als één van de diensten die de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) biedt.

Bij het faillissement van Long Term Capital Management, een hedgefonds dat door zijn bankroet de financiële wereld op zijn grondvesten deed schudden, bleek dat dit fonds honderden tonnen goud had geshort. De banken zagen zich genoodzaakt om de goudprijs vast te stellen op 300 dollar en merkten hoe kinderlijk eenvoudig het was om de goudprijs te manipuleren. Dit kunstje hebben ze vervolgens in de loop der jaren vervolmaakt. Het gevolg is dat de huidige goudprijs niet de werkelijke is.

GATA doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar de manipulatie van de goudprijs door de centrale banken, maar sinds kort kwam het onderzoek in een stroomversnelling. Volgens GATA gaat het om het grootste financiële schandaal in de geschiedenis.

[CNBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anke
Anke
9 jaren geleden

Als dit onderwerp je interesseert, bekijk dan vooral eens de presentatie van Willem Middelkoop in de TU Delft Lieve mensen. Daar wordt je stukken wijzer van.

Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Ik vindt het beetje vreemd om dit te zeggen omdat dit nooit bij me opgekomen is gezien de geschiedenis zoals die mij is geleert maar er is iets schrikbarendst verkeerd aan de Zionisten onder ons. Zij zijn ons van alle kanten aan het insluiten en ik denk zelfs dat zij alle niet-joden zien als een offer en zijn ze uit op onze vernietiging.
Mijn hemel dat ik dit moet zeggen vindt ik erg ongemakkelijk maar het zijn de Zionisten die achter alle wereldleiders staan. Hun doel is de vernietiging van het blanke ras omdat die niet slaaf geschikt genoeg zijn. Maar ook de rest die niet gehoorzaam zijn aan hun superioriteit zullen moeten verdwijnen. Aziaten zien ze als hun ideale slaaf, gehoorzaam en onderdanig. De vrijmetselaarij is een afleidingsorganisatie. Zien de vrijmetselaars er soms uit als oude egyptenaren?
De Nieuwe Wereld Orde staat op de agenda van de Zionisten en ze doen er alles aan om zichzelf als slachtoffer neer te zetten, en ondertussen is kritiek op de Zionisten streng verboden, en is de geschiedenis verdraait.
Iedereen moet geloven wat een ieder wil, doe zelf onderzoek, gebruik je gezonde verstand. Ik zeg dit omdat ik van mening ben dat wij mensen ernstig gevaar lopen als we niet optijd en massaal wakker worden en deze Zionisten tegenhouden in hun satanistische planned. Kijk naar de Israelische vlag en zie dat het een satanische pentagram symbool is. Ook is de kans groot dat de negatieve ETs (Sirius constelatie) achter deze Zionisten zit.
Verklaar mij maar voor gek maar ik zie achter het rookgordijn alleen maar Zionisten, ik wou dat het anders was, het is wat ik zie en steeds meer mensen zien deze deceptie. Als we ze niet tegenhouden is het te laat voor iedereen.

densie
densie
9 jaren geleden

lieve Carllijn, dit gaat niet door…ik versta je volkomen, maar dit gaat niet door…
Er zal iets gebeuren vanuit de Goddelijke voorzienigheid…dat weet ik zeker….er zal worden ingegrepen..
Weet ook, dat dit moeilijke weken zijn voor Kerst hé? Je wordt als het ware op je zelf teruggeworpen en het Boze doet zijn best je van alles in te fluisteren…hoed je voor het Boze! Mediteer en stuur licht in liefde naar al dat is..
namaste

rop
rop
9 jaren geleden

Wat is goud eigenlijk waart? Staat er geen stuk papier tegenover met een getalletje wat voor waarden heeft het dan ? manipuleren van het goud is eigenlijk manipuleren om het product samen met een getal zo te laten werken zodat het als een betovering werkt voor mensen die altijd maar bezig zijn met getallen EEN beeld die mensen betovert verslaaft aan een product die economisch de molen is van een dolgedraaide systeem; gevolgen dat veel mensen niet meer kunnen rondkomen het getal begint veel mensen te wurgen, depressie angst en nog veel meer ongemakken komen er uit voort, manipuleert vele mensen tot roven en elkaar doden als het moet om maar aan dat goedje te komen [goud geld] ook het geloof heeft vreemde gewoontes]dat we te veel worden gemanipuleerd is zo klaar als een klontje we zijn een ras met vreemde gewoontes. verslaaf aan een product die erger is dan alle verdovende middelen die maar in omloop zijn , erger nog het product geld goud houd juist deze middelen in het zadel .hoe komt de mens daarvan af er zal toch eens iets HEEL erg moeten gebeuren voor dat men wakker word…

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x